2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Zaten tahminimce şu an kendi kendini ikna aşamasında. Eğer tabii düşündüğümüz gibiyse. İnşallah biz en kötüsünü düşünüp fesatlık yapıyoruzdur. Adamın gerçekten sadece sorunları vardır.

Ülkemize ters olan bi durum bir de şurası var böyle biriyse bile eşim zannetmiyorum kendinin bile kabul edeceğini

Valla canim bu boyle geldiyse boyle de gider ne yazik ki.. Benimkide boyleydi simdi 9 aydir kankayiz.. Bizimki gay regil ama isteksizmidir nedir benim vajinismusumu bahane ediyo yaklasamiyomus.. Yani bi adam isteksizse hep bi bahanesi vardir. Evlenmemeli bence bunlar sonra bize oluyor olan. Sonucta cinsellik bir ihtiyac bu ihtiyacimiz karsilanmadigi gibi birde kadinlik gururumuz ayaklar altina aliniyor. Aldatacaksin bunlari takacaksin boynuzu gorecekler ama iste o haysiyetsizligi de kendime yakistirmam.. Konunu okuyunca yaram depresti :KK43:
bu arada seninkinde supheli durumlar var aman bosver bari gay cikarsa daha iyi saglam bahanende var bosa gitsin inan ömur tuketir bunlar!+!
Düzelecek belki derken Umutlarım tükenir oldu :( Biraz daha bekleyeyim duzelmezse yol gözükür :(

Bence en mantıklısını yapmışsınız, bir iki ay izin vererek. Siz de bırakın kendinizi, kötü düşüncelerden arının. Eşiniz de aynı şekilde. Ama arada sırada konuşun, böyle bir durum varsa en azından arkadaşlığınız hatırına size anlatması için ağız yoklayın. O sürede zaten ne nedir belli olur. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Zaten tahminimce şu an kendi kendini ikna aşamasında. Eğer tabii düşündüğümüz gibiyse. İnşallah biz en kötüsünü düşünüp fesatlık yapıyoruzdur. Adamın gerçekten sadece sorunları vardır.
İnşAllah İnşAllah yoksa başlamadan bitecek evliliğim

Bence en mantıklısını yapmışsınız, bir iki ay izin vererek. Siz de bırakın kendinizi, kötü düşüncelerden arının. Eşiniz de aynı şekilde. Ama arada sırada konuşun, böyle bir durum varsa en azından arkadaşlığınız hatırına size anlatması için ağız yoklayın. O sürede zaten ne nedir belli olur. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
InsAllah Dusunmemeye çalışıyorum ama elimde değil mesela iki gün tatili var maaşı bugün yattı borçlar halledildi ama şu an uyuyo

Yeni evlisiniz gerçekten çok büyük ara bir sorunu falan olabilir mi sağlık sorunu?
Sağlığında hiçbir şey yok ben süre zarfinin bu kadar büyük olduğunu düşünmemiştim anlarsınız ki daha yeni evliyim ama soran olunca anlattım herkes şaşırdı annem bana ilk aklı verdi normal değil diye buraya da yazınca çoğu şey ortaya döküldü gibi :/

Kendini tatmin ediyodur belki yalniz mi girer dusa bi konu sahibide cd izliyodu esi oyle bi durummu var aceba biliyomusunz
Tatmin etmiyo bundan eminim dusa girdiğinde en fazla 15 dk sürer evden ise işten eve gelir gider izlemeye vakti yok

Gece gece neyapıyorsun mu diyordu! vakti ve zamanı mı varmış bu gibi şeylerin ?Tövbe yarabbim !
Gerçekten işiniz zor daha 2 aylık ve adamda istek yok ve böyle yaparak sizi soğutuyor.
Farklı durumlar var gibi Rabbim yardımcınız olsun....

Bir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.

Kafanızın karışması çok normal bu durumda :işsiz:
Zaten ben böyle şeyleri pek haz etmyen biriyim erkeksi bir kişilikte büyüdüğüm için ters gelirdi ama ben kendimi çok öncesi değiştirdim evlenince bu konularda acildim çünkü evliliğimizin başından beri bu ise eşimi iten benim ama baktım ki olmuyor

Bura yanlış yav gaylerden evlenen çok paravan evlilik yapan çook her evlenen biseksüel olmayabilir yani

Kendini aklamak için belki olabilir bu noktada haklısın ama normal şartlarda ben gayım diyen adam (adam diyorz mecbur) kadınla evlenmez kadını arzulamaz...

Kendini aklamak için belki olabilir bu noktada haklısın ama normal şartlarda ben gayım diyen adam (adam diyorz mecbur) kadınla evlenmez kadını arzulamaz...
Ama türkiye de toplum baskısından evlenip çocuk yapanı bol :)
İzzet çapa örneği güzel bir örnek mesela

Bu konuyu kesinlikle ailenle konuş... onlar sana ne yapman gerektiği konusunda yardım ederler. Ama eşinin gay olup olmadığını tam olarak öğren ayrıca benim aklımı kurcalayan şey sen bu durumdan şüphelenirken hala niye beni istemiyor konusuna takılman midemi bulandırdı konu başlığın isteksizlik değil eşinin şüpheli erkek arkadaşı olmalıydı... sende normal değilsin
Şöyle soyliyeyim evlenmeden önce çok yakınım olan iki kişiyi kaybettim düğünüme bir ay kala iki hafta arayla birde üstüne böyle durumlar yaşıyorum mazur görin ki normal düşünemiyorum bunun içinde zaten buraya yazdım

İki aylık evliler gece gündüz birbirlerini isterler bence eşin normal değil ama direk gay oldugunu falan düşünme belki bi sağlk sorunu vardr ama o erkek arkadaş olayıda işi farklı boyutlara çekiyr değişik. Bence git konuş onnla son kez ve onada böyle yaşanlmayacagını anlat eğer devam ederse bu işin bitecegini soyle belki yola gelit hastaysa söyler yada her ne ise söyler ama kesin öğren yoksa sanada yazık olur
Konuştum ama böyle giderse bitebilecegini söylemedim çünkü bunu söylesem beni kaybetmek istemeyeceği için istekli olmadan istekli gibi davranacak ve ben bunu istemiyorum gerçekten şimdi zaman verdim kendime ona söylemedim sonuçta ben uyardım ve bu uyarıyı dikkate alıp almamak ona kalmış

U Uyduroloji
Biz eşimle evlenmeden önce onun ailesinin yanında(evlerinde) bile gizli olurduk. Evlendik farklı Bi Şehirde tuttuk evimizi, evimize geçtikten sonra ilk 2-3 ay haftada 1 ,2 haftada 1 oldu neredeyse . Bundan dolayı sürekli kızdım cazgırlık yaptım üstüne gittim cazibe kullandım yok olmadı. Eşim iş yorgunluğu ortağıyla yaşadığı sorunlar , stres sinir hepsi onu etkiledi. Eşim duygusal biridir zaten ama benim o dönem aklım almıyordu yeni evlenen biri nasıl bu kadar isteksiz olur diye , öncesini bilmesem gay ya da Biseksüel diye düşünecektim en sonunda dayanamadım ( ortağına sinir oluyordum gece tam yatıcaz ben plan yapıyorum , arıyor gel çay İçel'im diye gece 11 de 12 de) sordum senin tercihlerin mi değişti yeni evlendik sen benden çok Ali'yle Zaman geçiriyorsun hayırdır dedim işte o Zaman döküldü . Ada'mın içi içini yiyormuş ben onunla ortak olduğuma çok pişmanım her şeye ben koşmaktan yoruldum stresten ölücem her şeyi ben yapıyorum ... Saydı da saydı sonra ben onu avuttum ve ilişkimiz düzene girdi ilk fırsatta ortaklığı bitirdim aynı yere işe girdiler evimi taşıyıp başka bölgeye geçtim ve rahatladık şuan yeni evli gibiyiz(2,5 yıllık evliyiz) hergün istekliyiz çok şükür .
Yani belki sana anlatamadığı yaşadığı stres vardır , belki ereksiyon sorunu vardır çekiniyordur , belki erken boşalma vardır çekiniyordur.şüphelerin var biliyorum ama onu dertleşmeye ikna etmelisin bence , ben öyle yaptım en sonunda aldım biraları ortamı hazırladım dertleştim .inşallah geçici bir durumdur .
Yazının başını okurken o kadar korktum ki aynı eşimi anlattı ama sonu böyle biter mi bilmiyorum konuştum ama sorunlarım var dedi kestirip attı diyebilirim erken boşalma var gibi tam emin de değilim on sevişmeden çok zevk aldığı için

benimkide öyledi anlamadım ya herkes garipsiyordu ..çok soğumuştum bende..ben bir bayanım diye bir yere kadar belli edebiliyordum bir yerden sonra yapamıyordum..durum vahim..Allah yardımcın olsun ..beni sorarsan boşandım.
Amin. Benim durum da o gibi

U Uyduroloji benim eşim de isteksiz 2yıldır aynı sorunu yaşıyorum.
Bu konuyla ilgili konu açtım okuyabilirsin.Şimdi öncelikle geç kalmadan eşin doktora gitmeli hatta beraber gidin mutlaka test yaptırsın hormon kan vs.
Eğer bunlarda bi sıkıntı yoksa ürolog psikolojik olduğunu söyler.
Sana kötü bi haberim var maalesef bu sorun tam anlamıyla düzelmiyor benim eşim de ilk günlerden belli etti seninki de öyle yapmış.
Bazen düzelir gibi olur ama sonra bi bakarsın hop başa dönmüşsün.
Belki gay belki değil ama her ikiseyde malesef bu sorun aşılamıyor.
Boşanacaksan da vakit kaybetme derim bir de ailene söyle bilsinler ben 1yıl gizledim hata etmişim belki büyükler farklı bi çözüm önerebilir.
Her ne yapacaksan geç kalma vakit kaybetme çözümse çözüm boşanmaksa boşanmak mutlaka acele et ve eşini doktora gitmeye ikna et kesinlikle.
Eğer gayse de güzellikle konuş ki sana itiraf etsin medenice ayrılabilin.
Ailem biliyo hatta ilk annem sayesinde fark ettim bu durumun ters olduğunu annem hala doktora gidin diyo ama ben eşime daha bunu söylemedim iki ay daha zaman verdim bakalım konuşmadan sonra değişecek mi değişmezse en son çare doktor eğer ki söylediğiniz gibi hormonlarda sıkıntı yoksa uzatmaya da gerek yok

Yanasabilir mi ya aklin aliyor mu hic? Varsayalim adamin sinirleri alindi oldu da sakin kalabildi adım çıkar diye bile korkup onunu keser bi sekilde yani. Sen bizi keklemiyosan esin ya gay ya biseks
Kesinlikle katılıyorum size asla sessiz kalmaz.. eşime bu şekilde yanaşmış biri hem de durakta otobüs beklerken.. önce saat kaç bilmem ne diye sokulup sonra tel. Nosunu istemeye kadar götürmüş işi.. ben gidiyorum o peşimden geliyo küfrettim o daha sırnaşmaya devam ediyo bende yüzünün ortasına geçirdim yumruğu caddenin ortasına düştü demişti.. karakoldan topladık eşimi :))

Yani bu kadar sırnaşmaya en sakin erkek bile çıldırır bence

Back
X