bak işte yaa seni kimseye yar etmemya benimsin ya toprağın ona göree
![]()
bebişim yaa kısmetimi kapatıyorsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak işte yaa seni kimseye yar etmemya benimsin ya toprağın ona göree
![]()
bebişim yaa kısmetimi kapatıyorsunnbebeğim 10 dk ya takıldım ben cvp atıcamm kıyamam sanaa karnı ağrıomuş bekle tatlmm:))
kuzuşuum gene on dk ya takıldım ben :) şimdi çıkmam lazım canım biraz yatayım ölüyorum sanırım :) hadi öptüm çok kendine dikkat et üzülme daha fazla olurmu düşündükçe yıpranıyo insan biraz klişe ama herşeyn hayırlısı :)
bu devirde uzun ilişki yürümüyo ya ben bunu anladım. hemen birini bulduğun an heyecan bitmeden evlenceksiniz. en mantıklısı bu :) evlendikten sonra çiftler birbirne daha çok bağlanıyolar. ayrıca bi yuvayı yıkmak büyük cesaret ister. bu yaptıklarını evliyken yapamazdı.
günaydın kızlar..3 yıl biriyle çıktım evlilik yolunda ilerliyorduk,çok şeyler yaşandı ama sonu kötü bitti.Kendisi evliliğimizi düşünmedi ailesinin dediği işte 2 yıl çalıştı son yıl artık benim çeneme daha fazla dayanamadı benim dediğim işe girdi çünkü ailesi para vermiyordu.Yediği içtiği kadardı maaşı ekstra para vermiyorlardı maaş gibi.Neyse efendim benim dediğim işe girdi iyi hoş güzel,bizim kavgalar başladı.Alkol içmeme karışma şöyle böyle,arkadaş çevresi desen hep kötü,kız arkadaşlarıı aldatan tipler.Neden böyle senin arkadaşaarın dediğimde sen karışma söyleme sakın kıza kötü olmasınlar diyordu,abisinin nişanlısını aldatmasına bile göz yumuyordu..Sonra bir de beni bastırıp hep kendi istediği gibi yaşmaya başladı ben karşı çıkıncada küfür etti,ayrıldık sonra peşimden çok koştu 2 defa falan affettim gözyaşlarına dayanamadım,öle bi ağlıyordu ki..Ama devam etmedi işte.En son 8 eylülde bir kızla gördüm o görüş son oldu benim için o da bir daha aramadı bende diyeceğimi dedim.Senin ailende var problem dedim senin bu şeylerine göz yumuyorlar dedim,çünkü o kızları dükkana da getiriyordu.Benim ailem olacak dedim oğlum sen ne yapıyorsun der dedim,eğer grurun varsa sakın beni bir daha arama dedim.Neyse bunun üzerine bir daha bni aramadı,geçenlerde gecenin 12 inde aramış 2 defa bende duymamışım,ne hakla beni arıyorsun dedim ben seni aramadım manyak mısın diye bir de üzerine hakaret yedim..Neyse kızlar sorun şu ki benim artık kendime gelmem lazım ama kendime gelemiyorum.Yzın araba kullanmayı öğrendim,kuran öğrendim,staj yaptım,şuan tenise başladım ama nafile kafamı yastığa koyunca yine ağlıyorum yine ağlıyorum.Üniversite öğrencisiyim günümün çoğu okulda geçiyor klübe falan da yazıldım ama işte dediğim gibi çok affettim bu adamı,hani şöyle bir daha gelmesini bekler gibiyim.Kendime kızıyorum,neden bu kadar affediciyim ben diye..Dertleşmek istedim,eski erkek arkadaşımla ilgili her türlü yorum yapabilirsiniz ki bende biraz olsun kendi haklılığım konusunda verdiğim karar konusunda içim rahatlasın.Çünkü bu adam benm haksızlığıma o kadar çok inandırdı ki bazen kavgalardan sonra gidip özür diliyordum o derece..Suçluluk duygusu çok yaşadım kızlarVe unutmak için böyle aktiviteler yetmeyebiliyormuş
( Bu kadar beni üzen insanı neden unutamazsın derseniz geçen o güzel günler bana dediği şeyler,işte o özel anlar aklıma geldimi hiç bişi yapasım gelmiyor
(
Canım rahatça yorum yapabilirsiniz demişsin bu yazdıklarımı o yüzden rahat yazıcam.
Böyle adamlar için üzülmeye değer mi sence? Bi kendine bak üniversitede okuyosun sosyal bi insansın. Bi de ona bak. 200 gramın peşinde koşan bi tip :) Arkadaşlarınla takıl yeni dostluklar edin. Ama bunları onu unutmaya çalıştığın için yapma. Gerçekten unut onu. Tek kalemde sil. Her şeyini sil, yok et. Tek bir günde karar ver buna, tek bir günde yap. Elinden geleni yapmışsın zaten. Ama adam olacağı yoksa olmuyor. Zaten insanlar asla değişmezler, emin olabilirsin. Sen şimdi onla bunla yatıp takılan kaşar bi kız olabilir misin mesela? Olamazsın. Bunun gibi adamlar da normal düzgün biri olamaz işte. Kimse asla değişmez.
Bir anda yok et beyninde. Ağlamayı falan da bırak. Ne bu allah aşkına ya? Onla bunla takılan ucuz hareketler yapan bir insan mı senin hayatını sekteye uğratacak?
Sana ilgi duyan insanları düşün, onları gözden geçir. Mantıklı ilişkiler kur sonraki hayatında. Derslere sar. Deli gibi ders çalış, kariyer kas bol bol. Kendini iyi hisset. Hiçbir şey senden daha önemli değil. Gel bana mesaj at, muhabbet edelim. İyi geleceğinden eminim![]()
Aynen ama yapacağın hiçbir şeyi onu unutmak ya da onun görmesi için vs yapma. Kendin için. Öyle biri olmadı, hiç hayatına girmedi. Böyle düşün. Konuşuruz balımcanııımmmm çok saol içten cevabın içinn:))bnde bugün bir karar verdim kendimi sınavlara hazırlayacağım gittim bankacılık sınavı kitabı aldım,kpds ye falan giricem cnm..bir günde unutmak lazım aslında dediğin gibii karar verip unuttum diyip unutmak,unutamadım üzülüyorum dedikçe unutulmuyor..mesajlaşırız bebeğimm:)çok saol gerçekten iyi geldi verdiğin örnek evet değişmek zor ben nasıl kaşar bir kız olamazsam o da evlenilecek adam gibi adam olamaz..eskiiden de böyleydi bu ama bana dedi ki geçmişime bakarsan bnmle çıkmazsın değişicem senin için demişti ama değişim gerçekten imkansızz..öpüyorum senii