Arkadaşım 146 sayfa şey yasılmış, başlıkta 2 ay dense de nerdeyse 2 yıl olmuş. Geceliklik olay değil, merak etme onlar en başlarda hep söylendi. Gecelik de söylendi, kişisel temizlik de söylendi. Bütün tavsiyeler verildi.
eeeee niye yazdım diyemi soruyorsun ???
Yok okumadığınızı ve 2 aylık bir mevzu olduğunu düşündüğünüzü ilk yorumlardan birine yorum yaptğınızı düşünerek bilgilendirme amaçlı yazmıştım. Ama bütün sayfaları okudum ve en iyi tavsiye seksi geceliktir diyorsanız saygı duyarım.
konu ile ilgili saygı çerçevesin de istediğim yorumu yapma hakkına sahip olduğum gibi en iyi tavsiyeyi seçme hakkına da sahip olduğumun bilincindeyim
bana vermiş oldunuz cevaplar çok yersiz olmuş
hayatı kaçırıyorsun. aşık olduğun adamın seni istemesi onu hissetmen .bunu cinsellikten daha iyi gösterebileceği bi yer yok. evlilik ilişki bu demek zaten. insan ne kadar medenilesse de olayi bu. üremek. bu senin sınavın falan değil çarpık bi romantizmle hasta bir adamı iyi etmeye çalışıyorsun. her o adamla geçirdiğin gün çok daha mutlu olabileceğin anların anıların yok oluyor. ki hayat bu anların toplamıyken. ziyan.
Bugün yikamis oldugum havlularin etiketine bir baktim ki yazilarin cogu silinmis,hani su yikama talimati falan.Tabi dedim 1.5 sene oldu demekki bu kadar dayaniyorlarmis,1. 5 sene?20 ay,2 sene????O kadar olmus mu,zaman dedikleri ne kdr hizli birsey,gecen gün annemle konusurken kizim sizin 2 bitti 3 e giriyorsunuz artik dimi dedi, hayir anne dedim, 2 olmadi daha,2 olacak..
Ben bu aralar hicbirsey yapamiyorum,konsantre olamiyorum,ne okuluma ne hayatima,kendimi kapanda kisilmis hissediyorum,son durum yani güncel durum su ki,aramizda hala tam bir birlesme olmadi,buraya neyi nasil yazacagima da sasirdim,cünkü bakirelik mevzusu yüzünden tefe konuldum resmen,oysaki ben her zaman namus iki bacak arasinda degil,velev ki zara indirgemek cok basit ama asil mühim olan kafadaki zarin mahremiyeti diye düsünürken hem de hep hayatim boyu..Onun icin merak etmeyin bir daha benzer seyler duymayacaksiniz,ben 1.5 sene evli olup,esiyle bir iliski yasaymayan genc bir kadinim,yani,ben de artik karar veremiyorum,burda olan onca bitenden sonra,benim cinsel hayatim var mi yok mu,ben kocam bana ilgisz ,ayda yilda bir iliskiye giriyoruz ya da dogumdan sonra azaldi iliski sikligi diye sikayeti olanlarla ayni grupta miyim?Yani cicdden bilmiyorum,sanirim böyle cünkü bir cogunuza göre,adamla ayni yatakta bile yatman zaten senin masumiyeti götürmüstür,sana degidi temas etti vs die söylemlerden sonra,sanirim dogru olan bu..
Aramizda tam bir birlesme olamasa da eger cok yorgun ve stresli degilse mutlaka biseyler yasiyoruz,yani belki de bunlar ilk senede olsaydi daha saglikli mi ilerlerdi sürec onu da bilemiyorum,hepsi bir yana,ben adet düzensizligi yüzünden dogum kontrol hapi kullaniyordum,sonra yan etkisi fln cok olur die biraktim,ama yine düzensiz oldugunu görünce de tekrar baslayacagim onun disinda da bir koruma yöntemi yok,sanki herseyi halletmisiz de tek bebek kalmis gibi bir de bu aralar hamile kalma korkusu icerisindeyim ki bu psikolojimin ne denli bozuk oldugunu gösteren bir diger durum.
Iste son durum bu ,merak eden arkadaslar icin yazdim yani neyi nasil yazacagimi artik ben de sasirmis durumdayim,aramizda paylasimlar oluyor,ama tam birlesme hala henüz olmadi,bense artik dedigim gibi gercekten hic ama hic iyi degilim ki bunu esim de farkediyor,psikolog arayislarima devam ediyorum,en son bir yerle görüstüm seansi 300 euro dedi,bu kadar pahali mi gercekten,yani tl olarak 15000 e fln denek geliyor,türkiyede de seanslar bu kadar pahali mi?
Edit: Beni bu saatten sonra ne düzeltebilir,yani sunu biliyorum ki,bir gün gelip buraya arkadaslar tam birlesme oldu eminim diye yazarsam sorunlar bitmeyecek tabiki,bana ne yardim eder,ben ne cicim ayini,ne dügününün gelinliginin hevesini,ne balayini ,ne yeni gelin olusunun mutlulugunu hic birini yasayamadim tam da bu edit cümlesini yazarken hickiriklara boguldum yine,Allaha emanet olun!
Bugün yikamis oldugum havlularin etiketine bir baktim ki yazilarin cogu silinmis,hani su yikama talimati falan.Tabi dedim 1.5 sene oldu demekki bu kadar dayaniyorlarmis,1. 5 sene?20 ay,2 sene????O kadar olmus mu,zaman dedikleri ne kdr hizli birsey,gecen gün annemle konusurken kizim sizin 2 bitti 3 e giriyorsunuz artik dimi dedi, hayir anne dedim, 2 olmadi daha,2 olacak..
Ben bu aralar hicbirsey yapamiyorum,konsantre olamiyorum,ne okuluma ne hayatima,kendimi kapanda kisilmis hissediyorum,son durum yani güncel durum su ki,aramizda hala tam bir birlesme olmadi,buraya neyi nasil yazacagima da sasirdim,cünkü bakirelik mevzusu yüzünden tefe konuldum resmen,oysaki ben her zaman namus iki bacak arasinda degil,velev ki zara indirgemek cok basit ama asil mühim olan kafadaki zarin mahremiyeti diye düsünürken hem de hep hayatim boyu..Onun icin merak etmeyin bir daha benzer seyler duymayacaksiniz,ben 1.5 sene evli olup,esiyle bir iliski yasaymayan genc bir kadinim,yani,ben de artik karar veremiyorum,burda olan onca bitenden sonra,benim cinsel hayatim var mi yok mu,ben kocam bana ilgisz ,ayda yilda bir iliskiye giriyoruz ya da dogumdan sonra azaldi iliski sikligi diye sikayeti olanlarla ayni grupta miyim?Yani cicdden bilmiyorum,sanirim böyle cünkü bir cogunuza göre,adamla ayni yatakta bile yatman zaten senin masumiyeti götürmüstür,sana degidi temas etti vs die söylemlerden sonra,sanirim dogru olan bu..
Aramizda tam bir birlesme olamasa da eger cok yorgun ve stresli degilse mutlaka biseyler yasiyoruz,yani belki de bunlar ilk senede olsaydi daha saglikli mi ilerlerdi sürec onu da bilemiyorum,hepsi bir yana,ben adet düzensizligi yüzünden dogum kontrol hapi kullaniyordum,sonra yan etkisi fln cok olur die biraktim,ama yine düzensiz oldugunu görünce de tekrar baslayacagim onun disinda da bir koruma yöntemi yok,sanki herseyi halletmisiz de tek bebek kalmis gibi bir de bu aralar hamile kalma korkusu icerisindeyim ki bu psikolojimin ne denli bozuk oldugunu gösteren bir diger durum.
Iste son durum bu ,merak eden arkadaslar icin yazdim yani neyi nasil yazacagimi artik ben de sasirmis durumdayim,aramizda paylasimlar oluyor,ama tam birlesme hala henüz olmadi,bense artik dedigim gibi gercekten hic ama hic iyi degilim ki bunu esim de farkediyor,psikolog arayislarima devam ediyorum,en son bir yerle görüstüm seansi 300 euro dedi,bu kadar pahali mi gercekten,yani tl olarak 15000 e fln denek geliyor,türkiyede de seanslar bu kadar pahali mi?
Edit: Beni bu saatten sonra ne düzeltebilir,yani sunu biliyorum ki,bir gün gelip buraya arkadaslar tam birlesme oldu eminim diye yazarsam sorunlar bitmeyecek tabiki,bana ne yardim eder,ben ne cicim ayini,ne dügününün gelinliginin hevesini,ne balayini ,ne yeni gelin olusunun mutlulugunu hic birini yasayamadim tam da bu edit cümlesini yazarken hickiriklara boguldum yine,Allaha emanet olun!
Canım yersiz değil be, sence insanların 147 sayfa boyunca bu söylediklerini söylememiş olma ihtimali var mı?
Biliyorum şimdi bana da kızacaksın ama söylemeden de geçemedim yani...
ıstedigim gibi ,biraz uzakta da olsa, uygun bir psikolog buldum sonunda arkadaslar,ayni zamanda aile es terapisti,telefondaki ilk konusmamiz bile cok güzeldi haftaya ayarladim randevumu,cok ama cok mutluyum,sigortalar tarafindan karsilanmasa da hic önemli degil,önemli olan benim ruh sagligim,esim ne zamandir biliyordu psikologa görünmek zorunda oldugumu,aradigimi vs,okul durumlarimdan ve esas konudan dolayi,ona söylesem mi haftaya randevum oldugumu bilemedim,cok ama cok mutluyum kendim icin bir sey yaptim :))))))
Istedigim gibi ,biraz uzakta da olsa, donanimli bir psikolog buldum sonunda arkadaslar,ayni zamanda aile es terapisti,telefondaki ilk konusmamiz bile cok güzeldi haftaya ayarladim randevumu,cok ama cok mutluyum,sigortalar tarafindan karsilanmasa da hic önemli degil,önemli olan benim ruh sagligim,esim ne zamandir biliyordu psikologa görünmek zorunda oldugumu,aradigimi vs,okul durumlarimdan ve esas konudan dolayi,ona söylesem mi haftaya randevum oldugumu bilemedim,cok ama cok mutluyum kendim icin bir sey yaptim :))))))
Not:Gecen hafta yazdigim yanlis anlasildi,ben bebek isteginden bahsetmedim tam tersi ne öyle bir planim var ne istegim,korkusu vardi sadece,söyle demek istemistim,aslinda korkusu bile yersiz bi tam iliski olsun öyle kork korkacaksan,sanki her sey tam da kaldi bir tek bebek gibisinden,kendimi iyi ifade edemedigimden kiminiz belki bebek daha ii olyur ya da sakin ha bebek düsünme falan diye yorumlarda bulunmustu,acikliga kavusturmak istedim,yanimda olan destegini esirgemeye herkese cok tesekkür ederim.
Sirf senin icin uye olmustum buraya, sana cevap yazmak icin. Ve uzun zamandir da haber yoktu senden. Duzeldigini ummustum ama duzelmemis.
Artik kendine eziyet ettigini dusunuyorum. Esin hala tedavi gormeyi kabul etmiyor. Ve bu degismeyecek. Sen artik bozulan psikolojini duzeltmek icin tedavi gormeye baslamis olmayi bile sevindirici buluyorsun. Elbette sevindirici ama sen bu hale gelmeyebilirdin de. Omrun bu adamin bozdugu psikolojini duzeltmekke mi gececek? Hicbir cabasi olmayan bir adam icin kendine neler yaptigina bir bak arkadasim. 2 sene oldu en ufak bir cabasi yok adamin. Tek mantikli yol bosanmak ama sen sabretmenin dogru olduguna kendini inandirmissin. Neye sabredeceksin ki? Tedavi goruyor da tedavi surecinin bitmesi icin mi sabredeceksin? Artik su yaptigin sabretmek degil. Bunu kabul et, sen suclu degilsin. Elinden geleni yaptin. Su saatten sonra elinden gelen ayrilmak olmali. Yoksa gelecegini, gelecekteki psikolojini hic iyi gormuyorum. Boyle umursamaz bir adam icin 2 senen ve saglam psikolojinden oldun. Kendi sagligini hice sayiyor ve buna sabir adini veriyorsun. Hayir bu sabir degil.
Lutfen artik yapman gerekeni yap ve herkese soyleyerek cikar o adami hayatindan. Biraz zaman sonra kaybettikkerin nasil geri gelecek goreceksin.
Ama yok hala bunlara dayanacagim ve bunun adina da sabir diyecegim diyorsan sonuclarina da katlan o zaman demekten baska bir care kalmiyor bizlere.
Kusuruma bakma lutfen biraz sert konusmus olabilirim. Cunku bana koyuyor sana yapilanlar ve senin kendine yaptiklarin. Yapma arkadasim, daha fazla yapma!
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Sirf senin icin uye olmustum buraya, sana cevap yazmak icin. Ve uzun zamandir da haber yoktu senden. Duzeldigini ummustum ama duzelmemis.
Artik kendine eziyet ettigini dusunuyorum. Esin hala tedavi gormeyi kabul etmiyor. Ve bu degismeyecek. Sen artik bozulan psikolojini duzeltmek icin tedavi gormeye baslamis olmayi bile sevindirici buluyorsun. Elbette sevindirici ama sen bu hale gelmeyebilirdin de. Omrun bu adamin bozdugu psikolojini duzeltmekke mi gececek? Hicbir cabasi olmayan bir adam icin kendine neler yaptigina bir bak arkadasim. 2 sene oldu en ufak bir cabasi yok adamin. Tek mantikli yol bosanmak ama sen sabretmenin dogru olduguna kendini inandirmissin. Neye sabredeceksin ki? Tedavi goruyor da tedavi surecinin bitmesi icin mi sabredeceksin? Artik su yaptigin sabretmek degil. Bunu kabul et, sen suclu degilsin. Elinden geleni yaptin. Su saatten sonra elinden gelen ayrilmak olmali. Yoksa gelecegini, gelecekteki psikolojini hic iyi gormuyorum. Boyle umursamaz bir adam icin 2 senen ve saglam psikolojinden oldun. Kendi sagligini hice sayiyor ve buna sabir adini veriyorsun. Hayir bu sabir degil.
Lutfen artik yapman gerekeni yap ve herkese soyleyerek cikar o adami hayatindan. Biraz zaman sonra kaybettikkerin nasil geri gelecek goreceksin.
Ama yok hala bunlara dayanacagim ve bunun adina da sabir diyecegim diyorsan sonuclarina da katlan o zaman demekten baska bir care kalmiyor bizlere.
Kusuruma bakma lutfen biraz sert konusmus olabilirim. Cunku bana koyuyor sana yapilanlar ve senin kendine yaptiklarin. Yapma arkadasim, daha fazla yapma!
Sevgili arkadsim tesekkür ederim benim konuma yorum yapmak icin üyelik almissin bu kiymetli bir sey benim icin,kizmissin ama zararin neresinden dönersen kardir,esim tedavi olmuyor evet ama belki daha önceki yazdiklarimi belli ki okumadin cok gelisme oldu,yani mutlaka biseyler yasiyoruz,sertlesme oluyor,bana olan sevgisini ilgisini hissediorum,öyle ki artik saglikli bir erkek gibi sabah ereksiyonlari flana da oluyor yani sertlesmesi falan,bir sene önce olmasi gerekenler bu sene basladi zaten,ama buraya da daha önce yazdigim gibi sorun su,olsa da artik benim icin kiymeti yok yani birlesme vs,sorun bi kere olur daha da elini sürmez gibi de degil,isterse 4 4 lük bir cinsel hayatimiz olsun,ben o kdadar cok acilar yasadim ki,o kadar cok dalgalardan firtinalardan gectim ki,birlesme olmasiyla hop sorunlar cözüldü ya da normal olmasi gerektigi siklikta bir iliski yasamak,cinsel sorunlarimizi asmak degil benim ilacim,ben daha öncede yazdigim gibi ne ilk günlerimi cicim aylarimi,ne balayimi,ne evliligimin 1.5 senesine kadar olan kismini,ne gelinligimin hevesini,mutlulugunu,ve hatta karyola icin aldigim o süslü örtünün bile sevincini yasayamadim,her sey icimde kaldi,ben de bazen diorum ki,belki de artik yapacak hicbir sey yok o düzelse bile ben gittim cünkü,umarim daha iyi idafe edebilmisimdir kendimi,yüzlerce sayfa oldu sizler de haklisiniz,artik ben bile bilmiyorum hangi sayfada ne yazdim ne tepkiler aldim vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?