2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Burada bana yazik deyip acimaniza inanin hic ihtiyacim yok profilinize Baktim evliymissiniz,evlilik sizin icin ne ifade Ediyor gercekten merak ettim?Kac yildir evlisiniz?Monoton bir evliliginiz mi var,yoksa cok güzel uyumlu bir evlilik arti cinsel hayatiniz mi?

Hayatinizda hic psikolga gittiniz mi,bir uzmana göründünüz mü,esinizle yasadiginiz sorunlarinizi cözebildiginize inanior musunuz,yoksa hali altina süpürülmüs tozlar gibi hasiralti mi ediyorsunuz?

Esimle suanda terapi asamasindayiz ve Bu cok cok büyük bir gelisme,evet 2 sene uzun Kabul ediyorum,peki nerde kaldi iyi günde kötü günde sözü,ben ilerde her Seyi yaptim elimden Geleni yaptim demek icin ugrasiorum Bu kadar,yazilacak cok sey var da simdilik Bukadar olsun.....

Konu benim degil senin konun. Benim hayatimi bu platformda masaya yatiramayiz ama ilgini cekerse anlatirim ozelden. Evet kandirilmana uzuldum ve acidim. Merhametliyim cunku bana ne demedim yani. Hasta oldugunu soylese belki de evlenmeyecektin onunla. Bu hak elinden alinmis. Evliligin en temel islevi yok. Devam etsen kadinligini bilmeyeceksin bosansan yok yere dul yaftasi yapisacak. Kendime de yapilsa kendime acirim. Acinilasi bir durum cunku. Seni uzmek icin yazmadim ki ne bu gerginlik? Hayatinin en guzel yillarini bunlarla gecirmene sebep kocana sefkat duyuyosun, senin icin uzulen bir hanima kiziyosun. Sasirdim ki cok

çok güzel gelişmeler bunlar. senin sıkıntın eşinin psikologa gitmemesi bu sorunu kabul etmemesiydi şimdi düzelmeye başladınız. ama olan 2 seneye oldu keşke ilk başta bunu yapmayı kabul etseydi. seni sabır taşına döndürmüş ama sonunda mükafatınızı alacaksınız inşallah

tullıpcım sen aldırma onlara lutfen ben senı cok takdır edıyorum her kadının harcı degıldır boyle guclu ve sabırlı olmak... acımak ne demek acınası bır durum gormuyorum ortada kadınlar vajınısmus oldugunda erkekler bosansa cıngar cıkarırlar yok genclıkmıs vs ımıs bırakın bunları evlılık fedakarlık ıster cınsellık evlılıgın temel tası falanda degıldır bu kadınları kadın oldugum halde anlamıyorum hıc de anlıyamıcam sanırım

Eger esim dediginiz gibi hasta Fln olsaydi bunu psikolgumuz anlardi Cünkü emin olun alaninda uzman birisi uzun arastirmalar sonucu buldum,yani esin böyleydi seni kandirdi durumu cok eski sayfalarimda kaldi.Ayrica Bu sorun bana öyle güc verdi ve ufkumu acti ki,önce sizin gibi düsünüodum bosanmis damgasi fln yicem diye,ama Bu bile dünyanin sonu degil,bosanirsam bir gün her sey biterse elimden Geleni yaptim dicem,demekki bunlari yasamam gerekiyordu dicem,Bu kadere teslimiyet gibi görünse de aslinda degil,bir seyleri degistirmek bir acidan mümkün,degisteremeyecimiz seyler var hayatimizda.Senin icin üzülen bir hanima kiziyorsun demissiniz,cünkü önyargili yaklastiniz ayrica cözüm bile birakmadiniz,devam Etsem kadinligimi bilmiyecem,ayrilsam dul yaftasi yapisacak.O zaman yasamiyim ben hic direk asayim mesela kendimi?Kurtulusum yok o zaman,peki bosanmis kadinlar nasil devam Ediyor hayatina,ayakta kaliyorlar hem de bir de cocukla.Neyse iyiki bu sorun sizin basiniza gelmemis yoksa esinize bi sn katlanmazdiniz galiba.

..ezcümle uzun bir süre foruma yazmayacagim ,güncelleme yapmayacagim en iyisi Bu galiba Cünkü böyle pozitif bir dönem de kendimi olumsuz yorumlarla üzmek ve. mutsuz Etmek en son isteyecegim sey..Destegini esirgemeyen , ilgilenen herkese sonsuz tesekkürler....

Ben zaten ilk yorumumda da soyledim boyle bir seyi bir erkek evlenmeden once yuzde yuz bilir bana soylemezse beni kandirmis demektir ve ben o adam icin kilimi kipirdatmam cok net. Bosanmis kadinlar tabii ki aslan gibi yollarina devam ediyolar ama zorluklar da yasiyolar. Esin bilincli sekilde seni bu durumda birakmis. Anlasamazsim bosanirsin baska, erkekligin yok soylemiyosun aliyosun gencecik kizi bu baska bir sey. Uzuldum hakikaten ben insani yonum fazladir bana ne demem. Cok vericiyimdir ama kendimi kullandirmam mesela. Mesela cok asik olsam dese ki erkekligim yok belki de evlenirim ne bileyim ama bunu gizlerse asla ona destek olmam cunku benim karar mekanizmami bozuyor kullaniyor beni. Neyse sen hayatindan memnunsun bu guzel en azindan, hayirlisi hakkinda

Cutemom,zamanla cinsel istek kaybi yasamasi cok normal dedi psikolog ,Cünkü tembellik olusuor bir süre sonra dedi,fiziki testler de istedi onlarla da emin Ölalim tiroid e Fln da Baktirin isteksizlik yapabilir dedi,öyleyse bile ilacla desteklenir dedi Her senin caresi var dedi.

Sizin bahsettiginiz hastalik Gay,biseksüel ,iktidarsiz vs olmasi,bizim flört dönemimizde hic bir sorun yoktu hersey normaldi olmasi gerektigi gibi nasilki Bu stresli nisan dönemine girdik ondan sonra oldu olanlar,onu savunmuyorum,ama kitledi demekki kendini,cinsellik beyinde Baslar dedi psikolog,simdi bana istek bile duyuyor Cünkü ödevler sayesinde fantazi kurma ve cinsel istek ve cinsel güven geldi esime,bütün bunlari ben uydurmuyorum yasiyorum yasafiklarim bunlar,terapi bize cok iyi geldi etkilerini gözlemliyorum.

Hayatimdan söyle memnunum terapiye gidioruz ,Bu cok önemli bisey öncden psikologun adina bile dayanamazdi Bu adam gitmek söyle dursun,hep ayni seyleri söyluorsunzz ama benim anlatiiklarimi ne okuyor ne yorumluorsunuz,flört döneminde hersey normaldi ,sezerdim aksi olsa,ki insani yönü cok yüksektir esimin Erkekligi olmasaydi bunu bana söylerdi,ve dedigim gibi artik referansim psikolgumuz , ins Bu zor zamanlar da gecicek.

canım çözdünüz demek sonunda sevindim inan :)
iş eşte bitiyormuş demek ki. bizimki kabul etmediği gibi bir de beni suçluyordu. mahkemede de benim için "ben yanaşıyordum o kaçıyordu" dedi hep kaçtığı halde :)

bir de şaşırdığım şu ki adli tıpta cinsel yönden bi sorunu da çıkmadı, benim de çıkmadı. bunun açıklamasını öğrenebildin mi? fiziki olarak değilse psikolojik mi oluyor? çünkü benim yaşadığım şeyler var ama tıpta karşılığı yok. 2 yıl oldu ayrılalı ama hala tam adını koyamadım onun durumunun

Onceki mesajinda bana yazdin ki bana cozum sunmuyosun, ben de referansin isin uzmani oldugunu dusunuyorum ben ne cozum sunabilirim sana yani. Dogru olan da uzmani referans edinmen. Ben durum tesbiti yapiyorum. Evlilik oncesi cinsel birliktelik yasadiniz mi siz? Opusurken koklasirken anlayamazsin sen cunku adamin cinsel sorununu yani

çok sevindim yol katetmenize.. Sabrın sonu selametmiş. Allah en kısa zamanda verir inşallah sonucunu. Mücadelenin mükafatını 2 cihanda da alırsın inşallah

konu sahibi bana kendini kandırıyor gibi geldi yani sağlık sorunu yoksa gay filan da değilse bu terapilerle olacak iş değil işte sıkıntı yaşamış kendini kitlemiş diyorsunuz diğer erkeklerin hayatı bal kaymak da bizimmi haberimiz yok? sıkıntı yaşayan erkek 1 gün durur 2 gün durur bilemedim 1 hafta hadi en kötü 1 ay durur ama sizin 2 yıldır bir cinsel faaliyetiniz yok psikolog da sizi oyalayıp para alacak bol bol erkek olan doğasındakini şimdiye çoktan ortaya koyardı terapilerle sevişecekse ben anlamadım bu işi..

sağlık sorunu olur anlarım da 2 yıldır cinsellik olmaması üstelik genç bir erkek.. psikoloğun anlattıklarına inanıp bize sırt çevirme psikolog para kazanıyor tabii ki sizin gibi yağlı müşteriyi kaybetmek istemez anlatır anlatır siz de aaa kocam kitlenmiş haydi fantezi kuralım diye oyalanırsınız. yol yakınken geri dön gerçek bir erkekle hayatını birleştir derim. sen yapacağını yapmışsın zaten. sana da yazık.

Yaniliorsunuz psikolog konusunda ,Eger tek derdi para olsaydi sadece cift terapisiyle yetinmez beni de ayri alirdi,ne de olsa yeni seans ayri bir para olurdu.Daha en bastan tullip hanim sorun ciddi ,öncelikle esinizi terapiye ikna etmemiz gerek daha sonra da onun gercekten cabalamasi gerek,üstelik bana bir de zaman dilimi söylemisti ,öbür türlü yayardi 1-2 yila ancak toparlanirsiniz diye ,ama dizi de haklisinz psikolog olsun Doktor olsun,iyilerini tenzih ediyorum,Cogu cidden paranin derdinde ,ameliyat parasi isteyen dr vs,ancak bunlari ben yasiyorum daha önce de dedigim gibi,sizler ancak anlattigim kadarini bilebilirsiniz.kisaca her zaman söyledigim bir cümleyi söyleyecem:Kimse bilmez kimsenin ne yasadigini,bilse de anlayamaz,anlasa da hissedemez,onun icin emin olun burdaki 160 sayfa icindeki olumsuz yorumlara sizin dediginiz gibi sirtimi cevirmedim,ilk mesaji yazan tulliple simdiki arasinda daglar kdr fark var ,o olumsuz yorumlar olmasa belki de ben herseyin Bu kdr farkinda olamayacaktim.Ama Bu kdr üstüme gelinmesini de anlamiyorum yani.

Ayrica gercek erkekten Kastiniz nedir,ben esimin dürüstlügünü,insanligini sevdim en cok,o gercek erkeklerde(yani cinselligi iyi olan) kimbilir neler var,hirli mi,hirsiz mi,serefsiz mi,uckuruna mi düskün,ailesine mi asiri düskün,yani öneride bulunmussunuz da nerden biliyorsunuz sizin deyiminizle gercek erkek özelliginde biriyle cidden mutlu ve sorunsuz bir birliktelik yasayacagimi?Garantisini veremezsiniz herhalde?

Son düzenleme:
Olumsuz düsünen,Bu adamdan,evlilikten bisey olmaz diyenlere nacizane bir sorum var:Sizin cözüm öneriniz nedir,hayir esim psikologu kabul etti,terapiye basladik cok da güzel gidiyor,Bu asamada ne yapmaliyim ki sizlere Göre,Bu kadar kati Sekilde elestiriliyorum madem bunu sormak da hakkim.

senin konunu ilk okudugumdan beri benım ıçın en buyuk sorun eşının çözüm üretmemesiydi. ama terapi çok buyuk bır Adım ve inşallah bunca üzüntü gelecekteki mutluluğunun diyeti olur.

Yazmayayım diyorum neredeyse 2 yıldır ama yazayım artık.

Psikolog lafına bile dayanamıyordu artık gidiyor diye övünerek söylüyorsunuz hanımefendi. Bir düşünün bakalım, psikolog lafına bile dayanamaması ne anlama geliyordu? Sizi üzdüğünü, hatta mahvettiğini bildiği bir konudaki tek çözüm önerisinin ismini bile duyamıyordu. Tek uğraşan, tek çaba gösteren, tek üzülen sizdiniz bana göre. Bunun aksi olsa onun koştura koştura psikologa gitmesi lazım, madem diğer türlü bir hastalığı yok, değil mi?

Şimdi bunun için çok uğraştınız, artık psikologa da gidiyor, tebrik ederim. Umarım artık her şey çok güzel olur. Yalnız lütfen şunu kabul edin, evlilikler iki taraflı fedakarlıkla yürür. Bana göre bunun 2 yıl boyunca aldatılmanızdan farkı yok. İyi günde, kötü günde sözüne sadık kalmayan ve size felaket günler yaşatan da eşiniz. Burada sizinle empati kuranlar var. Eşiniz kurmamış. Daha da kırıcı bir şey yazmak istemiyorum son bir şey söyleyeceğim

Evliliğini ancak kendisinin insanüstü çabası ile ayakta tutabilen ve bununla gurur duyan kadınlar. Bu bir marifet değil.

Dün konunuzu yanılmıyorsam 57. sayfaya kadar okudum. Daha öncesinde de denk geldikçe takip ediyordum, dediğiniz gibi insan en yakını veya en sevdiği olsa dahi tam anlamıyla karşısındakinin ne hissettiğini anlayamaz. O konuda sizinle hemfikirim ve benim veya bir başkasınının düşüncesini de umursamak durumunda değilsiniz. Nihayetinde sizin hayatınız ve sizin için doğru neyse doğrunuz odur. Bununla beraber, açıkçası ben şimdiye kadar (konuyu okumayı da tam anlamıyla bitireceğim bu arada) boşa kürek çektiğinizi düşünenlerdenim.

Böyle düşünmemdeki sebep de her insanda fedakarlık, çaba, emek kavramlarının yansımalarının farklı olması. Kendim sizin durumunuzda olsam iki senedir yaşadıklarımı sevilen için çekilen kutsal çile olarak görmem, hayatımdan kaybolan iki yıl olarak görürüm. Siz süreçten memnunsunuz ama ben sonuçtan emin değilsem mücadele etmem. Bir şeye emek harcamak güzeldir, insanı olgunlaştırır, ruhu yüceltir fakat ben durumunuzun iki kişiyle, hele ki aynı seviyede mücadele etmediğini düşündüğüm iki kişiyle bir sona varacağını düşünmüyorum. Dışarıdan sadece yazdığınız kadarını bilebilen bir kişi olarak da zaman içinde kendinizi sarfettiğiniz çabayla tanımladığınızı hissediyorum. Çabanızı bir nişan gibi üstünüze yakıştırmanızda elbetteki bir sorun yok ama ilk sayfalarda da istediğiniz bu muydu gerçekten? İnsanız hepimiz değişiyoruz ama gerçekten seçim şansınız olsaydı kendinizi iki sene sonra henüz filizlenmeye başlayan bir terapiden medet uman bir insan olarak görmek ister miydiniz?

Böyle düşünmem, sizin için samimi olarak kolaylık ve sabır, baş ağrılarınız (yanlış hatırlamıyorsam) şifa dilememi engellemiyor tabii. Umarım kat kat karşılığını alacağınız bir şekilde bitirirsiniz yolculuğunuzu.

bu mantıkla bir yere varamazsın tulip. yaşananları sen yaşıyorsun ama dışarıdan göz lazım aynayı yüzüne yakın tutarsan yüzünü göremezsin şu an sen yakın tutmuş durumdasın psikoloğun söylediklerini baz alıyorsun ama karşılığında para alan birine ne kadar güvenebilirsin? bak biz uzaktan bakanlar en azından benim için durum hiç olumlu değil hani konu yeni olsa tamam ama sen harap olmuşsun üşenmedim 160 sayfayı tek tek okudum. bu yüzden direkt yazıyorum.

yani e başkası olsa döver söver diyorsun da onda da ayrılırsın yani resmen e başkası döver bari bunla uğraşayım dersen olmaz. korkmaktır bu. korkarak hayat yaşanmaz. bunda da en verimli en dişiliğini hissetmen gereken zamanları sıkıntılarla geçiriyorsun çocuk için zamanın azalıyor bu sorunu çözdünüz sonra çocuğunuz olmayınca yine sorunlar başlamayacakmı?

eşin iyi biridir dürüsttür efendidir ne güzel ama evlilik için tek başına yeterlimi?
herşey cinsellikmi diye sorma, çocuk sahibi olmak isteyeceksin değilmi?

bir de sağlıklı hiçbir evli erkek 2 yıl seks yapmadan duramaz. bu kadar evli bayan var forumda kimse yaşamamış bunu.. hayatın ellerinden kayıyor resmen.

psikologların toplumdaki görevi önemlidir ama doktor değiller arkadaşlar yani tıbbı tespitte bulunamaz kocamın erkekliği olmasa psikolog söyler dediniz de bu onun görev alanı değil.. hani onu düşünüp psikoloğum bilir buradakiler ne anlar deme.

haline üzülmesem oturup yazmam. ne yapayım demişsin, yapacağın basit durumu ailesine anlatıp gerçek bir evlilik yaşayamadığın ve kocalık görevini yerine getiremediği sebebiyle boşanma davası. düzelse bu kadar çabaya çoktan düzelirdi. benim soruna cevabım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…