- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Ne bileyim herkes birşey söylüyor bende panik yaptım.Bişey merak ediyorum, evi kim aylar öncesinden tutup döşüyor ki?
Yavaş yavaş hazır edeceğim diye 6 ay oturmadığı eve kira ödeyen var mı?
Zaten mantıklı olan düğün hazırlığı 1-2 değil mi o zaman?
Süper :)) Benimkide jet hızıyla olacak sanırım böyle :))merhaba, her türlü olur biz eşimle 25 mart gibi hadi evlenelim dedik ailelere söyledik ne zaman dediklerinde nisan sonu dedik herkes kafayı yedi tabi. Yer sıkıntımız oldu yeri haziranda tuttuk. Yani nisan başından hazirana kadar hem söz hem nişan hem kına hem nikah hem düğün yaptık hemde cebimizde hiç paramız yokken. Üstüne birde ev tutup ev düzdük. Gelinliğimi özel diktirdim son ay o bile yetişti. O yola girdiğinde herşey önüne geliyor emin ol. Şuan dönüp bakınca biz bile inanamıyoruz nasıl yetiştirdiğimize
Elinizi hızlı tutarsanız olur düğüne son 3 ay kala ev işlettik biz işçiler gece gündüz çalıştı son 1 buçuk ay kala da mobilyaları alın anca teslimat oluyor gerisi zaten 2 günlük alışverişte olucak şeyler detaylar için siz biraz yorulursunuz ama oluyor endişelenmeyinMerhaba kızlar ,
Ocak ayında nişanlandım.Hazıran gibi düğün düşünüyoruz.Ancak daha henüz hiçbir hazırlığımız yok.Sebebi ise nişanlımın bir yerden iş ile ilgili beklentisi.
Malum tüm ülkede ekonomik krizin pençesinde.Hal böylr olunca tabiki sesimi çıkaramıyorum beklemedeyim.Bu ayın 10 u ile 13 arasında belli olacak.
Nişanlımda eğer o iş olursa maddi olarak inanılmaz rahatlayacağım ve istediğim şekilde düğün yapacağım diyor.Zaten durumu çok çok iyi ancak istediği şekilde düğün yapabilmesi için bu işin olmasınj bekliyor.Olduğu zaman 10 günde yine ev döşerim dedi.Kafasında 2-3 ev belliymiş.Beni gezdirecekmiş ona göre hemen tutacakmışız.Aynı şekilde opsiyonlu olarak ayırttığı bir düğün yeri var.
Şimdi sorum şu 2 ayda düğün olur mu ? Yani hazırlıklar yetişir mi ? Hiç bu kadar kısa sürede düğün yapanınız oldu mu ? Çok karamsarım şuan olmaz diyorum ama nişanlıma da birşey diyemiyorum gerçekten çok stresli.
Fikirlerinizi bekliyorum.
bugün kız hasta evdeydim gelin evini izledim aylar sonra amanınnn ne takılar ne takılarr 3 4 gerdanlık üst üste takmış kadınlar pesss.çevrem de hiç böyle takan görmedim durumları da ıyıdi gittiğim düğünlerin.bunlar ödünç mü alıyor acaba altınları ya da kiralıyor mu program için valla şaştım kaldım.bayağı fakir hissettim yav kendimi izleyince ha ha haBiz de 2 ayda evlendik. Martta aile arasinda nisan yaptik. Ne ev vardi ortada ne esya ne de dugun mekani. Esyalara bir gunde karar verdik,verdik parasini aldik. Takilar da ayni sekilde oldu. Dugun mekani konusunda da aklinizda bir yer varmis zaten,bos tarih varsa gider verirsiniz parasini,nakit konusuyor bu evlilik islerinde hic uzulmeyin. Para varsa her sey var.
Gormemisler iste yazikbugün kız hasta evdeydim gelin evini izledim aylar sonra amanınnn ne takılar ne takılarr 3 4 gerdanlık üst üste takmış kadınlar pesss.çevrem de hiç böyle takan görmedim durumları da ıyıdi gittiğim düğünlerin.bunlar ödünç mü alıyor acaba altınları ya da kiralıyor mu program için valla şaştım kaldım.bayağı fakir hissettim yav kendimi izleyince ha ha ha
Biz aralık ayında sevgili olduk. Şubatta evlenmeye karar verdik. Nisanda söz kesildi ve haziranda düğünümüz oldu. 5,5 ay içinde hepsi oldu bitti. Söz kesildikten 2 ay sonra evlenmiş olduk yani. Süreç biraz yıpratıcıydı benim için. Aslında çok kısa bir zaman da değil ama bizim vaktimiz yoktu. Bir şekilde halkettik işte. Şöyle bir şey de var, eksikleriniz kalabilir ama evlendikten sonra da tamamlarsınız. Kendinizi sıkmayın fazla. Yine de şimdiki aklım olsa daha uzun bir sürece yaymayı tercih ederdim.Merhaba kızlar ,
Ocak ayında nişanlandım.Hazıran gibi düğün düşünüyoruz.Ancak daha henüz hiçbir hazırlığımız yok.Sebebi ise nişanlımın bir yerden iş ile ilgili beklentisi.
Malum tüm ülkede ekonomik krizin pençesinde.Hal böylr olunca tabiki sesimi çıkaramıyorum beklemedeyim.Bu ayın 10 u ile 13 arasında belli olacak.
Nişanlımda eğer o iş olursa maddi olarak inanılmaz rahatlayacağım ve istediğim şekilde düğün yapacağım diyor.Zaten durumu çok çok iyi ancak istediği şekilde düğün yapabilmesi için bu işin olmasınj bekliyor.Olduğu zaman 10 günde yine ev döşerim dedi.Kafasında 2-3 ev belliymiş.Beni gezdirecekmiş ona göre hemen tutacakmışız.Aynı şekilde opsiyonlu olarak ayırttığı bir düğün yeri var.
Şimdi sorum şu 2 ayda düğün olur mu ? Yani hazırlıklar yetişir mi ? Hiç bu kadar kısa sürede düğün yapanınız oldu mu ? Çok karamsarım şuan olmaz diyorum ama nişanlıma da birşey diyemiyorum gerçekten çok stresli.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Nişanlım 2-3 tane benim seveceğimi düşündüğü evi araştırmış onlara bakacağız aslında herşey belli de maddi olarak beklemedeyiz öyle diyeyim.Yetişir neden yetişmesin. Siz nasıl bir hazırlık yapmayı planlıyorsunuz? Kira olacaksa istediğin gibi ev bulmak zaman alıyor sadece gerisi kolay bence.
Hahaha evet baya heyecanlıOlur hatta daha heyecanlı olur.
İyi o zaman sevindim baya karamsardım çünkü saolun yorumlarınız için :)Elinizi hızlı tutarsanız olur düğüne son 3 ay kala ev işlettik biz işçiler gece gündüz çalıştı son 1 buçuk ay kala da mobilyaları alın anca teslimat oluyor gerisi zaten 2 günlük alışverişte olucak şeyler detaylar için siz biraz yorulursunuz ama oluyor endişelenmeyin
Evet bende temel eşyaları aldıktan sonra diğerlerini zamanla tamamlarız diyorum.Biz aralık ayında sevgili olduk. Şubatta evlenmeye karar verdik. Nisanda söz kesildi ve haziranda düğünümüz oldu. 5,5 ay içinde hepsi oldu bitti. Söz kesildikten 2 ay sonra evlenmiş olduk yani. Süreç biraz yıpratıcıydı benim için. Aslında çok kısa bir zaman da değil ama bizim vaktimiz yoktu. Bir şekilde halkettik işte. Şöyle bir şey de var, eksikleriniz kalabilir ama evlendikten sonra da tamamlarsınız. Kendinizi sıkmayın fazla. Yine de şimdiki aklım olsa daha uzun bir sürece yaymayı tercih ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?