- 29 Aralık 2007
- 3.419
- 1.158
- 698
Canım benim, geçmiş olsun çok üzüldüm benimde bunu yaşadığım 3 ay oldu işte. benim 10 Haftalıktı benim kürtajım çok rahat geçti tek hissettiğim çatala yatığımdaki iğne bunun dışında en ufak bir ağrı sızı rahatsızlık hissetmedim üzüntümden başka... Senin neden böyle oldu anlamadım. Dr um bana 2 adet geçir sonra vitamin kullan bebek yapabilirsin demişti. 1 ay sonrada kotröle gittim rahim toparlanmış dedi.Bende senin gibi düşünüyorum tekrar aynı acıyı yaşarmıyım diye ama şu varki her gebelik başka bebek demek ve aynısı olacak diye bişey yok diyor doktorlar tekrarlarsa bi sorun olduğundan dolayıdır deniyor. inşallah bi sorun olmadan bebeğine kavuşursun.Benim ilk başta 1 düşüğüm oldu, sonra bebeğim oldu şimdi 2yaşında ve 3. de 3 ay önce kalbi durduğu bebeğim bende tedirgin oluyorum yine olurda diye ama kısmet deneyip görcez bu ay deme yaptık bakalım olucakmı görücez ALLAH hiçkimseye böyle acı yaşatmasın ALLAH hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.inşallah sağlıklı bebeğin olacak inan...
Ne mutlu katkım olduysa. Ağlamakla elimize hiçbişey geçmez ben sabahlara kadar ağladım tek kalınca ama elime ne geçti hiç. Hep düşündüm ya ilerki aylarda olsaydı 27 haftalık 30- 36 haftalık onları yaşayanları düşündükçe biyerde şükrediyorum ALLAH onlarada sabır versin acıları bizden kat kat büyük. Zaten 40 gün lousa oluyosun sonra adet oluyosun oldu sana 2,buçuk ay o ayda dinlen bidahaki adetinden sonra sağlıkla bebeğin olur inşallah...
ayy canım bu söylediklerin bi nevide olsa nefes almamı sağladı. yok benim kürtajdada fiziksel acım olmadı yaşadığım acı psikolojik bebişimin kaybıama narkozun belirtileride var hala eve geldim hemen uyumuşum yeni uyandım hemen buraya geldim sizlerle paylaşmaya.bana 2 ay 3 ay çok uzun zaman gibi geliyo.nasıl bekleyecem o kadar diyorum. bi yandanda korkuıyorum ama dediğin gibi her hamilelik aynı olacak değil doğru.senin içinde hayırlısı neyse o olsun.ağlamıyayım artık ya geri dönüşü yokki off hem böyle diyorum hem ağlıyorum yaa.sinirlerim hormonlarım altüst sanki.. çok saol güzelim ya gerçekten bu cümlelere ihtiyacım varmış...
Canim gecmis solsun oncelikle.Seninle ayni seyleri yasayan hic olmazmi..bende malesef persembe gunu kurtaj oldum 10 haftalikti benim bebegiminde kalbi durdugunda.Benim malesef ilk gebeligimdi.Rabbimin izniyle tekrar anne oluruz insallah.Kendine dikkat et
pileo Allah daha beter acı vermesin çok ağlama..seni 2011 kasım annelerinden tanıyorum..yaşadıkların bir zamanlar aynen benim başımdan geçmişti..ilk bebeğimi kalbi durduğu için küretaj ile almışlardı.. dr bana 6 ay korunacaksın demişti..gece gündüz ağlıyordum...tam 3 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim..hem de ikiz :)) hiç bir tedavi filan olmadan hemde.. şu an ikizlerim 11 yaşında ve ben yine hamileyim.. sakın çok ağlama sadace tevekkül yeter...rabbim hakkında hayırlı olanı verir zaten ...(bu 9- 10 haftalık kalbi duran bebekler zaten anormal oldukları için gelişimini sürdüremiyorlarmış..)
bol bol dinlen stres yapma :))
Bak canım herşey yoluna giriyo sana daha kısa zaman vermiş doktorun inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olursun ...
İnşallah ilk regl den sonra diyecek.
AY canım ya(( benimde aynı hiç kanamam olmamıştı (( inşallah şimdiki bbeklerimiz daha sıkı tutunacak ve sonra doğunca biz onları sımsıkı tutucaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?