- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Büyük ihtimalle öyle olacak zaten.Yatağımız olsun gerisi hallolur:)))Ev ile ilgili eksik kalanları düğünden sonra da tamamlayabilirsiniz. Büyük eşyalar, gelinlik, düğün mekanı halloldu mu sorun yok bence, olur.
Biraz rahatladım.Nişanlım kendine çok güveniyor.10 günde ev döşeyecem dedi bekliyorum bende.Teşekkür ederim
sizde baya abartmissiniz 2 ayda hem nisan hem dugun o kadari da olmaz yanimerhaba, her türlü olur biz eşimle 25 mart gibi hadi evlenelim dedik ailelere söyledik ne zaman dediklerinde nisan sonu dedik herkes kafayı yedi tabi. Yer sıkıntımız oldu yeri haziranda tuttuk. Yani nisan başından hazirana kadar hem söz hem nişan hem kına hem nikah hem düğün yaptık hemde cebimizde hiç paramız yokken. Üstüne birde ev tutup ev düzdük. Gelinliğimi özel diktirdim son ay o bile yetişti. O yola girdiğinde herşey önüne geliyor emin ol. Şuan dönüp bakınca biz bile inanamıyoruz nasıl yetiştirdiğimize
sizde baya abartmissiniz 2 ayda hem nisan hem dugun o kadari da olmaz yani
Olur canım niye olmasın ama beyazesya ve mobilyalar hemen gelmeyebiliyor yani yaz sezonu mobilyalarda gecikme çok oluyor beyazesya nadir de olsa bazen bir ay sonra teslim edilebiliyor . Yani düğünde bişey yok ki bir haftada bile hazırlıklar tamamlanır . Organizasyonu salonlar yapıyo zaten düğünün en önemli unsuru gelinlik damatlık davetiyeMerhaba kızlar ,
Ocak ayında nişanlandım.Hazıran gibi düğün düşünüyoruz.Ancak daha henüz hiçbir hazırlığımız yok.Sebebi ise nişanlımın bir yerden iş ile ilgili beklentisi.
Malum tüm ülkede ekonomik krizin pençesinde.Hal böylr olunca tabiki sesimi çıkaramıyorum beklemedeyim.Bu ayın 10 u ile 13 arasında belli olacak.
Nişanlımda eğer o iş olursa maddi olarak inanılmaz rahatlayacağım ve istediğim şekilde düğün yapacağım diyor.Zaten durumu çok çok iyi ancak istediği şekilde düğün yapabilmesi için bu işin olmasınj bekliyor.Olduğu zaman 10 günde yine ev döşerim dedi.Kafasında 2-3 ev belliymiş.Beni gezdirecekmiş ona göre hemen tutacakmışız.Aynı şekilde opsiyonlu olarak ayırttığı bir düğün yeri var.
Şimdi sorum şu 2 ayda düğün olur mu ? Yani hazırlıklar yetişir mi ? Hiç bu kadar kısa sürede düğün yapanınız oldu mu ? Çok karamsarım şuan olmaz diyorum ama nişanlıma da birşey diyemiyorum gerçekten çok stresli.
Fikirlerinizi bekliyorum.
1 ayda düğün oldu, heleki sizin gibi önceden de belli değildi. Çok ta güzel oldu, herşey gönlüme göre oldu. dert etmeyin, para oldumu oluyor.Merhaba kızlar ,
Ocak ayında nişanlandım.Hazıran gibi düğün düşünüyoruz.Ancak daha henüz hiçbir hazırlığımız yok.Sebebi ise nişanlımın bir yerden iş ile ilgili beklentisi.
Malum tüm ülkede ekonomik krizin pençesinde.Hal böylr olunca tabiki sesimi çıkaramıyorum beklemedeyim.Bu ayın 10 u ile 13 arasında belli olacak.
Nişanlımda eğer o iş olursa maddi olarak inanılmaz rahatlayacağım ve istediğim şekilde düğün yapacağım diyor.Zaten durumu çok çok iyi ancak istediği şekilde düğün yapabilmesi için bu işin olmasınj bekliyor.Olduğu zaman 10 günde yine ev döşerim dedi.Kafasında 2-3 ev belliymiş.Beni gezdirecekmiş ona göre hemen tutacakmışız.Aynı şekilde opsiyonlu olarak ayırttığı bir düğün yeri var.
Şimdi sorum şu 2 ayda düğün olur mu ? Yani hazırlıklar yetişir mi ? Hiç bu kadar kısa sürede düğün yapanınız oldu mu ? Çok karamsarım şuan olmaz diyorum ama nişanlıma da birşey diyemiyorum gerçekten çok stresli.
Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?