2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Tullip ne beklediğini anlamıyorum gerçekten ve eminim sende ne istediğini bilmiyorsun. Başından beri doktora gittim gideceğim gidiyorum bitmedi bunlar. Gidemedi bir doktora yaaa. Sen çok kararsızsın anneme söyledim söyleceğim. Evet psikolojin bozulmuş olabilir ama daha ne kadar yanlış yapmaya devam edeceksin. En sonunda birlikte olacaksınız ve adam 2 yıl daha sana dokunmayacak bu seferde sen bırakamayacaksın adamı. Bu işin sonu yok tullip. Eşin isteseydi en başından giderdi tedavisini olurdu. Artık onu savunma. Herkes kendi hayatını yaşar. Ömrünün sonuna kadar böyle mi yaşayacaksın? Adamı iyileştireyim derken sen kendini kaybettin

tulipciğim var mı yeni gelişmeler? konununa sahte diyenlere kızıp bizi habersiz bırakma gerçekten hergün aklımızdasın umarım her şey yoluna girmiştir...

canım cok cok üzüldüm ya ara ara okuyabildim yazılarını ama ciddi anlamda üzüldüm benim aklıma bişey geldi denedin mi bilmiyorum işe yarar mı onuda bilmiyorum ama ben olsam denerdim heralde, gerçi iyi degil diyolar ama haplar var erkegi kendine getiren yada ona içirebilecegin herhangi bişey. onları denesen nasıl olur..

Tulip merak ettirdin kendini. Lurtfen en azindan iyiyim diye yaz.

Son düzenleme:

nişanlıyken hiç aranızda bişeyler olmadı mı. yasak hersey tatlı gelır ya oyle bişe. hiç daha ilerisine gıtmek istemedi mi. çok şaşırdım ya. bence kocanı sessızden takıpe al belki hemcinsidir sevdiği. boyle seyler olabılıo. inş. size olmaz. ama belkide kafası karısıktır. guzel bı gecelık gıy yatagır ama usteleme 5 kere 10 kere yap bıkmadan. kocan sonucta.

Tullip canim yeni bir gelisme varmi bizi haberdar et, insallah cozulmustur sorunlar.

tulip hanım neden gelişmeleri yazmıyorsunuz
yoksa bir ilerleme katetmediğinizi söylemekmi istemiyorsun

geçen yeni bir konu açıldı kadın kocasıyla 7.5 senedir hiç birlikte olamamış

tullipin sonu da maalesef bu bana göre

çünkü adam gay.

ve tullipi kandırmış evlenmeden önce kendisini zorlayarak dahi olsa kandırmak amaçlı kendini heteroseksüel göstermiş

kızı kandırınca da paravan yapmış bir kadınla evli ama bir erkek sevgilisi var (tamamen benim düşüncem)

benım aklıma bundan başkası gelmiyor

konu 2012 de açıldı 132 sayfa yazılmış ama adam hala reddediyor

ben onun iyi niyetine inanmıyorum tullipin sabrına hayran kaldım ben olsam çoktan boşardım

koca asli kusurlu, kocalık vazifesini yapmıyor dese hakim direkt boşar zaten.

ben olsam herkese de neden boşandığımı söylerdim adam birazcık sorumluluk alsın bu evlilikte ezilen sadece kadın çünkü.

ne güzel hem kadının hayatını çal hem de hiç birşey yapma.

bana böyle konular inandırıcı gelmiyor tamam kısa süreli isteksizlikler olur da biri yazmış 2 senedir yok diğeri 7 aydır istemiyor falan palavra yani yoksa sokakta üstümüze atlayacakmış gibi bakan adamlar evlenince bıkıyorlarmı yani alakası yok insanları kandırıyorlar burada oyun yapıyorlar...

Arkadaşlar burda pek çoğumuz tullipin konusun baştan sona takip ediyoruz. Tek tek her yazılanı okuduk. Onun samimiyeti içimize işledi. Herkese fake diyin ama tullip'e asla. O artık bizden biri gibi oldu. O kadar paranoya yapıyorum ki Mune'a acaba sizde kişisel bilgileri var mı diye soracağım. En azından biri arasa iyi mi sağ mı öğrense diye. Tullip'e laf yok.

başına gelince anlarsın :))

illa gay ya da iktidarsız olması gerekmez.Eşiniz aseksuel olabilir.Bir araştırın derim

Son düzenleme:

arkadaşım neden palavra olsun ki!! sanaldayız diye mi tullip yalan bir konu uydurup bu yalanı 1 senedir sürdürüyor sana göre
gerçek hayatta böyle şeyler olabiliyor maalesef bir tanıdığım 5 sene birlkte olamadı 5 sene çok çok uzun bir süre
şimdi boy boy çocuklrı var mutlular... misal erkeklerin % 80 nin beyni sadece cinselliğe çalışıyorsa diğer kısım bazı sebeplerden fiziksel olur psikolojik vs olur önceliği farklıdır cinselliği arka plana atmış olabilir..Kimisinin tercihi farklı yöndedir.
tullibin kocasının sorunu ne o çözüme ulaşamadı maalesef...

bir konu sonuca ulaşamadı diye neden hemen yalandır, oyundur gibi etiketler yapıştırıyorsunuz ki!!

ben bir erkeğin gay vs.. değilse uzun süre sekse ilgisiz durabileceğini düşünmüyorum ondan fake dedim.. sokakta ne adamlar var üstüne atlayacak neredeyse böyle tiplermi o kadar süre seks yapmadan duracak? inanmam ben buna..

e boşanmak üzere olduğum adam öyleydi. yalan mı şimdi? 2 ayda iki kere geldi yanıma, biri zaten ilk gündü. ben yanaştığımda başım ağrıyor deyip yatıyordu

büyük konuşma arkadaşım sakın ha. ağır bir imtihan, başına gelmesini istemem

Son düzenleme:
aklı sürekli sex te olan adamda isteksizlik tabiki görülmez, öyle tipler var ki yeter ki kadın olsun nasıl ne şekilde olduğunun önemi olmaz.
tullibin kocasının sorunu ne hala bilinmiyor..
sanırım tullipte konun fake diyenlere kızdı artık girmiyor yada evliliği ile ilgili sıkıntılı bir yola girdi
Allah yardımcısı olsun

Anlamadigim sey bi soru war tamam madem buraya yazip destek bekliosu n ama hic bisede yapmiosun cnm ne acik acik konusma nede bise yazik degilmi sana bu durumu tek aciklamasi gay yani cikari yok iktidarsiz olsa neden seninle paylasmasin yada caba sarfetmesin ki bu cahil bi insanda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…