bu konuların sonunda korkutmak istemem ama adam ya iktidarsız ya da gay çıkıyor...
Kiz Allah seni iyi etsin emiiyi güldürdün beni aksam aksam
bu konuların sonunda korkutmak istemem ama adam ya iktidarsız ya da gay çıkıyor...
Cevabin icin tÉsekkür ederim,âma evlenmeden önce böle diildi,iyi kötü bíeyler yasaniyordu,âma o stresli oldugumuz dönemde básladi hẻrsey,cok stresli bỉr ísi vảr gẻrcekten,evleneli 2 ay oldu âma önceside vả 8-9 aydir hcbisey yasamadik,anlamadigim bu neden bu konuda bu kadar ilgisiz??
ne kadar yoğun stresli bir işi olsada bu birlikte olmanıza engel değildir..
iktidarsız gibi sezdim ama evlenmeden önce böyle değildi demişsiniz,peki başka ne olabilirki..
Sorun bende dediği zaman siz..peki senin derdin ne ?..demiyor musunuz?
Yani bunu biz nasıl çözelim burdan? Çözecek olan sizsiniz..
Ama yorum yapmak gerekirse: geçmiş sorunları unutamadığından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum..
Yani bir erkek karısına cinsel anlamda yaklaşamayacak kadar kızgınlık kırgınlık duyarsa zaten evlenmez, sorunlar devam eder..
Madem evlendi eski konuları bir nebze de olsa aşmışsınız ki evlenmişsiniz..
2 aydır hala istek duymuyorsa cinsel anlamda mutlaka bir eksikliği vardır..Muhtemelen iktidarsız..zaten sorun bende demiş..
Sorunu öğrenmek sizin elinizde..Ne kadar ertelerse ertelesin açıklama yapmak zorunda kusurabakmasın ..
evlenmeseydi o zaman,açıklama yapmadan sorun bende deyip kaçamaz.
Bilmiorum ki dogru düzgün konusmuyor da,sanki bi kac kez yani Ístegim yok gibi bíseler demisti âm boyutunu bilmiorum,örnegin ístiyor âm fiziksel anlamda mi bỉsey yok,yoksa hem ístemior hem de fiziksel olarak da mi olmuyor,ben böle olacagini az cok tahmin etmeliydim,nísanliyken cekti kendini tâmamen,ísin stresi,ailler,âma ben evliyim hala yanlis günah seyler ítiormusum gibi híssediorum,kizdim ona zaten,biz evlenmeden önce neden bân aciklamadin,bu konuda uzun zâmandir sâna ilgimi kaybettim diye.Cevap yok susuyor,benim durumumda olan vảr mi,yani kadinlarda vảr ísteksizlik vs uỷarilinca gecior,âma ẻrkeklerde bu kadar báit degil sanirimSorun bende dediği zaman siz..peki senin derdin ne ?..demiyor musunuz?
Yani bunu biz nasıl çözelim burdan? Çözecek olan sizsiniz..
Ama yorum yapmak gerekirse: geçmiş sorunları unutamadığından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum..
Yani bir erkek karısına cinsel anlamda yaklaşamayacak kadar kızgınlık kırgınlık duyarsa zaten evlenmez, sorunlar devam eder..
Madem evlendi eski konuları bir nebze de olsa aşmışsınız ki evlenmişsiniz..
2 aydır hala istek duymuyorsa cinsel anlamda mutlaka bir eksikliği vardır..Muhtemelen iktidarsız..zaten sorun bende demiş..
Sorunu öğrenmek sizin elinizde..Ne kadar ertelerse ertelesin açıklama yapmak zorunda kusurabakmasın ..
evlenmeseydi o zaman,açıklama yapmadan sorun bende deyip kaçamaz.
Bilmiorum ki dogru düzgün konusmuyor da,sanki bi kac kez yani Ístegim yok gibi bíseler demisti âm boyutunu bilmiorum,örnegin ístiyor âm fiziksel anlamda mi bỉsey yok,yoksa hem ístemior hem de fiziksel olarak da mi olmuyor,ben böle olacagini az cok tahmin etmeliydim,nísanliyken cekti kendini tâmamen,ísin stresi,ailler,âma ben evliyim hala yanlis günah seyler ítiormusum gibi híssediorum,kizdim ona zaten,biz evlenmeden önce neden bân aciklamadin,bu konuda uzun zâmandir sâna ilgimi kaybettim diye.Cevap yok susuyor,benim durumumda olan vảr mi,yani kadinlarda vảr ísteksizlik vs uỷarilinca gecior,âma ẻrkeklerde bu kadar báit degil sanirim(((((((
eeee sen peki birşeyler denemiyomusun uyarmak adına
Ảrada sỉada kücük sözler kopariyorum,âm hep ẻrteliyor,ona dokunmak gibi,yani uỷarmama izin vẻmior ki
Hic normal bir durum degil bu.
Sende cok duyarsizsin bu konuda.
Bu ayip degil, gunah degil. En dogal hakkin.
Sen ayni sekilde yapmis olsaydin, coktan yaygarayi koparmisti beyfendi.
Sen nasil sabrediyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?