2 ayda düğün yapılır mı ?

Geç olsun güç olmasın.
Allah şimdiden mesut bahtiyar etsin.
Hiç eksiksiz evlenmek zorunda değilsiniz.
Eksikleri zamanla tamamlarsınız.
Eşyayla,örtüyle,pırtıyla mutlu olunmuyor,
böyle ayrıntılara takılıp huzursuz olmayın.

Nişanım Aralık, düğünüm Ocak ayında oldu.
Öncesinde hiçbir hazırlığımda yoktu.
Her şey yetişir merak etmeyin.

Para olursa her turlu yetisir yeterki para olsun.sahsen ben 3 ayda evlendm 2 ayda evlenen arkadaslarmda var

Ben 2 ayda evlenmiş biri olarak hiç hiç önermiyorum. Para varsa olur diyenleride anlamıyorum. Çok şükür biz borçsuz harçsız evlendik.
Şuan piyasanın en iyisi düşünülen mobilya mağzasından mobilyalarımı aldım kavga dövüş 2 ay sonra eşyalarım geldi ben kına gecem için hazırlanırken annem evde eşyalarımı bekliyordu.
Eşyayı seçmek değil söylenen tarihte göndermiyorlar ve emin olun herşeyde yetişmedi mobilyadan kalan yere göre halı almayı düşündüğüm için halı almak düğünden sonraya kaldı bi çok şey yetişmedi. Aksilik ya perdelerim bile geç geldi.
Şimdiki aklım olsa iki ayağımı bi pabuca sokmaz biraz daha uzun süreye yayardım zaten stresli dönem 2 ay ne çektim bi Allah bir ben biliyorum.

Herşey kafanızda belliyse ve iş sadece ödeme kısmına kaldıysa, para da gelecekse neden olmasın?

Geçmiş olsun. Siz şanssızlık yasamissiniz da herkes yaşamıyor. Oturup konu sahibini kandırmaya uğraşmiyoruz burada.

Mobilya, beyaz eşyalarımin gelme süresi oldukça kısaydi ve söylendiği şekilde geldi. Yanlış yada eksikte gelmedi hiçbişeyim, tıkır tıkır işledi hersey.

ohooo 2 ayda neler neler hallolur.ille ben sıkışırım diyorsan şu an boşta halihazırda beklerken oturun kalem kalem neler yapılacak yazın liste çıkartın öz hazırlık yapın.incik cıncık her şeyin alternatiflerini belirleyin geriye bir tek para kalsın.para geldikçe çat çat listeden eleye eleye yaparsınız.

Mobilyalar düğün sezonu değilse aşağı yukarı bir ayda hazırlanıyor....beyaz eşya teşhir değilse yine bir hafta 10 günde gelir. Size tavsiyem beyaz eşya -mobilya seçerken aynı markayı tercih etmeniz (oturma odası,yatak odası,salon her biri farklı marka olursa işiniz zorlaşır...buzdolabı fırın başka markalar olursa nakliyat, kurulum günleri ,servisleri vs.degisir )

Ohoo 1 günde bile yapılır para varsa beklenti azsa yapılır tabiki...

Surda sayfalarca bir ayda iki ayda evlenen var bi sizin böyle olmus talihsizlikler
Kendi payıma düşen beyaz eşyaları internetten aldım iki günde getirdiler
Eşimin alacakları icin mediamarkt e gittik bi saatte sectim almak istediklerimi
Salon tv ünitesini mutfak dolaplarını banyo dolap dusakabin lavaboyu dısardan yaptırdım üc haftada taktılar
Masa takımı koltuklar özel yaptırdım bilindik bir markaya tam yirmi günde geldi hatta biz yetişmeyecek sandık dügünden sonraya kalır diye düşündük ama olmadı
Masa sandalyelerimi tipinden koltuk arkalıgına bacak boyuna kadar kendim cizdirttim üc günde teslim ettiler ki yaptırdıgımız adam inanılmaz yogun adamdı ama ne dedi biliyormusun bazılarının işi agır gelir elim yapmak istemez haftlarca döndürür elimde dururum bazılarınınsa ucar resmen hangi ara basladım hangi ara bitirdim bilemem gibi cümleler kurdu sagolsun
Düğün yeri kafamızda belliydi nikah sekeri vs internetten söyledik bir haftada teslim ettiler
Ben calısıyorum eşim haftasonu dhail calısıyor aksamdan aksama herşeyi hallettik ama oldu neden olmasın ki atla deve değil nakitimiz vardı hatta hata yapıp heryere bastan parayı trink ödedik ama cok sükür yüzümüz kara cıkmadı
Perde de sorun yasadık iki kere gitti geldi alt tarafı perde dedik üc haftada adamlar anca teslim etti ve istedigimiz gibi bile değildi ama ne yapalım nazarımız olsun dedik
Evlilik işleri cok bekletmeye cok uzatmaya gelmez derler bizim oralarda Allahta yardımcımız oldu herşey takır takır halloldu

Konu sahibi sende kötü seyler yasayabilirsin belki ama sakın moralini düşürme ilişkine zarar verme illaki gerginlikler olabiliyor istedigini bulamıyorsun ama yapılamayacak seyler değil emin ol benim iğnem yoktu evlenirken cok sükür internet var netten söyledim kargolar teker teker eve geldi kırık olanda oldu tabi ama ufak seylerle sıkmadım canımı hic bi zaman

benim evimin her eşyasında bir olay cıktı.koltuk takımının rengi yanlıs geldi.değişti yenisinin gelmesi bile 2 ayı buldu.beyaz esyalarım 10 gün dediler 1 ayı geçti gelme süresi.2 ayda yetişceğine pek inanmıyorum ben de

2,5 ay var bizim nisanimizla dugunun arasinda. Biz dugun yapmadik gerci, ama ev kurmak olarak kesinlikle fazla fazla vaktiniz yeter. Zaten aslina bakarsaniz herkes son 2-3 ayda yapiyor hazirliklari, cunku kiralik ev tutacaksaniz 6 ay once tutup 6 ay yok yere kira odemeyeceksiniz zaten.

Vakit gayet makul. Dugun organizasyonu icin eger buyuk birsey dusunuyorsaniz organizasyon sirketleri herseyi hallediyor sizin yerinize zaten.

Para olsun yeter

Parasız pulsuz tam 2 ay içinde evlendik. Herşeyin en uygun fiyatlısını seçerek, eş dost yardımıyla ve birçok şeyden de vazgeçerek oldu tabiki bu. İçimde uhteler kaldı mı kaldı ama seçenekler arasında boğulmayarak strese girmedik, borca girmedik. Hele şimdi evlenenlerin girdiği stres ve karmaşayı görünce iyi ki böyle olmuş diyorum. Şimdi 4 yıllık evliyiz. Maddi olarak çok farklı bir yerdeyiz, manevi olarak mutlu ve huzurluyuz. Önemli olan hayatları birleştirmek, gerisi amaç değil araç. Bin şükür

Ben üç ayda falan evlendim.Bizim için oldu da eşimin ailesi çok sorun çıkardı herşeyi yapacak olan kişi eşinizse neden olmasın bal gibi de olur keşke benim eşim yapsaydı da kuru bir nikah olsaydı herşey gözümde kaldı.

Ben 1 ay içinde yaptım düğünü. Eşyalar 1 haftada gelmiyor, 1 ay yerde yattık, yatak odası geldi yatak gelmedi, masa geldi sandalye gelmedi, eşyaları kurumsal bir yerden alacaksanız en az 3 hafta bekleyeceksiniz. Düğün istediğim gibi oldu ama haftasonu akşama yer bulamadık sadece. Maddiyat iyiyse olur, ama sıkıntılıysa zor. Evi son 1 haftada bulduk, bulamasaydık istemediğim bir evde oturuyor olacaktım çünkü kira sınırımız belli.

Bizim mobilyalarımız 3 ayda zor geldi :) malum artık 1 haftada gelip yerleştirme gibi bir durum söz konusu değil mobilya sektöründe, acaip bekletiyorlar. Çok canımız sıkılmıştı. Balayından sonra salon takımım gelmişti, o yüzden bu isleri sindire sindire yapmak en makul olanı bence.

Maddiyat elveriyorsa yapilir tabii. Oncelik sirasina gore alabildiginizi alirsiniz dugune kadar. Kalanlari da yavas yavas dugun sonrasi halledersiniz.

Siz sadece gelinlik işini gönlünüze göre yapın.. Gerisi pamuk ipliği gibi gelir.. Yeterki paranız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…