2 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.Yeniden anne olmak istiyorum..

arkadaşlar ben bugün kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi.9 haftalıktı bebeğim. kalbi durduğu için aldılar. daha narkozun etkisindeyim ama soluğu burda aldım çok kötüyüm yardım edin.daha doktorumla görüşmedim 1 hafta sonra kontrole gelsin demiş. kaç ay sonra dene diyecek ya da yinemi aynı sıkıntıyı yaşayacam yinemi kalbi duracak ya ben çok berbat durumdayım yaa nolur biri bişe desin bana ağlamaktan harap oldum yaa.

Canım benim, geçmiş olsun çok üzüldüm benimde bunu yaşadığım 3 ay oldu işte. benim 10 Haftalıktı benim kürtajım çok rahat geçti tek hissettiğim çatala yatığımdaki iğne bunun dışında en ufak bir ağrı sızı rahatsızlık hissetmedim üzüntümden başka... Senin neden böyle oldu anlamadım. Dr um bana 2 adet geçir sonra vitamin kullan bebek yapabilirsin demişti. 1 ay sonrada kotröle gittim rahim toparlanmış dedi.Bende senin gibi düşünüyorum tekrar aynı acıyı yaşarmıyım diye ama şu varki her gebelik başka bebek demek ve aynısı olacak diye bişey yok diyor doktorlar tekrarlarsa bi sorun olduğundan dolayıdır deniyor. inşallah bi sorun olmadan bebeğine kavuşursun.Benim ilk başta 1 düşüğüm oldu, sonra bebeğim oldu şimdi 2yaşında ve 3. de 3 ay önce kalbi durduğu bebeğim bende tedirgin oluyorum yine olurda diye ama kısmet deneyip görcez bu ay deme yaptık bakalım olucakmı görücez ALLAH hiçkimseye böyle acı yaşatmasın ALLAH hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.inşallah sağlıklı bebeğin olacak inan...

ayy canım bu söylediklerin bi nevide olsa nefes almamı sağladı. yok benim kürtajdada fiziksel acım olmadı yaşadığım acı psikolojik bebişimin kaybıama narkozun belirtileride var hala eve geldim hemen uyumuşum yeni uyandım hemen buraya geldim sizlerle paylaşmaya.bana 2 ay 3 ay çok uzun zaman gibi geliyo.nasıl bekleyecem o kadar diyorum. bi yandanda korkuıyorum ama dediğin gibi her hamilelik aynı olacak değil doğru.senin içinde hayırlısı neyse o olsun.ağlamıyayım artık ya geri dönüşü yokki off hem böyle diyorum hem ağlıyorum yaa.sinirlerim hormonlarım altüst sanki.. çok saol güzelim ya gerçekten bu cümlelere ihtiyacım varmış...

Ne mutlu katkım olduysa. Ağlamakla elimize hiçbişey geçmez ben sabahlara kadar ağladım tek kalınca ama elime ne geçti hiç. Hep düşündüm ya ilerki aylarda olsaydı 27 haftalık 30- 36 haftalık onları yaşayanları düşündükçe biyerde şükrediyorum ALLAH onlarada sabır versin acıları bizden kat kat büyük. Zaten 40 gün lousa oluyosun sonra adet oluyosun oldu sana 2,buçuk ay o ayda dinlen bidahaki adetinden sonra sağlıkla bebeğin olur inşallah...

içimi ferahlatıyosun inanki.gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan.bende şimdi sayfaları karıştırdım yazılanları okudum benimki neki dedim yaa.dediğin gibi çok ileri zamanlarda yaşayanlara daha bir zor.şükretmek lazım. hayırlısı buymuş demekten başka şansım yok.bundan sonrası güzel olur inşallah. ve biçok kişi var kürtaj sonrası bebeklerini kucaklarına almışlar tekrar Allahım sabır versin... ama işte anım anımı tutmuyo .hem böyle söylüyorum 10 dak sonra tekrar ağlama krizi geliyo.ilk günüm tabi zamanla acım dinecektir umarım yani...ilgin için çok saol

Tabiki canım tamamen silemezsin. tabi ağlıycan sonuçta karnında bebeğin olduğunu biliyodun, onunla konuşuyodun, bi bebek mağazası görsen için gidiyodu şunu alıcam bunu alıcam diye bunları yaşadıktan sonra tabi üzülüyosun ben bile hala arada aklıma geliyo diyorumki 26 haftalık olacaktı ama düşündükçe daha çok üzülüyorum içim titriyo ve başka şeyler düşünüyorum ya özürlü doğsaydı offf bunu düşününce diyorum hayırlısı böyleymiş inaşallah en yakın zamanda bebeğimiz olur.

pileo Allah daha beter acı vermesin çok ağlama..seni 2011 kasım annelerinden tanıyorum..yaşadıkların bir zamanlar aynen benim başımdan geçmişti..ilk bebeğimi kalbi durduğu için küretaj ile almışlardı.. dr bana 6 ay korunacaksın demişti..gece gündüz ağlıyordum...tam 3 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim..hem de ikiz :)) hiç bir tedavi filan olmadan hemde.. şu an ikizlerim 11 yaşında ve ben yine hamileyim.. sakın çok ağlama sadace tevekkül yeter...rabbim hakkında hayırlı olanı verir zaten ...(bu 9- 10 haftalık kalbi duran bebekler zaten anormal oldukları için gelişimini sürdüremiyorlarmış..)

bol bol dinlen stres yapma :))

Canim gecmis solsun oncelikle.Seninle ayni seyleri yasayan hic olmazmi..bende malesef persembe gunu kurtaj oldum 10 haftalikti benim bebegiminde kalbi durdugunda.Benim malesef ilk gebeligimdi.Rabbimin izniyle tekrar anne oluruz insallah.Kendine dikkat et

çok geçmiş olsun canım. biraz daha sakinim artık zamanla alışıyorum mercimeğimin yokluğuna alışmak zorundayım...hakkımızda hayırlısı buymuş.benimde ilk gebeliğimdi.gün saymaktanda vazgeçersem bir adım daha atmış olacağım.Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı.en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah.sende kendine iyi bak.moralimizi yüksek tutmalıyız..

hem de ikiz :)) bayılıyorum ikizlerede, ikiz annelerinede:)) Allah bağışlasın yavrularını.dediğin gibi hakkımızda hayırlısı buymuş. sağlıklı olmadıkları için bizi terkettiler sizlerden yola çıkarak her gebeliğin aynı olmadığını daha iyi anlıyorum.senin şimdiki bebiş ne kadarlık Allahım inşallah en kısa zamanda yeniden nasip eder anne olmayı.inşallah doktorum korunmana gerek yok ilk reglinden sonra çalışmalar başla der bekletmez beni 3 ay 5 ay :26:
çook teşekkür ederim sabah sabah içime su serptin bu siteyi seviyorum ya:))

Bak canım herşey yoluna giriyo sana daha kısa zaman vermiş doktorun inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olursun ...

Bak canım herşey yoluna giriyo sana daha kısa zaman vermiş doktorun inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olursun ...

yok daha doktorumla görüşmedim.ben öyle demesini umuyorum sadece ..yani 3-5 ay sonra demesinde,ilk reglinden sonra başla desin bakalım cuma akşamına kontrolüm var. şu cuma bi gelseydi.. :97:

İnşallah ilk regl den sonra diyecek.

bgn gittim kontrole hala kanamam var azda olsa.karından baktı ir sorun yok dedi.pataloji sonucundada bişe yok dedi.3 ay korunun dedi .çok uzun zaman diyip pazarlığa oturdum hadi 2 ay olsun o zaman dedi:)) biraz dahamı zorlsaydım acaba ama korkularım var dedim korkacak bişe yok her gebelik aynı değildir dedi. bide kürtaja gidene kadar ilaç vermenize rağmen hala kanamam yoktu bunu sordum sıkı sıkı tutunmuştu sana dedi.bu cümle ağlamama yetti (

AY canım ya (( benimde aynı hiç kanamam olmamıştı (( inşallah şimdiki bbeklerimiz daha sıkı tutunacak ve sonra doğunca biz onları sımsıkı tutucaz :)

AY canım ya (( benimde aynı hiç kanamam olmamıştı (( inşallah şimdiki bbeklerimiz daha sıkı tutunacak ve sonra doğunca biz onları sımsıkı tutucaz :)

inşallah.nasıl anne olmak istiyorum anlatamam .mercimeğim hissettirid bunu bana.şimdi boşluğunu yaşıyorum....senin çalışmalar nası gidiyo. drun verdiği süre gerçektende doluyomu yani. 2 ay bana geçmez gibi geliyoda...

Valla başta banada öyle geliyodu çok uzun zaman gibi geliyodu ama zaman gerçekten akıp geçiyo şimdi geriye bakınca dolu dolu 3 ay geçmiş bile çalışma azda olsa oldu bakalım olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum hep. aynı şeyleri yaşamaktansa hiç olmasın diyorum Hakkımızda hayırlısı olsun...

arkadaşlar benim 6 yaşına girmiş oğlum var ve 2 gebeliğimi gelişimi 4 haftada durduğu için aldırmak zorunda kaldım aslında bebek 10 haftadayken 4-5 haftalık çıkıyordu kantahlilinde ve ultrosonda şimdi yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum gebeyim ve geçen cumartesi doktora gittim 5 hafta bitmek üzereyken bebek 4 haftaya yeni girmik gözüküyordu bilmiyorum yinemi öldü yoksa gelişmesi geri de kaldıda knd tmmlıyacakmı bilemiyorum çok cnm sıkılıyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ben ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum bana yardımcı olsanız düşük tehlikesi var dedi ve hiçbir açıklama yapmadı doktor folikasit kullanmaya devam ediyorum ama korkuyorum dua edin benim için hayırlısı neyse o olsun merak beklemek çok kötü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…