2 Aylık evlilik ve şok eden hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmldgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes ne kadar da kolay üstüne gitmiş yeni evli ve hamile bir kadının üstüne. yazık gerçekten bazen burdaki her şeyi linçleyelim her şeye kötü yorum yapalım tayfasına hayret ediyorum. bir tek gerizekalısın diyip hakaret etmediğiniz kalmış. sanki herkesin evliliğin başındaki aklıyla şimdiki aklı aynı.
her ruhun geleceği bir zaman var inşAllah sizin için doğru zamandır. güzel tarafından bakın üçünüz beraber büyüyeceksiniz. inşallah çok ama çok mutlu olursunuz. kendinizi dert etmeyin olumlu düşünün olumlu olsun. eşinizle bol bol konuşun bu dönemde birbirinizden beklentilerinizi vs. olmadı çift terapisine gidin. illa bir sorun olduğunda gidilmesi gerekmiyor çift terapisine 🌸🤍

10 tanesi birleşip çocuk olmuyo 1 taneden oluyo zaten
Hadi ya ben her hücre için 1 posta düşünmüştüm insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor korunmasız 1 ilişkide hamile kalınca şaşırmak gayet normal. Genelde 2 günde bir ilişki tavsiye edilir ve adete göre hesaplanır bebek.

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Ben de evlendigimde korunma yöntemleri konusunda çok bilgisizdim ve sizin gibi 2.ayda hamile kaldım. İlk aylar çok ağladım benden anne olmaz, kariyerimi mahvettim diye hatta babannemle annem bebeğim için ağlamış. Bizim kız bebek sevmez yazık bebeğe diye ama zamanla alışıyorsun 😅
Kızım şuan 8 yaşında. İyi ki doğmuş meleğim onun olmadığı bir hayat düşünemiyorum.
Bu da bonus olsun kızım doğduktan 2 yıl sonra 5 yıl boyunca çok uğraşmamıza rağmen hamile kalamadim en son tüp bebek yaptık.
Önünüzde doğana kadar çok zaman var, alisacaksınız gele bir de size annem desin o zaman tüm dünya bir yana o bir yana olacak. Sağlıkla doğsun, mutlulukla büyüsün bebeğiniz 🧿

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
korunmasız seks yapıp şok olmak mı :D

Hadi ya ben her hücre için 1 posta düşünmüştüm insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor korunmasız 1 ilişkide hamile kalınca şaşırmak gayet normal. Genelde 2 günde bir ilişki tavsiye edilir ve adete göre hesaplanır bebek.
Son cümle ne için? Bu bilgiyle ne yapsın arkadaş? Zaten bu konuya hakim ve üreyebilmiş biri.

herkes ne kadar da kolay üstüne gitmiş yeni evli ve hamile bir kadının üstüne. yazık gerçekten bazen burdaki her şeyi linçleyelim her şeye kötü yorum yapalım tayfasına hayret ediyorum. bir tek gerizekalısın diyip hakaret etmediğiniz kalmış. sanki herkesin evliliğin başındaki aklıyla şimdiki aklı aynı.
her ruhun geleceği bir zaman var inşAllah sizin için doğru zamandır. güzel tarafından bakın üçünüz beraber büyüyeceksiniz. inşallah çok ama çok mutlu olursunuz. kendinizi dert etmeyin olumlu düşünün olumlu olsun. eşinizle bol bol konuşun bu dönemde birbirinizden beklentilerinizi vs. olmadı çift terapisine gidin. illa bir sorun olduğunda gidilmesi gerekmiyor çift terapisine 🌸🤍
Yaslari artan ama mental olarak buyuyememis insanlarimiz iste. Herkes ayni esprileri(!) yapmis sanki cok komikmis gibi bir de. Coluk cocuk sitesi mi kadinlarin takildigi bir site mi belli degil valla.

E korunmadan seks yapmisiniz damla neyine şok oluyosun 🤣🤣🤣 sanki leylekler getirdi. Neyse saglikla gelsin bebis. Alisirsiniz bir sure sonra yapacak birsey yok.
ilk ilişkide hamile kalınınca gayet de şok olunabilir.senelerce olmayan insanlar var.

Karşı değilseniz kürtaj diye bir seçenek var.yani 2 seçeneğiniz var hayata bakış açınız göre.araya soğukluk girmez diyemiyoruz çünkü çok çok büyük bir oranda giriyor.bu tarz sürüyle konu var.mücadele etmeniz gerekecek yani bunu da bilin doğurmaya karar verirseniz.

Hamile kalmaya çalışmamış ki.hem bilmese bile sevişme kısmını herkes bilir yani.
Şaşırmak gayet normal ilk ilişkide hamile kalmak dünyanın en korkunç şeyi ben de kondom kazası yaşadım ella almadım çünkü pcos için Diana 35 kullanıyordum reglim zaten düzensizdi. İnsanlar senelerini veriyor bebek için istemeyince oluyor ama

Evet, mantıken yine tek ilişkide gebe kalmış oluyorsunuz. Korunmadığınız sürece ister 10 ister 1. Her zaman var bu risk

Bence böyle konular akıl almak vs için değil üyeleri tahrik etmek için açılıyor

Çocuk hiç hiç hiç istemeyen adamakıllı korunur zaten

Bomboş bir konu ve yine kavga çıkacak🤣

Bazı üyelerin yorumlarını gördükçe çok şaşırıyorum ya gerçekten 😒😒

Şaşırmak gayet normal ilk ilişkide hamile kalmak dünyanın en korkunç şeyi ben de kondom kazası yaşadım ella almadım çünkü pcos için Diana 35 kullanıyordum reglim zaten düzensizdi. İnsanlar senelerini veriyor bebek için istemeyince oluyor ama
İsteyip istememek değil de bazı kişilerin oluyor bazılarının olmuyor nedense.tuhaf bir sistem yani.insan vücudunda diğer bütün sistemler aynı şekilde çalışıyor bir tek üreme sistemi parmak izi gibi kendine özel.hep söylerim bu konularda üreme sistemi tıbbın konusu değil direkt Allaha bağlı.

İsteyip istememek değil de bazı kişilerin oluyor bazılarının olmuyor nedense.tuhaf bir sistem yani.insan vücudunda diğer bütün sistemler aynı şekilde çalışıyor bir tek üreme sistemi parmak izi gibi kendine özel.hep söylerim bu konularda üreme sistemi tıbbın konusu değil direkt Allaha bağlı.
Kız sen Allah'a da mı inanıyon? 🫠

Back
X