Canım eşin sana cinsellik benim için listede 1 numaram değil diyerek,
nişanlıyken ilk sinyali vermiş aslında.
İktidarsızlıkmıdır bilemem ama burnuma pek hoş kokular gelmedi.
Sorunu bile olsa erkek arzularını bu derece bastırmaz.
Umarım birşeyleri perdelemek için evlenmemiştir.
Ne kadardır berabersiniz?
Canım eşin sana cinsellik benim için listede 1 numaram değil diyerek,
nişanlıyken ilk sinyali vermiş aslında.
İktidarsızlıkmıdır bilemem ama burnuma pek hoş kokular gelmedi.
Sorunu bile olsa erkek arzularını bu derece bastırmaz.
Umarım birşeyleri perdelemek için evlenmemiştir.
Ne kadardır berabersiniz?
canım sanada yazık hiç normal bir durum değil bu çünkü en mutlu olman gereken zamanlarda niye bu kuşkularla uğraşasın açıkcası çok kızdım eşine niye dersen madem seninle niye evlendi.İnsan iktidarsızda olabilir gayde olabilir birini sevmiyorda olabilir ama başka bir insanın hayatını mahvetmeye hakkı yok birde hala bakiresin ama sorunun ne olduğunu bile bilmiyorsun insan biraz mahcuip olur utanır ezilirde karşıdaki insana karşı olan görevlerini yerine getirmediğini düşünürde bırak isteklerine görev olarak bile düşünse bunun utancı altında ezilir bir açıklama yapar bari.Ben şöyle düşünüyorum normal bir erkek bırak eşini hiç bir his duymadanda cinselliği yaşayabilecek kapatisedeyken eşine dokunmasın olacak iş değil.Ya iktidarsız ya gay(üzülerek söylüyorum birşeyleri kapatmak için evlenenlerin sayısı az değil).İnsan iktidarsızsa açıklasın doktora gitsin birşeyler yapsın ama o senin dokunmanıda istemiyormuş demekki cinsellikle alakası yok ee bu durumda sen niye sürdüresin bu evliliği al karşına açık açık konuş ya sorunu çözmek için yardım almayı kabul eder yada boşan bence çünkü bu gidişle yada böyle bir başlangıçla normal rutine girmez herşey.Bir sürü vajinusmus yaşayan insanlar var ama sorunlarının ne olduğunu eşler biliyor gereken çabayı gösteriyorlar ve sonundada bunu aşdıklarında normal bir hayata kavuşuyorlar ama bu durum böyle değilki sorunu söylemez elletmez bir ilerleme kaydetmek için çabası yok yarın öbürgün bebek isteyeceksin nasıl olacak bir kere bekareti bozmak için birkerede hamile kalmak içinmi sevişeceksiniz böylemi geçecek hayat.İnan seni üzmek istemem senin adına çok üzüldüm çünkü ama eşine çok sinirlendim açıkcası.İnsanın başına hayatta herşey gelebilir herşey bizler içindir ama insan açık olmalı
haklısın da, neyi perdelemek isterse istesin..yani sağlıklı bir erkek neden karısına bir kez bile el sürmez.:26:.üstüne bir de karısı yaklaşınca kızar..?:26:
Dün ona ĐEim ki,éslerin kảri koca olamamasi evlilik bỉrliginin têmelden sảrsildigi gẻrekcesiyle bósanma sebebidir.Cok sÁsirdi,bunun icin benden bosanacak mísin đedi,ben de bunun icin demiorum,dủrumun ciddiyetini anla die diorum.Haklisin bÂN da yazik simlamutlu,hàftaici zaten hicbirsey olmuor calisior die,hep hàtasonlri umutlaniorum,âm bu hàftasonu da regl olucam malesefcanım sanada yazık hiç normal bir durum değil bu çünkü en mutlu olman gereken zamanlarda niye bu kuşkularla uğraşasın açıkcası çok kızdım eşine niye dersen madem seninle niye evlendi.İnsan iktidarsızda olabilir gayde olabilir birini sevmiyorda olabilir ama başka bir insanın hayatını mahvetmeye hakkı yok birde hala bakiresin ama sorunun ne olduğunu bile bilmiyorsun insan biraz mahcuip olur utanır ezilirde karşıdaki insana karşı olan görevlerini yerine getirmediğini düşünürde bırak isteklerine görev olarak bile düşünse bunun utancı altında ezilir bir açıklama yapar bari.Ben şöyle düşünüyorum normal bir erkek bırak eşini hiç bir his duymadanda cinselliği yaşayabilecek kapatisedeyken eşine dokunmasın olacak iş değil.Ya iktidarsız ya gay(üzülerek söylüyorum birşeyleri kapatmak için evlenenlerin sayısı az değil).İnsan iktidarsızsa açıklasın doktora gitsin birşeyler yapsın ama o senin dokunmanıda istemiyormuş demekki cinsellikle alakası yok ee bu durumda sen niye sürdüresin bu evliliği al karşına açık açık konuş ya sorunu çözmek için yardım almayı kabul eder yada boşan bence çünkü bu gidişle yada böyle bir başlangıçla normal rutine girmez herşey.Bir sürü vajinusmus yaşayan insanlar var ama sorunlarının ne olduğunu eşler biliyor gereken çabayı gösteriyorlar ve sonundada bunu aşdıklarında normal bir hayata kavuşuyorlar ama bu durum böyle değilki sorunu söylemez elletmez bir ilerleme kaydetmek için çabası yok yarın öbürgün bebek isteyeceksin nasıl olacak bir kere bekareti bozmak için birkerede hamile kalmak içinmi sevişeceksiniz böylemi geçecek hayat.İnan seni üzmek istemem senin adına çok üzüldüm çünkü ama eşine çok sinirlendim açıkcası.İnsanın başına hayatta herşey gelebilir herşey bizler içindir ama insan açık olmalı
çok doğru yazmışsın ve kesinlikle sana katılıyorumda fakat böyle hassas bir konuyu adamın karşısına geçip illede olucak git tedavi ol şeklinde bir tutum izlerse o adam o işi yapacağı varsada daha hayatta yapamaz.. Ve arkadaşımızın evliliği daha çok yeni.. Arkadaşım sen diğer arkadaşında dediği gibi git bide tecavüz et şu adama..
şimdi düşündüm aklında başka kadın varsa seni de yakmak istemiyor olabilir..
sana birşey diyeyim mi..
ben olsam geçerim karşısına..senin derdin ne kardeşim?(kardeş gibisiniz ya , yalan değil?
bu böyle gitmez haberin olsun..derdin neyse anlat çare bulalım yoksa bu evcilik oyunu benim canımı sıkmaya başladı...derdim...
ne der acaba?
off uykum var ya git başımdan ..mı der acaba?
canım bu işte açık şekilde bir iş var
sakın üstüne gitme bekaretin de olduğu gibi kalsın en azından boşanma değil ama evliliği iptal ettirme şansın olur elinde
yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz
üzmek istemem ama kesinlikle bir şey var ya başkasına aşık ya da gay bence sorun iktidarsızlık değil
umarım yanılırım ve eşin düzelir ama o kendiliğinden düzelene kadar sen kendini böyle biri için feda etme derim
Elbetteki canım mesele bekaret değil burda senin bekaretinde önemli bambaşka konular var karşnda sana hiç açık olmayan ve senin hislerini hiç düşünmeyen bir insan var insanı kızdıranda o evlendik bitti o iş olmazsada olur modunda birisi var nasılsa dışarıdan herkes herşeyi normal sanıyor onun sorunu ortadan kalkdı sorunu her ne ise birşey olduğu kesinde.Ama burda mesele seni adam yerine koymaması ben en çok buna gıcık oldum
Bu konunun dÍsinda cok anlayisli bân ésim,mutluyuz huzurluyuz bân deger de vẻrir,gezmeye de gideriz,âm íte tam kảrdes hâyti ben dâynamiorum buna,daha öncede konustuk kavga ettik,ilk dèfa degil,ozman demisti sỏun bende seni bu anlamda mutlu edemiorum biliorum diye,âma dün ben ilk dèfa báska bỉ sey deniyim đedim.HÁsta olmak üzere oldugum icin ísteklerime hic kảrsi koyamiorum,ísten geldi güzelce yêmk yedik,ona đedim ki ben hásta olmk üzeriym ltfn yani bỉz dênsek en azindan hàftasonu da hásta olcam zaten ,anlar gibi davrandi âma simdi íim vảr đei bân bỉz zâmn vẻ đei yazi yaziordu pcde,önce yarim sa 1 sa 2 sđeerken 20.30 da konusmutum sâat 24.00 oldu,onun uyku vakti ẻrken kalkmasi gẻrkeior,íste dün cildirdim senden kỉrk yilin bási bỉ sey ístedim,âma tebrik ederim sâat de gec oldu,simdi rahatca uyuyablirsin đedimm.Cok kizdim dün cokkkkk.Bi sürü laf söyledim,beni anliyor músnuz bilmiorum kizlar âm bu cok zỏr,evliyim kảri koca olamadik ve ben sebebini bile bilmiyorum,cínsel ísteklerimi yasayamiyorum ve de bástirmak zỏrundayim hattaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?