• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay öncesine geri dönmek istiyorum :(((

Mesane testi gibi bir şey yaptılar galiba.
Tuvaletten önce ve sonra iki ayrım ölçüm yapıldı, ona göre değerlendirdiler.
Dediğim gibi artık benim sistitim ilerlemiş ve böbreklerimi etkiliyordu, yıllardır aksatıyordum ve sonu böyle oldu.
Artık hayat düzenimi değiştirince çok şükür kalmadı.
Genital temizleyici de şu açıdan önerdim, ben eskiden bayağı bayağı köpürterek duş jelleriyle yıkıyordum ama çok sakıncalıymış.
Doktor sadece suyla temizliğimi yapmamı, eğer içime sinmiyorsa en azından ph değeri uygun genital temizleyici kullanmamı önermişti.
Maydonuz sapını da bırakmayın, en azından hafta boyunca her gün 1 bardak için.
İnşallah kurtulursunuz, gerçekten çok üzüldüm.
Bende bu testten isteyeceğim , yıllardır bir tahlil yapıp ilaca dayıyorlar bizi.. Gerekirse de sistoskopi yapılsın artık her şeye razıyım geçsin de yaşamayan bilemez gerçekten çok zor çok teşekkür ederim ...

CIPRO her seferinde bana da vermişlerdir hiç de yaramadı bilmiyorum, biraz rahatlıyım diye purınol içiyorum onunda sınırlı faydası.. Buhara oturma işini annem de çok söyler de mantıklı gelmiyor bana ama son çare yapcam artık :KK43:
Cıpro+Purınol olmadan kendime gelemiyorum. Onlar varken 2 günde hoop ayakatayım. Ama midene ço kzarar verir o yüzden mümkün olduğunca içme dedi doktor. Soğan suyunu da deneyin. Allah acil şifa versin çok berbat bir hastalık...

Cıpro+Purınol olmadan kendime gelemiyorum. Onlar varken 2 günde hoop ayakatayım. Ama midene ço kzarar verir o yüzden mümkün olduğunca içme dedi doktor. Soğan suyunu da deneyin. Allah acil şifa versin çok berbat bir hastalık...
Benimki baya ilerlemiş galiba mesaneye yapışmış ondan çıkmıyor tahlillerde de :(
Soğan suyunu da denerim, adet söktürücü olarak kullanıyordum yarıyordu bana .. Çok teşekkür ederim

eczanede satılan kırmızı ambalajlı yaban mersınlı bı toz var benımkını o gecırmıstı
bobrek ultrasonu ve mesaneye de bakılması gerekıyor bıldıgım kadarı ıle
ıyı bır urologa gorunun mutlaka

Şeker hastalığınız var mı? Şeker hastalığı olanlarlarda mantar enfeksiyonları sıktır ve tahlilde de belli olmaz. Tedavisi de farklıdır. Ayrica bol bol su icmeyi ihmal etmeyin.

eczanede satılan kırmızı ambalajlı yaban mersınlı bı toz var benımkını o gecırmıstı
bobrek ultrasonu ve mesaneye de bakılması gerekıyor bıldıgım kadarı ıle
ıyı bır urologa gorunun mutlaka
Sizin hastalığınız ne boyuttaydı, bir de adını hatırlıyomusunuz rica etsem ?

Şeker hastalığınız var mı? Şeker hastalığı olanlarlarda mantar enfeksiyonları sıktır ve tahlilde de belli olmaz. Tedavisi de farklıdır. Ayrica bol bol su icmeyi ihmal etmeyin.
yok şekere bakıldı şeker yok , ama mantar da oluyor bende acaba mantar da enfeksiyon yaparmı onu hiç sormadım

Sizin hastalığınız ne boyuttaydı, bir de adını hatırlıyomusunuz rica etsem ?
bende yaklasık ıkı ay baya surundum
bactrım forte ıkı kutu ustune bu 60,70 tl cıvarı kırmızı ambalajlı bı toz vardı
ıcınde yaban mersını özü vardı adını hatırlayamıorum
o cok etkılı

bende yaklasık ıkı ay baya surundum
bactrım forte ıkı kutu ustune bu 60,70 tl cıvarı kırmızı ambalajlı bı toz vardı
ıcınde yaban mersını özü vardı adını hatırlayamıorum
o cok etkılı
bende öyle 2 aydır sürünüyorum resmen, size ne kadar sürede etki etti yaban mersini tozu, teşekkür ederim kullanacağım bunu

baya cabuk etkı ettı dıye hatırlıorum cok memnun kalmıstım
adı c ile baslıyordu sanırım ınsallah bulur ve kullanırsın
gecmıs olsun

suyuna sirke ve ya karbonat at çalkala. Onunla yıkan sürekli ve bol su meyve tüket geçmiş olsun .

Arkadaşlar insanın elindeki en değerli şey sağlığıymış.. Canımın kıymetini bilmedin sevgilimle en ufak tartışsam kendime eziyet ederdim,uymazdım,sabahlara kadar ağlardım.. Çok büyütürdüm herşeyi.. 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, her gün ağrım var her gün yaşadığım acının, sancının haddi hesabı yok.Çalışcam çalışamıyorum, arkadaşlar bir yere çağırsa gidemiyorum.. Ne büyük bir illetmiş ne ilaç ne doktor ne bitkiler hiçbiri fayda etmiyo, enfeksiyon tahlilde çıkmıyo ama hep ağrım var hep yanmam var bitirdi beni, bu genç yaşımda yaşamayı istemez oldum... Canınızın kıymetini bilin, her şey için yıpratmayın kendinizi..
Geçmiş olsunn.Aynen öyle canım araştır geç kalma unutma erken teşhis hayat kurtarırı. Biz babamı kurtaramadık :( Hayatta herşeyin başı sağlık o olmayınca dünyada hiç bişey tat vermiyor.Doktora git başka yerlere git baktır ilerde daha byük sorunlar çıkmasın :(

Geçmiş olsunn.Aynen öyle canım araştır geç kalma unutma erken teşhis hayat kurtarırı. Biz babamı kurtaramadık :KK43: Hayatta herşeyin başı sağlık o olmayınca dünyada hiç bişey tat vermiyor.Doktora git başka yerlere git baktır ilerde daha byük sorunlar çıkmasın :KK43:
Başınız sağolsun, Allah sabır versin.. Çok zor gerçekten sağlık olmadan hiç birşey olmuyor :(

Çok geçmiş olsun malesef sağlığımızın kıymetini kaybetmeden anlamıyoruz. En kısa zamanda eski sağlığınıza konuşuruz inşallah

Sıcak suya otur soğuktan oluyor genelde ayaklarını usutme iç çamaşırlarını utule mutlaka hergun degis ufak tefek öneriler bunlar allah yardimcin olsun zor bilirim

İki hafta önce yasadim bende idrar yollarıenfeksiyonu suan sseni çokiyi aanlıyorum. Başka bir hastalık sebebiyle tedavi oluyorum ve ıdrarda cçok yüksek çıkıyordu antibiyotik kkullanamıyorum suan ama maydanozsuyunu tavsiye ederim benim oöyle ggeçti . Kaynayan suyun iiçine maydonozu koy ve demle faydasını görürsün inşallah

Arkadaşlar insanın elindeki en değerli şey sağlığıymış.. Canımın kıymetini bilmedin sevgilimle en ufak tartışsam kendime eziyet ederdim,uymazdım,sabahlara kadar ağlardım.. Çok büyütürdüm herşeyi.. 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, her gün ağrım var her gün yaşadığım acının, sancının haddi hesabı yok.Çalışcam çalışamıyorum, arkadaşlar bir yere çağırsa gidemiyorum.. Ne büyük bir illetmiş ne ilaç ne doktor ne bitkiler hiçbiri fayda etmiyo, enfeksiyon tahlilde çıkmıyo ama hep ağrım var hep yanmam var bitirdi beni, bu genç yaşımda yaşamayı istemez oldum... Canınızın kıymetini bilin, her şey için yıpratmayın kendinizi..
herseyin başi sağlık..

Back
X