bu kadar süre neyin sorunu bu şimdiye kadar beklemesi bile hata ben olsam başka erkeklere bile ilgim kayabilir sonuçta bir erkeklermi cinsellikten zevk alıyorlar üstelik biz daha fazla isteriz erkeklere göre ama işte toplumsal şeyler kadın ol da kocanı memnun et geyikleri bilinçaltımıza yerleşmiş halbuki adam sorunlu defolu gitsin tedavi olsun gelsin banane.
ben vajinismus olsam filan acaba bu kadar uğraşırmıydı ya da kaç erkek bu kadar üstüne düşer bu işin o da ayrı mesele?
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Arkadaslar esim doktora gitti bu hafta,ama doktor herhangi bir teshis koymamis önce bi test yapalim demis bisey söylemek icin erken,kan ve hormon testi istemis,bunlar icinde haftaya vermis randevuyu,simdi bana inanma diyecekler olablir burada trden farkli bir sistem var hemen ayni gün yapilmior cogu zaman testler,en basitinden ben bas agrisi icin gitmistim bana da bir sonraki hafta kan testi randevusu vermislerdi,henüz bise bilmedigimiz icin haftaya yazacaktim ama ,durumu soran arkadaslari görünce yazmak istedim,bu arada inanma seni uyutuyor diyecekler icinde ben kendim randevu kagidini da gördüm tesadüfen yoksa sana inanmiorum göster falan demedim ama orda tarihi ve saati yaziyor gercekten.Simdilik gelismelr böyle,haftaya yine yazarim.Sevgiler..
Arkadaslar esim doktora gitti bu hafta,ama doktor herhangi bir teshis koymamis önce bi test yapalim demis bisey söylemek icin erken,kan ve hormon testi istemis,bunlar icinde haftaya vermis randevuyu,simdi bana inanma diyecekler olablir burada trden farkli bir sistem var hemen ayni gün yapilmior cogu zaman testler,en basitinden ben bas agrisi icin gitmistim bana da bir sonraki hafta kan testi randevusu vermislerdi,henüz bise bilmedigimiz icin haftaya yazacaktim ama ,durumu soran arkadaslari görünce yazmak istedim,bu arada inanma seni uyutuyor diyecekler icinde ben kendim randevu kagidini da gördüm tesadüfen yoksa sana inanmiorum göster falan demedim ama orda tarihi ve saati yaziyor gercekten.Simdilik gelismelr böyle,haftaya yine yazarim.Sevgiler..
ah ah bir arkadasin baska bir konuya yaptigi yorumu:
(daha ciddi bir sorun var, henüz evlenmeden yakınlaşmaya yeltenmeniz ve bunu burada yazarak meşrulaşmasına sebep olmanız...)
görünce yaram kanadi yine resmen.Rabbim cektigim sikintilarin mükaftaini görmeyi nasip etsin insallah.Elimde olsada tüm nisanlilari,sözlüleri,ciddi düsünen geleck kurmak isteyen,cocugumun babasi bu adam olsun deyip hayalleri olan herkesi uyarabilsem,ben cektim onlar cekmesin.Ne hayallerle evleniyoruz yarab,sen yar ve yardimcimiz ol,yuvalarimizi koru((
sorup gerginlik yaratmak istemiyosan gittiği doktorun ve hastanenin adını biliyosan sorun yok eşinin tc siyle girip hem randevu geçmişine hemde tahlillerine bakabiliyosun
tullip hakkına hayırlısı olsun canım bu kadar sabır ettin bi kaç hafta daha sabır etmek senin için zor değildir artık
fakat hangi ülkedesiniz ? ben sizi türkiyede sanıyordum
Ben alıntıladığın kısmın tam tersini düşünüyorum.Evlencek çiftlerin öncesinde beraber yaşaması bence şart.Evin içinde alışkanlıkları nasıldır,ten uyumu var mı vs bunları bilmek lazım.Böylelikle evlendikten sonra bi yabancıyla aynı eve girdiğini anlayıp kısa sürede boşananların sayısı da azalır.
Şu an görücü usulüne nası bakıyosak,ileride böyle sadece dışarıda yemeklerde vs. gördüğümüz kadar tanıdığımız insanlarla evliliğe de sanırım öyle bakıcaz.
Ayrıca o yazıyı kim yazmış bilmem de benim çevremde bu işler epey meşru,sadece sevişmek için evlenip ilişkiye başkalarının inancına, geleneklerine göre meşruiyet kazandırmak zorunda değil kimse.
Olumlu gelişmelerini bekliyoruz tullipcim,Allah yardımcın olsun.
ah ah bir arkadasin baska bir konuya yaptigi yorumu:
(daha ciddi bir sorun var, henüz evlenmeden yakınlaşmaya yeltenmeniz ve bunu burada yazarak meşrulaşmasına sebep olmanız...)
görünce yaram kanadi yine resmen.Rabbim cektigim sikintilarin mükaftaini görmeyi nasip etsin insallah.Elimde olsada tüm nisanlilari,sözlüleri,ciddi düsünen geleck kurmak isteyen,cocugumun babasi bu adam olsun deyip hayalleri olan herkesi uyarabilsem,ben cektim onlar cekmesin.Ne hayallerle evleniyoruz yarab,sen yar ve yardimcimiz ol,yuvalarimizi koru((
Ben alıntıladığın kısmın tam tersini düşünüyorum.Evlencek çiftlerin öncesinde beraber yaşaması bence şart.Evin içinde alışkanlıkları nasıldır,ten uyumu var mı vs bunları bilmek lazım.Böylelikle evlendikten sonra bi yabancıyla aynı eve girdiğini anlayıp kısa sürede boşananların sayısı da azalır.
Şu an görücü usulüne nası bakıyosak,ileride böyle sadece dışarıda yemeklerde vs. gördüğümüz kadar tanıdığımız insanlarla evliliğe de sanırım öyle bakıcaz.
Ayrıca o yazıyı kim yazmış bilmem de benim çevremde bu işler epey meşru,sadece sevişmek için evlenip ilişkiye başkalarının inancına, geleneklerine göre meşruiyet kazandırmak zorunda değil kimse.
Olumlu gelişmelerini bekliyoruz tullipcim,Allah yardımcın olsun.
Arkadaslar durum güncellemesi icin yaziyorum,esimden bu hafta kan alindi,haftaya da sonuclari ve diger testler yapilip,fizyolojik nedenlerini artik ögrenecegiz,esim doktora gidecegi zaman benim de baska isim vardi ama henüz acilmamisti ben de senle gelip doktorda bekliym dedim ama bozuldu biraz yine de bisey demedi tmm gel dedi ama sonanda vazgectim o da kendince hakli bir erkeklik gururu var, sonanda vazgectim tam ben isimi halledip yürüourdum ki beni yakaldi yolda 10 dk da bittigi icin isi ben de bi hafiften ne cabuk bitti dedim ama kan alinmis kolunu gördüm cidden :))) ben gitmeyince daha iyi oldu sanirim,simdilk durumlar böyle,en azindan bu sürece sadece benim söylediklerimle gelmemiyz,kimseaye bisey anlatmadan doktoru kabul etmesi beni mutlu ediyor. Önceden sadece o da yien zar zor psikoljik,evlilik danismanin fln kabul etmis,böyle kan testidir ,hormonlardir ölcme fln bunlari istemedigini kesin bir dille belirtmisti,ama tabi artik 7 ay oldugu icin o da bunun böyle gitmeyecginin farkinda,sonuclar elimize ulastiginda daha iyi olacak en azindan fizyolojik nedeni varsa onu anlayacagiz,daha sonra gelismelri yazarim tekrardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?