2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Merhaba tullip,

Konunu bayagidir takip ediyorum ama üye degildim. Yasadigin gercekden cok zor ve sabrina gercekden sasiyorum. Ben biseyi istesem dilime dolasam, kafama taksam artik esim dilimden kurtulmak icin istemese de mecbur kalir. Sen nasil oluyor da bu kadar sabirli olabiliyorsun gercekden anlamiyorum nerdeyse 7 ay oldu degil mi evliligin yolunda gitmiyor ve sen bunu halledemiyorsun tek basina caba gösteriyorsun ama oda yeterli olmuyor...Bence de görümcenle yada annesiyle konusabilirsin esin seni dinlemiyor ve aciklama yapmiyorsa muhakkak ki onlara aciklama yapmak zorunda kalicak. Bence sonuclari bekle ve sonrasinda esin de daha fazla caba göstermezse bunu biriyle konus yoksa bu sekilde cok yipranirsin ve sorunu ne yazik ki asamazsin böyle...

Bu arada yurt disindasin galiba yanlizmisin orada ? Ailen falan var mi ?

siz sadece ilk ve son yorumu okumuşsunuz keşke zaman ayırıp tamamını okusanız tulip arkadaşımızın yaşadıklarını daha iyi anlardınız
bu sorun çıkalı yeni olsa , eşinde ufakta olsa bir çaba olsa dediklerinizi onaylardım
ama konuyu aylardır takip eden biri olarak ben tulpin söylemesinden yanayım
tulip sorunu görümcenle veya teyzenle birisiyle mutlaka paylaş
ben senin yerinde olsaydım teyzem güvenilirse önce ona herşeyi anlatırdım , sonuçta teyzen bizlerden daha iyi eşini seni tanıyor sana daha yapıcı yardımlarda bulunabilir
sonrasında görümceme anlatırdım ,

Arkadaslar dedigim gibi 75 sayfayı okumam mümkün degil.Tabii ki yazdıklarım yanıltabilir şu an mesaj sahibini.
Siz başından takip etmişsiniz.
Benim dediklerimi yok say arkadasım...Zor bir vaziyet 7 ay gecmiş süre.Takip eden arkadaşlar sana daha iyi ve doğru dfikir verecektir.Kusuruma bakma...

Bu konu bana ait evet Tiryandafila. Çok zor zamanlar geçirdim. Bunu en iyi bilenlerden ve bana yardımcı olmaya çalışanlardan biri de sendin, unutmuyorum hiç Tullip arkadaşıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar gidişat aynı oldu ama eşi kimseye duyurmadan doktora gitmeyi kabul etmiş. Farkımız burada ve bu çok iyi bir gelişme. İnşallah her şey yoluna girer.

Benim eski eşim de öncelikle üroloğa gitmişti ve hormon testi yaptılar. Pepe'nin dediği gibi bir durum oldu sanırım bizde de. Hormon değerleri çok normal çıktı. "bak gördün mü hiçbir sorunum yokmuş" demeye başlamıştı bu sefer. Hormonlar normal çıkınca doktor buna o çok meşhur via... muadili bir ilaç verip yollamış. Dememiş ki senin sorunun psikolojik olabilir. Eski eşim olacak adam da pek kurcalamadı heralde ne olabilir diye sormadı, bilemiyorum onu. Cinsel olarak tercih edilmiyordum ben belki de aynen Pepe'nin dediği gibi.

arkadaşım hala yılmadınmı şu durumdan merak edıyorum adamın hormanları normal çıkarsa ne yapıcaksın

emınım sen devam edıceksın bu evliliğe ailelerı işe karıştırma bu çok özel bı mevzu

görumcen bılse ne olcak abı neden yapmyorsunmu dıcek

Evlenmeden önce birlikte yaşamak inan yaşadığın şu durumu değiştirmezdi çünkü evliyken bile hala daha sorunun sebebini itiraf etmeyen adam bekarken bir memleket bahaneyle seni hayli hali atlatırdı
bu konuda geriye dönük pişmanlık duyma bence evlenmeden önce birlikte yaşamamak asla bir hata değil.

tıpta çözüm aramak için adım atmışya afedersin olmayana bile nakil yaparak çözüyorlar ama bi şekilde çözüyorlar tıp bu konuda o kadar ilerledi

Yazılarını okurken bile ne kadar üzüntü içinde olduğunu farkedebiliyoruz o his geçiyor insan bu durumda illaki anlatmak ister ama şahsi görüşüm şu tibbi süreç içerisinde bu durumu aileye yakına arkadaşa açmaman zaten bu yakından yardım alma işi doktora gitmeye ikna etmek için değilmiydi şimdiden sonra ne faydası olabilirki
birde anlattığın kişi çok güvenilir dahi olsa haliyle sürekli gelişmeleri takip etmek isteyecek sürekli birine malumat vermekte sıkar.

İnşallah her şey yoluna girer.

konuşcağın kişinin eşinin sevdiği saydığı güvendiği ve hatta sözünü dinlediği lafına değer verdiği biri olmaliki söylemene kızmasın ve karşı tarafla rahatlıkla konuşabilsin

Okuduklarima inanamadim ben ne demej turk kadini icin cinsellik birsey ifade etmiyor ne munasebet pekalada kadinlarda cinselligi seviyor bana gore duyarliliklari erkeklerin cok cok ustunde kadin bir iliskide birden fazla orgazm oluyorken erken bi sure ara vermek zorunda kaliyor tabiki bu buyutukcek bi sorun
Aile konusuna gelince bu asama bir,gecsin indan sonra bakilsin caresine ama fizyolojik bissy cikacagini sanmiyorum deger araliklarinda cikar ama saglikli erkekteki degerler nettir bizimde boyle test maceramiz vardi

Canim bir erkek işi nekadar yoğun olursa olsun, en fazla 1 hafta dayanir, bir şey sorcam acama farkli şekillerdemi kendini tatmin ediyo, hiç yakaladin yada sezdin mi??

Bence kimseye anlatma canim, konu çok özelll ve hasas , kendi aranizda halletmeye çalişın derim

Arkadaslar kan sonuclari cikti,hersey normalmis.Ama diger testlerin sonuclari malesef yine haftaya kaldi,doktor cok yogun bu aralar.Diger testler idrar,ekg ve ultrasyona girmek.Bunlarin sonuclari haftaya cikacak.Simd benim kafam karisti kan degerleri normalse yani bu hormonlarin da normal oldugunu fizyolojik bir anormallik olmadigini mi gösteriyor?Nolur bilen,anlayan cevaplasin.Yani kan degerleri normal olup da digerlerinde mi bir sorun cikacak.korktugum basima geliyor gibi ,psikoljik sanirim,beni daha zor günler bekliyor,evlilik danismanina gidecek mi hadi gitti faydasi olacak mi,nasil basa cikacagim bundan sonrasiyla.Allahim sen yardim et,beni terketme................

Bütün testler çıkmadan bir şey söylemek zor olur canım, Allah yardımcın olsun. Bu arada, hangi hormonlar için test uygulanmış, biliyor musun?

Canım dur bakalım hemen paniğe kapılma. Diğer sonuçlar da bir çıksın. Ben hatırlayamıyorum eski eşimin yaptırdığı tahlili, bu yüzden sana bir şey diyemiyorum bu konuda. Eşin bilmiyor mu peki, sormamış mı acaba hormon değerlerinin ne zaman belli olacağını?

Belki hormon değerleri normaldir de diğer sonuçlarda fiziksel ve de kolay çözümlenebilen bir şey olduğu çıkacaktır ortaya?

Diger testler cok ilintili degil bu isle ama gene bakilsin bakalim tr testesteron fsh ve iki tane da vaedi unuttum
Testleeu sen gordunmu dr sen gittinmi mis li konusmussun....

hormonlar normal anladığım kadarıyla.......ya cinselliği unutacaksın ya da bu adamı unutacaksın...yoksa çok yorulursun

tullipcim canım benim sonuçlar tamamen bi çıksın sorun fiziksel mi psikolojikmi belli olsun doktorun mutlaka tavsiyesi olacaktır..Bunlar için belli bir zamana daha ihtiyacın olacak sabret canım..Şu asamada başka biriyle paylaşman eşinin ters tepmesine neden olabilrir..
inş bir an önce sorunun hallolur..Baktın olay aynı değişen birşey yok kim bu konuda eşine baskın gelir o kişi ile paylaş...
çok uğraştın çabaladın biraz daha sabret ..sonu güzel bitsin kötü değil...

hormonlar normal anladığım kadarıyla.......ya cinselliği unutacaksın ya da bu adamı unutacaksın...yoksa çok yorulursun

peki sizce bu durumun hiçbir düzelme şansı olamaz mı? ben de bu konu yüzünden ayrıldım eşimden. eşim çok çare aramadı açıkçası. hormon ölçümünde hormonlar da normal çıktı. başka da herhangi bir psikolog- psikiyatr vs doktora gitmedi. psikolojik mi onu da öğrenemedik. sizin mesleğinizle alakalı bir konu olduğu için fikrinizi merak ettim.

Tatlım eşinin psikolojik bir sorunu olduğunu düşünüyorum, fakat mücadeleni ver , yorucu bir süreç tabi, ama eşin bu durumdan kurtulmak için çabaliyorsa sende arkasinda dur,ama çaba goremiyorsan nereye kadar boyle surecek bunu dusunmek lazim canim, tek başiba mucadele etmen çok yıpratır seni çok, Bende 3 yıllık evliyim, cinsellik önemli bence , sonuçta kadınız...

[,Eşim 36 ben 26 yaşındayım aynı sizin gb.Biz kaçarak evlendik malesef8 sene oldu evleneli).eşimle geri dönüş olmasın diyemi hislerimiz yüzündenmi artık kaçtığımız gün birlikte olduk 6 yaşında kızımız oldu ama gene nefsimiz körelme ikimizde çalışmasak allahın hergünü yapacaz o derece çünkü o bir görev değil doğal bir ihtiyaç olarak düşünüyoruz haftada en az3 oluyor bende çekmece çekmece sexi iççamaşırları gecelikler hep aynı maratonda da koşmuyoruz anlarsınız mini etek giyom evde içine iççamaşırı yok omuzları ovdurt belini ovdurt ağrıyo gb kapı açık duş alırım onun için evde sürekli bakımlıyım asla tüylü gezmem balkonu da denedik çatıyı da kendi annemin yatağında ona tecavüz bile ettim )memlekette) 4 gün önce malesef 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2gün adet oldum 2 gündür tık eşim demin telefonda dediki akşam sen bana masaj yap sonra ben sana yaparım.''SANIRIM BİZİMKİ 8 SENEDİR AZGIN SENDROMU'' )))))))

ne güzel

keşke bu fantazilerinizi tullipin konusana yazmasaydınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…