2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

ya gençlikten kalma bir alışkanlık kendikendini tatmin ediyor........ya eskort kızlarla daha mutlu ki belki bilirsiniz çok pahalı değiller bir saatte işleri bitse eve vaktinde gelmemesi için sebep yok..........ya da çok düşük bir ihtimal adam gaydir..........en nadir olanı ise aseksüel olması
benimde başımda aynı dert vardı.....başım ağrıyor yorgunum zaten çocuktan sonra olmaz diye benimle pazarlık yapan adam meğer bu işi parayla yapan kadınlarla çok mutluymuş..........

cinsellik erkekler için gerçekten birinci sırada ama sizinle değil işte.......gerçekten zorlamaya gerek yok

eşimin arkadaşlarında da aynı durum vardı ......onların evliliği de ite kaka devam ediyordu işte........bu yaz genç ve güzel avukat bir hanımla tanışmıştım o da eşiyle bu sebepten ayrılmış evliliğinden tan iki sene sonra farketmiş eşinin parayla çalışan kadınlara olan düşkünlüğünü

yani anlayacağınız bu tarz erkekler az buz değil aklınızda bulunsun......ne olduğunu anlamadan da tam korunmaya devam edin ki bir hastalık bulaşmasın nacizane tavsiyem

Ben bu kuşbeyinli yaratıkları anlamıyorum
Madem parayla bu işi yapanlardan hoşlanıyorsun A ŞEREFSİZ MAHLUK niye masum kadının kanına giriyorsun
Kendi pisliğinde boğul niye başkalarınada sebep oluyorsunki

e bunalara hayat arkadaşı da lazımmış ....detlerine ortak olacak evini temiz tutacak çoluk çocuğa karışacak para kazanıyorsa maddi yükü dehafifletecek ayaklarının üzerinde duracak....tabii YERSEN

Parayla birlikte olan şu erkek müsvettelerini hiç anlamıyorum düşüncesi bile mide bulandırıcı
görsel olarak çirkin olan evlenecek işi olmayan bir erkek kendi baiına kadınlarla iletyişime giremeyip parayla beraber olmasını azda olsa anlayabiliyorum da ama eli yüzü düzgün , işi gücü olan birde üzerine evli olan erkeklerin parayla kadınlarla beraber olması anlayamıyorum
kim ne derse desin şeref yoksunluğudur ve bence sapkınlıktır

adamları görsen.....subay doktor armatör fabrikatör banka çalışanları......bilmiyorum diğer şehirleri ama istanbul da gerçekten böyle

kadın uzak durunca vajinismus oluyor da erkek de bunun sebebinin bir çok alternatifi var...acilen psikoloğa gitmesini sağlayın..çok yeni evlisiniz..bu tarz hastalıklar (eğer öyleyse) erteleme hastalığıdır..

adamları görsen.....subay doktor armatör fabrikatör banka çalışanları......bilmiyorum diğer şehirleri ama istanbul da gerçekten böyle

ben de duydum bunları içlerinde çok çarpık ilişkiler yaşayan seks köleleri de var hepsi de meslek iş güç sahibi evli adamlar

SÀft ne diyim bilemedim( Senin konunu okumustum biliordum,uzun zÂMndir görmeyince de aklimdan da cikti,hatta íns hẻrsey düzelmistir diodum,ne dicegimi sásirdim,mahkeme günün belli oldu mu ?

yok canım beklemedeyim mahkeme için. benim hiçbir sorunum hallolacak gibi değil. he eşin sana bunu söyleyebilmiş en azından. doktora gidin canım benim. benim vatandaş beni kandırıyordu. daha ikinci gün iktidarszlğn nasıl olduğunu filan anlatmıştı bana tabi ki eksik şekilde. hani onun nolduğunu anlamayayım diye. ben de diyodum ki bir adam evliliğn ikinci günü nye bu konuya girer :)))

ama seni çok iyi anlıyorum sakın kendini suçlu hissetme. aynı şeyleri ben 2 ay boyunca yaşadım, özgüvenim tavanken aynalara bakıyordum bende bir sorun mu var diye. özgüvenini kaybetme sakın tamam mı :) dediği gibi sende sorun yok

he doktora gidilince düzelir mi onu da bilmiyorum ama.. ne bileym ben 2 ayda kafayı yedim onurum çok kırıldı. Allah yardımcın olsn cnm..

Son düzenleme:

haklisin sàft,cok onur kỉrici bỉ dủum bu ,ben bazen aynaya bile bakamiyorum,görmek ístemiorum kendimi,magzlrin ic câmsirlri bölümünü görmezden geliyorum ( konusacm Ảrtik,seni de haberdar ederim.

Ảrkadaslar ,bu hàftasonu konusacagim ảrtik,yalniz kảrarsiz kaldigm bísey vảr,hẻrkes yasior bunlari kímse bizim gibi degil sanma ya da abartiosun bỉraz fln gibi seyler dẻrse,bủrda kkdaki konulrdn bahsetmeyi hatta okutmayi düsünüorum,benim dủrumumun benzeri konular,cok zỏrda kalmadgm sürece kendi konumu göstermek ístemiorum,sizce bu dogru olur mu

Son düzenleme:
Büyük bir merakla bekleyeceğim! Valla bu kk bi seni herkeZden daha cok merak ediyorum!

Belki aksine kendi konunu okutsan daha iyi olur, ne kaybede bilirsinki artık?
yinede arkadaşların fikirlerinide bekle ve ona göre düşün..

bu arada sen telefonunlami buraya girdin? Ben telefonla kk girebiliyorum ve klavye biraz cins. Beni çileden çıkartıyor. Sürekli hatalar yapıyor, sürekli değiştirmek sorunda kalıyorum, fark etmediğimde senin mesajin gibi bir görüntüsü oluyor. Yada örnegi: Gül yazıyorum ama ördek veriyor...

Neyse:) hayırlı akşamlar canım!

Kendi konumu okutmayi düsünmuorum ÂMa zaten farkinda benim bíelr okuyup takip ettigimi hatta gêcn gün aniden pc e bakti sen napiosun bakim die,ben de bi ảrkadsim bi link yollamisti hmm ne hakkinda bakiyim belki bende yardimci olurum fln đedi sok oldum,yok đedim senin yapâcgin bísey yok gecistirdim fln,sỏnra đediki ben biliorum pembe bi sàyfa o kadin sàyfasi,ya gecmise bakti ya da sadece kadinlar kulübünn sàyfasini gördü bilemiyorum,bunlari söylerken de sinirli falan degildi gülüyordu,yagmur pẻrisi konustuktan sỏnraki gelismelri yazarim bủraya zaten,sâna ve konumu takip eden benimle ilgilnen ,pảrmaklarini yorup cevap yazan hẻrkese cok tésekkür edrim,benim dualrim tüm kk kadinlariyla,sizlerinkide benimle olsun lütfen !Iyi gÊCeler hẻrkese.

Son düzenleme:

evet isteksiz olabiliyor ... bu ciddi bi sorun ... eğer ki 4 ay mı ne sana dokunmazsa sağlıklı olduğu halde imam nikahınızda düşüyor otamatik olarak ...
bide evlenmeden önceki sorunlar var gerçekten bunlar büyük sorun olucak vee dahada yüzüne vurucak bunları .. destek alın bence ... kendiniz düzeltemiyorsunuz çünkü

canım bir haftadır konuyu takip ediyorum. Umarım bian önce Herşey yoluna girer. Çok zor durum

Konunun tamamini okumadim ama bi yerlerde eski sevgili meselesi gordum.Allah korusun boyle bisey demeyi hic istemem ama o eski sevgilide akli kalmis olabilir mi?Neden ayrildilar mesela kizla evlenmesi imkansiz oldugu icin ayrilmis ama onu unutamamis olabilir mi?Belki unuturum sandi ama olmadi bu da olabilir.Eger boyleyse sabriniz mutlaka karsiligini bulur.Siz boyle anlayisli olmaya devam edin ve yavas yavas yakinlasin bence.Allah emeklerinizin karsiligini versin hep mutlu olun insallah.

Ảrkadaslar,bugün ya da ên gec yarin konusacagiz ảrtik,umarim iyi gêcer doktor ve tedavi icin ikna edebilirim,késin kảrarimi vẻrdim âma dr suz olmucak bu ís,âma cok zỏr bi sürec vảr önumde,gripken dr a gitmeyen bỉrisi vảr kảrsimda násil ikna ederim bilmiyorum ,dulariniz ve iyi dilekleriniz benimle olsun lütfen.Saglicakla kalin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…