Doğurcam mecbur olan oldu artık ama bu psikolojiden nasıl çıkacağımı bilmiyorum umarım alışırımEee sonuç peki damla ne yapacaksın şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğurcam mecbur olan oldu artık ama bu psikolojiden nasıl çıkacağımı bilmiyorum umarım alışırımEee sonuç peki damla ne yapacaksın şimdi
Alışırsın alışırsın merak etme bi bakmışsın hop doğmuş minnak minnak saglıkla gelsinDoğurcam mecbur olan oldu artık ama bu psikolojiden nasıl çıkacağımı bilmiyorum umarım alışırım
Amin inşallahAlışırsın alışırsın merak etme bi bakmışsın hop doğmuş minnak minnak saglıkla gelsin

Neee korunmasiz seks yapip hamile mi kalmis inannnnmiyorumm ovvv mayyy gatttUlan iki dk şaşırsaydiniz sizde kizla beraber nolurdu sanki insanlık ölmüş. Ben cok şaşırdım açıkçası ama yiyecek ekmeği varmış napcan. Sağlıkla gelsin
Hapa ragmenForumu biraz dolassan spiralle, prezervatifle, hapla hamile kalan cok uye gorursun. Sen bilerek mermiye kafa atmissinhiic girme bunalima fln

2026 ya giricez bakin. 65 senedir geri cekilmenin doğum kontrol yontemi olmadigi soyleniyor.Geri çekilme yoluyla yaşandı ilişki o şekilde olmaz diye düşünmüştüm
Niye şok oldunuz? Başkası sevişti de siz mi hamile kaldınız?Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Hamile kalmak bazıları için çok zor, bazıları için çok kolay. Ben yıllarca tedavilerle uğraştım çok üzüldüm yıprandım. Bu yönden ne kadar şanslı olduğunu bil. Hiç bunalıma girme. Doğumdan sonra ona göre önlemini al. Biraz erken ama olmuş artık. 1.yılınızı 3 kişi kutlarsınız.Evet ama tek ilişkidede olmaz diye düşündüm demekki oluyomuş bunalımdayım resmen
Teşekkür ederim şuan varmı peki çocuğunuzHamile kalmak bazıları için çok zor, bazıları için çok kolay. Ben yıllarca tedavilerle uğraştım çok üzüldüm yıprandım. Bu yönden ne kadar şanslı olduğunu bil. Hiç bunalıma girme. Doğumdan sonra ona göre önlemini al. Biraz erken ama olmuş artık. 1.yılınızı 3 kişi kutlarsınız.
Ben bilmiyordum geri çekilmeyle hamile kalmak yüzde 1 ihtimaldir diye düşünüyordum ama hayırlısı buymuş demekki amin inşallah teşekkür ederimArkadaşım geri çekilmeyle 2 kere hamile kaldı. Onun koruyuculuğu % 20 bilemedin 25tir dedim. Doktor da aynısını söylemiş meğer. Olabiliyor yani, kısmette varsa bir akıl tutulması yaşanıyor demek ki. Sağlıkla gelsin inşallah, zamanla alışırsınız.
Siz iyimisiniz ben pohpohlanmak için yazmış gibimi duruyorum ordan bakınca ne tuhaf insanlar var ya hayret bişeyNe diyelim size simdi aferin dünyadaki en dogurgan insan sizsiniz mucizesiniz falan mi ? Birçok kisi hamile olmaya çalisiyor tedavi oluyor bunun icin ugrasiyolar , insanlar psikolojik olarak etkileniyorlar , sacma sapan sımarikligi birakin bence. Kimse sizi pohpohlamayacak , dünyada bunu yasayan tek siz değilsiniz, ve yasadiginiz sey sok olunacak bi sey degil abartmayin
Valla şimdi google’a sordum koruyuculuğu için benim yazdığımdan çok daha yüksek bir yüzde verdiBen bilmiyordum geri çekilmeyle hamile kalmak yüzde 1 ihtimaldir diye düşünüyordum ama hayırlısı buymuş demekki amin inşallah teşekkür ederim
 bilemiyorum altan.
 bilemiyorum altan.Ayrıca hamile kalmanın pohpohlanacak neyi var anlayamadım bi tedavi olun siz istersenizSiz iyimisiniz ben pohpohlanmak için yazmış gibimi duruyorum ordan bakınca ne tuhaf insanlar var ya hayret bişey
Olan olmuş artık bende ikinciye tek ilişkide hamile kaldım. İlk kızım için yumurtlama dönemi takip ederek kalmıştım. Bunda hemen kalınca ilk sevinemedim çok şaşırdım ama bir süre sonra alışmaya başladım. Sizde ilk şoku atlattıktan sonra keyfini çıkarırsınız. Sağlıkla kucağınıza alınKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim