- 9 Ağustos 2014
- 50
- 6
- 13
konu sahibinin güncellemesi var bi kaç sayfa önce5 Aralık 2012'de açılmış konu arkadaşlar..bilginize
okumadım canım.aslında güncelleme yapılırken ilk açılan konuyu silmeden düzenleme yapıp devamını yazsa bizde şaşırmayız.konu sahibinin güncellemesi var bi kaç sayfa önce
banami yazdiniz konu sahibinemi acaba ?[/QUO konu sahibine tabiki de bi yanlislik oldu afedersiniz
benim konularda da iki sene sonra böyle patlama olur mu acaba
çünkü herşeye rağmen eşini seviyor ve sanırım gidecek kapısıda yok. bencede kendine yazık ediyor. 2 senesini bitirdi hep üzüldü bizide üzdü inş şimdi iyidir..Bu konuyu ara ara takip ettim ama Tullip kendini boşuna yoruyor. Hiçbir şeyin değişeceği yok, kendine yazık ediyor.
senelerce vajinusmuslu kadinlari bekleyen erkekler normal bi tullip anormal, yahu birakin istedigi kadar bekler. felaket tellalliginin luzumu ne
çünkü herşeye rağmen eşini seviyor ve sanırım gidecek kapısıda yok. bencede kendine yazık ediyor. 2 senesini bitirdi hep üzüldü bizide üzdü inş şimdi iyidir..
Özellikle buna yazmak icin degil ama yazilan bütün mesajlara ithafen..Lütfen tanimadiginiz bilmediginiz insanlari,hayatlari yargilamayalim,benim gidecek baska o kdr kapim var ki,hicbirsey de ´n habersiz olan annem bile kizim sende bir mutsuzluk seziyorum ,sanki o eski nesen uctu gitti,her sey yolunda mi,ayrilmak istiorsan biz snein her türlü arkandayiz dedi,ben belirli bir yasa gelmis ,ve üniversiteyi ailesinden uzakta kendi imkanlariyla okumus,cesitli yurtdisindaki ülkelerde staj ,egitim ve bircok sebepten bulunmus ve suanda da yüksek lisans egitimime devam eden biriyim,yani gidecek inanin cok fazla kapim var,bunlari marifet olsun die ya da övünmek adina anlatmioyrum,yani en azindan tüm bu saydiklarim bile hicbirseyi aciklmazsa bile,kendi ayaklari üzerinde durdugumu ve bunu basardigimi aciklar galiba.
En son yazdiklarimin üzerine,aksam özür diledi canim cok yoruluorum iste digerleri de izin de biliorsun,ne olur beni ynalis anlama,seni kirdiysam özür dilerim dedi,kapandi gitti o konu,böyle desin zaten baska da bisey istemem demistim en son yazdigimda
Cok fazla ayrintiya girmek istemiorum fakat,psikolog isinde uzman birisi ve asama asama bizi yönlendirior,örnegin su an bizim deneme yapmamiz,yakinlasmamiz,cinsellik ve dahi ön sevisme bile yasak,sadece esime fantazi kurmasini söyledi,suanda esime kendi kendini tatmin etmesini önerdi bunu uyguluyoruz(her seyi acik acik yazmak istemiordum ama hala görüyorum ki yazik psikolog asamasinda mi bu konu diyenler var)
Daha sonra bizim birbirimzi yani tenimiz kesfetmeye yönelik alistirma ve ödevler verecek,dedigim gibi esim elindne geleni yapior,yaptigini görüor ve biliorum,psikologumuzun dedigine göre,erken bosalma yasayan ciftlerin bile bu skeilde terapiye gelmesi gerekiormus cünkü hickimsenin bilmedigi bir sürü teknik bilgler ve yapilacak seyler varmis ereksiyon süresini uzatma vs gibi
Ben suanda hicbir sekilde pisman degilim,cünkü son bir yolda oldugumu cok iyi biliorum,psikolgum daha ilk görüsmemde demisti,tullip hanim önce esinizin de terapiye gelemsi gerkeior sonrasi icin neler olur bilmiorum ,belki cözülecek belki de siz baska sebeplerden dolayi bu adami ya da bu evlligi istemeyeceksiniz,ancak en son terapide ikimizin yaninda bu sorunu kesinlikle asacagimizi düsünuorum dedi,ve bu benim icin cok önemli bir sey oldu.
Buradan nerdeyse kimileri yaw bu konu hala güncel mi,yok benim yillar yillar yazdigim konular da popüler olur mu diye yazanlar olmus,cok pardon ama burada 158 sayfa boyunca yzailan gercek bir hayat,ne o truman showlara! ne de diger izlenilen sacma sapan kanallrin reality ve acitasyon programlarindan bir kesit degil,keske gercek olmasaydi ama en be an gercek,cok rica ediorum,burada bana yapici yorumlar yazin,gelip de hala mi bu konu konusluor demeyin,evet konusluor cünkü ben hala bu sorunu yasiorum ve yasadiklarimi da günlük gibi an be an adeta isledim buraya.
Biraz empati lütfen,biraz daha anlayis,cok zor olmasa gerek..Iyi aksamlar ..Iyi dilek ve dualrini bendne eksik etmeyenlere de cok tesekkür ediyorum,sizleri cok seviyorum,hersey icin cok sagolun :))))
sizin adınıza çok sevindim. Başağrılarınz nasıl oldu?Siz evlilik moduna gecememissiniz ,ev arkadasi modundasiniz,simdiki Hedefim sizi sevgili moduna geri döndürmek,onun icin ayicikli pijamalari kaldirin,cekici hos seyler giyinin hatta gerekirse alisverise cikin esinizle birlikte Alin,ama iliski ya da yakinlasmak hala yok,önce belki kisa masajlar o da cinsel birlesmeye yönelim olmadan,ancak ve ancak ikinizde hazir oldugunuzda Bu iliski gerceklesmeli..
Yukaridaki sözler psikologuma ait,adim adim yapior söylediklerini,esimin caba ve emeginden de memnun,uzun bir süre bisey yasamayinca istek kaybiniz Vardi,ki Bu cok dogal ama görüorum ki söyledigim ödevleri yaptiniz ve artik istek konusunda bir sikinti yok dedi :) ,bir bulseniz esler ne sorunlar yasiyor,siz aranizda bunun eksikligi oldugu halde ne kdr da güzel anlasiorsunuz ve uyumlusunuz dedi.Gelismeler böyleydi merak edenler icin yazmk istedim,güzel günler cok yakinda galiba :)))))
Normal degil bence bi doktora gorunsun esiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?