- 12 Eylül 2022
- 60
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Nurdurusultan
-
Evlenmeden onceYa
Yahu daha 2 aylık ne demek. 3 aylık evlilikten bahsediyorum: evli olmak öyle birsey değil, hic değil. Adamin ev g*tünün dibinden ayrilmamasi gerekirken yaptigi ise bak. Evlenmeden önce ilgisi nasıldı? Telefon bağımlılığı mi var acaba?
Biz mesela kanepeye uzanirirz esimin telefonundan komikli videolara falan bakariz aktivite olarak, en azından herkes kendi telefonunda takilmis olmaz (ki buda belli bir seviyeye kadar normal tabii ki). Siz de bi öyle deneseniz, hem telinde senden birseyler sakliyor mu saklamiyor mu, anlamis olursun.
Gizli sakli telefon karıştırmasıni tavsiye etmem, yakalanirsan kötü olur. Oturup endiselerini dile getir, neyi niye öyle yaptığını falan sor, iletisimini ayakta tut.
Geçmemiş demek ki. Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın. Sakın çocuk evliliği düzeltir eşimi eve bağlar sanmayın. ayrılığı hızlandırırsınızYilar once biri varmis evlenmekte istemisler aile karsi cikinca evlenmemis vb. Seyler soyledi ama zere sevgi kalmadı dedi yeminler etti bende gecmis gecmiste kalmis deidm
Ben de öğretmenim maalesef okumak o insanlığı bazen sağlamıyor okulda ne kadar Güler yüzlü iyi dediğiniz insanın evde alakası olmayabiliyor. Madem öğretmensiniz ayakları üstündesiniz adam boşanmaktan çekinmiyor bile, erkek tarafı desen anlayış yok, boşuna çekmeyin bu hayatı. Gerçekten giderseniz aklı başına gelebilir. İkinci seçenek de bir ay daha sabredin, görevinizi yapıyorsanız sıkça arkadaşlarınızla görüşün buluşun. Biraz kendi halinizde yaşayın. Tek bir yaşam sürülüyorsa bu devam ediyorsa ortak bir gelecek beklemekten vazgeçinO cok istedi evlenmeyi ben cok erken dedim ama ısrarla evlenelim deyip evlendik madi durumu cok yüksek değil ögretmen maaşı bende ögretmenim ögrenim hayatimda yüksek aklım almiyor yaptiğı şeyleri
Pööf çok sıkıcı ben olsam boşanırdım.Bosanmak istiyorsan gidebilirsin dedi seni tutamam
ama ailem ortada sadece süphe varken neden geldin der cocuk oyuncagimı evlilik deyip birakmazlar annesine göre erkekler egemen hayatina sahip ben ise feminist düsünceye sahip ben nasil bu aileye düştüm ne gunah isledim diyorum
Sizi elde etmiş gibi düşünüp keyfine bakıyor.2 aylık evliyiz eşim sürekli telefonda telefonu onun için çok kıymetli yanina yaklaştırmiyor şüphe duyuyorum 2 kez gizli kontrol ettim bisey bulamadm ama hisediyor gibiyim bisey var sanki dün gece dısardaydim kaçta geleceğimi ısrarla sordu şüphelendim erken geldim paronayak mı oluyorum yardım edinnn
Ben de öğretmenim maalesef okumak o insanlığı bazen sağlamıyor okulda ne kadar Güler yüzlü iyi dediğiniz insanın evde alakası olmayabiliyor. Madem öğretmensiniz ayakları üstündesiniz adam boşanmaktan çekinmiyor bile, erkek tarafı desen anlayış yok, boşuna çekmeyin bu hayatı. Gerçekten giderseniz aklı başına gelebilir. İkinci seçenek de bir ay daha sabredin, görevinizi yapıyorsanız sıkça arkadaşlarınızla görüşün buluşun. Biraz kendi halinizde yaşayın. Tek bir yaşam sürülüyorsa bu devam ediyorsa ortak bir gelecek beklemekten vazgeçin
Ailem istedi bende bu evlilige cok sicak bakmiyorudm soyledim ya görücü usulü sonra biz tmm dedikYalnis bir evlilik yapmissiniz. Ailenizi dinlemeniz gerekirdi
Size olan bu ilgisizliğini kaldiramamaniz lazim asıl. En azindan sakin cocuk yapmayin.Varsa inşallah hemen beli etirir baska birini düşünup yanima gelmesini kaldiramam
Ayrılmak umrumda değilGeçmemiş demek ki. Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın. Sakın çocuk evliliği düzeltir eşimi eve bağlar sanmayın. ayrılığı hızlandırırsınız
Aynen öyleSizi elde etmiş gibi düşünüp keyfine bakıyor.
En mantıkli olan o ama ne yapacam Bilmiyorum gidersemde döndururlerPööf çok sıkıcı ben olsam boşanırdım.
Ailem istedi bende bu evlilige cok sicak bakmiyorudm soyledim ya görücü usulü sonra biz tmm dedik
Döndüren eşiniz olmazsa gerisi boş demektir. kendi ailenize de elinizden geleni yaptığınızı anlatırsınız bir hoş sohbete tatlı bi güler yüze hasret kaldığınızı söylersiniz bunlar yoksa zaten devam etmesi çok zorEn mantıkli olan o ama ne yapacam Bilmiyorum gidersemde döndururler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?