kocam benle yatmak istemeseydı bı sure sonra vazgeçerdim.her seferinde reddedilmek çok onur kırıcı ayrıca adamın derdi için bu kadar fedakarlık fazla jartıyer falan...
Faat bilmyiorum konumu takip ettin mi en son 1 ay kdr önce bi konusma yapmistik bi daha yapmadim,ilerlemelir adimlari oluor ama bu konu konuslulmuor aramizda hic,yeniden konusacm ama hasta 1 haftadn beri grip agir gecirior,konussak da cok saglikli olmayack.
Ảrkadaslar konumu biliyorsunuz,ben de ảra takip edenler icin son dủrumumuzu yaziyorum.Ésim kötü bỉ sekilde soguk aldi ,fena hásta ,bu sekilde onunla konusamam,iyilesmesini bekliyorum.Bu konu ảramizda hic mi hic konusulmuoyr,kendime de hảyret ediyorum,násil dâyaniyorum diye,hani üstüne gitmicem demistim ya dêmek ki,iyice benimsemisim bunu,benim üzüldügümü görüyor,özellikle de izledigimiz filmlerdeki sevisme ,cínsellik ya da yakinlasma sahnelerinde ne kdr kahroldugumu iyi biliyor,o zamnalr ùfak tèfek adimlari oluyor.Dün bỈr diziyi izlerken bỉraz duygusal bỉ sahneydi âma zaten dolmusum agladim yaninda,hâytim iyimisn neyin vảr senin,sen iyi görünmuorsun,neden agliyorsun ki diye sỏrdu bâna.
Buna da ẢYri sásirdim,sonucta ne kdr mutlu olursak olalim bísey hep eksik,ve bu sey bizi biz,evliligimizi evlilik yapan seyBen de yok bÍseyim iyiyim fln đedim sahneden etkiledim fln đedim o kdr,zaten hásta ne konusacgiz.Iyilestikten sỎNra konusacgz fakat ne degiseck hic bilmiyorum,buklelikedi ve aghs nin konularinin okudukca ki benimle ayni,daha bỉ tuhaf oldum.Simdi de sunu dÚsunuorum konu késinlikle bizim ilk bỉrlesmmemiz degil,yani ondan sỏnra bỉ de bebek ístedgmiz zâman mi sevicegiz?BỈ yanimda yapma böyle düsünme tullip diyor,daha önceden biliodun náildi belki yine öyle olursnuz,hẻ gün olmasa da 2 günde bỉ 3 günde bỉ doyarsiniz bỉrbirinez diyor.KÀfam iyice kảristi anlayacgniz.Konustugmuz zÂMan ảrtik iktidarsizlik méselesini de bỉ sỏmayi düsünuorum,öyleyse ltfn kỏrkma utanma benden âma nolursun cözümünü ảrayalim diyecem. 3 ay oldu biz evleneli,cok yakinda ilk dÈfa baba evine gidecegiz,bu ảrada ben sizin söyledgniz gibi ben ailmn yanina gidioyrum,sen kendine gelinceye kdr deyip rést cekememi cunku biz yurtdisindayiz,ailem türkiyede. ÂMa mektup ísini düsünmeye básladim,söyle sade âma net,öyle süslü edebi cümlelr kủrmadan,belki dẻrdimi daha iyi anlatabilirim âma ne ảra vẻrecegim onu da bilmiyorum,sabah ísten cikiyor aksam êvde pósta kutusuna átsam ,yanimda mi okuyack aksam gelince .Ben de bilmiyorum Ảrkadaslar,siz bâna sỏruyorsunuz ya ne kdr sabirlisin daha ne kdr dâyanacaksin die,ben de bilmyiorum daha ne kadar sabredecgmi,sabrimin sonu selamer olur ínsallah !!!
tullipcim mektubu nasıl verebilirim demişsin
bak canım eşin işe giderken bilgisayarını götürüyorsa
sabah o uyanmadan bilgisayarının arasına koy
bilgisayarı açarken görür ve okur
biligsayarı götürmüyorsa da mail yaz
o iş yerindeyken maili gönder mutlaka maillerini kontrol eder gün içinde
zaman su gibi akıp geçiyor
en güzel zamanlarınızı bu şekilde üzülerek geçirme
en kısa zamanda çözüme ulaşması temennimle
Aklinla bin yasa temmuzcum,götürüuor leptopunu íse,ảrasina koyarim,yalniz ne zâmn koymaliyim ,konusmadan önce mi yoksa sỏnra mi onu bilmyiorum.
Aklinla bin yasa temmuzcum,götürüuor leptopunu íse,ảrasina koyarim,yalniz ne zâmn koymaliyim ,konusmadan önce mi yoksa sỏnra mi onu bilmyiorum.
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
aynı durumları yaşadım seninle. birçok sorunun yanında bir de bu sorunu vardı. başım ağrıyor diyordu hatta sık sık :))) şu an birsürü haklı gerekçeyle boşanıyorum.
doktora gidilmesi en doğrusu olur sanırım. normal değil tabi ki bu durum.
Tullipcim ne oldu, ikna etinmi kocanı canım?SÀft ne diyim bilemedim( Senin konunu okumustum biliordum,uzun zÂMndir görmeyince de aklimdan da cikti,hatta íns hẻrsey düzelmistir diodum,ne dicegimi sásirdim,mahkeme günün belli oldu mu ?
3 aymı oldu canım? Sen şuan neler düşünüyor ve hissediyor ve pilanlamayi düşünüyorsun tatlım?Faat bilmyiorum konumu takip ettin mi en son 1 ay kdr önce bi konusma yapmistik bi daha yapmadim,ilerlemelir adimlari oluor ama bu konu konuslulmuor aramizda hic,yeniden konusacm ama hasta 1 haftadn beri grip agir gecirior,konussak da cok saglikli olmayack.
3 aymı oldu canım? Sen şuan neler düşünüyor ve hissediyor ve pilanlamayi düşünüyorsun tatlım?
Güçlü ol canım...Ben suanda hÂYtimda hic olmadiigm kadar mútsuzum cünkü ảrtik bu ev ảrkadasligina katlanamiyorum,kendisini ikna edemedim cünkü konusamdk hásta,bu konuyu bu kdr görmezden gelmesi aetik beni akil hástasi yapacak bunu da biliyorum,cok sinirliyim côkkkkkk!
merhabalar
misafir olarak sık sık ziyaret ettiğim foruma yeni üyeyim. bu da ilk mesajım. aynı sorunu yıllardır bende yaşıyorum 2 çocuğum var. 2. si benim ısrarımla oldu. çünkü oğlum çok kardeş istiyordu. eşim sürekli geri çevirirdi. yorgunum, uykum var hep bi bahanesi vardı. doktora gittim ilaç kullandım gebeliği çabuklaştımak ve kolaylaştırmak için .ilaçları kullanırdım ama icraat yoktu. doktor derdi şu gün ilişki olsun ama adam kaçıyor umrunda değil. çok gururum kırıldı çok incindim. 2. çocuğum 2 yaşını bitirdi geçen ay. ve doğumdan sonra yalnızca 1 defa birlikte olduk. yani 2 senede 1 defa. artık bende bıraktım unuttum. ev arkadaşı gibi yaşıyoruz sadece. 2 erkek yada 2 kadın gibi. evliliğimiz il yıllarından beride bu böyle. ayda bir yada 3 ayda iki defa ben ilk zamanlar bunun normal olduğunu sanıyordum. kendimi hiç bir zaman kadın gibi hissetmedim. boşanmayı yıllar öncede düşündüm ama çocuğum olduğu için bu bana bencillik gibi de geldi. ailem de işi gücü var içkisi kumarı yok. evine bakar, geliri iyi.. sonra elalem ne der...böyle işte. 11 yılı bitirdik. ben hiç korunma yöntemi kullanmadım. bunca yıldır. arkadaşlar konuşurdu o yöntemmi bu yöntemmi daha etkili bende şaşırıp kalıyordum. benim cesaretim yoktu fakat sana da tavsiyem çocuğun yokken ayrılman çünkü değişmez hiç uğraşma yıılar geçince daha zor gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?