Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devam ediyor musun?45 dakika leslie yapıldı ✔
devam ediyor musun?
Kızlar kendi çapımdabi şeyler yapıyorum. Yürüyüş yediklerime dikkat etme vs vs. Ama çok da değil. Bu ara sadece 2 kilo verdim 2 haftada filan. Öyle istikrarlı bir şey yok maalesef...Devam ettiniz mi kaç kilosunuz
Evlenmeden önce 8 kilo verdim 2 ayda. Leslie 3 mil ve ekmeği abur cubur keserek yaptım.Merhabalar ❤❤
Hazirana kadar 8 kilo, toplamda da 13-14 kilo vermek istiyorum. Şu anki kilom 73 kg.
Etrafımda fiziği düzgün olan kızlar bile dikkat ediyo yiyip içtiklerine. Ben hâlâ ve hâlâ yiyorumOlmaz olsun böyle boğaz, böyle iştah
![]()
HayırMerhaba Haziran ayı bitmek üzere verdiniz mi kiloları ,sonuç nedir?
Üzülme canım bence pes etme devam etHayır2 3 kilo gitti. Yapmadım yani
![]()
Ayrıca tam olarak sorun tespiti yaptın mı?Hayır2 3 kilo gitti. Yapmadım yani
![]()
Yani gündüz ne yaparsam yapayım eşim dikkat etmediği içinve yemek seçtiği için ona göre yemek yapıyorum ve ondan yiyorum. Kendime ayrı pişirmem lazımAyrıca tam olarak sorun tespiti yaptın mı?
Ayyyy maşallahhh. Kaçtan indiniz ve neler yaptınız kısaca yazabilir misiniz2 ayda 12 kilo verdim cuma yarismalari sayesindegelsene
Sorunun ne olduğunu tespit etmek inan çok önemliYani gündüz ne yaparsam yapayım eşim dikkat etmediği içinve yemek seçtiği için ona göre yemek yapıyorum ve ondan yiyorum. Kendime ayrı pişirmem lazım
Yarından itibaren yapacağım ben deSorunun ne olduğunu tespit etmek inan çok önemli
Ne güzel tespit etmişsin sıra önlem almada
Sorunu çözmek için harekete geçmede
Ben 2 oğluma ayrı kendime ayrı yemekler hazırlıyorum
Bazen onların yediklerinden az miktarda yiyiyorum ama genelde yiyeceklerim ayrı oluyor zaten onlardan saatler önce yemek faslımı bitiriyorum
81 kilo idim 69.7 yi gordum su an 71 kiloyum canim iyi odem yaptim kek poğaça yedim 2 gündürAyyyy maşallahhh. Kaçtan indiniz ve neler yaptınız kısaca yazabilir misiniz![]()
Kilo vermek aslında zor değil sadece bazı şeylere dikkat etmek gerekliYarından itibaren yapacağım ben dene güzel siz de çözmüşsünüz işi
Teşekkür ederim canımYarından itibaren yapacağım ben dene güzel siz de çözmüşsünüz işi