- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
Tövbe yarabbimEvliligin ilk yilinda bizde ayni sorunlari yasadik.Herhalde en cok bu donemde goz yasi dokmusumdur.Sofra duzenimiz yoktu,uyku saatlerimiz farkliydi allahim ben neyin icine dustum diye dusunup baba evine geri donmeyi bile dusunmustum.Zamanla hersey duzene giriyor kendinizi cok fazla uzmeyin ilgi konusuna gelince biz kadinlar zannediyoruz ki flort doneminde ki o dusunceli, ilgili, kibar adam evlenince de boyle olucak.Nerdeee!!! evlenince iclerinde ki öküzü disari saliyorlar.Evlendikten kisa bir sure sonraydi baktim yolda yururken esim elimi tutmamaya basladi ya eskiden elime yapisirdin hayirdir giderken arkana bile bakmiyorsun dedim.Niye tutayim ki artik evlendik cok istiyorsan koluma gir dedidaha ne diyim.
Eşim sevgisini gösteremiyor , ilgisiz. Eve geliyor TV kumandasini eline alıyor, oturuyor. Çekirdeği ve TV kumandasiyla bütünleşmiş durumda. Gelince iki kelime zor ediyoruz. Uyku saatlerimiz zaten çok farklı. Ben en geç 12 de yatıyorum o gece 2 ye kadar oturuyor.
Arkadaşlar sizi üzmek istemem ama evlenince tüm erkekler oduna bağlamıyorEvliligin ilk yilinda bizde ayni sorunlari yasadik.Herhalde en cok bu donemde goz yasi dokmusumdur.Sofra duzenimiz yoktu,uyku saatlerimiz farkliydi allahim ben neyin icine dustum diye dusunup baba evine geri donmeyi bile dusunmustum.Zamanla hersey duzene giriyor kendinizi cok fazla uzmeyin ilgi konusuna gelince biz kadinlar zannediyoruz ki flort doneminde ki o dusunceli, ilgili, kibar adam evlenince de boyle olucak.Nerdeee!!! evlenince iclerinde ki öküzü disari saliyorlar.Evlendikten kisa bir sure sonraydi baktim yolda yururken esim elimi tutmamaya basladi ya eskiden elime yapisirdin hayirdir giderken arkana bile bakmiyorsun dedim.Niye tutayim ki artik evlendik cok istiyorsan koluma gir dedidaha ne diyim.
Evet İkizler burcu olmasına bağlamıştı hatta. Nişanlıyken de ilgisizmiş. Yani bunu bile bile evlenmiş konu sahibi.Ben sizin sevgiliyken de benzer konuyu açtığınız hatırlıyorum.
Ne bekliyordunuz ki evlenince farklı olacağını mi?
Benim güzel burcum karalanmış yine görüyor musunEvet İkizler burcu olmasına bağlamıştı hatta. Nişanlıyken de ilgisizmiş. Yani bunu bile bile evlenmiş konu sahibi.
Adamın borçları da cabası
Benim de burcumu karalamışBenim güzel burcum karalanmış yine görüyor musun
Evet bazı şeyleri zorlayarak evlenince sonuç iyi olmuyor maalesef.
İki aylık evlilik tabiki evliliktir .Çok kısa süredemi evlilik yaptınız ?eşinizi tanıma fırsatımı bulamadınız?bütün bu anlattıklarınız şeyler çok kısa sürede bir birinizi tanımadan ,sadece evlilik yapmak için evlenilmiş gibi geliyor .Sizin eşinize problemlerinizi anlatıyor olmanız ,onunda ben böyleyim demesi de ,ayrı bir hezimet .Gerçek seven bir erkeğin ,bencilliği bir kenara bırakıp .Sevdiği kadın için fedakarlık yapıyor olması gerekir .Evlilikte en zor şeyde sağlıklı iletişim kuramıyor olmamız .Bir evin içinde iki yabancı gibi yaşamak çok acı bir durum .Herkese merhaba.
Yaklaşık 2 aydır evliyim hatta daha 2 bile olmadı.
Bu 2 ay içinde çok kez ağladım.
Eşim iyi bir insan bunda sıkıntı yok. Beni acta acikta bırakmaz ama bu bana yetmiyor.
Eşim sevgisini gösteremiyor , ilgisiz. Eve geliyor TV kumandasini eline alıyor, oturuyor. Çekirdeği ve TV kumandasiyla bütünleşmiş durumda. Gelince iki kelime zor ediyoruz. Uyku saatlerimiz zaten çok farklı. Ben en geç 12 de yatıyorum o gece 2 ye kadar oturuyor. Bunun tartışmasını yaptık. Evlilik bu değil dedim. Ben bu evde yalnız yaşıyorum . Yalnız yatağa gidiyorum. İlgi yok. Çok çok nadir var olsa da. Cinsellik anlamında sıkıntı yok ama ben duygusal olarak doymayinca diğer türlü de istemiyorum artık. İlgine sevgine ihtiyacim var diyince ben böyleyim diyor. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum . Evliliğin başında böyleyse sonra nasıl olacak ben hep yalniz mi yasayacagim. Önerilerinizi istiyorum.
Buna inanan kadınların tek bel bağladığı şey cinsellik... adam su gibi, hava gibi kendilerine muhtaç olacak sanıyorlar...Evlilik dediğimiz şey topluyoruz yakınlarımızı bir deftere imza atıyoruz. Bu kadar. Evlenince değişir yok çocuk yapınca değişir. Değişmez neden değişsin, kaç yıldır böyle olan adam bir imza attı diye mi değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?