- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
- Konu Sahibi butterfly_11
-
evet normal değil. ailesi ile ilgili tüm sorumsuzluklardan kendisini sorumlu tutuyor. mesela annesi rahatsızlansa benim yüzümden oldu. ben askere gittim annem cok üzüldü oyuzden hastalanıyor vs vs. askerliğinide kayseride kısa dönem yaptı yani.Ailenizden önce size saygısı yok ki bu adamın.
2 aydır adım atmamış,aramamış sormamış.
Madem iyi bir mesleğiniz var niçin böyle saçma sapan insanlarla uğraşıyorsunuz?
Yıprandığınıza değer mi?
Ayrıca eşinizin psikolojisinin normal olmadığını düşünüyorum.
haklısınız kesinlikle değmez. bende kararlıyım. ama attıgı msjlar ve cevremdekı ınsanların bir görüş demesi aklımı karıştırdı oyuzden sizlerden de fikir almak istedim.Anasından tam doğamamış bir yaratık daha.
Hem barışma msjı atıyor hem şart sürüyor barzo
Allah aşkına iki ay beklemek hata, salla gitsin! Biz değerliyiz arkadaşım! Böyle "ham meyvayı koparmışlar dalından" türü müsvettelerle psikolojimizi bozmaya değer mi? Ağaç kovuğundan mı çıktık? Biz de ailemizin kıymetlisiyiz de bu "adam" sanıp evlendiğimiz yaratıklara kendimizi harcatmaya değer mi?
Kordon bağını takip edip ait olduğu yere dönsün en kısa zamanda!
En kısa zamanda kendinize yeni bir yön çizin derim.Zira ileriki zamanlarda daha çok üzülecek gibisiniz.evet normal değil. ailesi ile ilgili tüm sorumsuzluklardan kendisini sorumlu tutuyor. mesela annesi rahatsızlansa benim yüzümden oldu. ben askere gittim annem cok üzüldü oyuzden hastalanıyor vs vs. askerliğinide kayseride kısa dönem yaptı yani.
evlenmeden önce de sinyallerini verdi. ama bukadar olacagını tahmin edemedim. aileme karsı cok saygılıydı. hiç yalanını yakalamadım. bukadar anneci olacagını tahmin edemedim. sözde mantıktıgımıza da uygun birisiydi. ama sonuc ortada.Daha neyi bekliyorsunuz? Bosanin hic durmayin. Boyle bir kafayi ne siz nede piskolok degistirebilir. Merak ettim bu evlendikten sonrami degisti?
değmiyor yıprandığımla kalıyorum. kendisinin umrunda bile değil. merhametsiz biri.Lütfen ayrılın...
Akliniz basinizda..
Işiniz var...
Aileniz arkanızda..
Bunun gibi insan musvetteleri ile ömür geçirmeye değer mi ?
Msjlara falan hiç kanma, bu yaşa kadar değişmemiş bundan sonra hiç değişmez, anca değişen sen olursun, kişiliğin karakterin herşeyin değişir, ha ne olur gene yaramamazsın! Yolun çok başındasın, işin de varmış sav gitsin geri dönsün anasının kucağınahaklısınız kesinlikle değmez. bende kararlıyım. ama attıgı msjlar ve cevremdekı ınsanların bir görüş demesi aklımı karıştırdı oyuzden sizlerden de fikir almak istedim.
Anasından tam doğamamış bir yaratık daha.
Hem barışma msjı atıyor hem şart sürüyor barzo
Allah aşkına iki ay beklemek hata, salla gitsin! Biz değerliyiz arkadaşım! Böyle "ham meyvayı koparmışlar dalından" türü müsvettelerle psikolojimizi bozmaya değer mi? Ağaç kovuğundan mı çıktık? Biz de ailemizin kıymetlisiyiz de bu "adam" sanıp evlendiğimiz yaratıklara kendimizi harcatmaya değer mi?
Kordon bağını takip edip ait olduğu yere dönsün en kısa zamanda!
Bu genç yaşta yaşanan kötü bir evlilik sizin için iyi bir tecrübe olur ...değmiyor yıprandığımla kalıyorum. kendisinin umrunda bile değil. merhametsiz biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?