- 29 Aralık 2007
- 3.419
- 1.158
- 698
Merhaba,
bende geçen ay 15 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Bebeğimde ödem vardı. CVS yaptılar ama hücre üremedi. Bebek alındıktan sonra patolojide Down Sendromu olduğu ortaya çıktı. Sonra bizim taşıyıcı olup olmadığımza baktılar. Allahtan taşıyıcı değilmiş. Bebeğimizin şanssızlığı oldu. Gerçi erken teşhis edilmesi de şanssızlık içinde şans aslında.
Doktor 1-2 ay korunun 50 gün sonra adet olursun dedi. Ben tam zamanında 30 günde adet oldum ve bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü sorun olsa adetim gecikirdi. Bu nedenden dolayı da bu ay için korunmayı düşünmüyorum. İnşallah Allah isteyenlere Sağlıklı Hayırlı gebelikler verir.
Slm eczaneden test alıp yapsana 10 günde belli oluyo inşalllah bebiştir bu gecikme sebebi şimdiden hayırlı olsun...
normalde düzenli ise tarihler, bebektir inşaAllah canım..
eczaneden test alma imkanı da mı yok? benim günüm 1 gün geçtiğinde çıkmıştı idrar testinde..
bu arada 10 gectıgınde yapmıstım negatıftı :2::2: ama sımdı korkuyorum yapmaya :18:
slm hanimlar söyle gezerken sizin topingi gördüm ilgimi cekti, papatyam üzülmeni istemem ama bence ciksaydi belli olurdu coktan diye düsünüyorum benimde bu ay bayaa gecikti belirtilerden yola cikarak hamileyim dedim ama yokmus malesef, cocugu kücük olan arkadaslar bence hic korunmayin RABBIM size ne zaman nasip ettiyse olur benim oglum var 5 yasina giricek hep ikinciyi düsünürken tedirgindim, kimsem yok nasil bakalim diye telas ettim ama simdi uzun süredir istiyoruz ama olmuyor, cok zor biseymis gelcekten her ay adetini beklemek, acaba olucakmiyim, acaba hamilemiyim bunaldim valla.. igne ilactan kilo aldim epey, anliycaniz MAGDURUM:
Merhaba,
bende geçen ay 15 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Bebeğimde ödem vardı. CVS yaptılar ama hücre üremedi. Bebek alındıktan sonra patolojide Down Sendromu olduğu ortaya çıktı. Sonra bizim taşıyıcı olup olmadığımza baktılar. Allahtan taşıyıcı değilmiş. Bebeğimizin şanssızlığı oldu. Gerçi erken teşhis edilmesi de şanssızlık içinde şans aslında.
Doktor 1-2 ay korunun 50 gün sonra adet olursun dedi. Ben tam zamanında 30 günde adet oldum ve bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü sorun olsa adetim gecikirdi. Bu nedenden dolayı da bu ay için korunmayı düşünmüyorum. İnşallah Allah isteyenlere Sağlıklı Hayırlı gebelikler verir.
valla cnm bencede erteleme ben esıme uydum okulumu bıtırdım ama korundum hep ama 7 aydır beklıyorumkeske ertelemeseydım dıyodum
valla artık bende ümidimi kestım hasta olsamda bı rahatlasam acayıp sınır oldubende hamıle olsam cıkardı kesın neyse kısmet bu ay deılmıs demek kı yuce rabbım ne zamn ol derse ozamn olur ıns fazla bekletmez allah herkeze bebıslerını yollasın ıns valla bız 7 ay oldu denıyelı hep dengesızdı adetm ama bu ay gecınce acaba dedım aman ne yapıyım zorlada olmuyo kı
7 ay gelcekten uzun bur zaman degil sana tavsiyem doktordan klomen hapi al adetinin 3 günü basla günde 1 tane 5 gün ic 5 gün ara ver ve iliskiye gir, baktin aradan 2 ay gecti hala olmuyor güünde 2 tane ic saten pakette 10 tane var ben ilk cocugumda öyle hamile kalmistim eger jinekolojik bir sorunun yoksa sadece yumurtaliklarinin calismasina yardimci oluyor, ben hap denedik olmadi simdi doktor kontrolu altinda igne tedavisi görüyorum, senin hic cocugun varmi?? kusura bakma gecmis sayfalara daha okuyamadim.
alya hoşgeldin...
papatyam Allah hayırlı zamanda ve sağlıkla yollasın bebişini inşaAllah...vakti saati belli bizler üzülüyoruz ama doğru zamanı Allah biliyor..
kızlar bu arada küt diye konuya dalmışım kusura bakmayınn merhaba herkeseee
gecmiş olsun herkese
bende 2 ay once aynı durumdan oldum kurtaj daha sonra 16 gun leke ve hafif kanama seklinde devam eden bir surec yasadım son 1 haftadır da akıntılarım vardı doktora gittim enfeksıyon kapmısım ilaç içiyorum ve regl de olmadım daha sinir bişey regl olsamda bitsede denemelere baslasak dıe bekliyorum
gecmiş olsun herkese
bende 2 ay once aynı durumdan oldum kurtaj daha sonra 16 gun leke ve hafif kanama seklinde devam eden bir surec yasadım son 1 haftadır da akıntılarım vardı doktora gittim enfeksıyon kapmısım ilaç içiyorum ve regl de olmadım daha sinir bişey regl olsamda bitsede denemelere baslasak dıe bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?