2 ayda düğün yapılır mı ?

ağustosta sözlendim kasımda evlendim.

ekim ayının başında kasımda düğün olacağı belli bile değildi. yaza kalmasın deyip 1ayda hazırlık yapıp evlendik. ama tabi ev hazırlığı süreci yok, benim taşındığım evde oturuyoruz.

Ne bileyim herkes birşey söylüyor bende panik yaptım.

Süper :)) Benimkide jet hızıyla olacak sanırım böyle :))

Yetişir neden yetişmesin. Siz nasıl bir hazırlık yapmayı planlıyorsunuz? Kira olacaksa istediğin gibi ev bulmak zaman alıyor sadece gerisi kolay bence.

Olur neden olmasın paran varsa herşey olur
Nişandan sonra tam 2 ay 5 günde evlendim
Evimizin alısverişini son bir ay yaptık hatta öyle söyleyeyim
Evde salon mutfak banyo tadilatı yaptırdık eşyaların hepsini kendi zevkimize göre yaptırıp aldık
Zaten mobilya ortalama 3-4hafta arası teslim ediyorlar beyaz eşya iki üc günde kapına kuruluma geliyorlar

Elinizi hızlı tutarsanız olur düğüne son 3 ay kala ev işlettik biz işçiler gece gündüz çalıştı son 1 buçuk ay kala da mobilyaları alın anca teslimat oluyor gerisi zaten 2 günlük alışverişte olucak şeyler detaylar için siz biraz yorulursunuz ama oluyor endişelenmeyin

Evlenirken 4 4lük evlenmek zorunda değilsiniz ki. Belli başlı şeyleri alırsınız gerisini de evin içindeyken alırsınız.
Bence hiç stres olmayın.

bugün kız hasta evdeydim gelin evini izledim aylar sonra amanınnn ne takılar ne takılarr 3 4 gerdanlık üst üste takmış kadınlar pesss.çevrem de hiç böyle takan görmedim durumları da ıyıdi gittiğim düğünlerin.bunlar ödünç mü alıyor acaba altınları ya da kiralıyor mu program için valla şaştım kaldım.bayağı fakir hissettim yav kendimi izleyince ha ha ha

Ağustos sonu nişan, ekim sonu düğün yaptık. Üstelik biz batıda, eşimin ailesi doğuda, bizim evimiz tam ortada bir şehirde oldu :))

Herhalukarda yapılacaksa düğün detayları şimdiden hallet. Eğer dağıtacaksan nikah şekerlerini, çeyiz eşya vs onları hazırlayıp kutula. Kışlık kıyafetlerini hazırla. Gelinlik seç beğen kafanda hazırla. Öyle detayları halledersen işin kolaylaşır. Şimdiden gezin mağazaları ve mobilyaları, beyaz eşyayı seçin. Benim kafamda her şey hazırdı. Nişandan sonra bir ayda bile yapabilirmişiz düğünü.

Gormemisler iste yazik

Ben 20 günde düğün yaptım sen ne diyorsun. Mobilya aldığımda düğüne 12 gün vardı. Mobilya eve geldiğinde düğüne 4 gün vardı. Daha neler neler...

Biz aralık ayında sevgili olduk. Şubatta evlenmeye karar verdik. Nisanda söz kesildi ve haziranda düğünümüz oldu. 5,5 ay içinde hepsi oldu bitti. Söz kesildikten 2 ay sonra evlenmiş olduk yani. Süreç biraz yıpratıcıydı benim için. Aslında çok kısa bir zaman da değil ama bizim vaktimiz yoktu. Bir şekilde halkettik işte. Şöyle bir şey de var, eksikleriniz kalabilir ama evlendikten sonra da tamamlarsınız. Kendinizi sıkmayın fazla. Yine de şimdiki aklım olsa daha uzun bir sürece yaymayı tercih ederdim.

Yetişir neden yetişmesin. Siz nasıl bir hazırlık yapmayı planlıyorsunuz? Kira olacaksa istediğin gibi ev bulmak zaman alıyor sadece gerisi kolay bence.
Nişanlım 2-3 tane benim seveceğimi düşündüğü evi araştırmış onlara bakacağız aslında herşey belli de maddi olarak beklemedeyiz öyle diyeyim.

İyi o zaman sevindim baya karamsardım çünkü saolun yorumlarınız için :)

Evet bende temel eşyaları aldıktan sonra diğerlerini zamanla tamamlarız diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…