Sevgılı Tullıp, seni uzmek icin yazmadim ben o yaziyi/ sadece boyle bir saglik sorunuda (belki baskalari sorun gormuyodur) oldugunu daha once tv programinda izlemistim/ Selin karacehennem diye bir kadin vardi onu aramisti bir hanim/ O da dediki asekuellerde ayda yilda bir birlikte olur ama sonra aklina bile gelmez dedi/ Esinin kesinlikle aile terapistine gitmesi lazimm
Dua edecegım ınan senın ıcın, insallah hafif depresyon durumundandir/ zaten benim yazdigim gibi bir durumsa tedavide varmis (umarim hicbir sorun yoktur)/ Yalniz kucuk bir tavsiye ailenden ya da arkadaslarindan kimseye bahsetme simdilik/ Duzeldiginizde durmadan bu konuyla ilgili sorulara maruz kalirsin ve pisman olursun/
Sevgili kÂNada,güzel yorumlarin ve déstegin icin cok téekkür ederim,ben de annem dahil hickimseye anlatmamaya kảrả vẻrdim,đeigin gibi hẻrsey düzelince yine rencide olacak olan ésim ve hep akillarda sỏu ísareti,hem onlrda üzülür ảyri konu,kk a yazioyrum rahatliorum :)))
Söyle bỈ düsündüm de evlilik hazirligi döneminde kk dan o kdr cok faydalndim ki,dügün ,sac,makyaj,cínsellikle ilgili kỏkular,ceyiz,alinan ceyizler,fotograf vs,âma suanda da evlilik hâyatini yasayamdm henüz,icim bỉ tuhaf oluor bazen,vardir bỉ hikmeti,benim násibimde de bunu yasamak vảrmis,Allah dẺrmansiz dẻrt vẻrmesin
Ilgin icin tÉekkür ederim kânada,son dủrumu yazayim ben okudun mu bilmiorum,büyük bỉ tảrtisma,kỉgin ve mútuz gêcen günlerden sỏnra nihayet gêcn hàfta konusabilmistik, bu dủrumun nỏmal olmadiginin farkinda en azindan,ben de ístemem böyle olmasini đedi bâna, biz gẻcekten cok zỏ süreclerden gectik,cok yiprandik,benim sagligimda psikoljim de bozuldu,daha yeni yeni toplamaya calisiorum kendimi, o da cok zảrar gördü, bâna ínsan mutsuzken e hadi bakalim sevisme vakti diyip moda gỉemior đedi,ona iyi gelen seyde benim nỏmal hâytima devam edip,bu dủrumu akisina bỉakmak,báski,tehdit,bósaniorum,pỏrno izleyecegim,sen ne bicim ẻrkeksin gibi tavirlar hicbir íse yaramayacgi gibi,evliligimin bitmesine bile sêpb olurlar,ben anlayisli oldukca yavs yavs görüorum zaten kảrsiligini,kendi gelior yanima,uykudayken beni símiki sảip sảrmalior,öpücükleri de daha bỉ sehvetli ảrtik,cabalior yani bunu görüorum,belki de bunun icin dâyanbliorum ảrtik,bazilari bâna gülüordur belki,2 aylik evli yetindigi seylere bak sảilmasi,kucuk öpücükler vs die âma simdilik báska sêcnek de yok gibi,daha uzun sürerse tabiki evlilik danismanina ya da uzmanina gidecegiz.
Birde soyle dusunelim/ sen vajinusmus olsaydin ve birlikte olamamis olsaydiniz 2 ayda esin hemen vazgecermiydi (gecmezdi bence). Dr a gitmek istemiyosa kisa bir sure daha idare et o zaman. Yine sonuc alamazsan da ihmal etme olurmu
Konustuk tabiki daha iyi oldu ÂMa ben yine de dủumun farkindayim,kéinlikle nỏmal degil,ona süre vẻmek ve anlayisli olmaktan báska bỉsey gelmior elimden,benim íteklerim hala devam da edior( bỈ de simdi hàftasonu yaklsior,bu sèfer hẻsey olsun bítin diorum bi yandan da,ya da onunla konusayim mii dênylim mi diyeyim mi,âma belkide biz senle ne konustuk hemn 1 hàfta sỏnra dênylm diosun dêmsinden,ve hẻrseyin tẻrs tepmesinden cekiniorumm, âma engelleymiorum da kendimi vạinismus ísin ảyri boyutu,evlenmdn de kỏrkardim,belki de ésim hazir oldugu zâmn bizim bỉ de böyle bỉ sỏunumuz olacakk,âma en azindan önceki kötü híslerim gecior ảrtik,kendi bedenimden sogumustum bỉ ảra,düzeliorum sanki :)))) Kendimi vẠinismus olacam die sảrtlamak ístemiorum âma bu ảramzdaki mevcut dủrum tetikleyblir bu dủrumu daha sỏna ben de bilmiorumm (((
♥gözyaşı♥;27761225 .!.:Ben bu tür erkekleri anlamıyorum, madem sorun onda evlenmeden önce aklı nerdeymiş.
Bu ciddi bir sorun ve evleneceği kişiye resmen eziyet.
Belki dayaktan bile daha ağır bir eziyet.
Madem kişisel sorunları vardı ya evlenmeyecekti ya da evlenmeden çözüm yoluna gidecekti.
Arkadaşım yol yakınken açıkca konuş.
Gerekirse doktora gitmeyi öner ama eğer yanaşmıyorsa zaman ver vs diyorsa bence evliliğinizi ciddi ciddi düşün.
Zira erkeklerin zamana ihtiyacım var demesi hiç hayra alamet olmuyor.
Tullıp bu konu hakkında konusmussunuz bıraz sure vermezsen ters teper dıye dusunuyorum. Bu olay konusmayla degılde anlık cekımle gerceklesmelı. Sende zemın hazırlayabılırsın. Guzel romantık komedı bır fılm ızleyebılırsınız. Acıkcası bır arkadasım bahsetmıstı kocasının cok ustune gıtmıs. bız kardesmıyız sarılıp uyuyoruz falan dıye esıde sevımsız karsılamıstı bu durumu. Hafta sonu gelıyor tullıp benden bekleyecek falan dıye stres yapıp ıyıce olaydan sogumasın. Yanı sahsen ben oyleyım bu ısler planla programla konusarak bana ıtıcı gelıyor. Su ankı durumunuz normal demek ıstemıyorum kı yukarda yazmıstım ama baskı ters tepecektır emınım.
Ben de katılıyorum kanada ya. Eşimde de bir beklenti olduğunu sezdiğinde soğuma olduğunu farkettim. Kendisi isteyip yaklaşmalı. Hatta daha üzerinden çok geçmedi, bir döneme kadar sadece o yaklaştığında yakınlaşıyorduk ben yaklaştığımda kaçıyordu. Onu da atlattık çok şükür ama sormuştum eski kız arkadaşlarında da mı böyleydi diye (benim eşim cinsellikle biraz erken tanışmış da, uzun süreli ve cinselliğin olduğu ilişkiler yaşamış genelde) önceden de öyleymiş. Hatta karşı taraf tepki gösterir bağırıp çağırdığı olurmuş Bir kızın gururuna dokunuyor tabi ama dediğim gibi o süreci de atlattık. Artık ben yaklaştığımda da yakınlaşıyoruz. Fakat belli bir aşamaya kadar ona izin ver canım o adım adım daha fazla yaklaşacak sana. Bir de illa vajinismus olacaksın diye birşey yok. Ewt ilk birliktelik zor oluyor ama ne olduğunu pek anlamadığın için zor oluyor. Gözünde büyütme. Zaten bir kadının cinsellikten gerçekten keyif alması 2 yılı buluyormuş :)) Cinsellik hayatın içinde ama başlarda sabır gerektiriyor. En güzeli canını sıkmayıp her aşamanın keyfini çıkarmaya çalışmak ve belki de üretim yapacağın birşeylere odaklanmak. O zaman zaten herşeyden keyif almayı öğreniyor insan
- Bu arada kanadacığım film güzel fikir de erkekler romantik komedi pek sevmez be canım başta macerayla falan mı başlasaP
haklisin 123ok123,ben de dikkat ediorum buna ,dün cok yorgun geldi Ísten,ona máaj yapablicegmi söyledim,hem de aciklama yaptim gẻrckten máj báska yönlere gitmeyeck die,teskr edrim đedi ,ben bỉz uzanayim dinlenyim o daha iyi gelir đedi,tv odasinda uzandi bỉrz âma uyumadii
Ben bu icimdeki Ístegi azaltmm lazim,aci cekiorum bazen farkindayim,ẻrkek gibi konustumm(( mÉsela bỉ ảrkads vảrdi,1 sên önce konuyu âcan hala bỉlikte olamamislr ,kỏrkuormus vs die demisti ki ben ihtiyac duymuorum,cunku daha önce yasamdm bu duyguyu,ya ben de yasamadm ki ben nie böyle híssediorum,tuhaflik mi vả bu dủrumumda yoksa ???
Ben de katılıyorum kanada ya. Eşimde de bir beklenti olduğunu sezdiğinde soğuma olduğunu farkettim. Kendisi isteyip yaklaşmalı. Hatta daha üzerinden çok geçmedi, bir döneme kadar sadece o yaklaştığında yakınlaşıyorduk ben yaklaştığımda kaçıyordu. Onu da atlattık çok şükür ama sormuştum eski kız arkadaşlarında da mı böyleydi diye (benim eşim cinsellikle biraz erken tanışmış da, uzun süreli ve cinselliğin olduğu ilişkiler yaşamış genelde) önceden de öyleymiş. Hatta karşı taraf tepki gösterir bağırıp çağırdığı olurmuş Bir kızın gururuna dokunuyor tabi ama dediğim gibi o süreci de atlattık. Artık ben yaklaştığımda da yakınlaşıyoruz. Fakat belli bir aşamaya kadar ona izin ver canım o adım adım daha fazla yaklaşacak sana. Bir de illa vajinismus olacaksın diye birşey yok. Ewt ilk birliktelik zor oluyor ama ne olduğunu pek anlamadığın için zor oluyor. Gözünde büyütme. Zaten bir kadının cinsellikten gerçekten keyif alması 2 yılı buluyormuş :)) Cinsellik hayatın içinde ama başlarda sabır gerektiriyor. En güzeli canını sıkmayıp her aşamanın keyfini çıkarmaya çalışmak ve belki de üretim yapacağın birşeylere odaklanmak. O zaman zaten herşeyden keyif almayı öğreniyor insan
- Bu arada kanadacığım film güzel fikir de erkekler romantik komedi pek sevmez be canım başta macerayla falan mı başlasaP
aklıma yeni geldi ..antidepresan kullanıyorsa o da cinselliği öldürür......keçi boynuzu pekmezi yedir işe yaradığını duydum
Ayy beni güldürdün :))) cunku mutfakta var âma ben hic sevmiyorumm,ona náil yedireyim cok kötü tadi ya,antidepresan kullanmior ésim buẩrada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?