2 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.Yeniden anne olmak istiyorum..

Merhaba hoşgeldin bencede erteleme bahaneler istekler hiç bitmez bu olsun ondan sonra şu olsun biraz daha dur yok seneye derken zaman geçiyo Allah en hayırlı zamnda hayırlı evlat versin inşallah ...

öylemi diyosunuz:44: sanırım erteleyemicem zaten niyeyse hiç içimden gelmiyo ertelemek mantıklı olduğunu biliyorum ama dediğim gibi hiç içimden gelmiyo boşvereyim akışına bırakayım en iyisi ama bundan sonrasında ovulasyon hesaplamayı falan bırakmak istiyorum bundan önce 2 ay denedim olmadı ama psikolojim bozuldu resmen bütün gün internet başında gebelilkti hamilelikti yumurtlamaydı ovulasyondu bu sefer öyle yapmak istemiyorum ben normal hayatıma devam edicem olursa olur çok kafaya takmak istemiyorum

slm arkadaslar bende yenı katıldım bende aranızda olmak ıstıyorum bı sakıncası olmaz sanırım :)

valla cnm bencede erteleme ben esıme uydum okulumu bıtırdım ama korundum hep ama 7 aydır beklıyorum keske ertelemeseydım dıyodum

merhaba arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldi..
benim de iki buçuk yaşında bir meleğim var..temmuz ayı gibi ikinci bebeği istiyorum Allah izin verirse...

ewet cnm 12 gün gectı ama kan tahlılı yaptıramıyorum suan yurt dısındayım buranın hastanelerı garıp doktor bulmaya calısıyorum :)

ewet cnm 12 gün gectı ama kan tahlılı yaptıramıyorum suan yurt dısındayım buranın hastanelerı garıp doktor bulmaya calısıyorum :)

Slm eczaneden test alıp yapsana 10 günde belli oluyo inşalllah bebiştir bu gecikme sebebi şimdiden hayırlı olsun...

Merhaba,

bende geçen ay 15 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Bebeğimde ödem vardı. CVS yaptılar ama hücre üremedi. Bebek alındıktan sonra patolojide Down Sendromu olduğu ortaya çıktı. Sonra bizim taşıyıcı olup olmadığımza baktılar. Allahtan taşıyıcı değilmiş. Bebeğimizin şanssızlığı oldu. Gerçi erken teşhis edilmesi de şanssızlık içinde şans aslında.

Doktor 1-2 ay korunun 50 gün sonra adet olursun dedi. Ben tam zamanında 30 günde adet oldum ve bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü sorun olsa adetim gecikirdi. Bu nedenden dolayı da bu ay için korunmayı düşünmüyorum. İnşallah Allah isteyenlere Sağlıklı Hayırlı gebelikler verir.

normalde düzenli ise tarihler, bebektir inşaAllah canım..
eczaneden test alma imkanı da mı yok? benim günüm 1 gün geçtiğinde çıkmıştı idrar testinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…