2 aylık evlilik . Evlilik mi ?

Evliligin ilk yilinda bizde ayni sorunlari yasadik.Herhalde en cok bu donemde goz yasi dokmusumdur.Sofra duzenimiz yoktu,uyku saatlerimiz farkliydi allahim ben neyin icine dustum diye dusunup baba evine geri donmeyi bile dusunmustum.Zamanla hersey duzene giriyor kendinizi cok fazla uzmeyin ilgi konusuna gelince biz kadinlar zannediyoruz ki flort doneminde ki o dusunceli, ilgili, kibar adam evlenince de boyle olucak.Nerdeee!!! evlenince iclerinde ki öküzü disari saliyorlar.Evlendikten kisa bir sure sonraydi baktim yolda yururken esim elimi tutmamaya basladi ya eskiden elime yapisirdin hayirdir giderken arkana bile bakmiyorsun dedim.Niye tutayim ki artik evlendik cok istiyorsan koluma gir dedidaha ne diyim.

Tövbe yarabbim

çalışıp çalışmadığınızı yazmamışsınız

eşinizden ilgi bekliyorsunuz ok ama siz ilgi gösteriyor musunuz

yani adam eve gelip agucuk mu yapacak siz ona nasıl ilgi gösteriyorsunuz

burada yeni evlilere bol bol yazarım birlikte zaman geçirecek organizasyonları yapın diye

oyun alın tv de film ayarlayın dizi aboneliği alın birlikte bir şeyler yapın

o 2 de yatıyor siz 12 de yatıyorsunuz burada sıkıntı nerede bilemedim de, sizin için sorunsa ortayı bulun 1 de yatın o zaman

neden mesela o size uymalı

akşam kaçta geliyor sabah kaçta çıkıyor yazmamışsınız ama cidden diğer evlilerin evlerinde vur patlasın çal oynasın ortam mı var

ailenizde nasıldı bu işler

evet sohbet edilir, birlikte bir şeyler yapılır da her gün "ahhh aşkımmm" modunda gezilmez

arada kahve, arada içki içilir, sonu farklı etkinliklere de bağlanır ama bunlar 7/24 olmaz

özellikle ben yeni evlilerin sohbet sıkıntısı çektiğini düşünüyorum

zira hayatlarında her gün benzer oluyor

işe git gel

işte olanları anlatsa hep iş hep iş şikayeti oluyor

onun dışında da hep birlikte olunca birbirine anlatacak bri şey kalmıyor ki

özetle, farklı hayatlara sahip olununca paylaşım da artar

o Tv de farklı bir program izler sen farklı bir şey izler sonra karşılıklı anlatırsınız vs vs

Bnmkisi evlenmeden önce sevgi pıtırcığıydı , evlendikten snra odun gibi olma derdi bana ... evlendık oduna kendisi bağladı, ilk başta bende şok oldum ağladım... ama çevremdeki arkadaşlarımda aynı şeyi diyor... erkekler böyle çok takılma hayatını yaşa...

Arkadaşlar sizi üzmek istemem ama evlenince tüm erkekler oduna bağlamıyor

7 senelik evliyim, 2 çocukla oturup çok fazla sohbet ortamı olmuyor. Ama akşam onlar uyuduktan sonra kahve yapıp oturup masa da sohbet ediyoruz. Ortam oluşturabilirsiniz bunu için. Zamanla siz yapmasanız bile eşiniz kurar bu ortamı

ne kadar tanidik bir hayat.
zamanla bende konusmayi kestim tabi bu durum herşeyi etkiledi cinsellikde dahil ruhsal doyumun olmadigi yerde cinsellikte olmuyor çünkü.
bizimki balayindan dondugumuz gunun sabahi erkenden uyanip pc de oyun acmisti ben safta saniyorum ki kahvalti falan hazirliyor heralde yataktan kalkip suprizi bozmayim bari modundayim
sonuc 6 sene oldu herşey tükendi zamanla

Topumda kalıplaşmış şeyler var
Bazı erkekler bunun doğrultusunda evleneceği kızı seçiyor
O yüzden evlendikten sonra adam gerçeklerle yüzleşiyor
Aslında iki insan o kadar farklı ki
Olmaması gereken evliliği oldurmaya çalışıyor
Sizde öküze bağladığını düşünüyorsunuz
Kendi hobileri işi gücü olan kadınlar eşinden ilgi dilenmiyor işte
Adamlar zaten kadını kaybetmemek için ilgileniyor
Çünkü o kadınlar her an gidebilir
Ama kaybetme korkusu yoksa adamın umrunda olmuyor

Bu yüzden günah diyenlere inat sevgiliyken aynı evde yaşama ,denemeden almama taraftarıyım. Bu ev arkadasligi bile değil insan ev arkadasiyla bile konusue

Ben sizin sevgiliyken de benzer konuyu açtığınız hatırlıyorum.

Ne bekliyordunuz ki evlenince farklı olacağını mi?
Evet İkizler burcu olmasına bağlamıştı hatta. Nişanlıyken de ilgisizmiş. Yani bunu bile bile evlenmiş konu sahibi.
Adamın borçları da cabası

Evet İkizler burcu olmasına bağlamıştı hatta. Nişanlıyken de ilgisizmiş. Yani bunu bile bile evlenmiş konu sahibi.
Adamın borçları da cabası
Benim güzel burcum karalanmış yine görüyor musun

Evet bazı şeyleri zorlayarak evlenince sonuç iyi olmuyor maalesef.

İki aylık evlilik tabiki evliliktir .Çok kısa süredemi evlilik yaptınız ?eşinizi tanıma fırsatımı bulamadınız?bütün bu anlattıklarınız şeyler çok kısa sürede bir birinizi tanımadan ,sadece evlilik yapmak için evlenilmiş gibi geliyor .Sizin eşinize problemlerinizi anlatıyor olmanız ,onunda ben böyleyim demesi de ,ayrı bir hezimet .Gerçek seven bir erkeğin ,bencilliği bir kenara bırakıp .Sevdiği kadın için fedakarlık yapıyor olması gerekir .Evlilikte en zor şeyde sağlıklı iletişim kuramıyor olmamız .Bir evin içinde iki yabancı gibi yaşamak çok acı bir durum .

Buna inanan kadınların tek bel bağladığı şey cinsellik... adam su gibi, hava gibi kendilerine muhtaç olacak sanıyorlar...
Başka mantığı yok bence.

Ben hergün yarım saat spor yapayım diyorum, bu kadar basit bir şeyde bile kendimi değiştiremiyorum, konuşmayı sohbeti sevmeyen yetişkin bir insanı, bülbüle çevirmek ne büyük hayal...

Konu sahibi arkadaş, yakınlık beklemeyin, önce siz gösterin, sırnaşın, sohbet açın, beraber bişey izlemeyi, mutfakta bir şey yapmayı vs teklif edin. Bunlara da kayıtsız kalıp her seferinde TV yi size tercih ediyorsa, o sıkıntı...ama 3 sizin dediğiniz oluyorsa 5 in'de de adamı kendi haline salmak lazım. O da istediği gibi yaşamakta nispeten özgür olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…