kk ya her girdiğimde konunu mutlaka okuyorum bi gelişme varmı diye.
konuşmuş olmanıza çok sevindim..
amacım seni kırmak deil ama 2 aylık evli bir erkeğin kafamda deli sorular modunda gezinip seksten, kafa meşguliyetini bahane ederek kaçması bana saçmalığın daniskası geliyor.
bak sende aynı sorunlarla boğuşmusuun zor şeyler yaşadık demişsin ama seks yapmamanın anormal olduğunu anlamışsınki buraya bu konuyu açmışssın.
ben eşine inanmadım umarım yanılıyorumdur umarım mutlu olursun. sağlıcakla kal..
Canım sen kafaya çok takıyorsun, böyle olmaz. Bir de o senin bu kadar üzüldüğünğ biliyor, neden denemeye kalkışmıyor en azından. Daha önce yazdığım mesajlarda, seni mutlu edememekten korkabileceğini yazmıştım. Öyleyse bile bu şekilde daha mutsuz ettiğini görmeli. Aslında en güzeli sen bu kadar üzülmesen, o da zamanla sana daha fazla yaklaşsa. Belli ki böyle birşey olmayacak :) Siz bir aile terapistine uğrayın derim ben. O daha profesyonel yaklaşacaktır sorununa. Şimdi sen buraya yazdıkça kimileri eşinin cinsel tercihini sorguluyor, kimisi anlayış göster diyor kimisi de böyle olmaz al karşına konuş falan. Bu şekilde iyice kafan karışacak. Belki adamın cinsel tercihinde hiçbir sorun yok, dediğim gibi sadece mükemmelliyetçilikten. Ama sende böyle bir kuşku olunca daha fazla üzülüyorsun ve daha da zora giriyor işler. Madem bu kadar takıyorsun ve onun sana yaklaşmasını bekleyemiyorsun, bir an önce uzman biriyle görüş canım. Sorunun ne olduğunu bilmek her halükarda sizin için daha faydalı olacaktır.
Canım sen kafaya çok takıyorsun, böyle olmaz. Bir de o senin bu kadar üzüldüğünğ biliyor, neden denemeye kalkışmıyor en azından. Daha önce yazdığım mesajlarda, seni mutlu edememekten korkabileceğini yazmıştım. Öyleyse bile bu şekilde daha mutsuz ettiğini görmeli. Aslında en güzeli sen bu kadar üzülmesen, o da zamanla sana daha fazla yaklaşsa. Belli ki böyle birşey olmayacak :) Siz bir aile terapistine uğrayın derim ben. O daha profesyonel yaklaşacaktır sorununa. Şimdi sen buraya yazdıkça kimileri eşinin cinsel tercihini sorguluyor, kimisi anlayış göster diyor kimisi de böyle olmaz al karşına konuş falan. Bu şekilde iyice kafan karışacak. Belki adamın cinsel tercihinde hiçbir sorun yok, dediğim gibi sadece mükemmelliyetçilikten. Ama sende böyle bir kuşku olunca daha fazla üzülüyorsun ve daha da zora giriyor işler. Madem bu kadar takıyorsun ve onun sana yaklaşmasını bekleyemiyorsun, bir an önce uzman biriyle görüş canım. Sorunun ne olduğunu bilmek her halükarda sizin için daha faydalı olacaktır.
arkadaş haklı...
tullip bir an önce bu işin uzmanıyla görüşün....
sen dile getirmedikçe bu iş iyice uzayacak gibi
Yeniden Ésimle konusayim mi yani,âma náil ne sekildeee bỉri bâna yardim étsinnnnnnnnnn((((((
Sevgili 123ok123,ve konumu bilen diger Ảrkadslr benim ásil sỏum su,biz iyi mi gidioruz,yani ảramiz cok iyi ,bâna sảilmasi ilgilenmesi,yani bunlar iyiye mi ísaret yoksa cínsellikle ilgili hicbi gelisme olmadigi icin yerimizde mi sayiyoruz ??
Sevgili 123ok123,ve konumu bilen diger Ảrkadslr benim ásil sỏum su,biz iyi mi gidioruz,yani ảramiz cok iyi ,bâna sảilmasi ilgilenmesi,yani bunlar iyiye mi ísaret yoksa cínsellikle ilgili hicbi gelisme olmadigi icin yerimizde mi sayiyoruz ??
cnm kuzenimde aynı durumdaydı hatta bu durumu ailesinden saklamayı 1 sene başarmış hep içine atmış bir sene boyunca kardeş hayatı yaşamışlar resmen eşi ona karşı çok iyiymiş ama iş cinselliğe gelince hep soğukmuş hiç birlikte olmamış eşinin yaptığı açıklama hazır değilim kötü tecrübelerim oldu demişti. ilk anlattığında çok şaşırmıştım zaten ailesine açıklaması telefonunda erkek fotoları bulmasıyla ve bilgisayarında girdiği sitelerin geçmişini bulmuş ve po...no sitelerinde hep kendi hem cinsinin videolarını izlediğini görmesiyle oldu acı ama gerçek bir olay eşi gay çıktı ve bunu senelerce kuzenimden saklamış şu an ayrıldılar yani bu durumda yapacak bir şeyi yoktu sende takip et bence canım
tullip biraz açık bir soru olacak ama
öpüşürken eşinin organı sertleşiyor mu hiç dikkat ettin mi?
Hic dikkat etmedim cunku öpüsme denmior cogu zaman kücük öpücükler ,ve uyumadn önce tam yatakyken fln hic dikkt etmedim,ama normal zamanda dikkt ettim evde sort ve kapri giydigi icin sertlesmis halde oluor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?