2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

eeeee niye yazdım diyemi soruyorsun ???

eeeee niye yazdım diyemi soruyorsun ???

Yok okumadığınızı ve 2 aylık bir mevzu olduğunu düşündüğünüzü ilk yorumlardan birine yorum yaptğınızı düşünerek bilgilendirme amaçlı yazmıştım. Ama bütün sayfaları okudum ve en iyi tavsiye seksi geceliktir diyorsanız saygı duyarım.

konu ile ilgili saygı çerçevesin de istediğim yorumu yapma hakkına sahip olduğum gibi en iyi tavsiyeyi seçme hakkına da sahip olduğumun bilincindeyim
bana vermiş oldunuz cevaplar çok yersiz olmuş

konu ile ilgili saygı çerçevesin de istediğim yorumu yapma hakkına sahip olduğum gibi en iyi tavsiyeyi seçme hakkına da sahip olduğumun bilincindeyim
bana vermiş oldunuz cevaplar çok yersiz olmuş

Canım yersiz değil be , sence insanların 147 sayfa boyunca bu söylediklerini söylememiş olma ihtimali var mı?

Biliyorum şimdi bana da kızacaksın ama söylemeden de geçemedim yani ...

Son düzenleme:
hayatı kaçırıyorsun. aşık olduğun adamın seni istemesi onu hissetmen .bunu cinsellikten daha iyi gösterebileceği bi yer yok. evlilik ilişki bu demek zaten. insan ne kadar medenilesse de olayi bu. üremek. bu senin sınavın falan değil çarpık bi romantizmle hasta bir adamı iyi etmeye çalışıyorsun. her o adamla geçirdiğin gün çok daha mutlu olabileceğin anların anıların yok oluyor. ki hayat bu anların toplamıyken. ziyan.

Kesinlikle katılıyorum. Hayat, mutlu geçirdiğimiz anların toplamı demek zaten. Ve "aşık olduğun adam tarafından istenmek-istenmemek, hissettirilmek-hissettirilmemek" durumlarının ikisini de yaşamış bir insan olarak aynen katılıyorum yazdıklarınıza.

Sevgili Tullip, sana daha önce de söylediğim gibi, artık belirli bir süre (hatta fazlasıyla uzun bir süre) sabrettiikten sonra artık senden geçmeye başlıyor. Ben de evliliğimin son zamanlarına doğru artık "olmasın daha iyi" psikolojisine girmiştim. Çünkü artık istek, heves, mutluluk kalmıyor. Sen harap ettin kendini. Psikoloğa gidemedin, ailene anlatmadın. Yani kimseyle paylaşmadın. Tüm yükü omuzlarında taşıdın ve artık olsa da kıymeti kalmayan bir durum haline geldi. Senden geçmeye başladı. Psikolojin bozuldu. Lütfen artık kendine eziyet etme. Görüyorsun ki o ufak çabalar bile seni mutlu etmiyor artık. "ay ne güzel, gelişmeler var. kocamı da çok seviyorum ve mutluyum" diyebiliyor musun? sadece kendine bir savunma mekanizması oluşturdun. Son'dan kaçış gibi bir durum. Psikolojin iyice çöktü ve bu hızla ilerleme devam ederse, tamamen birleşme olduğunda sen mutlu olamayacaksın. Bir arkadaşın dediği gibi, bozuk psikolojili bir adamı tedavi etmek maalesef senin becerebileceğin bir iş değil. Profesyonel yardım gerek eşin için. Ve artık senin için de gerek. Bebek konusunu hiç açmıyorum bile. Bebek hangi kötü evliliği kurtarmış da senin bu durumunu çözecek. Aksine olaylar daha da içinden çıkılmaz hale gelecek.

Benim sana tavsiyem: bir an önce, hiç vakit kaybetmeden psikoloğa gitmen. Yaşadığın ülkede gerçekten çok pahalı. Bence bir an önce, lütfen ama lütfen, vakit kaybetmeden şu durumunu çözmek için harekete geç. Artık silkelen ve kendine gel. Kendine bu eziyeti yapma. Okulu mokulu bir kenara koy şimdi. Gerekirse dondur. Bu kafayla zaten derslerine konsantre olamazsın. Türkiye'ye gelin eşinle beraber. Burada doktor-psikolog ne varsa gidin ve kararınızı, yolunuzu ona göre çizin.

Allahımm diyorum yardım etsin sana cnm ya nerdeyse 1 saatden fazladır konu okumaya çalışyorum nerdeyse baştan sona okudum sayılır inan agladım ya 2 aydan neye gelmişsin cnm dualarım seninle olucak artık kendini yıpratma bnce yapılması gerekenleri yap bnce hayat eşinden ibarer deil ne hala gelmişsin inan değmez buna tek başına şavasarak bi şeyleri cözemezsin olmayan bi evliligede bu kadar savaşmıssın olan sana oluyo gene Allahım yardım etsin sana bir an önce cık o girdapdan of off vallahii yaşadıkların bni bile dagıttı 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Konunu başından beri takip ediyorum tullip..
Yaşadıkların çok zor.
Aynen dediğin gibi bu saatten sonra tam bir birleşme olsa da sen o en heyecanlı, en tatlı zamanları
bu sıkıntılarla geçirmiş olmanın yarasını hep içinde taşıyacaksın..

Herkes o cicim ayı dediği evrede belli konularda yaralar alıyor aslında.
Senin konun daha hassas bu yüzden bu kadar ağır geliyor.
Ama birleşme olsa da hiç bir şey iyi olmayacak diye düşünme.
Gelişmelerin olması sevindirici bence, geç olsa bile sevindirici.
O günlerim, koca senem ziyan oldu diye düşünüp kendini harap etme artık.

Bebek şu an olmasa daha iyi benim fikrim ama olsa da kendini niye oldu diye kahretme.
Gelmişse vardır bir hayır diyerek iyi olmaya çalış.
Cinsel hayatınız gerçek anlamda normale döndüğünde bugünleri 5 yıl sonra daha az 10 yıl sonra biraz daha az
20 yıl sonra hiç hatırlamayacaksın. Çünkü yeni telaşların olacak hayata dair..

Mutlu olmanı diliyorum.. Eşinde hiç çaba yokken vazgeçmedin.
Çabalayan hali bir umut, destek ol ama iyi ol inşallah..

Hakkında hayırlısı olsun..

Sevgili konu sahibesi;

Bence eşinin durumunu onun ailesiyle ve kendi ailenle konuşmalısın. Onlara anlatsın bakalım bir erkek iki yıldır gencecik karısıyla neden birlikte olmaz.

Bu iş ortalığa dökülmeli ki bu adam sana yaşattıklarının bedelini ödemeli.

Sen bunları hak edecek ne yaptın arkadaşım? Neden bu adamla evliliğini sürdürerek kendini cezalandırıyorsun? Yazıl değil mi sana?

Boşan bu adamdan...

eşinin isteksizliği varsa keçiboynuzu kürü uygula.ben sperm artması için kullanıyorum ama faydalarında yazdıgı gibi cinsel gücü artırıyor, bir haftadan sonrada ereksiyon problemini ortadan kaldırıyormuş.cidden de benimki feci halde azdı sabah akşam istiyor.tavsiye ederim.

Canım yersiz değil be , sence insanların 147 sayfa boyunca bu söylediklerini söylememiş olma ihtimali var mı?

Biliyorum şimdi bana da kızacaksın ama söylemeden de geçemedim yani ...

sananeeee yorum yaparken senden izin mi alacağım Allahım ne ilginç tipler var yaaa

Istedigim gibi ,biraz uzakta da olsa, donanimli bir psikolog buldum sonunda arkadaslar,ayni zamanda aile es terapisti,telefondaki ilk konusmamiz bile cok güzeldi haftaya ayarladim randevumu,cok ama cok mutluyum,sigortalar tarafindan karsilanmasa da hic önemli degil,önemli olan benim ruh sagligim,esim ne zamandir biliyordu psikologa görünmek zorunda oldugumu,aradigimi vs,okul durumlarimdan ve esas konudan dolayi,ona söylesem mi haftaya randevum oldugumu bilemedim,cok ama cok mutluyum kendim icin bir sey yaptim :))))))

Not:Gecen hafta yazdigim yanlis anlasildi,ben bebek isteginden bahsetmedim tam tersi ne öyle bir planim var ne istegim,korkusu vardi sadece,söyle demek istemistim,aslinda korkusu bile yersiz bi tam iliski olsun öyle kork korkacaksan,sanki her sey tam da kaldi bir tek bebek gibisinden,kendimi iyi ifade edemedigimden kiminiz belki bebek daha ii olyur ya da sakin ha bebek düsünme falan diye yorumlarda bulunmustu,acikliga kavusturmak istedim,yanimda olan destegini esirgemeye herkese cok tesekkür ederim.

Son düzenleme:

umarım herşey güzel olur tullip

Sirf senin icin uye olmustum buraya, sana cevap yazmak icin. Ve uzun zamandir da haber yoktu senden. Duzeldigini ummustum ama duzelmemis.

Artik kendine eziyet ettigini dusunuyorum. Esin hala tedavi gormeyi kabul etmiyor. Ve bu degismeyecek. Sen artik bozulan psikolojini duzeltmek icin tedavi gormeye baslamis olmayi bile sevindirici buluyorsun. Elbette sevindirici ama sen bu hale gelmeyebilirdin de. Omrun bu adamin bozdugu psikolojini duzeltmekke mi gececek? Hicbir cabasi olmayan bir adam icin kendine neler yaptigina bir bak arkadasim. 2 sene oldu en ufak bir cabasi yok adamin. Tek mantikli yol bosanmak ama sen sabretmenin dogru olduguna kendini inandirmissin. Neye sabredeceksin ki? Tedavi goruyor da tedavi surecinin bitmesi icin mi sabredeceksin? Artik su yaptigin sabretmek degil. Bunu kabul et, sen suclu degilsin. Elinden geleni yaptin. Su saatten sonra elinden gelen ayrilmak olmali. Yoksa gelecegini, gelecekteki psikolojini hic iyi gormuyorum. Boyle umursamaz bir adam icin 2 senen ve saglam psikolojinden oldun. Kendi sagligini hice sayiyor ve buna sabir adini veriyorsun. Hayir bu sabir degil.
Lutfen artik yapman gerekeni yap ve herkese soyleyerek cikar o adami hayatindan. Biraz zaman sonra kaybettikkerin nasil geri gelecek goreceksin.

Ama yok hala bunlara dayanacagim ve bunun adina da sabir diyecegim diyorsan sonuclarina da katlan o zaman demekten baska bir care kalmiyor bizlere.

Kusuruma bakma lutfen biraz sert konusmus olabilirim. Cunku bana koyuyor sana yapilanlar ve senin kendine yaptiklarin. Yapma arkadasim, daha fazla yapma!

Son düzenleme:

Sevgili arkadsim tesekkür ederim benim konuma yorum yapmak icin üyelik almissin bu kiymetli bir sey benim icin,kizmissin ama zararin neresinden dönersen kardir,esim tedavi olmuyor evet ama belki daha önceki yazdiklarimi belli ki okumadin cok gelisme oldu,yani mutlaka biseyler yasiyoruz,sertlesme oluyor,bana olan sevgisini ilgisini hissediorum,öyle ki artik saglikli bir erkek gibi sabah ereksiyonlari flana da oluyor yani sertlesmesi falan,bir sene önce olmasi gerekenler bu sene basladi zaten,ama buraya da daha önce yazdigim gibi sorun su,olsa da artik benim icin kiymeti yok yani birlesme vs,sorun bi kere olur daha da elini sürmez gibi de degil,isterse 4 4 lük bir cinsel hayatimiz olsun,ben o kdadar cok acilar yasadim ki,o kadar cok dalgalardan firtinalardan gectim ki,birlesme olmasiyla hop sorunlar cözüldü ya da normal olmasi gerektigi siklikta bir iliski yasamak,cinsel sorunlarimizi asmak degil benim ilacim,ben daha öncede yazdigim gibi ne ilk günlerimi cicim aylarimi,ne balayimi,ne evliligimin 1.5 senesine kadar olan kismini,ne gelinligimin hevesini,mutlulugunu,ve hatta karyola icin aldigim o süslü örtünün bile sevincini yasayamadim,her sey icimde kaldi,ben de bazen diorum ki,belki de artik yapacak hicbir sey yok o düzelse bile ben gittim cünkü,umarim daha iyi idafe edebilmisimdir kendimi,yüzlerce sayfa oldu sizler de haklisiniz,artik ben bile bilmiyorum hangi sayfada ne yazdim ne tepkiler aldim vs.

Bu işler sorun bende değil diyerek bitmiyor ki :26: diyeceğim ki eşinle konuşmayı denedin mi anladığım kadarı ile denemişsin, konuşmuşsun ama tık yok bilemedim ben bu işi sıkıntılı :18::26:

Harfi harfine bu yoruma katılıyorum..ben yazmış say

Evet biz buna zürt tesellisi diyoruz..sertleşiyor bile yazmışsınız buna sevinir hale gelmişsiniz..psikolojik olarak siz bitmişsiniz ilişki bitmiş .karısının gözünün önünde mahvoöduğunu görüpte tedavi bile olmayan bir adamla neden inatla bu evliliği sürdürmeye çalıştığınızı hiçkimse anlayamadı..arkadaşım kendine gel iş işten geçmeden..kendin ediyorsun kendin bulacaksın..şimdi adına sabır dediğin kabullenmek dediğin şeyler için gelecekte çok pişman olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…