eet dediğin gibi olması lazım ama erkeklerin dünyası farklı sevmekle cinsellik farklı onlar için evliliğine imrendiğim dışardan bakınca adam sandığım insanların bakıyorum facende yabancı hatunlar ekli çıplak resimli anlıyorummki sevsede yapıyo sevmesede özleri hep dışarda oluyo malesef
Kendinizi niye bu kadar alçaltıyosunuz ki?Göğüs dediğiniz nedir yani
Benimde hiç yok sayılır. 70 A destekli kullanıyorum
Bir hafta sonra düğünüm var ve bunu hiç kafama takmıyorum.
Tabi ki isterdim şöyle dolgun olsun giydiğim yakışsın ama yok işte napalım :)
Nişanlım da farkında çok küçük olduğunun ama sorun etse benimle evlenmek istemezdi heralde
Öğrenciyken yurtta südyen takmazdım. Bir gün nişanlım geldiğinde(o zamanlar sevgiliydik) Öylece inmiştim aşağı.
O an bişey diyememiş utandığından ama nişanlandıktan sonra söyledi o kadar da küçük olduğunu düşünmemiştim diye.
O kadar narin göründün ki gözümde elini tutmaya bile kıyamadım der
Bende yapcak bişey yok hayatım bende senin göbeğinin bu kadar büyük olacağını tahmin edemezdim diyorum gülüşüyoruz
Demem o ki seni gerçekten seven adamın umrunda olmaz göğsünün kaç beden olduğu..
Kimse mükemmel değildir ki elbette vardır bi kusuru.
Kendinize yazık etmeyin
Evt dogru malesef bu böyle. Allahim o günleri göstertmesin bize ins. Senin karsinada hayirli bi es cikarsin, Allah korkusu olan Dinine düskün olanlara daha güvenim var, Niye kendinde kusur buluyorsun Sanki erkekler dört dörtlukmu herkesin bi kusuru var. Daha evli degilsin böyle seylerle simdiden kafani bozma mutsuz etme kendini.
Ah canim Benim tek sorunun bu olsun ya. Bak Evlen hamile kal nasilda büyüyorlar😊, Benim suan 6 aylik bir oglum var emzirmeme Rahmen cok büyükler, Bende az Bise daha kücük olmasini isterdim herkes ila biseyi kafasina takiyor dedigim Gibi kimse dort dortluk degil, mesela Benim bi üvey teyzem var benimlen yasit (22 yasindayiz) onunda gögüsleri Cook kucuk ama esiyle cok mutlular. Her erkek buyuk sevmiyor bazilari kucuk seviyor.......ben kendimi komple beğenmiyorum en büyük takıntımsa göğsümün olmaması hiç bi erkek öyle bi kadınla beraber olmaktan mutlu olmaz heralde o eksikliği dışarda tamamlamaya çalışır hiç güvenmiyorum erkeklere yapmaz dediklerimiz neler yapıyo allah vijdanı bütü insanlarla karşılaştırsın herkesi. sen neden beğenmiyodunki kendini en azından göğsün vardır
haklısın canım ama inan erkekler çok başka yaşıyo biz çok temiz düşünüyoruz oyüzden üzülüyoruz zaten allah öylelerine fırsat vermesin, evet evlide değilim evde kaldım gerçekten bebek görünce deli oluyorum
Herşey cinsellik değil ki. Bende südyensiz dümdüz duruyorum. Ama napıyım böyleyim işte. Nişanlımda gayet farkında bunun..küçük değil canım südyensiz düz duruyorum ancak ıplakken farkediliyo o derece ve ona oranlada geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı kocaman göbeğim var giydiklerim yakışmıyo cidden( erkek arkadaşım küçük sanıyo südyenli haliyle görüyo tabi geçeği görse yıkılır. bişey dese zaten çok kırılırım alınganım (( kendimi aşağıladığımdan değil ama erkeklerin zihniyeti farklı işliyo canım oyüzde
Herşey cinsellik değil ki. Bende südyensiz dümdüz duruyorum. Ama napıyım böyleyim işte. Nişanlımda gayet farkında bunun..
Sen bunu dert ettiğini belli etmiceksin işte..
Yasin kacki? Bak sevgilim var diyorsun Niye Evde kalasinki. Bizde Burda bam baska konu acdik simdi 
29 oldum(daha neolsun erkek arkadaşımla sorunluyuz olmıycak gibi. mutlu bile olsalar erkekler çok nankör canım çoğunun gözü dışarda manken gibi eşi olsada yinede doyumsuz oluyo içlerinde var bence
Arkadasinda dedigi Gibi Bunu sorun etigini belli etirmicen, ins Hersey gönlunce olur cok mutlu olursun
Aynen öyle dümdüz :)göğüs konusun atahammülüm yok bunu kimseyle paylaşmam zaten hele erkek arkadaşımla asla. sendemi dümdüz duruyosun
Arkadaşlardan biri demiş ki ben artık yazını okumayacağım cevap da yazmayacağım. Ben de bu tarz bir şey demiştim kendi kendime bi kaç hafta önce. Ama sonra şunu farkettim. Bu gerçek hayat. 3 saatlik bir filme sıkıştırılmış bir hayat değil. Her ne kadar hemen bir aksiyon olması gerektiğini düşünsek de her zaman öyle olmuyor. Ha hala tullipin biraz ağırdan aldığını düşünüyorum ama bence bunun sebebi de artık onun da bir çeşit depresyonda olması.
Bazı arkadaşlar da sabret demiş. Biraz daha dene. Ben o arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Mesela ne kadar? 10 ay demek ki size çok fazla gelmemiş hani daha ne kadar süre geçerse sabret demekten vazgeçersiniz? (yukardaki paragrafla çelişkili gelebilir ama ben savret demiyorum aksiyon al diyorum ama işte aksiyonu ağırdan almasına kızıp da başlığı bundan sonra okumayacağım demememin (başkalarının değil kendi dememin)yanlış olduğunu vurguladım sadece)
Annenle değil de kv ya da görümcene anlat diyenlere ise sadece gülüyorum. Ne kadar iki aile birleşse de kimse kimseye kendi evladından yakın olamaz ve ikisi arasında kalırsa da bir anne kendi evladının yanında olacaktır. Bu bazen bilerek olmaz. Ama insanoğlu bazen o kadar toz kondurmaz ve kondurmak istemez ki el kızına iftira bile atabilir. Senden oluyo falan bile diyebilir. Çiğ süt emmişiz sonuçta. Zaten görümcesi de bir melek değil. Kötü biri demiyorum ama nişan döneminde ağzından burnundan getirdiğine göre sütten çıkma ak kaşık değil. Burda ben hala birine anlatılacaksa anne ya da en azından kendi akrabalarından birine anlatmsı taraftarıyım ama bazen insanın kendi akrabaları bile hasetlik içinde davranabiliyorlar. O yüzden bana hala en iyi şık anne gibi geliyor.
Tullipçim ben sana artık pek bir şey diyemiyorum. Ne desem boş çünkü. Her ne kadar şu anda esip gürlüyor görünsen de yumurta popoya dayanınca gene bir şey olmayacak gibi geliyor. Yine de karşına alıp konuştuğunda:
1. Daha önce bir kadınla birlikte oldun mu?
2. Eşcinsel misin?
diye sor? Dobra dobra sor. Sen de erkek misin diyebiliyorsan ki bence haketmiş eşcinsel misin diye sor. İnançlı biri ise. Bana dürüst olmuyorsan eğer sana hakkımı helal etmiyorum ve seni Allah'a havale ediyorum de.
Bir de şimdi aklıma bir şey geldi. Diyorsun ya hep benden önceki kız arkadaşı ile konuşmalarına şahidim. O insanın erkek olma ihtimali var mı? Kadın olduğundan %100 emin misin?
Neyse tullip Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?