2 aydır evliyim ama eşim ilgisiz davranıyorr yardım kızlarr....

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
46
İstanbul
İki aydır evliyim eşim ilgisiz davranıyor işi yogun dügün masrafları birde benim gebelik işi derken adam beni unuttu kızlar hızlı oldu herşey şuanda işte az evvel aradım ama açmadııı geri de aramadı ilgisini nasıl çekerim daha ilk aydan olmaz ki yaaa beni mi bulduuuuuof offfff tekrar ilgisini geri çkemek için nasıl i kur yapmam gerekiyorrrrrrr..........

evet hepsi üstüste gelmiş üzülme bunlarda geçer sıkma sakın canının sen bebeğini düşün :D

İki aydır evliyim eşim ilgisiz davranıyor işi yogun dügün masrafları birde benim gebelik işi derken adam beni unuttu kızlar hızlı oldu herşey şuanda işte az evvel aradım ama açmadııı geri de aramadı ilgisini nasıl çekerim daha ilk aydan olmaz ki yaaa beni mi bulduuuuuof offfff tekrar ilgisini geri çkemek için nasıl i kur yapmam gerekiyorrrrrrr..........

ay yerim:55: hızlı oldu herşey demişsin canım tabi zora sokmuştur bu sizi belki baba olacağında dolayı da şaşkınlık içerisindedir bazı erkekler ilk zmnlar korkarmış nasıl bakıcaz nasıl baba olucam falan diye yani masraflarda varmış bence bi süre kendini üzmemeye bak zamanla herşey düzelir. özellikle bi kur yapmana gerek yok elinden geldiğince güleryüzlü olman yeterli bence.üzülme:16:

daha başındasınız çok yenisiniz ama yine de sorayım
taaa ilk başlarda nasıldı....yenimi başladı bu ilgisizlik..
çok erken gebe klamışın bulantın rahatsızlığın varmı
ondanmı uzak duruyor acaba...

çok erken hamile kalmışsın :26: ama evlilik böyle bişey işte hoşgeldin...

Son düzenleme:
canım üzma kendini eşin ne yapsın yogun çalışıyor diyorsun birde yeni evlenmişsiniz birde baba olacak adam hangisini düşünsün şaşırmış kalmış bence zamanla düzelir sende üstüne gitme

umarımda üstüne gitmeden nasıl ilgisini çekerim bennn

canım daha herşey çok yeni ayrıca eşin hamile olduğun için sana yaklaşmaya çekiniyor olabilir....onunda bazı şeylere alışması lazım azcık zaman gerek şekerim ilk aylar öyle olur....farklı mekan farklı insan:34:insanın alışması doğal olarak zaman alıyor bebişinin keyfini çıkarmaya bak....ay ya darısıda bizlere inşşşşşş:66:

İlgisizliğin nedeni farklı demişsin nedir o neden? belki daha iyi yorumlar yapabiliriz o zaman...
sizin evliliğiniz sorunlu mu başladı? bana öyle geldi..

Back
X