• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylik evlilik

Ne kadar ilginçsiniz.. onu yapalım mı hayır, bunu yapalım mı hayır...böyle yaptiginiz surece esleriniz mutsuz birer birey olarak yasamaya devam edecek.kimse kendisini anlamayan bir kadinla ayni yastiga baskoymak istemez sanirim!!.hadi bunu geçin eşiniz çalışmadığı için iç dünyasında ne yaşıyordur allah bilir.

Suan gozyaslari icinde yaziyorum bu yaziyi.ne yapacagimi sasirdim.daha oncede konu acmistim 2 aylik evliyiz esim devlete gecis surecinde bugun yarin baslayacak sorusturmasi devam ediyordu ve hep evdeyiz.telefona bagimli gibi oldugunu soylemis cogunuz normal demisti.tum gun sozluk okumasi haber okumasi bitmiyor demistim.

Dun kahvalti yaptik inanin 4 e kadar araliksiz bir seyler okudu esim.hadi dedim cani sıkılıyordur.sabah kahvaltida da biryerlere gidelim demistim oysa.kitap okudu bir ara sakalar sebeklikler yaptim vs..aksam oldu sevdigimiz komedi programi ben elimde atistirmaliklar geldim ki "ben simdi gundemi okuyacam dedi" zarrabin mahkemesi vardi ya.iyi dedim inanin gece saat 12 ye kadar telefon basindaydi.bu hep boyle.bir twitten bir eksiden yorunlara bakiyor tek tek okuyorrr.iceri gittim uyku tutmadi.saat 2 oldu geldim pozisyonu bile degismemis.

gittim yattim tekrar geldim yine telefon elinde gelince birde atiyor teli.napiyosun ya dedim? Artik hungur hungur agliyorun. Birlikte uyanmiyoruz birlikte uyumuyoruz tek ortak noktamiz yemek yemek 2 aylik evliyim ben ya dedim sinirden kumandayi firlattim burda yat dedim.baktim hala gelmiyor yine gittim.saat gece 3 yatagima gelebir miyim kovdun diyor.geldi inanin gece boyunca agladim aglarken uuyuyakalmisim.buraya yeni geldik cevremde yok ailemde yanimda.cok zor surec benim icin.

Sabah kahvalti hazirladi sarildi ben buz gibiyim.zar zor bir seyler yedim tesekkur ettim kalktim masadan tum gun bende kitap okudum.pazara gidelim dedi her sey var dedim.tek basina gitti.balik yapayim dedi yemicem dedim (sabah kahvaltisiylayim) gitmis raki almis suanda kitap okuyo mutfakta.hicbir diyaloga girmiyorum.ben de oda da sabahtan beri kitabimi okuyorum.

Ozur dilemeyi gecin konusmuyor bile.bir yuruyuse cikalim dese yetecek halbuki.sabahtan aksama kadar telefonun basinda gecirmek yerime yuzume bir baksaydi..kendisini yemek hazirlamakla rahatlatmaya calisiyo.simdi ne yapayim ben bu adami.raki sonrasi konusur mu? Artik ben kendmi nasil ifade edecegimi de sasirdim.anlamiyo cunku
Ne diyeceğini şaşırıyo insan erkeklerin çoğu gönül almaz
Zamana bırakıp hiçbişey yokmuş gibi geçmesini bekler ne acı

Sevmiyor baska hicbir sey.kac kez dedim eve jenga alalim bir seyler yapalim.adamin hayati kitap ve telefon olmus.benim bile onume gececegini dusunmemistim
Senin evlilikten beklentin evde film izleyelim oyun oynayalım beraber yemek haziralayalim tarzında.evet bunlar guzel seyler ama malesef ki boyle olmuyor...
Benim eşim de işten gelir gelmez teli eline alirdi... ben de bir gün sitem etmiştim evde sürekli telefonla uğraş diye mi evlendim ben seninle diye. Bir süre hala devam etti. Ama sonra o da telden sıkıldı.

E adam pazara çıkalım demiş, balık yapmayı teklif etmiş, siz hala yürüyüşe çıkalım dese sorun kalmayacak diyorsunuz.

Daha çok yeni evliliğiniz çağımızın hastalığı internet ve telefon zaten kabul ediyorum .

Ben de kahvaltı boyunca aynı şeye maruz kaldım.Bu sabah birçok evde gündeyim aynı sanırım :işsiz: Haber almak tabi ki güzel ve gerekli ama böyle de olmaz ki :kızgın:

Canım normal ya aynısı bende de var bizde yeni evli sayılırız benimkide bilgisayarın başından kalkmaz üstelik ilgi sıfırdı ilk aylar beraer uyudugumuzda ona dokundugumda bile ürker o öyle olunca ben daha korkardım falan şuan mesela dokundugumda ürkmüyor :halay:ve dediğin gibi sırf onun öyle ilgisiz halleri yüzünden çok agladıgımı biliyorum ama sabret canım alışıyor insan birbirine hala nettin başından kalkmıyor ama napiyim dilimde tüy bitti:işsiz:

Bana eşiniz öküz gelmedi. Ortak noktanız yok bence.

Adam kitap okuyor, gündemi takip ediyor. At yarışı takip etmiyor sonuçta anlaşılmayacak bir insan değil bu durumda. Siz de açın bir yandan gündemi takip edin onunla beraber mesala, okuduklarınız üzerine konuşun.

Rakıyı niye yalnız içiyor? Beraber içseniz bir müzik açıp güzel olmaz mı? İçki kullanmıyor olabilirsiniz, ama mesela bu da ilk dediğimi destekliyor, ortak noktanız yok.

Ciddi bir sekilde konustunuz mu hic? Hosunuza gitmeyen seyleri ve evlilikten beklentilerinizi ona lafi dolandirmadan net bir sekilde soyleyin. Evlilik kurumunun , bekar hayatiyla farkini soyleyin. Fazla trip atip evliligin basinda birbirinizi yipratmayin ve sayginizi yitirmeyin. Siz birlikte yapabileceginiz aktiviteler bulun, esiniz sIkILdIgi icin belki de bu kadar telefonla ugrasiyordur. Herseyi ondan beklemeyin. Plan yapin , sinemaya, yemege cikmayi falan teklif edin. Film bulun ortak zevkiniz olan birlikte izleyin. Siz haksizsiniz demiyorum ama aglayarak, konusmayarak sorunlar kendiliginden cozulmuyor. Bastan duzeltme imkaniniz varken ugrasin. Erkekler kadinlar kadar dusunceli degiller.
Bu arada ben de bir olay olsa ayni esiniz gibi sozluk ve twitter okurum cok hosuma gidiyor :)

Suan gozyaslari icinde yaziyorum bu yaziyi.ne yapacagimi sasirdim.daha oncede konu acmistim 2 aylik evliyiz esim devlete gecis surecinde bugun yarin baslayacak sorusturmasi devam ediyordu ve hep evdeyiz.telefona bagimli gibi oldugunu soylemis cogunuz normal demisti.tum gun sozluk okumasi haber okumasi bitmiyor demistim.

Dun kahvalti yaptik inanin 4 e kadar araliksiz bir seyler okudu esim.hadi dedim cani sıkılıyordur.sabah kahvaltida da biryerlere gidelim demistim oysa.kitap okudu bir ara sakalar sebeklikler yaptim vs..aksam oldu sevdigimiz komedi programi ben elimde atistirmaliklar geldim ki "ben simdi gundemi okuyacam dedi" zarrabin mahkemesi vardi ya.iyi dedim inanin gece saat 12 ye kadar telefon basindaydi.bu hep boyle.bir twitten bir eksiden yorunlara bakiyor tek tek okuyorrr.iceri gittim uyku tutmadi.saat 2 oldu geldim pozisyonu bile degismemis.

gittim yattim tekrar geldim yine telefon elinde gelince birde atiyor teli.napiyosun ya dedim? Artik hungur hungur agliyorun. Birlikte uyanmiyoruz birlikte uyumuyoruz tek ortak noktamiz yemek yemek 2 aylik evliyim ben ya dedim sinirden kumandayi firlattim burda yat dedim.baktim hala gelmiyor yine gittim.saat gece 3 yatagima gelebir miyim kovdun diyor.geldi inanin gece boyunca agladim aglarken uuyuyakalmisim.buraya yeni geldik cevremde yok ailemde yanimda.cok zor surec benim icin.

Sabah kahvalti hazirladi sarildi ben buz gibiyim.zar zor bir seyler yedim tesekkur ettim kalktim masadan tum gun bende kitap okudum.pazara gidelim dedi her sey var dedim.tek basina gitti.balik yapayim dedi yemicem dedim (sabah kahvaltisiylayim) gitmis raki almis suanda kitap okuyo mutfakta.hicbir diyaloga girmiyorum.ben de oda da sabahtan beri kitabimi okuyorum.

Ozur dilemeyi gecin konusmuyor bile.bir yuruyuse cikalim dese yetecek halbuki.sabahtan aksama kadar telefonun basinda gecirmek yerime yuzume bir baksaydi..kendisini yemek hazirlamakla rahatlatmaya calisiyo.simdi ne yapayim ben bu adami.raki sonrasi konusur mu? Artik ben kendmi nasil ifade edecegimi de sasirdim.anlamiyo cunku

İlk bir düzgünce oturun konusun anlatın ne kadar rahatsız olduğunuzu. Baktınız anlamıyor sizi siz de aynısıni yapın. Tüm gün geçin karşısına telefonla bilgisayarla ugraşın. O ne yapıyorsa aynısını yapın. Bir süre sonra o da sinir olacaktır. Belki sizi anlaması kolaylaşır da bırakır telefonu...

Iyi de sorunun temelini tum gece beni aglatmis olmasini kapatmiyor pazara gidelim demesi.her sey bitiyor mu yemek hazirladiginda allah askina.gece boyunca hickirdim gordu de bu nasil vicdan sizce.ben uzdum seni bak soyle yapalim halledelim demek zor mu? Olaydan once cikalim deseydi diyorum. 1hafta cikmadim mesela evden. Markete bile
Çıkmak için bir engeliniz mi var çıkıp kendi kendinize bir hava alın, hatta sen telefonundan ayrılamayacaksın galiba ben sıkıldım çıkıyorum o zaman deyin bakın nasıl ilgileniyor

2 aylik evlilik icin bu kadar buyutmeyin bence.
Yani kuslugu bu kadar buyutmeyin.

Bende size normal diye cevap vermistim hatirliyorum. O zaman şoyle yapin esinizle ciddi ciddi konusun evde birlikteyken cep telefonunu yasaklayin ona ayrica kitap okumayi da... aramizdaki iletisime engel oluyor diyin.

Bende size normal diye cevap vermistim hatirliyorum. O zaman şoyle yapin esinizle ciddi ciddi konusun evde birlikteyken cep telefonunu yasaklayin ona ayrica kitap okumayi da... aramizdaki iletisime engel oluyor diyin.
yasaklayın mı?! bu nasıl bir öneri arkadaşım :) çocuk mu karşıdaki üstelik kitap okumayı yasaklamak, nerede kitap okuyacak insanlar. hem de karşısında kumandayı fırlatan biri var, insan biraz özeleştiri de yapabilmeli

Konu sahibinin ağlaması evlilikle ilgili beklentilerinin karsilanmamasi yüzünden arkadaşlar. Ne umdum ne buldum olmuş kızcağız. 3 5 senelik evliler gelip akıl verip yatistiricagina evlilikte mıç mıç mi olucaksin sandın sürekli tarzında yorumlarını düşünerek yazsin lütfen
Ne guzel ifade etmissin halbu ki burada ne kadar guzel yorumlarda var bir dost gibi okuyorum yazdiklarinizi.tesekkur ederim anlayisiniz icin

Ne kadar ilginçsiniz.. onu yapalım mı hayır, bunu yapalım mı hayır...böyle yaptiginiz surece esleriniz mutsuz birer birey olarak yasamaya devam edecek.kimse kendisini anlamayan bir kadinla ayni yastiga baskoymak istemez sanirim!!.hadi bunu geçin eşiniz çalışmadığı için iç dünyasında ne yaşıyordur allah bilir.
Esini anlamak demek her yaptigina onay vermek demek mi peki ? Yanlis.tum gun yaptigi dogru degil bu onu mutsuz ettigim anlaminada gelmiyo bana gore ki bunun disinda gayet mutluyduk

Bi de sizde ekstra duygusallik da var farkli bir yerdeymissiniz de. Biz
yasaklayın mı?! bu nasıl bir öneri arkadaşım :) çocuk mu karşıdaki üstelik kitap okumayı yasaklamak, nerede kitap okuyacak insanlar. hem de karşısında kumandayı fırlatan bir insan var, insan biraz özeleştiri de yapabilmeli

Tabii ki normal sartlarda onaylamam boyle bir seyi ama henuz 2 aylik evliler birbiryleriyle ilgilensinler ya da esinin ne kadar ciddi oldugunu ve uzuldugunu anlasin diye bu sekilde dedim yoksa onceki konularda yazdigim cevaplar bu degildi yani

Herkese tesekkur ederim.esim az once geldi sarildi ozur dilerim sen suratini asinca bende sinirleniyorum aniden gel biraz cikalim dedi.yarinsa bir seyler yapalim dedi ben de bu evde ozgur oldugunu amacimin onu kisitlamak olmadigini her seyi dozunda yapabilecegini soyledim.ilk zamanlar film izlerdik otururduk dedim.kalkti corba isitti actim sabahtan beri :) simdi de ihlamur demledi hastayim :( duzelttik sayilir simdilik umarim biraz kirginligimi anlamistir.

yasaklayın mı?! bu nasıl bir öneri arkadaşım :) çocuk mu karşıdaki üstelik kitap okumayı yasaklamak, nerede kitap okuyacak insanlar. hem de karşısında kumandayı fırlatan biri var, insan biraz özeleştiri de yapabilmeli
Cok yanlis bakiyorsunuz olaya.ben esime okuma yapma bakma demiyorum.ki kitap okumasina bir sey demedim yazimda da.herkes bakmak istedigi acidn bakmis

Sizin adiniza uzuldum. Esinizi karsiniza alin ve acikca konusun. Ben boyle bir evlilik hayal etmedim, cok yalnizim deyin. Umarim sorununuz hallolur. Esiniz varken yalniz olmak ne zor.

Back
X