iyide canım giyimle kusamla denesene birşeyler
Ben duỶArsiz degilim,anlayisli olmaya calisiorum tam tẻrsine,âm ảrtik benim de sabretmem zỏ oluor,üzülüorum ổrmal cìftler gibi olmadigimiza,sỏun vạinismusta degil,désem ki dênedik ben kasiyorum o da đegil,kỏkuorum ảrtik ben,daha önce bỉrlikte olmadim kímseyle,ben de kásacakmiyim,belki vạinismus icin cảreler ảrayaciz diorum icimden âma daha o ásamaya bile gelmedik ki,sevgili kandil ảrkadasim saol beni anladigin icin,sen benim yerimde olsan ne yapardin náil yaklasirdin,simdi dünden tảrtismali oldugumuz icin yan odada uyuor belki uyanir âma konusmuorda,bugun ísten gelince de đedim,konus benimle đedim,âm konusmadi,ben dinlenmek ístiorum cok yoruldum đei((((
merhaba cnm,
Büyük ihtimalle eşinde iktidarsızlık problemi var. Eğer eşini seviyorsan bu dönemde sana düşen en büyük görev eşini kendi haline bırak ve bu konu üzerinde fazla durma. Dediğin gibide bir kaç girişimde bulunmuşsunuz fakat sonuç başarısızmız. Tekrar aynı sonuçlanacağı korkusundan dolayıda eşin kendini geri çekiyor olabilir. Zaten kendiside sorun bende demiş. Daha fazla üstüne gitme. Biliyorsunki erkekler bu konulara çok önem veriyor senin bu kadar istekli olman onun başarısız olurum korkusunu daha da arttırıyor. Biraz daha sabret. Sonra tekrar girişimde bulun ve bu sefer ona şöyle de: sonuç ne olursa olsun üzülmemesi gerektiğini ve onu anlayabileceğini belli et eşine..
Cnm sen istemiyorsun anlaminda duyarsizsin demedim ben sana.
Kendi icinizde cozemediginiz belli.
Eminimki bu durumu acabilecegin aile buyuklerin vardir.
Birinden yardim istemelisin bence.
Burada bir arkadas vardi, 2aylik bosanan.
Allah korusun, sonun oyle olmasin ama bu psikoloji seni tuketir yavas yavas.
Cnm sen istemiyorsun anlaminda duyarsizsin demedim ben sana.
Kendi icinizde cozemediginiz belli.
Eminimki bu durumu acabilecegin aile buyuklerin vardir.
Birinden yardim istemelisin bence.
Burada bir arkadas vardi, 2aylik bosanan.
Allah korusun, sonun oyle olmasin ama bu psikoloji seni tuketir yavas yavas.
Ảrkadasin benim dủrumumdamiydi su bósanan yani,o neler yasadi(( anlatir mÍin lütfen,anneme anlatamam ne evlenmeden önce ne de sỏnra annemle cínsellik konusmadik,teyzem olabilir belki,gẻrcegi bi kíi bilior âma tam olarak degil,ilk gêce olmadigini benden kásilmmdan fln die bilior âm ona tam anlatsam da faydasi olmaz cunku bekar o ((
TÉsekkür ederim penti,bỉ bilsem iktidarsizliksa iktidarsizlik ben yine anlayisli olurum,sabrederim de zâmn da vẻririm,âm bu ísin iki boyutu yok mu yani bỉ fiziksel yêtrsizlik iktidarsizlik,digeri de icinden bỉsey gelmemesi híssi olarak yani,ben sỏrun bu ikisi mi bỉri mi onu da bilmiorum ki,ondan bekledigm su kabul edior âm cözmeyede yanasmior mésela désin ki bâna máaj yap,uỷamaya calis,2 hàfta önce zảr zỏr p...s ne dokunmustum tepkisiz degildi ,degisim olmustu yani,âm diger ẻrkekler gibi degil,bỉrakablior o sàfhada,ỉradeli yani,bỉ yandan da cínsellige cok düskün degil deyip sevineyim mi bilmiorum,hani en azinda bu konuda beni aldatmayacgini düsünuorum âma ..((
Ảrkadasin benim dủrumumdamiydi su bósanan yani,o neler yasadi(( anlatir mÍin lütfen,anneme anlatamam ne evlenmeden önce ne de sỏnra annemle cínsellik konusmadik,teyzem olabilir belki,gẻrcegi bi kíi bilior âma tam olarak degil,ilk gêce olmadigini benden kásilmmdan fln die bilior âm ona tam anlatsam da faydasi olmaz cunku bekar o ((
seni çok iyi anlıyorum fakat erkekler bizler gibi değiller işte.. İstisnalar hariç.. Biz kadınlar evliliğimizin eksik yanlarını biranönce tamamlayıp mükemmelleşmeye sorunsuz bir evliliğe sahip olmaya çalışırız, erkekler ise kendileri ile ilgili özel sorunlarında kaçmayı tercih ediyor. Böyle durumlardada malum biz kadınlardan hep anlayışlı olmamız ve sabretmemiz bekleniyor. Oysa aynı şikayeti eşimiz bize bulunsa aman tanrım ne uğraşlar içine gireriz aman ne kocamız mutlu olsun. Bu sefer diğerlerinden daha uzun bir süre sabret, oda eminimki bu işin olmak zorunda olduğunun farkındadır. Sonrada baktın hala olmuyor ve tedaviyede gerek duymuyor, İşte ozaman açarsın ağzını yumarsın gözünü..
Arkadasin dedigi gb, bosanma sebeplerinden biri bu.
Cnm ne kadar dogru olur bilmiyorum ama aile buyuklerinden birine soyle bu durumu.
Hic ama hic normal bir sey degil cunku.
Heleki su jartiyer durumuna bile, kizcam falan diyorsa, bahane yani.
Annenle de neden cekiyorsun?
Bende evlenesiye kadar tek kelime etmemistim, annem cok katiydi bu konularda.
Ama evlenince durum degisiyor.
Olmadi teyzene anlat durumu.
Buradaki bir arkadasin konusuydu o. Onun durumu biraz daha farkliydi sanirim.
Ama beraber olma konusunda onlarinda sikayeti vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Simdide bosanma safhasindalar.
Bu evliligin sorumlulugunu kendi basina almak zorunda degilsin.
Bunu unutma.
DÂha ne kadar süre sabretcem onu da bilmiorm ki,1hafta 1 ay vs..Hicbirseye kÓnsantre olamiorum,ögrenciyim ayni zâmnda projelrim ödevlrim sinavlrim vảr,âm ona göre cínsellik cok da önemli dill benim yapacak seylerim vảrmis fln.Bi kẺre de đedi ki,ben senle onun icin evlenmedim yani cínellik icin,cok sásirdim tabi sỏnada aciklama yapmaya calisti bu ihtiyaci gidermek icin evlenmedim evlilik bundan ibaret deil die,sevgiliyken de demisti ki cínellik benim icin lístenin 1 numarasinda degil,benim icin de demistim cunku öle gẻrcekten,iyi de son da da olmazki,daha ne kdr bu sekilde olacak,dün kizdim pỏrno mu izliyim ben đedim,bân yazik degil mi konusmuorsun da đedim,konuscak bísey yok đedi hẻ zâmnki gibi.Ảrkadslr gay diil buna eminim,bu sêcnegi eleyin en iyisi
iktidarsız olup olmadığını o aşamaya gelene kadar anlayamazsın...
bunu anlamak için de, adama bi gün tecavüz etcen, başka çaren yok, yanaşmıyo çünkü
alla alla ne diyeceğimi şaşoırdımm. Peki evlenmeden önce hiç bişeyler yaşadınızmı. Açık sorucam tam yaşamasanız bile onda sertleşme oldumu hiçç..
hahah güldürdün beni :))) en iyisi mi ben kelepce fln bulup bagliyim ĐEigin gibi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?