- 12 Eylül 2022
- 60
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Nurdurusultan
-
2 aylık evliyiz eşim sürekli telefonda telefonu onun için çok kıymetli yanina yaklaştırmiyor şüphe duyuyorum 2 kez gizli kontrol ettim bisey bulamadm ama hisediyor gibiyim bisey var sanki dün gece dısardaydim kaçta geleceğimi ısrarla sordu şüphelendim erken geldim paronayak mı oluyorum yardım edinnn
Bir sorun yoktu evlendiğimiz günden sonra değismeye başladıİki aylık evlilikte olan bir şeye benzemiyor bu. Evlenmeden önce tavırları nasıldı?
İlgi alaka nasıldı? Kaç yıllık beraberlik sonrasında evlendiniz? Nasıl tanıştınız ?Bir sorun yoktu evlendiğimiz günden sonra değismeye başladı
İlgi alaka nasıldı? Kaç yıllık beraberlik sonrasında evlendiniz? Nasıl tanıştınız ?
Tanımadan evlenmişsiniz eşinizle. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı almanız yanlış olmuş. 2 ayda nasıl evlendiniz? Eşinizle oturup karşılıklı konuşun. Başka türlü çözemezsiniz.Bizim görücü usulü oldu biraz konusunca sevdik ailelere biz basta hayır dedik biz gizli konusup anlastik 5 ay sonra nisan kararı aldık 2 ay nisanlı kaldım 2 aylikta evliyim
Yaptım bisey olmadığını sadece dügun borçlarına bakıyorum diyor ama neden gizli bu beni çıldırtıyor asla yapmam seni aldatmam desede süphe icimi kemiriyor2 ayda bu atraksiyonlu hayat tansiyon ya da kalp hastası en temizi sinir hastası yapar.Bir problem varsa gecin karsısına konusun telefona olan yogun ilgisinin sebebibi sorun.Bu sekilde gizli kurcalamalarla haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz.
Kiz bismillah daha 2 ay olmus cicim ayinda olmalisin daha. Sadece Telefon olamaz baska biseylerinide gormussundur supelendigine gore.
Hayir kavga etmistik yatakları ayırdi telefonu ozaman kurcaladım görmediYani ben de eşime kaçta geleceksin diye sık sorarım ona göre yemekti çaydı onu ayarlarım, hiç evde biri olup da evden çıkarmaya çalışmadım eşime kaçta geleceksin diye sorarak. Eğer aklınızda bu varsa :)
Ama telefon konusunu bilemiyorum. Sizin karıştırdığınızı fark ettiği için uzak duruyor olabilir mi?
iki ayda yatak mı ayırdınız? Tartışmayı bile bilmiyorsunuz. Ya eşinizde gerçekten sıkıntı var ya da siz aşırı kıskançsınızHayir kavga etmistik yatakları ayırdi telefonu ozaman kurcaladım görmedi
Pusuda bekle ama sezdirme gozun ustunde olsun hic bisey deme çoluk cocukta dusune daha . 2 aylık evlilik yeni daha varsa cikar kokusu herif milleti o isi beceremiyor inanGözü dısarda bazen fark ediyorum hayir diyor yemin ederim bakmiyorum paranoyak misin deyip kıziyor
2 ayda yatakları ayıracak kadar neyin kavgasını ettiniz.Hayir kavga etmistik yatakları ayırdi telefonu ozaman kurcaladım görmedi
Ah benimde yeni aklim basima geldibu ne hız? ne acelesi vardı 9 ayda evlenmenin
Belkide öyledir ben sıkmamaya anlayış göstermeye calisiyorum ilk tanıştığımizda kendisi herseyi beraber yapacaz dedi suan benlen bisey yapmak istemiyor disarda yanyana yurümuyor bir yere gitiginde tek olmak istiyoriki ayda yatak mı ayırdınız? Tartışmayı bile bilmiyorsunuz. Ya eşinizde gerçekten sıkıntı var ya da siz aşırı kıskançsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?