off cok kotu bırsey ya ,bıraz sıkıya al ama cokta kasma uzaklasır ıyıoce senden belkı utanıyordur kız bızızmde oyleydı baslardan esım yanımda gıyınmez gıder baska odada gıyınırdı
kendını cok yıpratrsın canım boyle fılmlerle bak sımdı ılk zaman ben ıstedım esım ıstemedı utanmadım dıyor sımdı fakat bence utandı yanımda gıyınmezdı ya banyoda yada baska odada gıyınırdı sımdı yok ole bırsey rahatız yanı ama sonra o ıstedı ben ıstemedım belkı korkuyordur utanıyordur bazı erkekler hassas oluyorlar bu konularda yada senın canının yanmasındadanda korkuyor olabılır her ıhtımalı dusunmek lazım ama gay falan sanmıyorum cunku bır tv programında bılımsel bır arastrmacı gayların kendılerını gızlemek ıcıcn evlenıp cocouk bıle yaptıgını acıklamıstı yanı ama al karsına sıkı sıkı konus ama sıkarsan gerılır canım yanı rahatlat onu ne bılım cekıcı ol bıraz aklını cel canım ugrasmalısın yoksa bouyle gıder bu herseyden once kafandakı su aglama krızlerını at cnm ılk olarak senın dık olman lazımkı karsındakıne faydan olsun canım
Bu can yanma mÉselesi,bu benim hẻgenckiz gibi en kỏkulu rüyamdi,dügün gêcsinde ikimzde yorgunduk uyuduk azten âma sỏnaki gün demisti ki benim icin kolay saniosun âma senin sandigindan daha zỏr,âma önceden de dẻrdi ki bu konuda bâna güven kendini bâna bỉrak,hẻsey dogallignda olacak.O da cok kỎrkuor canimin yanmasindanbunun farkindayim da böyle de kảdes kảrdes nẻeye kadar,zaten zavalli ben benim acidi gibi bi lülsüm bile olmayack bence ,zảr zỏr o günlere gelmisisz,acimdan ölecegimi bilsem dâynaip sésimi cikarmayacm söz vẻrdim kendime!
Bilmiorum ki,Éski iliskileri gecmisi hakkinda konusmayi sevmez konuszmzda,benimkinide hic ổrmadi ểrak edipte,ẻrkek ảkadasimin olup olmadigini,onun icin böyle bíey vả mi diye sỏramam.eger caninin yanmasindan korkuyorsa ki herkesin cani yanmaz zari doktor da açabilir... acaba baska bir kizla beraber oldu da kizin cani çok yandi ve kiz çok kanadi falan o yuzden korkuyo mu ?!!!
8 yıllık evliyim.benim eşimde 35 yaşında çoook stresli de bir işi var.8 saat ayakta çalışıyor.günde onlarca insanla uğraşıyor.tek izin günü var.haftanın 5 günü gece 11 de eve gelebiliyor.diyeceğim oki istekli ve sağlıklı bir erkeğin önüne hiç bir şey geçemez eşimden biliyorum.
Bence sana bunu yaşatmaya kesinlikle hakkı yok.sorun kendinde olduğu için seni düşünmeden umarsız davranıyor.her kadın arzulanmak ister ve bunu hak eder.sırf bunun için boşanılır mı ne demek.
tabi ki boşanılır ve boşanmak için daha geçerli bir sebep olamaz.bence sizin eşiniz işin ciddiyetinin farkında değil.kadın olduğumuz için bu işi ne kadar ciddiye alabileceğinizi düşünemiyor.kadınız ya bizim böyle bir sorunumuz olamaz.
ya aynı şey onun başında olsaydı aldatmak için en geçerli sebep olurdu ve suçu kendinde ara derdi belkide.
bence bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gösterin ona.
size akıl vermek değil derdim ama ben olsaydım bu işin beni çok yıprattığını ve onu sırf bu yüzden terk edebileceğimi söyler ve yapardım.En kısa sürede uzmana gitmesini istediğinizi bu sorununu ikinizin aşmasını istediğinizi ancak istemiyorsa sizinde dayanmak zorunda olmadığınızı söyleyin bence.
erkekler bazen laftan anlamıyorlar bazı şeyleri yaşadıktan sönra kafalarına dank ediyor.eşimden biliyorum.
sizi gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyorsa harekete geçecek en azından sizin ne kadar ciddi olduğunuzun farkına varacaktır.
bende akşam bu konuyu eşime sormayı düşünüyorum bakalım neler söyleyecek.
Ảrkadaslar, konumu hepiniz biliosnuz,ben tekrar konusmaya kảrar vẻrdim ésimle,âma bu kez ona uzman yardimi almayi teklif edecegim,size danismak ístedim bỉ de,bỉraz daha zâman fln dẻrse kabul ediyim mi,yoksa ảrtik zâman bitti dierek ciddi bỉ adim atmali miyiz ??
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?