2 ayda 8 kilo verilecek!

Merhabalar ❤❤

Hazirana kadar 8 kilo, toplamda da 13-14 kilo vermek istiyorum. Şu anki kilom 73 kg.

Etrafımda fiziği düzgün olan kızlar bile dikkat ediyo yiyip içtiklerine. Ben hâlâ ve hâlâ yiyorum 🤦🏻‍♀️ Olmaz olsun böyle boğaz, böyle iştah 🙊
Evlenmeden önce 8 kilo verdim 2 ayda. Leslie 3 mil ve ekmeği abur cubur keserek yaptım.

Merhaba Haziran ayı bitmek üzere verdiniz mi kiloları ,sonuç nedir?

Yani gündüz ne yaparsam yapayım eşim dikkat etmediği içinve yemek seçtiği için ona göre yemek yapıyorum ve ondan yiyorum. Kendime ayrı pişirmem lazım
Sorunun ne olduğunu tespit etmek inan çok önemli
Ne güzel tespit etmişsin sıra önlem almada
Sorunu çözmek için harekete geçmede

Ben 2 oğluma ayrı kendime ayrı yemekler hazırlıyorum
Bazen onların yediklerinden az miktarda yiyiyorum ama genelde yiyeceklerim ayrı oluyor zaten onlardan saatler önce yemek faslımı bitiriyorum

Sorunun ne olduğunu tespit etmek inan çok önemli
Ne güzel tespit etmişsin sıra önlem almada
Sorunu çözmek için harekete geçmede

Ben 2 oğluma ayrı kendime ayrı yemekler hazırlıyorum
Bazen onların yediklerinden az miktarda yiyiyorum ama genelde yiyeceklerim ayrı oluyor zaten onlardan saatler önce yemek faslımı bitiriyorum
Yarından itibaren yapacağım ben de 🙇‍♀️ ne güzel siz de çözmüşsünüz işi

Ayyyy maşallahhh. Kaçtan indiniz ve neler yaptınız kısaca yazabilir misiniz 🌸
81 kilo idim 69.7 yi gordum su an 71 kiloyum canim iyi odem yaptim kek poğaça yedim 2 gündür :KK53: Ama yarin hızla devam edeceğim...

Cok sey yaptim ben...if diyetiyle basladim aralıklı oruçla...aralarda 3 er gunluk detox yaptım kabak detox mesela...ve gunde en az 10 bin adim atmaya çalıştım..

Mesela örnek menjmu yazayim..

Kahvalti
Mutlaka 1 yumurta istediğin şekilde yiyebilirsin.
Peynir
5 6 zeytin
1 dl tb ekmegi
Domates salatalık roka gibi..

Aksam
Tavuklu salata ton balıklı salata vs gibi salatalar.
Ayran..

Ya da sebze yemeği salata yogurt

Ya da corba salata yigurt seklinde beslendim canim..

Kilo vermek aslında zor değil sadece bazı şeylere dikkat etmek gerekli

Sabırlı olmak
Yenilen içilen ürünlerin miktarına
Günün hangi vaktinde yediğimize
Kilo verme hızının da kişiye özgü olduğunu gözönünde tutmak( insanların yaptığı hatalardan biri sürekli kendini başkalarıyla kıyaslamak)
Mümkün olduğunda sağlık durumumuz , kişisel özelliklerimiz ve hayat standartlarımıza uygun bir şekilde aktiviteye sahip olmak
Düzenli bir uyku sistemine sahip olmak vs gibi aklıma gelenler

Teşekkür ederim canım
Ilk kilo verme deneyimim değil 10 yıl önce 68 kilodan 51.6 kg ye düşmüştüm

Uzun yıllar kilomu korudum
Sonra bir sebepten kilo almam gerekti ve kilo aldım hususi kilo almak için ilaçlar kullandım şimdi sağlığıma kavuştum veee fazlalıkları geri vermeye karar verdim 😉

Şimdi beslenme günlüğü tutuyorum genel olarak resimli motivasyonum daha üst düzeyde 😍

Back
X