öpüşmeyi biraz uzun tutsan
oda isteğe gelir mi acaba?
birde öyle denesen
MẺrhaba temmuz,bunu denicem téekkür ederim.
BÍseyler daha sỏmak ítiyorum sâna ve diger ảrkadaslara,ésimden cínsellikle ilgili bísey gelmior demistim,âma benim ona dokunmalarima,öpücüklerime izin vẻrior ảrtikk,önceden dokundugumda da húyuzlanirdi,sanirim 3 hàftadir tek bỉ imada dahi bulunmdagm icin bu anlamda gelismler oluor,belki de ben báslatirsam bi kac ásama daha ilerlemis oluruz ,belli mi olur :))
yok ésim o sekilde davranmior,bu ảralar onun aklinda yok cínselik fln(((
MẺrhaba temmuz,bunu denicem téekkür ederim.
BÍseyler daha sỏmak ítiyorum sâna ve diger ảrkadaslara,ésimden cínsellikle ilgili bísey gelmior demistim,âma benim ona dokunmalarima,öpücüklerime izin vẻrior ảrtikk,önceden dokundugumda da húyuzlanirdi,sanirim 3 hàftadir tek bỉ imada dahi bulunmdagm icin bu anlamda gelismler oluor,belki de ben báslatirsam bi kac ásama daha ilerlemis oluruz ,belli mi olur :))
Alla, Alla...
Tulipcim bence canim sorun sendeymis gibi bize hisettiriyorsun, ama asil sorun senin esinde. Doktora gitmek istemiyor, konusmakistemiyor, sana yaklasmak istemiyor..
ne olacak boyle? Canim benim, sorunu biraz derinlere bakarak anlamaya calis, ciddi ciddi esinde bir sorun var diye dusunecegim. Onu mesella hic siril ciplak gordunmu?
Birde onun calismadigi bir gun dene diyecegim, alkol kulaniyorsa izin verme derim, cunku bu iyi gelmeyecek cunku sonunu gertiremiyorlarmis.Bu arada konu hakindada konusmak istemiyor, demisdin, dogru hatirladimmi?
Canim, ya iki derdin icine girmissin, cikamadin, kendi canin acirken, birde istemeyen kocan basina bella oldu....
o zaman tullip al karşına bir kez daha konuş
biz neyiz nasıl evliyiz diye sor
hiç cinsellik olmayacak mı diye sor
sana net kesin bi cevap versin
sakın hazır değilim ayaklarına yatıpta seni yine çaresiz bırakmasın
bu durumun sana göre normal olmadığını anlat gayet ciddi ol
kesinlikle doktora ihtiyacı var
bu isteksizliğin altındaki sebebi ancak bu şekilde ortaya çıkarırsın
ben hazır değilim sebebine inanmıyorum de
bana açık açık neden olmadığını söyle
bunu bilmek hakkım de
sert ve kararlı ol karşısında
Sevgili temmuz,inan ben de bilmiyorum nasil davranacgimi biraz daha sabrediyim diorum ama bu süre ne kdr olur onu bilmiorum,gün ,hafta ,ay ?Benim ricam benzer durumda olan ya da yasayan arkadaslrin yorum yapmasi, ya da en azindan özelden msj atmasi,artik özel mesajlara yanit da verebiliyorum :))
çoğu yazılanı okudm yine... bence bu işte bir büyü muska filan var.. siz birbirinize yaklaşmayın diye biri büyü yapmış olabilir.. yada kocana erkekliğini bağlama muskası filan.... neler duyuyoruz neler... hayatta bazı şeyler bilimsel yollarla çözülmez... madem doktor ilaç psikolog konuşma gibi şeylerle çözülmeyecek gibi.. ya sen oku ki belirli özel ve çok güçlü dualar vardır eşler arasında muhabbeti artırmak her anlamda kendine bağlamak istediğini yaptırmak için... yada bir hocaya git üzerinizdeki nazarı büyüyü okusun... aklıma gelen tek şey bu.... beklemek ve sabırda bir yere kadar...... çok inanıyorum.. ve ciddiyim... bu bence üzerinizdeki nazar... çok severek evlendiğiniz için birilerinin nazarı...lütfen. birde bu yolları dene. .. çevremizde buna benzer örnekler duydum çünkü.. büyü bozulunca dualar 180 derece değişen insanlar. eşlerine karşı..... sevgiler.. allah selamet versin.....
gelişmeleri paylaş bizimle. merak ediyoruz:)
arkadaşlar eşinin üstüne gitmemeni söylemişti ve doğru söylemişler:) önceki sayfaların birinde bi arkadaş sen,nle aynı durumu yaşadığını kendisinin üstelediğini ve eşinin tamamen kendine güvenini kaybettiğini söylemişti. sakın ola hızla davranmaya kalkma. ona onu sevdiğin için evlendiğini belli et.bazı erkekler kafaya takıyor çünkü. senin adına çok sevindim:)
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
sorunum çözülür mü bilmiyorum...1.5 yıldır evliyim ama hala...
sorunum çözülür mü bilmiyorum...1.5 yıldır evliyim ama hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?