özel mesaj attım, bir dene istersen
TÉsekkür ederim,âma o ásamaya gelmk de sỎrun zaten, böoyle bỉr ỏrtam olmuor ben gỉrisimde bulunsam da bi sekilde yine olmuor,özel msjin rahtsiz etmedi,ístersen tekrr yazabilirsin :))
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
ísini de sevmiyor cok mútsuz,bi kẻre kizginlikla söyledim sỏrun oldugunu kabul et, doktora git,o da kizginlikla cevap vẻrdi gitmiorum die,ổrun ne bilmiorum yani psikoljik mi iktidarsizlik mi,2.olsa hic tepki vẻmezdi dokunmlrima vs :S
Cevabin icin tÉsekkür ederim,âma evlenmeden önce böle diildi,iyi kötü bíeyler yasaniyordu,âma o stresli oldugumuz dönemde básladi hẻrsey,cok stresli bỉr ísi vảr gẻrcekten,evleneli 2 ay oldu âma önceside vả 8-9 aydir hcbisey yasamadik,anlamadigim bu neden bu konuda bu kadar ilgisiz??
aranıza bende yeni katıldım ve yazılanların çoğunu okudum bende düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
bi kaç kişi cinsel bulaşıcı hastalık filn demiş ama böyle bişi olduğunu hiç sanmıyorum cnm.
bence eşin iktidarsız. erkekler cinsel olarak başarılarını göğüsünü gere gere paylaşabilirken bu yönde eksikliklerini gizrlerler. çünkü bu onlar için gurur meselesi bir olay gurur kırıcı bir hadise veee bunuda seninle paylaşarak senin açından küçük düşeceğini zannediyor. duyarlı davranıp bu hastalığın tedavisi için oınu ikna etmelisin ve onuda böylede sevebileceğini söyleyebilirsin. sana bu konuda inanması ve güvenmesi şart. ayrıca burada yazdıklarına eşine okutmanı tavsiye etmem senin sıkıntılarını buradan öğrenmeyi hoş karşılamaz.
işiyle ilgili sorunları problemleri olabilir ama bu sorunların ilişkinizi bu şekilde etkileyemez. belki 1-2 haftalık bu tür soğukluk yaşanabilir ama 2 ay uzun bir süre üstelik yeni evlisin :)
şuan için aklıma başka bir neden gelmiyor inş herşey gönlünce olur cnm
streste olsa erkek her fırsatı değerlendirir....yaşlarınızı merak ettimm..ya gerçekten bi sıkıntısıı varr...sağlık sorunu olsa bile denemeye çalışması gerekmez mi yakınlaşma falan...ihtiyaçç buu hele evliyken...
sen bence alttan alıp.. sabırla ne olduğunu öğrenmeye çalışş...evlilik öncesii sadece erkekler stres olmuyor kii kadınlarda öyle ...sizin tam rahatlama zamanlarınız....nasıl problemler yaşadınız kii bu kadar etkilenmiş senin deyiminle...bence doktora gitmesi lazım her neyse sanada söylemek zorunda.. kaçarak bişey halledilmez...hakkınızda hayırlısıı....
Ben 26 esim 36 yasinda ,bizim sỏunlrmiz hem ailelr aasinda bỉ süre sonra sorun yasandi,hem de maddiyat,kisitli zâmnda inanilmz dêrece kosturduk ,cok stresliydi.Ben de simdilik sabrediorum,ama bence de bu böyle gitmez,benim de psikoljim bozuldu ảtik,gelinlik görmeye,dügün fotolari görmeye hic tahmmülüm kalmadi( cünkü diorum onlar gibi degiliz normal saglilik bỉ hâytmiz yok,cinsellik yok cunku,nêreye kdr sarilip uyumaya dayanabilirim ki,hem de yeni evliyken ((
canım üzülme diyecemm... ama oda olmuyordur eminimm ...güçlü olmak zorundasınn hayatınıza devam edebilmek için....evliliğinize çabuk mu karar verdiniz?....hızlıya getirmek hiçbir zaman ii değildir bu işler gerçi şans ve nasip işii...binlerce insanın sorunu varr bu konu olmasa bile....herkesin derdii ayrı ayrıı bir şekilde imtihan oluyoruz....ailelerinizi ilişkin,zden uzak tutun şimdilik...karı koca çok ii bile olsa aileler yüzünden huzursuzluk hep yaşanırr....ucu sana dokunur..ne bileyim herşeyi söylememeye çalışş...daha dikkatli olun anlamında yanlış anlama söylediğin den değil tabiidee....çok fazla bişey söylemek biizim açıdan da doğru olmaz...olumsuz yönde seni etkilemek istemeyiz...sağlıklıkarar vermekte insan sıkıntılı zamanlarında hep zorlanır... allah büyükk bol bol oku dua et.,,namaz kıl falan....içinn ferahlar biraz...yeni evlisin ne hayallerle evleniliyor bu şekil bir sorunla karşılaşınca ....insan kendii kaptırııyor....sinirlerinin bozulması normall...mutlaka destek alınn....bi şekilde ikna ett...ne sen mutlu olursun ne oo yanii...sana yaklaşımı nasıl .çokmu soğukk...normalkende....((
TÉsekkür ederim cevabin ve ilgin icin kảramelsiz,malesef dogru söyluosun,belki de sỏun budur âm önceden yoktu bỉrden olabilen bỉ sey mi bu iktidarsizlik ben de bilmiorum,suanda beklemedym cunku ảrtik bu konu hẻr acildiginda onun bâna senin de đedigin gibi kỉgin ya da kizgin olmasina dâynamiorum,bu sèfer iki yabanci gibi oluoruz ayni evde,âma gêcn günkü tảrtismmzin etkisi gecior,ảamiz düzeldi diyebilirim,âma altini ciziyorum,bu konuyla ilgili tek kelime gecmedi ảramizda ,zaten 2 gün öönce kía bỉr inir animda ona đedim ben ảtik bu konu hakkinda seninle konusmam,aciklama yapmasi gẻreken sénsin diye,simdilik dủrumlar böyle bỉ süre daha konuyu acmamayi düsünuorum,âma hala da konusmazsa nẻreye kdr sabretcem onu da bekleyip görecegim.
MẺrhaba ảrkadaslar,konusabildik sonunda,ésimin ísiyle ilgili problemleri hala devam edior,maddi anlamda da bỏrcumuz vả hẻrkes gibi,ve bỉ de nísan döneminde yasadigimiz sỏrunlar ésimin psikolojisini benim tahmin ettigimden de daha fazla bozmus,konustuk en azindan ,bâna kảrsi cínsellik anlaminda bombos olmadigini söyledi ,âma kàfasi dolu olan bỉrisi yani en azindan onun icin öyle ,yani kendi hâytinda mutlu olamayn bỉrisi,e hadi sevisme vakti đeniginde de hazir olamior đedi.BÂNa söyledigi en güzel sey,ben nỏml hâytima devam ettikce,anlayisli davrandikca ve o bunu gördükce hep daha iyise gidiormus,yani bu sekilde devam ederse sanirim bu sỏun kendilignden ásilmis olacak,beni sevdigini tekrar söyledi,aklinda bâna kảrsi ilgisi,sevgisi azaldi die düsünme,ben gidersem tam giderim đedi,yani öle yarimyamalak kalmam,gideceksem giderim đedi,son durum bu en azindan mutlu ve huzurluyuz,onu anladigimi ve hẻzaman anlayacagimi da göstermis oldum,ben bỉraz sabir ve zâmanla áilacigini düsünuorum bu konunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?