- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi Trophy Wife
-
ilac kullanıyorsa akli yerinde değildir , düşünemiyordur. Çünkü bir arkadaşım ilac kullanıyordu sürekli ağlayan arkadaşım bu ilaçlar yüzünden istese de herhangi bir tepki veremediğini söyledi. Sadece var olan durum icin üzüldüm diyormuş onun dışında herhangi bir duygu yaşamıyormuş . Bence de annesiyle konuşun durumdan haberdar olsunlar belki onların bir yararı olur sana .Dengesiz.
Küçük de değil koca adam.Çocuk oyuncağı mı bu? Neredeymiş aklı ? 2 ay yaa.İnsana zor gelsede bir gayret eder.
Alışmaya çalışır.Ev değiştiriyorsunda eşya aynı insanlar aynı 2 ayda alışamıyorsun.
Sorumsuzluktan bencillikten başka birşey değil.
İnsanın hayatıyla oynamak.
Annesiyle konuşun.
Canım tabi ki boşanmayı kabul etmeyin yaşınız olgun da olsa evliliğin ilk ayları hatta birkaç yılı sancılı geçebiliyor.Tabi bu bütün evlilikler öyledir diyemeyiz.merhabalar,
Keşke bu foruma böyle bir konu için yazmasaydım. Yeni evliyim hemen çocuk düşünüyorduk, yaşımız var (ben 35 eşim 44 yaşında) ilk evliliğimiz.
Eşimle çok hızlı evlilik kararı aldık ben biraz daha uzamasını istedim ama annesi yeminler ederek bizi apar topar everdi. Evliliğimiz süresince hiç yeni evli gibi olamadık. eşim uzaklaştıkça uzaklaştı. cinsel hayatımız yok. iş seyahatleri uzadıkça uzadı. toplasam 10 gün evli geçirmişizdir. en son onun ilgisizliğinden kaynaklı bir tartışma yaşadık ve 2 haftadır da dargındık. bana yalvararak onu terk etmememi söyleyen adam ben şimdi toparlayalım dedikçe boşanmak istiyorum diyor. Bayram için ailesine biletleri tek kişilik almış. Tanıştığımızda ilaç kullanıyordu geçen hafta doktoru yeni ilaçlar da eklemiş. sanki onun gücüyle duygusuz gibi davranıyor. ben şu an robot gibiyim bir şey hissetmiyorum sana ilgim bitti diyor. çıldırmak üzereyim. 40ından sonra evlenince alışamayıp sendroma girdiğine emin gibiyim fakat kabul etmiyor hiçbir şekilde orta yolu. psikiyatristinden randevu aldım başka önerisi olan var mıdır? akıl sağlığı yerinde olsa çoktan gurur yapıp gitmiştim ama bu adam daha birkaç hafta öncesinde beni pamuklara sarıyordune yapsam bilemiyorum. ailesine söylemedi henüz. bayramda da işi vardı gelemedi diycekmiş. blöf mü beni mi deniyor kararlı mı anlamadım. en yakın arkadaşı otur asla bir yere gitme gidecekse o gitsin dediği için evimdeyim ama yaşadığım üzüntüyü tahmin eder misiniz bilmiyorum. ağlamaktan mahvoldum bir haftada 5 kilo vermişim bir yol gösterin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?