2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Ilgin icin tÉekkür ederim kânada,son dủrumu yazayim ben okudun mu bilmiorum,büyük bỉ tảrtisma,kỉgin ve mútuz gêcen günlerden sỏnra nihayet gêcn hàfta konusabilmistik, bu dủrumun nỏmal olmadiginin farkinda en azindan,ben de ístemem böyle olmasini đedi bâna, biz gẻcekten cok zỏ süreclerden gectik,cok yiprandik,benim sagligimda psikoljim de bozuldu,daha yeni yeni toplamaya calisiorum kendimi, o da cok zảrar gördü, bâna ínsan mutsuzken e hadi bakalim sevisme vakti diyip moda gỉemior đedi,ona iyi gelen seyde benim nỏmal hâytima devam edip,bu dủrumu akisina bỉakmak,báski,tehdit,bósaniorum,pỏrno izleyecegim,sen ne bicim ẻrkeksin gibi tavirlar hicbir íse yaramayacgi gibi,evliligimin bitmesine bile sêpb olurlar,ben anlayisli oldukca yavs yavs görüorum zaten kảrsiligini,kendi gelior yanima,uykudayken beni símiki sảip sảrmalior,öpücükleri de daha bỉ sehvetli ảrtik,cabalior yani bunu görüorum,belki de bunun icin dâyanbliorum ảrtik,bazilari bâna gülüordur belki,2 aylik evli yetindigi seylere bak sảilmasi,kucuk öpücükler vs die âma simdilik báska sêcnek de yok gibi,daha uzun sürerse tabiki evlilik danismanina ya da uzmanina gidecegiz.

Dua edecegım ınan senın ıcın, insallah hafif depresyon durumundandir/ zaten benim yazdigim gibi bir durumsa tedavide varmis (umarim hicbir sorun yoktur)/ Yalniz kucuk bir tavsiye ailenden ya da arkadaslarindan kimseye bahsetme simdilik/ Duzeldiginizde durmadan bu konuyla ilgili sorulara maruz kalirsin ve pisman olursun/

kk ya her girdiğimde konunu mutlaka okuyorum bi gelişme varmı diye.

konuşmuş olmanıza çok sevindim..

amacım seni kırmak deil ama 2 aylık evli bir erkeğin kafamda deli sorular modunda gezinip seksten, kafa meşguliyetini bahane ederek kaçması bana saçmalığın daniskası geliyor.

bak sende aynı sorunlarla boğuşmusuun zor şeyler yaşadık demişsin ama seks yapmamanın anormal olduğunu anlamışsınki buraya bu konuyu açmışssın.

ben eşine inanmadım umarım yanılıyorumdur umarım mutlu olursun. sağlıcakla kal..

Sevgili kÂNada,güzel yorumlarin ve déstegin icin cok téekkür ederim,ben de annem dahil hickimseye anlatmamaya kảrả vẻrdim,đeigin gibi hẻrsey düzelince yine rencide olacak olan ésim ve hep akillarda sỏu ísareti,hem onlrda üzülür ảyri konu,kk a yazioyrum rahatliorum :)))

Söyle bỈ düsündüm de evlilik hazirligi döneminde kk dan o kdr cok faydalndim ki,dügün ,sac,makyaj,cínsellikle ilgili kỏkular,ceyiz,alinan ceyizler,fotograf vs,âma suanda da evlilik hâyatini yasayamdm henüz,icim bỉ tuhaf oluor bazen,vardir bỉ hikmeti,benim násibimde de bunu yasamak vảrmis,Allah dẺrmansiz dẻrt vẻrmesin

Birde soyle dusunelim/ sen vajinusmus olsaydin ve birlikte olamamis olsaydiniz 2 ayda esin hemen vazgecermiydi (gecmezdi bence). Dr a gitmek istemiyosa kisa bir sure daha idare et o zaman. Yine sonuc alamazsan da ihmal etme olurmu

"2 aylık evli yetindiği şeylere bak" Böyle şeyler aklına getime canım. Hayatta herşey bir süreçten geçiyor. Evlilikte de herkes farklı süreçlerden geçiyor. Siz de bunu bu şekilde atlatıyorsunuz. Sakın kendine üzülme aksine yine evliliğin tadını çıkar. Kendi evin var artık kendi düzenin. Birlikte filmler seçip izleyin, evinin dekorasyonuyla ilgilen. Evliliğin içerisinde bir sürü güzel şey var. Sen bunların tadını çıkarırken diğer konu da bir taraftan kendiliğinden çözülecek zaten. Ne yap et asla kendini üzme, yaşadıklarını hafife alıp küçümseme. Hem araştırmalar gösteriyor ki, sık birlikte olan değil sık öpüşen çiftlerin beraberlikleri daha sağlıklı oluyormuş. Birbirinize sevginizi göstermeye devam edin. Ve dediğim gibi evliliğin içerisinde çok güzel şeyler var sen onların tadını çıkarmaya odaklan :))

Birde soyle dusunelim/ sen vajinusmus olsaydin ve birlikte olamamis olsaydiniz 2 ayda esin hemen vazgecermiydi (gecmezdi bence). Dr a gitmek istemiyosa kisa bir sure daha idare et o zaman. Yine sonuc alamazsan da ihmal etme olurmu

Konustuk tabiki daha iyi oldu ÂMa ben yine de dủumun farkindayim,kéinlikle nỏmal degil,ona süre vẻmek ve anlayisli olmaktan báska bỉsey gelmior elimden,benim íteklerim hala devam da edior ( bỈ de simdi hàftasonu yaklsior,bu sèfer hẻsey olsun bítin diorum bi yandan da,ya da onunla konusayim mii dênylim mi diyeyim mi,âma belkide biz senle ne konustuk hemn 1 hàfta sỏnra dênylm diosun dêmsinden,ve hẻrseyin tẻrs tepmesinden cekiniorumm, âma engelleymiorum da kendimi vạinismus ísin ảyri boyutu,evlenmdn de kỏrkardim,belki de ésim hazir oldugu zâmn bizim bỉ de böyle bỉ sỏunumuz olacakk,âma en azindan önceki kötü híslerim gecior ảrtik,kendi bedenimden sogumustum bỉ ảra,düzeliorum sanki :)))) Kendimi vẠinismus olacam die sảrtlamak ístemiorum âma bu ảramzdaki mevcut dủrum tetikleyblir bu dủrumu daha sỏna ben de bilmiorumm (((

Ben bu tür erkekleri anlamıyorum, madem sorun onda evlenmeden önce aklı nerdeymiş.
Bu ciddi bir sorun ve evleneceği kişiye resmen eziyet.
Belki dayaktan bile daha ağır bir eziyet.
Madem kişisel sorunları vardı ya evlenmeyecekti ya da evlenmeden çözüm yoluna gidecekti.
Arkadaşım yol yakınken açıkca konuş.
Gerekirse doktora gitmeyi öner ama eğer yanaşmıyorsa zaman ver vs diyorsa bence evliliğinizi ciddi ciddi düşün.
Zira erkeklerin zamana ihtiyacım var demesi hiç hayra alamet olmuyor.

Tullıp bu konu hakkında konusmussunuz bıraz sure vermezsen ters teper dıye dusunuyorum. Bu olay konusmayla degılde anlık cekımle gerceklesmelı. Sende zemın hazırlayabılırsın. Guzel romantık komedı bır fılm ızleyebılırsınız. Acıkcası bır arkadasım bahsetmıstı kocasının cok ustune gıtmıs. bız kardesmıyız sarılıp uyuyoruz falan dıye esıde sevımsız karsılamıstı bu durumu. Hafta sonu gelıyor tullıp benden bekleyecek falan dıye stres yapıp ıyıce olaydan sogumasın. Yanı sahsen ben oyleyım bu ısler planla programla konusarak bana ıtıcı gelıyor. Su ankı durumunuz normal demek ıstemıyorum kı yukarda yazmıstım ama baskı ters tepecektır emınım.

agzina saglik

baska ne denir ki

Ben de katılıyorum kanada ya. Eşimde de bir beklenti olduğunu sezdiğinde soğuma olduğunu farkettim. Kendisi isteyip yaklaşmalı. Hatta daha üzerinden çok geçmedi, bir döneme kadar sadece o yaklaştığında yakınlaşıyorduk ben yaklaştığımda kaçıyordu. Onu da atlattık çok şükür ama sormuştum eski kız arkadaşlarında da mı böyleydi diye (benim eşim cinsellikle biraz erken tanışmış da, uzun süreli ve cinselliğin olduğu ilişkiler yaşamış genelde) önceden de öyleymiş. Hatta karşı taraf tepki gösterir bağırıp çağırdığı olurmuş Bir kızın gururuna dokunuyor tabi ama dediğim gibi o süreci de atlattık. Artık ben yaklaştığımda da yakınlaşıyoruz. Fakat belli bir aşamaya kadar ona izin ver canım o adım adım daha fazla yaklaşacak sana. Bir de illa vajinismus olacaksın diye birşey yok. Ewt ilk birliktelik zor oluyor ama ne olduğunu pek anlamadığın için zor oluyor. Gözünde büyütme. Zaten bir kadının cinsellikten gerçekten keyif alması 2 yılı buluyormuş :)) Cinsellik hayatın içinde ama başlarda sabır gerektiriyor. En güzeli canını sıkmayıp her aşamanın keyfini çıkarmaya çalışmak ve belki de üretim yapacağın birşeylere odaklanmak. O zaman zaten herşeyden keyif almayı öğreniyor insan

- Bu arada kanadacığım film güzel fikir de erkekler romantik komedi pek sevmez be canım başta macerayla falan mı başlasa P

Son düzenleme:

haklisin 123ok123,ben de dikkat ediorum buna ,dün cok yorgun geldi Ísten,ona máaj yapablicegmi söyledim,hem de aciklama yaptim gẻrckten máj báska yönlere gitmeyeck die,teskr edrim đedi ,ben bỉz uzanayim dinlenyim o daha iyi gelir đedi,tv odasinda uzandi bỉrz âma uyumadii

Ben bu icimdeki Ístegi azaltmm lazim,aci cekiorum bazen farkindayim,ẻrkek gibi konustumm (( mÉsela bỉ ảrkads vảrdi,1 sên önce konuyu âcan hala bỉlikte olamamislr ,kỏrkuormus vs die demisti ki ben ihtiyac duymuorum,cunku daha önce yasamdm bu duyguyu,ya ben de yasamadm ki ben nie böyle híssediorum,tuhaflik mi vả bu dủrumumda yoksa ???

hissettiğin çok normal sakın kendini sapık gibi vs görme, hatta bırak kocanın istemesini atla üstüne tecavüz et gerekirse

cinsellik öyle bir şey ki, demir gibi işlendikçe ışıldıyor işlenmedikçe paslanıp bitiyor

arkadaşım sende ne tuhaflık olacak Allah aşkına...
tamamen eşinden kaynaklı...
o daha önce yaşamadım, o yüzden ihtiyaç duymuyorum diyen kişi de normal değil...
bunun önceden yaşayıp yaşamamanla alakası yok ki... doğuştan gelir bu tür şeyler..
3 yaşında ki çocuk bile, bazı şeylerden haz aldığını anladığını zaman, mastürbasyon yapıyo...
sen kendini sakın suçlamaya veya sende bi gariplik olduğunu düşünmeye başlama...

Arkadasım merhaba. Öncelikle sorununuzun çözülmesini umut ederek sözüme baslayayım. Ben 5 aylık evliyim ve vajinismustum. İki taraftan birinin cinsellikte sorun yaşaması kötü ki beni eşim inan ki hiç zorlamadı bu konuda. Ona ragmen kendimi yetersiz ve kötü hissediyordum. Eşin de belki böyle bir sorun yüzünden kendini kötü hissediyordur ama sana belli etmiyordur. Ben sorunuma çözüm aradım ve doktora giderek çözdüm şükür. Sorunun olup olmadıgını kabul etmesi önemli enazından çözüm yoluna gideblir diye düşünüyorum. Senin cinsel istek duyman çok normal buarada.

ben bekarım ama konu dikkatimi çekti yazmak istedim.
Eski konularda eşine cilve yapan kadınlardan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım.. .)) ben senin yerinde olsam evde daha seksi kıyafetler giyerim. eşime daha sık temas ederim. mesala masaj yaparım, sırtını kaşırım, konuşurken yüzünü severim, saçlarını severim... şartlanma yada odaklanma değilde bir anda olursa her ikinizde mutlu olursunuz sanki...
filimlerde olur ya bir anlık birşey...
işde seninde onu yakalaman lazım sanırım.
cilve topiğine bakmanı tavsiye ederim.
birde sende araştır bir eş nasıl baştan çıkartılır.
bir çok kadın erkeği baştan çıkartıyor sen neden yapamayasın.

sevgili 123 haklisin galiba. indiana jones larla baslasinlar simdilik

aklıma yeni geldi ..antidepresan kullanıyorsa o da cinselliği öldürür......keçi boynuzu pekmezi yedir işe yaradığını duydum

aklıma yeni geldi ..antidepresan kullanıyorsa o da cinselliği öldürür......keçi boynuzu pekmezi yedir işe yaradığını duydum

Ayy beni güldürdün :))) cunku mutfakta var âma ben hic sevmiyorumm,ona náil yedireyim cok kötü tadi ya,antidepresan kullanmior ésim buẩrada.

Ayy beni güldürdün :))) cunku mutfakta var âma ben hic sevmiyorumm,ona náil yedireyim cok kötü tadi ya,antidepresan kullanmior ésim buẩrada.

internetten bir araştır bakalım....ben işe yaradığını duymuştum......sonra onu masaja alıştırırsın bir güzel....ama sakın sen başlatma....inşallah mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…