2 ayda düğün yapılır mı ?

Bişey merak ediyorum, evi kim aylar öncesinden tutup döşüyor ki?

Yavaş yavaş hazır edeceğim diye 6 ay oturmadığı eve kira ödeyen var mı?

Zaten mantıklı olan düğün hazırlığı 1-2 değil mi o zaman?

Evet o kadar kısa sürede düğün olur. Paran varsa ev eşyalarını almak seçmek 2-3 gün sürüyor zaten...
Gelmesi yerleşmesi de maximum 1 hafta olsun.
Düğün dediğin şey zaten senin hazırlık yapacağın bir şey değil tarihini ayarladiktan sonra gerisini onlara bırak...
Öyle çok adet, gelenek şu bu karistirmayacaksan 2 ay rahat yetiyor. Biz de böyle kısa sürede evlendik.
Sadece gelinlik hazır değil de dikim olacaksa o uzun sürüyor.

Olur merak etmeyin bizim herşey aniden oldu babam evlenmemi istemiyordu diye.sonra tamam dedi.19 mayısta isteme, nişan bir arada oldu 16 haziranda düğün oldu.ortada hiçbirşey yoktu maddi olarak da çok rahat değildik.hepsi yaklaşık 1 ayda oldu.ev,düğün yeri ,eşya, gelinlik vs.ama oldu yani sıkmayın canınızı önemli olan mutlu olmak.hem ailemin olduğu yerde nikah oldu hem de eşimin ailesinin olduğu yerde düğün oldu hepsi de çok güzeldi.

Biraz rahatladım.Nişanlım kendine çok güveniyor.10 günde ev döşeyecem dedi bekliyorum bende.Teşekkür ederim

ben evimi bir günde dösedim :)
Cumartesi sabah ciktik- aksam 8de tüm mobilyalarimi almistim.
zaten insan kendi zevkini biliyor- maddi sorun olmayinca tikir tikir aliyorsun yani.
davetiyelere, gelinlige vs. simdiden bakabilirsin.

merhaba, her türlü olur biz eşimle 25 mart gibi hadi evlenelim dedik ailelere söyledik ne zaman dediklerinde nisan sonu dedik herkes kafayı yedi tabi. Yer sıkıntımız oldu yeri haziranda tuttuk. Yani nisan başından hazirana kadar hem söz hem nişan hem kına hem nikah hem düğün yaptık hemde cebimizde hiç paramız yokken. Üstüne birde ev tutup ev düzdük. Gelinliğimi özel diktirdim son ay o bile yetişti. O yola girdiğinde herşey önüne geliyor emin ol. Şuan dönüp bakınca biz bile inanamıyoruz nasıl yetiştirdiğimize

para oldu mu iki haftada da yapilir.simdiden esyalari gelinligi begenin para geldigi an direk alirsiniz.bende son 2 ay hallettim herseyimi hepsi bi haftalik seyler.sadece esyalari secmesi zor ama parada sikinti yoksa hic sorun olmaz

sizde baya abartmissiniz 2 ayda hem nisan hem dugun o kadari da olmaz yani

Olur canım niye olmasın ama beyazesya ve mobilyalar hemen gelmeyebiliyor yani yaz sezonu mobilyalarda gecikme çok oluyor beyazesya nadir de olsa bazen bir ay sonra teslim edilebiliyor . Yani düğünde bişey yok ki bir haftada bile hazırlıklar tamamlanır . Organizasyonu salonlar yapıyo zaten düğünün en önemli unsuru gelinlik damatlık davetiye

1 ayda düğün oldu, heleki sizin gibi önceden de belli değildi. Çok ta güzel oldu, herşey gönlüme göre oldu. dert etmeyin, para oldumu oluyor.

Para olduktan sonra 15 günde bile olur sen canını sıkma bu konuda

Ben de 2 ayda evlendim. Ustelik de kis ortasinda. Onun öncesinde hiç hazırlığımiz yoktu. Size tavsiyem şimdiden eşyalara bakmaya başlayın para hazir olduğunda hemen alırsınız onceden beğenmiş olduğunuzu. Ve herşeyi alacağım diye kendinizi zorlamayın. Acil ihtiyaçları alın geri kalan ince zevkli işleri hali avize gibi mesela evlenince daha rahat alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…