- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Para olursa her turlu yetisir yeterki para olsun.sahsen ben 3 ayda evlendm 2 ayda evlenen arkadaslarmda varMerhaba kızlar ,
Ocak ayında nişanlandım.Hazıran gibi düğün düşünüyoruz.Ancak daha henüz hiçbir hazırlığımız yok.Sebebi ise nişanlımın bir yerden iş ile ilgili beklentisi.
Malum tüm ülkede ekonomik krizin pençesinde.Hal böylr olunca tabiki sesimi çıkaramıyorum beklemedeyim.Bu ayın 10 u ile 13 arasında belli olacak.
Nişanlımda eğer o iş olursa maddi olarak inanılmaz rahatlayacağım ve istediğim şekilde düğün yapacağım diyor.Zaten durumu çok çok iyi ancak istediği şekilde düğün yapabilmesi için bu işin olmasınj bekliyor.Olduğu zaman 10 günde yine ev döşerim dedi.Kafasında 2-3 ev belliymiş.Beni gezdirecekmiş ona göre hemen tutacakmışız.Aynı şekilde opsiyonlu olarak ayırttığı bir düğün yeri var.
Şimdi sorum şu 2 ayda düğün olur mu ? Yani hazırlıklar yetişir mi ? Hiç bu kadar kısa sürede düğün yapanınız oldu mu ? Çok karamsarım şuan olmaz diyorum ama nişanlıma da birşey diyemiyorum gerçekten çok stresli.
Fikirlerinizi bekliyorum.
O ev bekleyecek mi siz tutana kadar?Nişanlım 2-3 tane benim seveceğimi düşündüğü evi araştırmış onlara bakacağız aslında herşey belli de maddi olarak beklemedeyiz öyle diyeyim.
Ben 2 ayda evlenmiş biri olarak hiç hiç önermiyorum. Para varsa olur diyenleride anlamıyorum. Çok şükür biz borçsuz harçsız evlendik.
Şuan piyasanın en iyisi düşünülen mobilya mağzasından mobilyalarımı aldım kavga dövüş 2 ay sonra eşyalarım geldi ben kına gecem için hazırlanırken annem evde eşyalarımı bekliyordu.
Eşyayı seçmek değil söylenen tarihte göndermiyorlar ve emin olun herşeyde yetişmedi mobilyadan kalan yere göre halı almayı düşündüğüm için halı almak düğünden sonraya kaldı bi çok şey yetişmedi. Aksilik ya perdelerim bile geç geldi.
Şimdiki aklım olsa iki ayağımı bi pabuca sokmaz biraz daha uzun süreye yayardım zaten stresli dönem 2 ay ne çektim bi Allah bir ben biliyorum.
Surda sayfalarca bir ayda iki ayda evlenen var bi sizin böyle olmus talihsizliklerBen 2 ayda evlenmiş biri olarak hiç hiç önermiyorum. Para varsa olur diyenleride anlamıyorum. Çok şükür biz borçsuz harçsız evlendik.
Şuan piyasanın en iyisi düşünülen mobilya mağzasından mobilyalarımı aldım kavga dövüş 2 ay sonra eşyalarım geldi ben kına gecem için hazırlanırken annem evde eşyalarımı bekliyordu.
Eşyayı seçmek değil söylenen tarihte göndermiyorlar ve emin olun herşeyde yetişmedi mobilyadan kalan yere göre halı almayı düşündüğüm için halı almak düğünden sonraya kaldı bi çok şey yetişmedi. Aksilik ya perdelerim bile geç geldi.
Şimdiki aklım olsa iki ayağımı bi pabuca sokmaz biraz daha uzun süreye yayardım zaten stresli dönem 2 ay ne çektim bi Allah bir ben biliyorum.
Ben üç ayda falan evlendim.Bizim için oldu da eşimin ailesi çok sorun çıkardı herşeyi yapacak olan kişi eşinizse neden olmasın bal gibi de olur keşke benim eşim yapsaydı da kuru bir nikah olsaydı herşey gözümde kaldı.Merhaba kızlar ,
Ocak ayında nişanlandım.Hazıran gibi düğün düşünüyoruz.Ancak daha henüz hiçbir hazırlığımız yok.Sebebi ise nişanlımın bir yerden iş ile ilgili beklentisi.
Malum tüm ülkede ekonomik krizin pençesinde.Hal böylr olunca tabiki sesimi çıkaramıyorum beklemedeyim.Bu ayın 10 u ile 13 arasında belli olacak.
Nişanlımda eğer o iş olursa maddi olarak inanılmaz rahatlayacağım ve istediğim şekilde düğün yapacağım diyor.Zaten durumu çok çok iyi ancak istediği şekilde düğün yapabilmesi için bu işin olmasınj bekliyor.Olduğu zaman 10 günde yine ev döşerim dedi.Kafasında 2-3 ev belliymiş.Beni gezdirecekmiş ona göre hemen tutacakmışız.Aynı şekilde opsiyonlu olarak ayırttığı bir düğün yeri var.
Şimdi sorum şu 2 ayda düğün olur mu ? Yani hazırlıklar yetişir mi ? Hiç bu kadar kısa sürede düğün yapanınız oldu mu ? Çok karamsarım şuan olmaz diyorum ama nişanlıma da birşey diyemiyorum gerçekten çok stresli.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Bizim mobilyalarımız 3 ayda zor geldi :) malum artık 1 haftada gelip yerleştirme gibi bir durum söz konusu değil mobilya sektöründe, acaip bekletiyorlar. Çok canımız sıkılmıştı. Balayından sonra salon takımım gelmişti, o yüzden bu isleri sindire sindire yapmak en makul olanı bence.Evet o kadar kısa sürede düğün olur. Paran varsa ev eşyalarını almak seçmek 2-3 gün sürüyor zaten...
Gelmesi yerleşmesi de maximum 1 hafta olsun.
Düğün dediğin şey zaten senin hazırlık yapacağın bir şey değil tarihini ayarladiktan sonra gerisini onlara bırak...
Öyle çok adet, gelenek şu bu karistirmayacaksan 2 ay rahat yetiyor. Biz de böyle kısa sürede evlendik.
Sadece gelinlik hazır değil de dikim olacaksa o uzun sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?