• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır çene bölgelerim de aşırı sivilce artışı yaşıyorum

gumussra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
22
1
1
25
Pskolojim bozuldu hormonlar sınırda normal yardımcı olurmusunuz lütfen cevap verin

Eklentiler

• IMG_6596.webp
    IMG_6596.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_6468.webp
    IMG_6468.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Pcos teşhisi kondu yıkama tonik nemlendirme antibiyotikli krem çenelerim çok kötü komedonlar sivilceler pcosdan dolayı çenem berbat
Bende yoğun bi sekilde çene sivilceleriyle cebellesiyorum hormonlarımda bisey cıkmamasına rağmen. Yumurtalık kistim vardı ama geçti biraz yüz bakımı şu bu derken hafifledi son 2 aydır bişey çıkmadı.
Tonik mesela bana iyi gelmedi yüzümü anında yağlandırıp sivilce cıkarıyordu tonik belki çarpıyor olabilir tabii her yüz şekli farklı ama.

Bende yoğun bi sekilde çene sivilceleriyle cebellesiyorum hormonlarımda bisey cıkmamasına rağmen. Yumurtalık kistim vardı ama geçti biraz yüz bakımı şu bu derken hafifledi son 2 aydır bişey çıkmadı.
Tonik mesela bana iyi gelmedi yüzümü anında yağlandırıp sivilce cıkarıyordu tonik belki çarpıyor olabilir tabii her yüz şekli farklı ama

Bende yapıyorum ama doğum kontrol hapı biraz kontrol altına aldı bissürü komedon dolu suratım çenelerim hep kistik sivilce aynı yerde çıkıp sönüyo kusur iz bıraktı hep

Bende yapıyorum ama doğum kontrol hapı biraz kontrol altına aldı bissürü komedon dolu suratım çenelerim hep kistik sivilce aynı yerde çıkıp sönüyo kusur iz bıraktı hep
Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi? Bende de aynı sorun var hele ki adet yaklaştığında aynaya bile bakmak istemiyorum çirkinleşiyorum resmen. Hele komedonlar nefret ediyorum, sivilce hep vardı ama komedonlar son 6-7 aydır falan var kilo da aldım oyüzden de olabilir. Diyetteyim şuan bol su içmeye çalışıyorum

Back
X