2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

kocam benle yatmak istemeseydı bı sure sonra vazgeçerdim.her seferinde reddedilmek çok onur kırıcı ayrıca adamın derdi için bu kadar fedakarlık fazla jartıyer falan...

Biz bu konuyu hic konusmuoruz,yani ben hazirlnip süslenmiorum,ona ilgimi belli etmiorum,biseyler yasayalim mi demiorum,dolaysisla suanda en azindan o anlamda onurumun kirilacagi bir durum yok,fakat durumun kendisi oldukca onur kirici zaten,kendimi ne evli biri gibi hissediorum ne de kadin.

Ara ara takip ediyorum canım..
Hasta madem hassastır şuan konuşma evet..
Ama ben pek iyimser değilim anlayış ve zaman seni yıpratır
ve düzelme olmaz diye düşünüyorum.
Çok vakit kaybetme çok da anlayışlı olma derim.
Çünkü sana yazık bazı yazılarını okuduğumda çok üzülüyorum
Jartiyer giydim öyle uyudum elim gitmedi çıkarmaya falan..
Çok acı.. Sizin bu aylarda bu dertlerle uğraşmamanız gerekirdi
Durum hiç normal değil kesinlikle uzman yardımı almalı eşin..
Sen şuan iyi bir dr araştır randevu al hatta iyileşince de
bak ben randevu aldım hadi gidiyoruz de..
Gitmek istemiyorum derse de peki de..
Ve ertesi gün bir mektup yaz
Seninle aynı yatakta kardeş gibi uyumak ağır geliyor artık.
Bir süre ailemin yanına gitsem iyi olacak diye düşündüm.
Kendine dikkat et de..
Bence aynı evde anlayışlı olmaktansa bu etkili olur.
Özlemle ve kaybetme korkusuyla soruna çözüm konusunda çabalar..
Umarım daha fazla üzülmezsin.. Sevgiler..

Ảrkadaslar konumu biliyorsunuz,ben de ảra takip edenler icin son dủrumumuzu yaziyorum.Ésim kötü bỉ sekilde soguk aldi ,fena hásta ,bu sekilde onunla konusamam,iyilesmesini bekliyorum.Bu konu ảramizda hic mi hic konusulmuoyr,kendime de hảyret ediyorum,násil dâyaniyorum diye,hani üstüne gitmicem demistim ya dêmek ki,iyice benimsemisim bunu,benim üzüldügümü görüyor,özellikle de izledigimiz filmlerdeki sevisme ,cínsellik ya da yakinlasma sahnelerinde ne kdr kahroldugumu iyi biliyor,o zamnalr ùfak tèfek adimlari oluyor.Dün bỈr diziyi izlerken bỉraz duygusal bỉ sahneydi âma zaten dolmusum agladim yaninda,hâytim iyimisn neyin vảr senin,sen iyi görünmuorsun,neden agliyorsun ki diye sỏrdu bâna.

Buna da ẢYri sásirdim,sonucta ne kdr mutlu olursak olalim bísey hep eksik,ve bu sey bizi biz,evliligimizi evlilik yapan sey Ben de yok bÍseyim iyiyim fln đedim sahneden etkiledim fln đedim o kdr,zaten hásta ne konusacgiz.Iyilestikten sỎNra konusacgz fakat ne degiseck hic bilmiyorum,buklelikedi ve aghs nin konularinin okudukca ki benimle ayni,daha bỉ tuhaf oldum.Simdi de sunu dÚsunuorum konu késinlikle bizim ilk bỉrlesmmemiz degil,yani ondan sỏnra bỉ de bebek ístedgmiz zâman mi sevicegiz?BỈ yanimda yapma böyle düsünme tullip diyor,daha önceden biliodun náildi belki yine öyle olursnuz,hẻ gün olmasa da 2 günde bỉ 3 günde bỉ doyarsiniz bỉrbirinez diyor.KÀfam iyice kảristi anlayacgniz.Konustugmuz zÂMan ảrtik iktidarsizlik méselesini de bỉ sỏmayi düsünuorum,öyleyse ltfn kỏrkma utanma benden âma nolursun cözümünü ảrayalim diyecem. 3 ay oldu biz evleneli,cok yakinda ilk dÈfa baba evine gidecegiz,bu ảrada ben sizin söyledgniz gibi ben ailmn yanina gidioyrum,sen kendine gelinceye kdr deyip rést cekememi cunku biz yurtdisindayiz,ailem türkiyede. ÂMa mektup ísini düsünmeye básladim,söyle sade âma net,öyle süslü edebi cümlelr kủrmadan,belki dẻrdimi daha iyi anlatabilirim âma ne ảra vẻrecegim onu da bilmiyorum,sabah ísten cikiyor aksam êvde pósta kutusuna átsam ,yanimda mi okuyack aksam gelince .Ben de bilmiyorum Ảrkadaslar,siz bâna sỏruyorsunuz ya ne kdr sabirlisin daha ne kdr dâyanacaksin die,ben de bilmyiorum daha ne kadar sabredecgmi,sabrimin sonu selamer olur ínsallah !!!

Herkesin evliliği ve yaşantısı farklı sonuçta. Bizim durumlarımızı düşünüp bunalıma girme demek isterdim ama bir yandan da kendini harap etmeni istemem. Ve zaman kaybetmeni. Düzelecekse de bir an önce birşeyler yapmak lazım. Zaman su gibi akıp gidiyor. Tedavi olacaksa eğer buna da bir an önce başlamak lazım, çünkü durumuna göre öyle kısa sürede çözülecek bir sorun olmayabilir. Tedavi olur, her şey düzelir ve sonra da çocuk yapmak için çalışmalar başlar. Yani bunlar için zaman lazım. O yüzden sebebin ne olduğunu mutlaka en kısa sürede bilmek gerek. Umarım sen bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın ve tez zamanda her şey çözülür ve mutlu bi evliliğin olur, kafan rahatlar. Ama düzelmeyecek bir şeyse de o zaman bunun da tez zamanda çaresine bakmak lazım. Hayat çok kısa ve çok hızla akıp gidiyor. Allah yardımcın olsun.

tullipcim mektubu nasıl verebilirim demişsin
bak canım eşin işe giderken bilgisayarını götürüyorsa
sabah o uyanmadan bilgisayarının arasına koy
bilgisayarı açarken görür ve okur
biligsayarı götürmüyorsa da mail yaz
o iş yerindeyken maili gönder mutlaka maillerini kontrol eder gün içinde
zaman su gibi akıp geçiyor
en güzel zamanlarınızı bu şekilde üzülerek geçirme
en kısa zamanda çözüme ulaşması temennimle

Aklinla bin yasa temmuzcum,götürüuor leptopunu íse,ảrasina koyarim,yalniz ne zâmn koymaliyim ,konusmadan önce mi yoksa sỏnra mi onu bilmyiorum.

Aklinla bin yasa temmuzcum,götürüuor leptopunu íse,ảrasina koyarim,yalniz ne zâmn koymaliyim ,konusmadan önce mi yoksa sỏnra mi onu bilmyiorum.

konuşmadan önce koy bence canım.belki mektubun sayesinde konuşmanıza gerek bile kalmaz..

aynı evin içinde yaşayıp mektup yazmak yerine konuşun açık açık. bu daha iyi olur bence. sorun açıkça, 3 ay oldu evleneli cinselliği yaşamayacak mıyız hiç. kendimi böyle eksik hissediyorum vss. diye . ötelemek daha fazla sıkıntıya yol açar sadece. boşverin hasta olmasını. zaten konuyu çözsenizde onun yaklaşması biraz zaman alır büyük ihtimalle. akşam yada fırsat bulduğunuz ilk an konuşun.

anlayış gösterme bekleme zamanınız çoktan dolmuş. 3 ay dile kolay bir süre. hani birkaç defa beraber olsaydınız sonra bu adam deseydi sıkıntılarım var kendimi veremiyorum anlardık bir nebze durumu. erkeklerde bu tarz sıkıntılı süreçlerde uzaklaşma olabiliyor. ama siz daha ilk bile yaşamamışsınız. bu adam nasıl sabrediyor anlamadım gitti gerçekten. Allah size sabır versin. bir an önce adım atın.. konuşun gerekirse doktor, terapist ne gerekiyorsa yapın. bu şekilde gitmesine izin vermeyin.

konuştuğunuzda eğer ki konuyu kapatmaya çalışır ve bir sebep sunmazsa size o zaman mektup yazın. bunu son çare olarak düşünün. önce karşılıklı oturup konuşun, belki kendini açar sıkıntısını söyler.

içinden geçenleri bir güzel yaz
kesin net bir tavırla
sabah uyanmadan bilgisayarın arasına koy
bu mektup bir nevi senin bu konuyu hep gündeminde tuttuğu izlenimi oluşturur..
akşam eve gelincede
mutlaka mektuptan bahsedecektir sana
sende o zaman sakince net bir tavırla bu işin bir şekilde sonuçlanmasını istediğini anlatırsın
beklemek istemediğini sürekli oyalanmaktan sıkıldığını anlat
asla ama asla "bana biraz zaman ver" demesini kabul etme
mektup başlangıç olacaktır
bazen konuşmaktan çok daha fazla işe yarar emin ol

ne yazması yaa Allah aşkına sevgili mi bunlar.nerde yaşıosun canım ?ailen olsa bi kaç gün giderdin.konuşma hatta harekete geçme vakti gelmiş.şöyle bi durum var.normalde bi erkek bekar bi erkek ihtiyacı olur ve bişeyler yapar di mi??eşinin hiç mi ihtiyacı olmadı çok garip.normalde nasıl yapıyomuş hiç mi kendi kendine yapmamış??konuşmuşsunuzdur muhahakak

aynı durumları yaşadım seninle. birçok sorunun yanında bir de bu sorunu vardı. başım ağrıyor diyordu hatta sık sık :))) şu an birsürü haklı gerekçeyle boşanıyorum.

doktora gidilmesi en doğrusu olur sanırım. normal değil tabi ki bu durum.

Son düzenleme:

SÀft ne diyim bilemedim( Senin konunu okumustum biliordum,uzun zÂMndir görmeyince de aklimdan da cikti,hatta íns hẻrsey düzelmistir diodum,ne dicegimi sásirdim,mahkeme günün belli oldu mu ?

SÀft ne diyim bilemedim( Senin konunu okumustum biliordum,uzun zÂMndir görmeyince de aklimdan da cikti,hatta íns hẻrsey düzelmistir diodum,ne dicegimi sásirdim,mahkeme günün belli oldu mu ?
Tullipcim ne oldu, ikna etinmi kocanı canım?

3 aymı oldu canım? Sen şuan neler düşünüyor ve hissediyor ve pilanlamayi düşünüyorsun tatlım?

3 aymı oldu canım? Sen şuan neler düşünüyor ve hissediyor ve pilanlamayi düşünüyorsun tatlım?

Ben suanda hÂYtimda hic olmadiigm kadar mútsuzum cünkü ảrtik bu ev ảrkadasligina katlanamiyorum,kendisini ikna edemedim cünkü konusamdk hásta,bu konuyu bu kdr görmezden gelmesi aetik beni akil hástasi yapacak bunu da biliyorum,cok sinirliyim côkkkkkk!

Güçlü ol canım...
ve üzülerek söylüyorumki o girip olmasaydida ne konuşacak, nede değişen bir durum olacakdi...

Hayat herzaman süprizlerle dolu. Herşeye hazırlıklı olmalısın. Belki geçici bir durumdur, belki hiç konuşmak istemeyen kocanın artık büyük sorunları olduguna inanman gerekiyor en kötüsüde inanmak istemedigine. Tatlım benim biz uzman değiliz nede bir doktor! Burda bu sorunu anlayamayız.. Düşündümde, sen eşinle konuşup yanliz başına doktora gideceğini söylesen. Doktor senin merak ettigin cevapları yanıtlaya bilir.

Herzaman Allah'a dua etmeyi unutma ve ne olursa, olsun ne kocana nede kendine küsme!

Son düzenleyen: Moderatör:
çözüleceğini sanmıyorum, isteksz olan isteksizdir, bunu biliyorum, yaşıyorum((((
ben şuna kanaat getrdm, elin kolun yaradılışı gibi bu da bi yaradılış veya kalıcı bi hasar gibi bişey, bilmiyorum bu tarz sorunları olup da gerçekten normale dönen var mı? lütfen yazsın arkadaşlar lütfen.......

merhabalar

misafir olarak sık sık ziyaret ettiğim foruma yeni üyeyim. bu da ilk mesajım. aynı sorunu yıllardır bende yaşıyorum 2 çocuğum var. 2. si benim ısrarımla oldu. çünkü oğlum çok kardeş istiyordu. eşim sürekli geri çevirirdi. yorgunum, uykum var hep bi bahanesi vardı. doktora gittim ilaç kullandım gebeliği çabuklaştımak ve kolaylaştırmak için .ilaçları kullanırdım ama icraat yoktu. doktor derdi şu gün ilişki olsun ama adam kaçıyor umrunda değil. çok gururum kırıldı çok incindim. 2. çocuğum 2 yaşını bitirdi geçen ay. ve doğumdan sonra yalnızca 1 defa birlikte olduk. yani 2 senede 1 defa. artık bende bıraktım unuttum. ev arkadaşı gibi yaşıyoruz sadece. 2 erkek yada 2 kadın gibi. evliliğimiz il yıllarından beride bu böyle. ayda bir yada 3 ayda iki defa ben ilk zamanlar bunun normal olduğunu sanıyordum. kendimi hiç bir zaman kadın gibi hissetmedim. boşanmayı yıllar öncede düşündüm ama çocuğum olduğu için bu bana bencillik gibi de geldi. ailem de işi gücü var içkisi kumarı yok. evine bakar, geliri iyi.. sonra elalem ne der...böyle işte. 11 yılı bitirdik. ben hiç korunma yöntemi kullanmadım. bunca yıldır. arkadaşlar konuşurdu o yöntemmi bu yöntemmi daha etkili bende şaşırıp kalıyordum. benim cesaretim yoktu fakat sana da tavsiyem çocuğun yokken ayrılman çünkü değişmez hiç uğraşma yıılar geçince daha zor gelir.

Üzüldüm, hic esinizle konustunuzmu bu ciddi ciddi, mesal disarda bir yemekde vs ????

Belki ayrilmamakda haklisiniz, ama bencilik degil cünkü hayat sizin hayatiniz, bir sekilde herseyde srif cocuk icin cekilmiyor, kadin olmak kadin gibi hissetmek sizin heralde kadin ve anne olarak en dogal hakkiniz.
Bence konusup bir yardim almayi deneyin, esiniz bunun ciddi bir problem oldugunu anlasin yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…