2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

tulip sen acı çekmektenmi hoşlanıyorsun acaba sankı dipsiz kuyulardasında çıkamıyorsun

oysakı bı adım atıp nekadar feraha çıkacaksın senın durumdan okadarda rahatsız olduğunu düşünmüyorum artık çünkü konun başından sonuna hiç yol kat edemedin

tulip artık silkelen ve kendine gel bak artık seninde psikolojin iyiye gitmiyor kimse senden daha önemli değilki hele eşin kendinden başkasını düşünmüyor seni zerre kadar önemsese bir çaba sarfederdi o sorunun ne olduğunu biliyor ve senin çekip gitmeni bekliyor bundan emin ol çünkü o ayrılalım diyebilecek kadar bile yürekli birisi değil...bazen gözümüzde büyütürüz bazı insanları çok önemseriz oysa o insanlar tırnağımızın köşesini bile hak etmez...yazık etme kendine...

Bırakın kızlar harcasın kendini...Acı çekmeyi seviyor ! Ben artık buna kanaat getirdim..

Annene buradan sesini duyuramazsın o sebeble boşu boşuna yazıp çiziyorsun..

Annen yanındayken buraya yazdıklarını ona diyecektin...Annen biz olsak çoktan kolundan çekip almıştık,neyse..

Son gaz devam.

arkadaşlar konunun sonlarına doğru bende kendimle ilgili sorunları yazmıştım.en son eşimi ilaç konusunda ikna edemiyordum dedim.nihayetinde ettim ve başardım.tullipciğim sende yapabilirsin.üstelik benim eşim panik ataktı buna rağmen başardık.sende kendine güven lütfennnnn.bana özelden mailini yaz lütfen ben mesaj yazamıyorum canım

eşimle bizde çok sorun yaşadık ve vajinusmus illetni yendim şekilde bu sıkıntlarmız kavga gürültü boşanma dönemleri yaşadık vs.. en sonunda psikolojik destek aldık evlilik terapisti ve psikiyatır ve eşimde sıkıntı çıktı ve ilaçlı tedaviyi kabul etti 1 ay sonra herşey düzeldi çok şükür...ve hala ilacna devam ediyor nerdeyse 1 yıl olucak kasımdaa.... ne denir sorun varsa çözümlere odaklanmak gerek bacımm.. allah şifa versin yuvanıza huzur versin

başından beri takip ediyorum bu konuyu ama ilk defa yorum yapacağım bencede bazı arkadaşlar çok doğru söylemiş konu sahibi acı çekmekten hoşlanıyor galiba annesine söylemek istediklerini buraya yazarak duyuramayacağını oda pekala biliyor. günlerini kendine acıyarak geçirmeye devam etsin sayfalarca yorum yapılmış herkes kendince yardımcı olmaya çalışmış ama konu sahibinde 1 adım ilerleme yok bence siz çoktan kabullenmişsiniz bu hayatı

tulip güzelim hiç mi sevmiyorsun kendini hiç mi değer vermiyorsun kendine? kaç sayfa oldu kaç ay oldu ve sen sadece kendine acımaktan başka hiç bir adım atmadın..sadece kendine acıdın,üzüldün..burada seni hiç tanımayan birçok kadın sana üzülürken sen hiçbi şey yapmadın..neden?

bak dünyada çok çok büyük dertler var ve senin derdin çözümsüz değil..yani ah vah ölsem de kurtulsam boyutunda değilsin ki zaten böyle yaparak hiçbir sonuç elde edemezsin..ancak ağlar sızlar olduğun yerde sayarsın..

senin ki evllik değil,senin bi kocan ve yuvan yok..evlilik de cinsellik olmazsa olmazdır ve senin kocan bunu yapmıyor..ister cinsel sorunları olsun,ister eşcinsel olsun,ister hayatında başka biri olsun sonuçta adam bi adım atmıyor..yani yolun sonundasın artık..

keşke bizim seni düşündüğümüz kadar sen de kendini düşünüp güçlü olabilseydin.

Bu Kadar cok elestiru ne Halin varsa Gör xorumlarindan sonra yazmak istedim,Demenkki ben yanlis aktardim bazi seyleri.Bu aksam ya da en gec yarin tullipin en kararli ve güclü konusamasini görücek esim,aglamadan sizlamadan.Kesinlikle somut adim atmak zorunda oldugunu söylücem ki bu kesin kes üroloji ve psikolog olmak üzere Doktor a gitmek olacak,Eger Kabul etmeyecekse de tüm cesaretimi toplayip anneme anlaticam herseyi ve ben artik basa cikamiyorum bu durumdan dicem.Bu srada esimle konustugumuz gibi annemlere anlasamiyoruz demicem bilmesi gereken Kim varsa herkes sadece gercekleri ögrenecek. Ben sandiginizin aksine bu hayati kabullenmedim ki hala da cinsellikle ilgili hislerimin hepsi mevcut sadece bastirildi o kadar,ben ne bu hayata ne de bu adama mecbzrum kaldiki ailemde herzaman Arkamda ,benim Tek derdim bitersr bile ilerde elimden gelen herseyi yaptim diyip icimin rahat olmasi,ama artik beklemenin zamani coktan gecti 11 ay olacak bu evlilige katlanali.Konusmadan sonraki gelismeleri yazarim.(bu arada hem annemin gidisinden dolayi hem de icinde Bulundugum durumdan dolayi cok duygusal seyler yszdim ama simdi iyiyim yoksa derdim kendime aci cektirmek degil!!Hele gücsüz biri hic degilim)

Hem sormussun hem cevabini vermissin!sana soyle olabilir boyle olabilir denildigi zaman yok bu yuzden diyosun.normal bi erkek sevdigi uzerine basarak soyluyorum sevdigi isteyerek evlendigi birini daha 2 aylik evliyken arzulamamasi diye bisey mumkun degildir!eger soyledigin sebeplerdense de herkes yani cogumuz evlenirken buna benzer seyler yasamisizdir bana biraz karisik geldi sizin durumunuz

canım inşallah bu söylediklerini yaparsın ALLAH yardımcın olsun. Ağlayıp sızlamadan konuşmak en doğrusu. Sana daha önce kendi yaşadığım şeyleri anlatmıştım. Bizim de o soğukluk dönemlerimizde eşim ağlamamdan nefret ediyordu ve birşeyler değiştiyse benim kararlı olduğumu gördükten sonra değişti. Sanırım karşılarında ağlayan zayıf birini görmek hoşlarına gitmiyor sen konuşurken güçlü ol dik dur gerisi gelir zaten.

Insanlarin size tepki göstermesi cok taviz vermesinden sanirim...yani evet siz elinizden geleni yapiyorsunuz,bunca zaman onu hos tutmusunuz,anlayis göstermisiniz,yol göstermisiniz,ama karsinizda sizin anlattiginiza göre parmagini kimildatmayan bir adam var...oda sizin sevginize güvenip zaten hep yaninda oldugunuz icin bi adim atmiyor,galiba sizin kararliliginizi görmüyor ve bence sizde artik tavrinizi koymaniz gerekiyor...evet size istersen ayrilalim falan demis ama bunlarin laftankalacagini biliyor,ne bileyim sizi kullaniyormus gibi,zaten ayrilmaz gitseydi bugüne kadar giderdi diye düsünüyo gibi ve bu yüzden rahat..,bence iciniz rahat olsun siz cogu kisinin göstermiycegi sabri göstermissiniz ama bundan sonra ciddi adimlar atmaniz gerekir..,artik kendinizi düsünün,daha nekadar katlanilirki, biraz sizi seviyorsa ciddiye alipta kendine ceki düzen verecektir, vermezse degmezmis zaten,siz kendinizde suc aramayin..,artik o adim attsin o ugrassin,yoksa hem bosa vakit kaybetmis olcaksiniz hemde dahada yipranacaksiniz..,kimseyi düsünmeyin artik,unutmayin kimse sozden degerli degil...

Ciddi adim derken tekrar konusup bekleyin demek istemedim...son kez konusup yollayin onu artik biseyleri degistirmedende gelmesin,artik bunu yapmalisinizki biseyler degissin yoksa degisecegi yok...

söz alsanız da yine durum değişmeyecek gibi. bakın konuşmak çok iyi bir yoldur, duyguların ifadesi, düşünce paylaşımı bunlar çok değerlidir. ama bir yere kadar. aksiyon almak gerekir belli bir süre sonra, yoksa sözler ve düşünceler hükmünü kaybeder. siz o hükmün kaybolduğu noktayı çoktan geçmişsiniz. artık düzeltilecek bir yer yok bu ilişkide. restiniz sözlerden fazla olmak zorunda. artık evden mi gidersiniz, ayrılmak için harekete mi geçersiniz sözlü olmayan hareket içeren bir şey yapmadığınız sürece bu çözülmez. o zaman bile başarı kesin değil.

Az ömce konustuk ya dedim doktora gideceksin ya da ben bisey yapmiyorum Diyorsan da ben gerekli somut resmi adim Neyse atmaya hazirim,tehdit etmedom aslinda ama öyle slgiladi bagirti cagirti kavga kiyamet nerdeyse polis gelecekti,söz verdi sana söz veryorim gidecem dedi hem ürolog hem psikolog , bu kez herseyi söylücem 3 aydir olmuor demicem dedi,psikolga da görünecem herseyi anlaticam icimi dökücem,nisan zamani dügün zamani vs,elimden ne geliorsa yapicam dedi.

Canm konunu uzn zamandr takip ediyorm Allah yardmcn olsn umarim esin duyarli davranir bnce ayni psikologa sende git seni de dinlesin boylece eksik bilgi vermesni engellemis olursun

Bunlari 1 ay sonra yapmadiysa, 11 ay sonra yapacagina söz vermesi neye yarar. Eminim yine bisey cikar ortaya.

Bazen inaniyorum anlatiklariniza, bazen inanmiyorum.

Bunlari 1 ay sonra yapmadiysa, 11 ay sonra yapacagina söz vermesi neye yarar. Eminim yine bisey cikar ortaya.

Bazen inaniyorum anlatiklariniza, bazen inanmiyorum.
Beni tanimiyorsunuz ve bugun yarin konuscm dedim ve o aksam da konusttum,süphe duyabilirsiniz tabiki ama ben bu foruma inanki son yazdigimda dahil olmak üzere hic yalsn yazmadim,yalsn söylemek kisinin yakslanacsgi korkzsu ya da baskalarinin anlamasi ile ilgili degil aksine vicdan Messekreisel .esime duygularim var artik bastiramiyorum dedim,Az dsha seni mi aldatayim bunu mu bekliosun demistim demedim ama o devamini anladi belki de ondan artik dr gidecem söz veriorum dedi bana ilkkez,benim napacagim ise dr kontrollarindan sonra ortsya cikackHayatima elbet bir yön verecegim.

Siz kac tane sans verdiniz esinize. Her sans verdiginizde "bak bu son, bundan sonra sans yok" tavrini sergilemek istiyorsunuz fakat hic bir zaman son olmuyor ve esiniz bunuda biliyor. Eger bir bahane bulupta doktora gitmese hic sasirmam.

Ben sizin yerinizde olsam artik 1,2 ay sonra ayrilirdim bile. Simdide eger yarin randevu bile almiyorsa artik esyalarimi toplarim giderim. Bare sizin gerçekten ciddi oldugunuzu görsün. Yarin sabah ilk yapmasi gereken sey randevu almak zaten!

Eşiniz bu evlılıgı kolay kolay bıtıremıyecegınızın farkında akıllı bır adam...

Sızın kararlılıgınızı gorunce somut adımlar atıyor ..Gecenlerde doktora gıttı sız yumusadınız ama sonuc sıfır...

Ben sızın sabrınıza hayranım...

Ne psıkolojık sorunlu erkekler var ama cınsellık her daım on planda...

Eşiniz kendı sorunu bılıyorum ama sızınle paylaşmıyor...Cunku sızın cınsellıge verdıgınız onemın farkında...

Cınsellık olmadıgı ıcınde evlılıgınız tam olmadıgınızı dusundugunuzun de farkında...

Hayat sızın ya boyle yaşamaya devam edeceksınız ama sıkayet etmeden bır yıl sonrada hala eşınızın attgı kucuk adımlarla mutlu olup buraya yazacaksınız..

Yada bu evlılık boyle bır evlılık deyıp hıc sıkayet etmeden eşınızın dıger guzel yonlerını dusunup mutlu mesut yasayıp hayatınızdan sıkayet etmıyeceksınız..

11 aydır eşınızın cınsellık yonunden sıkayet edıp somut adımlar atmamanıza uyeler tepkı verıyor...

Adam hayatından memnun sızde boyle belırsızlıkten ugraşmaktan acı cekmekten...

Sızı anlamaya çalışıyorlar ama sızde bır uye olarak bastan sona konunuz okuyun ılk actıgınızdan berı onlara hak vereceksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…