2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

çok sevindim allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda atlatırsınız bu durumu. birde çözerseniz bunca fedakarlık yapılan bir evlilik tadından yenmez :)

Yok mu bana yardim edebilecek kimse,dertlesmek istiyorum,uykum yok,biyere de sigamiorum sinirimden.diorum ya bi iyi bi kötü evliligimden o kadar yoruldum ki,aslinda konustuk doktora gidecegini söylemisti.Ama bugun bisey oldu yani aslinda cok önemli degil ama bizi etkilemyi basardi yine,aylik telefon ,internet parasi normalde esim olacak sahsin hesabindan otomatik kesilir,ama daha sonra biz sirketi degistirdik öyle oluncada otomatik kesilmeden ziyade maille faturayi yollayacklrini söylediler.Gecen ayin faturasi da gelmedi,maillerimide hep bakiordum,bu ikimznde dikkatini cekiyordu ama herhalde hesap kesim tarihi farkli fln dedik bizde bisey anlamadik,bugun evden aradilar sizin faturaniz ödenmedigi icin faizyle birlikte 3e katlandi 50 iken 150 oldu,hala ödemezseniz internetinizi kesecegiz dediler.Ben tabi sok iyide siz bize mail atmadiniz fln dedim hayir atildi 2 kere dediler.Sonra ben esimi aradim iste söyledim durumu fln o da cok sasirdi.Ben de maiilerimi tekrar kontrol ettim hala yok,birden aklima spamlara bakmak geldi,megerse oraya düsmüs!!!Tabi sasirdik ama bi hak da iddia edemyiz evt benim hatam normalde ben diger mail bölümünü de acarim ama acmayacgm tutuu bu kez (Nese esimle de telefonlastik,ödüyecz bu parayi mecburuz,ama kendisi eve bi geldi suratindna düsen bi parca ac olmasa yaptiigm yemegi yemicek o denli,neyin var diorm yok bisey diyor.Anladm seni ben de kendime kizdim da dedim napabilirm keske baksaydim spam maiilere ama onu tammaen unuttm,neymis efendim ben umursamiormusum bosu bosuna 50 iken 150 ödeyeckmis beyefendi.Kac kere de özür diledim,yok surat yine sirke satiyor,kucaginda leptopu konusturmadi bile isle ilgili bisey calisorum suanda die,neyse sustum 1 sa 2 3 4 oldu gece saka gibi gelmis bi de bana iyi gecelr dior.
Ben de dayanamidm tabi noluo ya dedim sana iyiki ben bi hata yaptim,demek benim bi hatamda böyle oluor,ama ben dedim senin hatalrin yüzünden 6 aydir neler yasadim,hangi para telefi edebilir peki bunu,ben nasil katlaniyorum o zman sana dedim,neymis sen umursmaz davrandin ben ona kiziyorum,öyle mi dedim peki senin umursamazliign nolacak dedim,sen umursamdin mi beni evlilgmizi timarhanalik olacagim senin yüzünden ,sen ben senle konsana kdr bilecözelim su isi ben seni de evlilgimi de umursuyorum dedin mi dedim,bana bu para meselsi yüzünde trip yaprke biraz vicdanin olsun,ben olsam utanirdim dedi.Daha da konusamdk basi agriormu,yok özür diledi öyle yarim agiz,erken kalkicam yarin basim catliyor dedi,simdie uyuyor fosur fosur.Ben de sinirliym ya e sen hangi doktora gideckisn dedim,anladi tabi ne icin sordugmu gidecem iste ne soruosun cars günü biliosun dedi,ben de seninle gelicem deyince de kabul etmedi pasam.

Ben o doktora gitsede sonuc ne olacak benim evliligm kurtualck mi bilmiyorum gercekten,ama bildiigm tek sey var kopuyorum ondan günden güne soguorum,hele de bu olaydan ötürü suanda yüzünü dahi görmek istemiorum,belki de bu gece ilk defa ayri yatacam,yaninda uyumak istemiorum,yasadiklarim tam bir kabus,ne evlilik denir buna ne mutluluk..Ben artik uyanmak istiyorum..

en son sözlerime alınganlık yapıp kırıcı konuştuğun için konuyu artık takip etmiyodum
ıştım ama baktım yine üzgünsün dayanamadım kaytsız kalamadım. kırılma sakın ama eşin bişey çözme peşinde değil seni oyalıyo çaba görmüyorum onda seni yanında istememesi bunun en büyük işareti bence kanma onun duygusal konuşmalarına gerekeni yap doktora al git onu

çarşamba günü doktora gideceğine inandın mı peki?

Evet inandim cünkü bana yalan söylemez,yani gitmicem beni zorlayamzsin fln der,ben susayim diye gecistirmz konulari,öyle oyunlarin adami degildir.Daha öncede gidecgim diye bisey hic söylememisti,tabi tr deki izin zamanimizi saymazsak.

alone2 mesaj kutunu bosaltirmisin ltfen,bosalttiginda herhangi bi yazdigimi begne ki anlayayim.

şu zamana kadar sabrettin doktora gidene kadar da sabret tullipcim
bi gitsin neyin nesiymiş bi öğrenin ona göre yolunuzu çizersiniz
sinirli olmasının altındaki tek sebep fatura değildir emin oldoktora gidecek ya stresi artmıştır
erkekler bu tip ddurumları haddinden fazla gurur meselesi yaparlar
sık dişini bekle çarşambayı

sen, ben de geleyim dediğinde karşı çıkmış
sence bunun sebebi, senin yanında doktordan gelecek yorumlardan utanabilme ihtimali mi?
yoksa sorunu tahmin ediyor olduğu için bu sorunu senden saklama çabası mı?

Son mevzunuzda sizin de hatanız var bence.
Eşiniz bu fatura olayına bozulmuş belli ki, suratta asmış olabilir,
keşke üstüne çok gitmeseydiniz, sonuçta oda sizin üstünüze çok gelmemiş, birşey dememiş,
canı sıkılmış olabilir normaldir.
Bu mevzu karşılığında eşinizin sıkıntısını yüzüne vurmanız bence doğru olmamış,
ama siz kendi içinizde haklısınız elbette, elinizde olmadan dışarı vuruyorsunuzdur.
Eşinizden soğuduğunuzu hissetmenizde normal, çünkü eşler arasında cinsellik
bağlayıcı birşey, herhangi bir ufak sıkıntıda dahi patlamalar büyük olabilir bu sıkıntıyı aşmadan.
Eşinizi beraber gitme konusunda mutlaka ikna edin bence de,
ilk etapta sizle beraber doktora girmeye utanıyor olabilir ama yanında girmeseniz bile,
doktora beraber gidin bence.
Allah yardımcınız olsun.

Tullip esinin en ufak hatasinda erkekligini yuzune vurma ...
O konuda cok hatalisin bence.
Cunku o an konu o bile degilken, bunu yapman cok yanlis ...
Ayrica esinin tahammul siniri da cok yerinde :)

Konu ne olursa olsun asla kisellestirme yapmayin.
Bunun sonu goruldugu uzere sen soylesin, sen boylesine gelir ve olay yoktan yere buyur...

O nedenle bir daha asla bu hataya dusmemeye calis...
Hele hele sizin 1.cil sorununuz buyken ...

Doktora kendisi gitmek istiyorsa gidebilir .
Sen gercekten gitmis mi , gitmemis mi diye hastane kayitlarina ulas bence...

ama evet zaten onun tarzi bu konusmaz surat asar,o da beni öldürmeye yeter,ben de hata yaptim belki bu konuy acarak ama ben de kendime göre hakli degil miyim,benim ilk hatamda böyle oluyor,peki ben ona nasil dayaniorum,saka gibi kac aydi elini dahi sürmeyen bi insana eslik ediyorum,gercek olmayan bi evlilige dayanmaya calisiyorum.

O öyle suratini asinca ben de dayanamdim,bir görseniz o zaman dünya benim basima yikiliyor resmen,düsünün 2 yabancidan beter oluyoruz,getirdigm cayi icmedi kalkti kendine cay aldi,bu denli muamelyi haketmedim,ben neden ona dayaniorum,bana umursmazsin deyince de tam patladim,öyle mi dedim peki ya senin umursamzligin,hayir insan önce bi kendine bakar cidden ,kaldi ki ben hatami kabule ttim özrümü de diledim yok yere faiz ödeyeciz ama benim elimdne de baska birsey gelmiyor,ben calissam bu kadar sorun olmucakti herhalde dedim,ben öderdim fln dedim,konu baska yere gitti,ne alakasi var sacmalama,ben de devam ettim yoo yoo anladim ne kiymetli paran varmis,bi dahaki ay harclik almam senden 5 kurus kapatirsin dedim.

bence o senden habersiz gitti bile doktora ama doktorunda yapacak birşeyi kalmamıştır belki...
o onun en değerli varlığı o hiç istermi kuşu ötmesin.. ama napsın adamcağız.

mutlaka sende git onunla doktora

Carrie,ben dr a daha önce gitmedigine eminim,kendi halinden memnun ee esi de katlanior herseye en azindna ailesine anlatmior,cekip gitmior,yemek pisirmicem ne halin varsa gör demior vs vs,o dürüst bir insandir,gitmedim diorsa gitmemistir,gidecem diyorsa da gider,gitmeyeckse eger gitmeyecm bunu da böyle bil der,o böyle birisi,onu en iyi ben tanirim.

peki sordunmu neden seninde gelmeni istemiyor?

Gerçekten maşallahın var tullip, bir kaç ufak sinir kriziyle atlatıyorsun. Mesele adamın sana aylarca el sürmemesinin ötesinde bunu önemsememesi zaten. Hem ortada ondan ötürü düzgün gitmeyen bir şeyler var, hem bir şey yapmamakta ısrarcı, hem de bunun mahcubiyetini duymaktan uzak sana kusur bulma çabasında. Sen kalkmış hatasını yüzüne vurmuşsın, ben sanırım haşlak çayı bardağıyla beraber suratına atmıştım.

Buraya kadar sabrettin, gerçekten kendi adıma takdir ettiğim bir sabır bu daha önce de yazdığım gibi. Biraz daha sık dişini, sonunu görmeye çalış. Zaten devam edip etmeyeceğine karar verecek olan sensin ama neyle karşı karşıya olduğunu bilmek ilerke keşke dememen için gerekli.

cok sagol ladykaka,bu foruma konu actigimda 2 aylik evliydim,7 ay olacak artik,neler yasadim ,neler hissetim anlatmaya kagit yetmez,ins bu sabrimin mükafatini alirim,bu aralar beni ayakta tutan tek sey bu,ben de cok degsitim ama.Önceden özelikle herhaftasonu tmm kesin bu kez bise olacak derdim,o gece olmadysa sabaha kdr aglar,olsun ya yarin olabilir belki derdim,ne ilgincki bunlari bile kendi iicmde yasardim,esimin haberi bile olmazdi,ya da demezdi yani canim cok yorgunum yarin deneriz söz vs die,aynalara küstüm insan elini yüzünü yikarken aynayi kendini görmesin die havluyla kapatir mi,insan vücuduna,kendi üreme organina igrenerek bakar mi,sucu hep kendimde aradim,ister istemz hepimiz bu tarz seylerle büyümusz,birine söylesem,sen kadin olmayi beceremiyorsun adam napsin diye suclarlar diye bile korktum,sonra sonra tüm bu yazdiigm kötü psikoljilerden kurtuldum,o gecelikleri kendim istiyorsam giyiyorum,ama beklentim olamdigi ve bosa cikmadigi icin de daha az üzülüyorum,son gelisme olarak doktorada gitmeyi kabul etti,önce bi kan hormon testi fln,daha sonrada psikolog evlilik danismani. 7 ay..Söyle bi düsünuyorum,komedi repligi gibi olacak ama ne cektim be !!! (((((((((((((((

bu kadar süre neyin sorunu bu şimdiye kadar beklemesi bile hata ben olsam başka erkeklere bile ilgim kayabilir sonuçta bir erkeklermi cinsellikten zevk alıyorlar üstelik biz daha fazla isteriz erkeklere göre ama işte toplumsal şeyler kadın ol da kocanı memnun et geyikleri bilinçaltımıza yerleşmiş halbuki adam sorunlu defolu gitsin tedavi olsun gelsin banane.

ben vajinismus olsam filan acaba bu kadar uğraşırmıydı ya da kaç erkek bu kadar üstüne düşer bu işin o da ayrı mesele?

zaten artık istesenizde sizinle muhattap olmam,
ayrıca sizin saygınız çok daha takdire şağyan

canım üzülme nolur hersey düzelicek inşallah ben buna inanıyorum sayfanın basından beri okudum sıkıntını anlamaya çalştım okuyarak..demem şu ki bak mesela ben de vajinismlu bir bayandım bende 6 aylk evliyim ama bizi erkekler bekliyorda biz bekleyince gercekten tuhaf oluor tamam ama bazen demek ki bizim de bekleyip anlayış göstermemiz gerekebiliyor... kısacası bu bir süreç ben inanıyorum sizin evliliğinzde ve sende hiçbir problem yok allahın izniyle üzülme lütfen zamana bırak doktora gidin ama mutlaka çözülücek inşallah ben inanıyorum...sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…