- Konu Sahibi elmasalyangozumm
-
Gün gelir devran döner bebeğim unutma :)
insan ne yaparsa bi gün onu yaşıyo merak etme
sen içini ferah tut kimseye de ah etme
emin ol eden buluyo bi şekilde
2 ay olmus dedin. Tarihe baktim. Aaa biz ayrilali dun tam 2 ay olmuss ((((=
Ayrildigimiz gunleri saymayi birakali ne kadar oldu? hmm bilmem.. Dun gece onu ruyamda gormemi aciklayacak olan sey ne peki? hmm bilmem ? Nasilim biliyormusun? Aci cekmiyorum. Oturup onun icin agladigim gunlerde gecti gitti bitti. Umutluyum gelecege dair baska bir suru b planim hep vardi. onlarin pesinden kosuyorum. Sevmedim mi ben bu adami? Sevdim.. Onun kollarinda olacagim, kokusunu icime cekecegim, dudaklarindan opecegim gunun hayali kurdugum bi anda terk etti beni. Sok yasadim. Tam onu sevdigimden eminken gitti ellerimden. Inanamadim, sandimi denedim, ve sonunda ikna oldum. bitmisti. Bunu beynim kabul ettikten sonra kalbimin cenesini kapatmak daha kolay oldu. Duygularim degil mantigim yonetsin beni istedim. Sus kalp sen cok konustun!
Simdi onunla gecirdigim guzel gunler gozumun onunde, soyledigi guzel sozler kulagimda.. Elimde bi tek onlar kaldi. Bi kac guzel ani ve bitmeye mecbur birakilmis duygular. Madem onu unutmaya mecbur edildim unuturum! bunun icin senelerimi harcayip, omrumu yiyemicem. Ben sevilmeye layik bi kiz oldugumu biliyorum. Ben onunhayatina bir cok yenilik ve guzellik katabilirdim, cocuklarina iyi bir anne, ona iyi bir es olabilirdim. Hepsinin farkindayim. Ben degil, o kaybetti. Benim kalbim baskalarina kapali degil. Elbette yine sevicem. Hayat bitmedi..
Yolumuza devam edelim..
canımmmmmmm seni çok ama çok iyi anlıyorum..bende aynı acıları çektim 2 sene önce hemde ne acı ..tam unutucaken sakinleşmişen pat rüyamda görürdüm hoooop tekrar başa dönerdi..ahh ahh ..ama bitti ..hep dua ettim ondan iyisi olsun onu unuttursun allahım die..ve rabbim gönlüme göre verdi.. 1.5 yıllık evliyim çok şükür eşimi çok seviyorum..şölebi dönüp bakıyorum gerçekten acı çekmişim diyorum..o an düşününce yine acıyor içim..ama eşim var onu çok seviyorum onunla geçiyor her acı ..umarıım sanada onu unutturucak birisi çııkıp gelir..ve ellerini hiiiç bırakmazzz
2 ay olmus dedin. Tarihe baktim. Aaa biz ayrilali dun tam 2 ay olmuss ((((=
Ayrildigimiz gunleri saymayi birakali ne kadar oldu? hmm bilmem.. Dun gece onu ruyamda gormemi aciklayacak olan sey ne peki? hmm bilmem ? Nasilim biliyormusun? Aci cekmiyorum. Oturup onun icin agladigim gunlerde gecti gitti bitti. Umutluyum gelecege dair baska bir suru b planim hep vardi. onlarin pesinden kosuyorum. Sevmedim mi ben bu adami? Sevdim.. Onun kollarinda olacagim, kokusunu icime cekecegim, dudaklarindan opecegim gunun hayali kurdugum bi anda terk etti beni. Sok yasadim. Tam onu sevdigimden eminken gitti ellerimden. Inanamadim, sandimi denedim, ve sonunda ikna oldum. bitmisti. Bunu beynim kabul ettikten sonra kalbimin cenesini kapatmak daha kolay oldu. Duygularim degil mantigim yonetsin beni istedim. Sus kalp sen cok konustun!
Simdi onunla gecirdigim guzel gunler gozumun onunde, soyledigi guzel sozler kulagimda.. Elimde bi tek onlar kaldi. Bi kac guzel ani ve bitmeye mecbur birakilmis duygular. Madem onu unutmaya mecbur edildim unuturum! bunun icin senelerimi harcayip, omrumu yiyemicem. Ben sevilmeye layik bi kiz oldugumu biliyorum. Ben onunhayatina bir cok yenilik ve guzellik katabilirdim, cocuklarina iyi bir anne, ona iyi bir es olabilirdim. Hepsinin farkindayim. Ben degil, o kaybetti. Benim kalbim baskalarina kapali degil. Elbette yine sevicem. Hayat bitmedi..
Yolumuza devam edelim..
haklısın o kaybetti ama beni 1 yıl bilerek kandırıp oyalamasını hazmedemiyorum, yalan yere yeminler edebilen ailesinin üstüne yemin ederek yalan söyleyeblen bi solucandı kendisi, bunu hakedecek hiçbişeyde yapmadım ona yüzüne bakmaya bile kıyamıyordum, içimin soğuması için dua ediyorum hep ama bi msjla bitirdi herşeyi yüzüne öfkemi kusamadım hiç beni yiyip bitiren bu aslında( tek istediğim ilahi adaletin yerine geldiğini görmek, ahirette zaten iki elim yakasında oalcak, bu yaşıma kadar kimseye kin beslemedim çok şey yaşadım ama bunun kadar canımı kimse acıtmadı
ahhh cnm ahh okdr ıyı anlıyorumkı senı bende bırbucuk senedır nısanlıydım dugunume uc hfta kala bır msjla benı yarı yolda bıraktı..ona ıcımı ofkemı kusamadım yaa bogulucak gb hıssedıyorum kendımı..o serefsız de benı ıstemedıgı halde kandırmıs oyalamıs bırbucuk sene hazırlık yaptırmıs..cok sevdım ama karsılıgını bu skılde aldım..bn de ayrılalı bugun tam ıkı ay oldu..ıcım sogumuyor ofkem dınmıyor..sureklı dua edıyorum...umarım ılahı adalet yerını bulur. Ne demişler KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
ah etmemek mümkünmü, bugün dışarı kalabalığa çıktım tek başıma yürümek istedim etrafa bakındım belki görürüm diye, gözlerimden yaşlar akıyor insanlar bana baktı yazık ne oldu acaba diye, içimden atamıyorum bana yaptığı bu acımasızlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?