- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Esimle konustum,hala inanamiyorum ama beni dinledi ve hatta her seyi anlatsaydin sonucta Doktor o dedi bana,ve randevu aldik psikologa gitmesi icin,yani beraber gidecegiz ,bu cok büyük bir adim ve ben nasil hissedecegimi sasirmis durumdayim,lütfen konuma yorumlarda bulunun,bunu ilk defa rica ediyorum sizden :)
Esimle konustum,hala inanamiyorum ama beni dinledi ve hatta her seyi anlatsaydin sonucta Doktor o dedi bana,ve randevu aldik psikologa gitmesi icin,yani beraber gidecegiz ,bu cok büyük bir adim ve ben nasil hissedecegimi sasirmis durumdayim,lütfen konuma yorumlarda bulunun,bunu ilk defa rica ediyorum sizden :)
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Arkadaslar herkese yenıden merhaba ,randevunun ertelenmesınden dolayı ancak yazıorum,esım psıkologla tek basına gorustu,psıkologun dedıgı su:Gorusme guzel gecmıs bır de onun acısından bakabıldım dedı olaylara,esım de butun herseyı en bastan anlatmıs,yanı gecmıstekı gerekcelerını yanı tum o evlılık oncesı sorunlarımızı vs ,psıkolog ona da soylemıs tum bunların gecerlı sebepler olamayacagını bu kadar zaman gecmıs ama onemlı olan bundan sonrasının duzelmesı demıs ve bana da soyledıgı su,bır sure ıkımızı alacak terapıye daha sonra benımle devam edıcekmıs,ama genel anlamda umut gordugunden bahsettı bana psıkologum,esınızın cabalaması,adım atması cok onemlı tullıp hanım,ılk gorusmeyı yaptık ama devamının gelmesı cok onemlı dedı,en fazla 4 ayda gozle gorulur ılerleme olmalı bu sorun cozulmelı veya cozulebılır duruma gelmelı dedı bana,aksı takdırde sız bır karar verme durumunda olacaksınız dedı bana,ona odevler ve gorevler verecegınden bahsettı,ıcerıgını bılemıyorum bu gorevlerın tam olarak,bır sonrakı randevumuzu aldık sanırım o zaman daha netlık kazanacak durum cunku ben esım gorustukten sonra kendısıyle sadece telefonda konusabıldım,gelısmeler bu kadar hepınıze tesekkur ederım.Guyel dılek ve dualarınıy benımle olsun.
Eşinin olumlu adımlar atmasına çok sevindim tullip. Hakkında hayırlısının olmasını diliyorum. Peki sen şu aşamada nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Bu evliliğe ve eşine olan bakış açın değişti mi sence? Fikrin nedir?
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Bi doktora gitmesini sağlamalısın canım 2 ay hiçte normal bir süre değl
Bu iki aylik donemde hicmi..yani birdefada mi olmadi...acaba iktidarsizlik varda meydana cikar die miii...peki eve geldiginde hicmi normal konusmuyorsunuz.size ne die hitap ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?