Bebek Beslenmesi 2 aylık bebek destek sütü problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
selam kızlar
2 aylık bebişim var ve gündüzleri sütüm azalıyor hatta hiç olmuyor diyebilirim.gece oluyor ama hem de boss bol sütüm oluyor. bu mama işini ben bir türlü ayarlayamıyorum galiba. bebeği m bir türlü içmek istemiyor o sütü.ya da biberon ağzına meme gibi gelmiyor belki de. ama 2 kez öyle iştahla içti ki. ancak gel gör ki genelde içiremiyorum ve aç olduğu için de uyuyamıyor gündüzleri. bir de süt hep öyle pis mi kokar....... demir tadı gibi tadı var.30 ml ye 1 ksşık koyuyorum..nerde yanlış yapıyorum kızlarrrrr

açlıktan uyumadığını ya da aç olduğunu nerden anladınız.
belki gazı vardır belki adapte olamamıştır dünyaya.
bir de genel de memeye yapışık yaşarlar. benim bebeğimde öyleydi. kv aç çocuk deyip zorla amam aldırdı eşime. verdik gece içti uyudu. dedik ki açmış meğer çocuk. ama o geceden sonra uyumadı. biz mamaya devam etti tabi. gelgelelim aylık kontolde 1450 gr kilo almış. üstelik mamayı günde en fazla 50 milim falan vermeme rağmen. dr dedi kes mamayı sütün yetiyor. ama kesemedik alışmış çocuk. hep fazla fazla kilo aldı. belli ki sütüm yetiyormuş. o yüzden dr demeden ya da kilo da artış varsa, bezleri dolu oluyorsa mama vermeyin. o gece ile gündüzü ayırt edemediğinden falan da geceleri uyumuyor olabilir.
bir de sma mam iğrenç kokuyordu. lastik gibi. için de şeker de yoktu. aslında böyle olması da iyiydi bizim için. memeyi bırakmadı hiç annesütü daha lezzetli geliyordu.

aptamil denedim hiç gram istemedi.değiştirdik evolvia diye marka var .bunu içti birkaç kez.ama çoğunlukla istemiyor

Biberonu degistirmeyi deneyin bir de. Bende oğluma başta Dr btown kullandım biberon asla almadı, sonra avent alınca aldı biberonu.
Ölçü de sicakligi fa ayarlamak için kimyager olmaya gerek yok. Onda hata yapmiyorsunuzdur.
Sütünüzü sahip verin bir de biberonsa problem anne sütünü de İçmez.
Mamaysa anne sütünü içer o zaman mama degistirirsiniz

yapmaz mıyım anne sütü artıcı çaylar falan deniyorum ama gündüz süresince kesiliyor anlamıyorum
Siz ısrarla memenizi bebeğinizin ağzına verin, olmazsa meme uçları var onunla verin. Gece gelen süt gündüzde gelir. Bol su için daha fazlasına gerek yok. Bebek emdikçe sütünüz gelir. Gece çok geliyorsa biberona sağın sütünüzü gündüz verin.

Mamanin tadı ve kokusu bize korkunç gelirdi kızım bayilarak icerdi.. Anne sütü de aynı şekilde bana tuzlu gibi geliyordu mesela..

Gündüz doluyor gece oluyor sütünüz demek.. gece uyaninca mama verip gündüz emmesi için sütünüz birikse..

açlıktan uyumadığını ya da aç olduğunu nerden anladınız.
belki gazı vardır belki adapte olamamıştır dünyaya.
bir de genel de memeye yapışık yaşarlar. benim bebeğimde öyleydi. kv aç çocuk deyip zorla amam aldırdı eşime. verdik gece içti uyudu. dedik ki açmış meğer çocuk. ama o geceden sonra uyumadı. biz mamaya devam etti tabi. gelgelelim aylık kontolde 1450 gr kilo almış. üstelik mamayı günde en fazla 50 milim falan vermeme rağmen. dr dedi kes mamayı sütün yetiyor. ama kesemedik alışmış çocuk. hep fazla fazla kilo aldı. belli ki sütüm yetiyormuş. o yüzden dr demeden ya da kilo da artış varsa, bezleri dolu oluyorsa mama vermeyin. o gece ile gündüzü ayırt edemediğinden falan da geceleri uyumuyor olabilir.
bir de sma mam iğrenç kokuyordu. lastik gibi. için de şeker de yoktu. aslında böyle olması da iyiydi bizim için. memeyi bırakmadı hiç annesütü daha lezzetli geliyordu.
yok ablası gece mışıl mışıl uyuyoruz karnımız doyuyor. gündüz ancak benim sütümü alırsa uyuyor alamazsa öyle geziyoruz oynuyoruz falan ne zaman ki bende sut az da olsa gelince uyuyor.ağlamaa falaN YOK gaz yok eminim.her türlüşifresını cozdum bebeımın. su an mesela sutum geldi.bir yandan emiyor bebeğim uyumak üxzre.

yani en son doktora gittiğimizde günde 1 kez verebilirsin ama kendi sütünle beslemeye bak dedi ama olmayınca ne yapayım
O zamanla çoğalıyor mamaya alıştırma. Bol su ic tahin pekmez ye . Benimde ilk iki ay öyleydi yinede sadece ilk 15 gun mama verdim gunde bir iki kere . Sonradan sut bi cogaldi agzindan cikardginda karsiya tasyikle fiskirip bir kac saniye akiyordu. Eme eme bitiremiyordu. Iyi besleniyordum

çok teşekkürler kızlar ben bir şeylwr yapayım.gece sağmayı denicem hiç istemiyorum ek süt zaten. hadi kendinize ço k iyi bakın öptümmmm:KK200: bu arada gece sağdım diyelim gündüze bozulmaz dimi tecrübeli annelerr

Back
X