2 aylık çocuğum ve işim

emosuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
383
17
38
Ankara
Arkadaslar merhaba ben bir anaokulunda müdür yardımcısıyım henüz 2 aylık bir bebeğim var patronlarım yılbaşından sonra başlamamı istiyorlar, bebeğide getirmemi ona özel öğretmen ve beşik hazırladıklarını söylüyorlar bizi evin önünden servis alıp servis bırakacak aynı zamanda kulun sahibi çocuk doktoru ve tüm gün okulda. Bebeğim o zaman 5. Ayından gün almış olacak ne yapmalıyım çokkararsızım;(( eşim dün bişey olursa sorarım ben sana dedi ona fikrini sorduğumda sen bilirsin git şartları makul diyor ama biryandanda bana herseyin sorumlusu sen olursun diyor nasıl anne babayız oda ayrı bir sorun...... Yardımlarınızı bekliyorum lütfen :(

Evet sartlari makulmus gozunun onunde olacak bebegin Allahin izniyle bisey olmaz deyip Allaha emanetsin yavrum deyip calistik hepimiz ustelik yanimizda yokken..

ben çok kararsız kaldığım konularda tabi ilk eşime sorarım sonra annem ve çok sevip güvendiğim dostlarımında fikrini alırım ve oy çokluğuna göre hareket ederim
ama anne kalbi bazen bunların önüne geçebiliyor
anlattığınız kadarıyla değer görüp şartlarını sizin için iyileştirmeye çalışılan bir işyeriniz var sanki olur gibi gelsede bana
diş çıkarma dönemi bu kadar çocuk arasında daha sık hastalanma ihtimalide olsa
denemeden hiçbişeyi bilemezsiniz
ben sanki mantıklı olur diyorum ama yinede karar sizin
şu da bir gerçek malesef iş yine iş evdeki gibi rahat olmuyor
bilinmezlik korkutsada insanı deneyin olmuyorsa ucunda ölüm yokya bırakırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X