Allah yardımcın olsun Tullip.Artık bu boşluktan kurtulma vakti geldi de geçiyor.
Beni de alsaydin ya canim annem,birakma beni mutsuzlugimla bir basina.En son dügünüm bitip arabada görümcelerim ve esimle otele dogru giderken böyle kötü olmustum.O zaman yine en azindan esim var demistim ,varoldugunu ve olacagini sanmistim,oysaki simdi o bile yok annem yapayalnizim,birakma beni :'((((((((
Beni de alsaydin ya canim annem,birakma beni mutsuzlugimla bir basina.En son dügünüm bitip arabada görümcelerim ve esimle otele dogru giderken böyle kötü olmustum.O zaman yine en azindan esim var demistim ,varoldugunu ve olacagini sanmistim,oysaki simdi o bile yok annem yapayalnizim,birakma beni :'((((((((
Bu Kadar cok elestiru ne Halin varsa Gör xorumlarindan sonra yazmak istedim,Demenkki ben yanlis aktardim bazi seyleri.Bu aksam ya da en gec yarin tullipin en kararli ve güclü konusamasini görücek esim,aglamadan sizlamadan.Kesinlikle somut adim atmak zorunda oldugunu söylücem ki bu kesin kes üroloji ve psikolog olmak üzere Doktor a gitmek olacak,Eger Kabul etmeyecekse de tüm cesaretimi toplayip anneme anlaticam herseyi ve ben artik basa cikamiyorum bu durumdan dicem.Bu srada esimle konustugumuz gibi annemlere anlasamiyoruz demicem bilmesi gereken Kim varsa herkes sadece gercekleri ögrenecek. Ben sandiginizin aksine bu hayati kabullenmedim ki hala da cinsellikle ilgili hislerimin hepsi mevcut sadece bastirildi o kadar,ben ne bu hayata ne de bu adama mecbzrum kaldiki ailemde herzaman Arkamda ,benim Tek derdim bitersr bile ilerde elimden gelen herseyi yaptim diyip icimin rahat olmasi,ama artik beklemenin zamani coktan gecti 11 ay olacak bu evlilige katlanali.Konusmadan sonraki gelismeleri yazarim.(bu arada hem annemin gidisinden dolayi hem de icinde Bulundugum durumdan dolayi cok duygusal seyler yszdim ama simdi iyiyim yoksa derdim kendime aci cektirmek degil!!Hele gücsüz biri hic degilim)
Az ömce konustuk ya dedim doktora gideceksin ya da ben bisey yapmiyorum Diyorsan da ben gerekli somut resmi adim Neyse atmaya hazirim,tehdit etmedom aslinda ama öyle slgiladi bagirti cagirti kavga kiyamet nerdeyse polis gelecekti,söz verdi sana söz veryorim gidecem dedi hem ürolog hem psikolog , bu kez herseyi söylücem 3 aydir olmuor demicem dedi,psikolga da görünecem herseyi anlaticam icimi dökücem,nisan zamani dügün zamani vs,elimden ne geliorsa yapicam dedi.
Beni tanimiyorsunuz ve bugun yarin konuscm dedim ve o aksam da konusttum,süphe duyabilirsiniz tabiki ama ben bu foruma inanki son yazdigimda dahil olmak üzere hic yalsn yazmadim,yalsn söylemek kisinin yakslanacsgi korkzsu ya da baskalarinin anlamasi ile ilgili degil aksine vicdan Messekreisel .esime duygularim var artik bastiramiyorum dedim,Az dsha seni mi aldatayim bunu mu bekliosun demistim demedim ama o devamini anladi belki de ondan artik dr gidecem söz veriorum dedi bana ilkkez,benim napacagim ise dr kontrollarindan sonra ortsya cikackHayatima elbet bir yön verecegim.Bunlari 1 ay sonra yapmadiysa, 11 ay sonra yapacagina söz vermesi neye yarar. Eminim yine bisey cikar ortaya.
Bazen inaniyorum anlatiklariniza, bazen inanmiyorum.
Beni tanimiyorsunuz ve bugun yarin konuscm dedim ve o aksam da konusttum,süphe duyabilirsiniz tabiki ama ben bu foruma inanki son yazdigimda dahil olmak üzere hic yalsn yazmadim,yalsn söylemek kisinin yakslanacsgi korkzsu ya da baskalarinin anlamasi ile ilgili degil aksine vicdan Messekreisel .esime duygularim var artik bastiramiyorum dedim,Az dsha seni mi aldatayim bunu mu bekliosun demistim demedim ama o devamini anladi belki de ondan artik dr gidecem söz veriorum dedi bana ilkkez,benim napacagim ise dr kontrollarindan sonra ortsya cikackHayatima elbet bir yön verecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?