• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay öncesine geri dönmek istiyorum :(((

Gecmis olsun..eksi seyler ise yariyor diye biliyorum. Mesela limonlu su..tabii onunda asirisi iyi degildir. Birde bolca su icmek..

gecmis olsun. yazan oldu mu bilmem ama ben de yasadim bunu iki kere. aylar surdu. kultur testinde hicbisi yoktu. bagisiklik dusunce vucutta, boyle olabiliyomus. bi dr bana biseye mi uzuldun deyince iyice anlasildi her sey. evet uzulmustum. sonra bana immune sistem icin bi ilac verdi. adini unuttum ama eczanelere sorarsaniz verirler. igorta oder mi bilmiyorum. 50 tl idi bi aylik. o gunden beri arada olacak gibi hisedince cok su iciyorum, cok sukur tekrar etmedi. hicbi seye cok uzulmeyin. stres cok fena bi illet.

Bende farkli bir sebepten ayni seyi yasiyorum. Ve tedavisi yok. Hayat tarzimi tamamen degistirmem lazim. Inanin ne hissettigimi anlatamam imkansiz
Maydanoz suyu oneririm. Hatta suyun buharina oturabilirseniz iyi gelir. Birde yogurdun yesil suyu iyi gelebilir. Gecmis olsun

gecmis olsun yazan oldu mu bilmem ama ben de yasadim bunu iki kere. aylar surdu. kultur testinde hicbisi yoktu. bagisiklik dusunce vucutta, boyle olabiliyomus. bi dr bana biseye mi uzuldun deyince iyice anlasildi her sey. evet uzulmustum. sonra bana immune sistem icin bi ilac verdi. adini unuttum ama eczanelere sorarsaniz verirler. igorta oder mi bilmiyorum. 50 tl idi bi aylik. o gunden beri arada olacak gibi hisedince cok su iciyorum, cok sukur tekrar etmedi. hicbi seye cok uzulmeyin. stres cok fena bi illet.
Tesekkur ederim evet benimde bagisikligim baya dustu toparlamaya calisiyorum ama boyle surekli agriyinca iyice kötü oluyorum hep agriyacak diye

Bende farkli bir sebepten ayni seyi yasiyorum. Ve tedavisi yok. Hayat tarzimi tamamen degistirmem lazim. Inanin ne hissettigimi anlatamam imkansiz
Maydanoz suyu oneririm. Hatta suyun buharina oturabilirseniz iyi gelir. Birde yogurdun yesil suyu iyi gelebilir. Gecmis olsun
İnterstisyel sistit mi ?

Sizede cok gecmis olsun insallah atlatiriz depresyona gircem bide o eksikmis gibi

Tesekkur ederim ben yuzmeye gidersem spor yaparsam gezmezsem ayakta dikilmezsem iyiyim ama gorunuste bisey yok. Bi anda oldu ama kalici hasar vermisim. Ve kac kere acidan bayildim.
Insallah is hayatindan kopmak zorunda kalmam..

Tesekkur ederim ben yuzmeye gidersem spor yaparsam gezmezsem ayakta dikilmezsem iyiyim ama gorunuste bisey yok. Bi anda oldu ama kalici hasar vermisim. Ve kac kere acidan bayildim.
Insallah is hayatindan kopmak zorunda kalmam..
Cok cok gecmis olsun bende calisamiyorum agrilar yuzunden :(

Back
X