bence erteleme derim:)
Merhaba hoşgeldin bencede erteleme bahaneler istekler hiç bitmez bu olsun ondan sonra şu olsun biraz daha dur yok seneye derken zaman geçiyo Allah en hayırlı zamnda hayırlı evlat versin inşallah ...
selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza benim durumlar biraz karışık. 2 ay korunmadım olmadı malesef ama daha sonra ortaya bi okul durumu çıktı gebelik çalışmalarını eylüle ertelemek durumunda kaldım ama şimdide acaba bırakmasammı diyorum? okuyorumda 6,7 ayda anca hamile kalanlarda var yada oluşsa bile okulu dondurabiliyorum bu dönemle beraber 3 dönem var. bu aralar gebe kalsam sadece bu dönemi çıkarabiliyorum aradan çünkü kasım aralık gibi doğum olur.dondururum ama daha sonrada okulla falan uğraşmak zor gelir aman ya kafam çok karışık bi taraftanda hiç korunmak istemiyorum bi akıl verin
bu arada karışık yazdım galiba umarım anlaşılıyordur
slm arkadaslar bende yenı katıldım bende aranızda olmak ıstıyorum bı sakıncası olmaz sanırım :)
slmmmm iyi yaptın nedemek hoşgeldin aramıza :90:
merhaba arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldi..
benim de iki buçuk yaşında bir meleğim var..temmuz ayı gibi ikinci bebeği istiyorum Allah izin verirse...[/Q
hos bulduk allah bagıslasın ıns ıkıncı bebegınde senı bekletmezz bızım bırıncıde gelırrrr ınsssss :)
hos bulduk allah bagıslasın ıns ıkıncı bebegınde senı bekletmezz bızım bırıncıde gelırrrr ınsssss :)
amin cnm sağol ..
bebeğin hayırlı zamanda gelecek inşaAllah..bizim de 11 ay olmamıştı...sağlıkla gelsin yavrular inşaAllah..
ins cnm ya ınan cok ıstıyom ve cok dau edıyorum bu ay bı ümidim var 12 gun oldu hala adet olamadım :)
hayırlı olsun topıgınız kızlar....aramızada hoş geldiniz ayrıca..
ewet cnm 12 gün gectı ama kan tahlılı yaptıramıyorum suan yurt dısındayım buranın hastanelerı garıp doktor bulmaya calısıyorum :)
ewet cnm 12 gün gectı ama kan tahlılı yaptıramıyorum suan yurt dısındayım buranın hastanelerı garıp doktor bulmaya calısıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?