2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti :KK43:
Peki ne yapmayı düşünüyosunuz? Üff çok zor bi durum..

Madem şöyle böylesin ne diye başını yakıyon başkasının da.. sinir oldum ya

Bi kişinin neden engellenenler listesinde bu tipler olur ki.. Herşeyin i geçtim sizin 6 yilinizi heba etmiş çöpe atmış... Elinizde elle tutulur kanitlariniz var gibi boşanmak en iyisi bekleyerek yipranmaktansa...

eşiniz internet cafeye gidiyormu acaba ,ben cafelerde çalıştım bazen oraya çok efendi insanlar gelirdi,eşlerini alldaıyorlar heralde diyip ekranlarını alırdım ve malesef aldattıkları hem cinsleri oluyordu,face profillerinde dersiniz böyle insan olamaz ,bu kişiler kendileriini çok iyi gizler konuşma geçmişi evde bırakmaz net cafede irtibata geçip o anda buluşurlar ,yapabılıyorsanız onu takip edin ,belkide değildir umarım değildir yani

travesti işi olayı netleştirdi bence.
zaman bile verme. seni kandırmasının hesabını sor.

Zaten bu kadarlik evliyken iki haftada bir çok anormal ya ben vajinismusluydum ona rağmen kocam durmazdı hala aynı o zamanlari düşünemiyorum bile bide üstüne travesti olayı bide o adam zaten cozuyo işi sana çok üzüldüm böyle omur geçmez yahu böyle erkeklerin sırf kendilerini saklamak için kadınları kullanmaları igrenc

Durum belli olmuş aslında yeterince allah yardımcınız olsun zor bır durum ama cozum bulmanız gerekıyor

Ailem biliyo hatta ilk annem sayesinde fark ettim bu durumun ters olduğunu annem hala doktora gidin diyo ama ben eşime daha bunu söylemedim iki ay daha zaman verdim bakalım konuşmadan sonra değişecek mi değişmezse en son çare doktor eğer ki söylediğiniz gibi hormonlarda sıkıntı yoksa uzatmaya da gerek yok
En son çare doktor değildir asıl yyapılması gereken ilk etapta doktora gidip bi sıkıntı varsa önlem almaktır.
Ama ne desem boş galiba zaman vermeye devam et olan sana olur yılların boşa geçer.

Adanin engel listesinde travesti varmis ne kafa dolulugu? Sen hala zmn mi taniyosun yani bu arada cidden bi arkadasin dediği gibi olayların hizli gelişmesi ilginç yyeni uuyelerde isim soyisimle üyelik alip hep bu ttarz konu aciyo eğer bunlar ddoğruysa çocuk olmadan hemen bosan

Travesti mesajını okuyunca bitti konu benim için. Çok mu seviyorsun mücadele edecek kadar.?yoksa birileri boşandı der diye mi korkuyorsun? Kendi akıl ve beden sağlığını başkası için harcama derim.Karar senin doğru olanı yaparsın inş.

Peki ne yapmayı düşünüyosunuz? Üff çok zor bi durum..

Madem şöyle böylesin ne diye başını yakıyon başkasının da.. sinir oldum ya
Bütün gece ağladım gerçekten Bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok karışık bittim resmen

Ciddi söylüyorum son zamanlardaki konuların bu yönlerde olması beni acayip şüpheye düşürüyor. Bu adamların ortak bir noktası var galiba aynı şeyi mi yiyip içiyorlar acaba. Şebeke suyuna birşey mi karıştırıyor birileri. Aklımda deli sorular. Allah yardımcın olsun canım
Benimde aklıma gelmiyor değil, bu tarzda açılan kaçıncı konu erkeklere bir haller oluyor....

Back
X