Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2 aylik bebekde tirnak batmasi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

kereminannesiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
19
3
38
38
Merhaba 2 aylik bebegimin sag ayak bas parmaginda tirnak batmasi olmus :( ilk bikacgun kirmizilik vardi tirnaginin kenarinda simdi beyazlasmis su toplamis gibi. Bir onerisi veya bilgisi olan varmi acaba ?

Hİİ kıyamam hemn dr git benimkinde de sararmı vardı mantar olmuş krem verdi kullanıyoruz ayakları açık bırakmak lazım biraz bende hep ayakkabı giydirdim 15 aylık

benm bebeğimin altı parmağında birden vardı ben de bi hışıma doktoru aradım.
Terramycin merhem verdi. kullandım geçti ama sonra tekrarladı. zamanla etleri sertleştikçe kendiliğinden düzeliyor. şuan 6 ayık ve 2 parmağındaki devam ediyor. bir şey sürmemeye karar verdim

benim oglumunda ayak bas parmaklarında aynı tarıf ettıgın gıbı oldu dr bactrbon verdı gectı sonra yıne tekrarladı bende bıraktım suan normal elımle cok hafıf yokluyorum acı belırtısı yok sukur sanırım zamanla düzelicek

Merhaba 2 aylik bebegimin sag ayak bas parmaginda tirnak batmasi olmus :KK43: ilk bikacgun kirmizilik vardi tirnaginin kenarinda simdi beyazlasmis su toplamis gibi. Bir onerisi veya bilgisi olan varmi acaba ?

canim bunu bende yasadim. hatta cocuk doktoru beni cocuk cerrahina gondermisti.

Kizim tombisti birde tirnak batik olunca boyle sorun oluyor. Cocuk doktoru ayagina sodaya sok demisti ama fayda etmemisti. Sonra cocuk cerrahi fucidin antibiyotik krem verdi ve o kirmizilik beyazlik gidiyor. Ben her banyo yaptirdigimda kontrol eder gerektiginde suruyordum. Yani soyle 9-12 arasi gibi gecti. Tirnak uzamasina bagli cunku bu. Eger bas parmagi tirnagin onu baya etliyse ayni kizimdaki uzun surecektir demekki o yuzden fazla vakit kaybetmeden ve parmagi daha kotu olmadan doktora git. Cunku evde ne yaparsan yap gecmiyecektir. Seni korkutmak degil amacim ama fazla beklersen cerrahi mudahele gerekebilir.

Ben dogdugu itibaren dusunup duruyordum bu kadar etli parmakta bu tirnak ustune nasil buyuyecek kesin batik olur diye o yuzden cabuk fark ettim

Back
X