Yani boyle adamlar neden evleniyorlar anlamiyorum. Konu sahibi arkadasa da helal olsun 2 senedir cekiyomus yazik cidden. Kadinin belli olmaz ama erkegin hali ergenlikte bellidir zaten. Ben olsam kendimi kandirilmis hissederim kilimi da kipirdatmam. Vajinismus cok daha farkli, kadinin bunu anlamasi imkansiz cinsel iliskiye girmeden, ama eril sorunlar bellidir bekarlikta. Hastalik allahtan ama bu kadar onemli bir seyin gizlenmesi, o kandirilma hissi, nasil atlatiliyor? Sanmiyorum ki ugrasayim yani. Ama adam sagliklidir sonradan sagligindan olur onunla ben sexsiz de yasarim o baska. Bu konuda tum kavramlar tartisilirken birbirine girmis.
Konu benim degil senin konun. Benim hayatimi bu platformda masaya yatiramayiz ama ilgini cekerse anlatirim ozelden. Evet kandirilmana uzuldum ve acidim. Merhametliyim cunku bana ne demedim yani. Hasta oldugunu soylese belki de evlenmeyecektin onunla. Bu hak elinden alinmis. Evliligin en temel islevi yok. Devam etsen kadinligini bilmeyeceksin bosansan yok yere dul yaftasi yapisacak. Kendime de yapilsa kendime acirim. Acinilasi bir durum cunku. Seni uzmek icin yazmadim ki ne bu gerginlik? Hayatinin en guzel yillarini bunlarla gecirmene sebep kocana sefkat duyuyosun, senin icin uzulen bir hanima kiziyosun. Sasirdim ki cokBurada bana yazik deyip acimaniza inanin hic ihtiyacim yok profilinize Baktim evliymissiniz,evlilik sizin icin ne ifade Ediyor gercekten merak ettim?Kac yildir evlisiniz?Monoton bir evliliginiz mi var,yoksa cok güzel uyumlu bir evlilik arti cinsel hayatiniz mi?
Hayatinizda hic psikolga gittiniz mi,bir uzmana göründünüz mü,esinizle yasadiginiz sorunlarinizi cözebildiginize inanior musunuz,yoksa hali altina süpürülmüs tozlar gibi hasiralti mi ediyorsunuz?
Esimle suanda terapi asamasindayiz ve Bu cok cok büyük bir gelisme,evet 2 sene uzun Kabul ediyorum,peki nerde kaldi iyi günde kötü günde sözü,ben ilerde her Seyi yaptim elimden Geleni yaptim demek icin ugrasiorum Bu kadar,yazilacak cok sey var da simdilik Bukadar olsun.....
Konu benim degil senin konun. Benim hayatimi bu platformda masaya yatiramayiz ama ilgini cekerse anlatirim ozelden. Evet kandirilmana uzuldum ve acidim. Merhametliyim cunku bana ne demedim yani. Hasta oldugunu soylese belki de evlenmeyecektin onunla. Bu hak elinden alinmis. Evliligin en temel islevi yok. Devam etsen kadinligini bilmeyeceksin bosansan yok yere dul yaftasi yapisacak. Kendime de yapilsa kendime acirim. Acinilasi bir durum cunku. Seni uzmek icin yazmadim ki ne bu gerginlik? Hayatinin en guzel yillarini bunlarla gecirmene sebep kocana sefkat duyuyosun, senin icin uzulen bir hanima kiziyosun. Sasirdim ki cok
Ben zaten ilk yorumumda da soyledim boyle bir seyi bir erkek evlenmeden once yuzde yuz bilir bana soylemezse beni kandirmis demektir ve ben o adam icin kilimi kipirdatmam cok net. Bosanmis kadinlar tabii ki aslan gibi yollarina devam ediyolar ama zorluklar da yasiyolar. Esin bilincli sekilde seni bu durumda birakmis. Anlasamazsim bosanirsin baska, erkekligin yok soylemiyosun aliyosun gencecik kizi bu baska bir sey. Uzuldum hakikaten ben insani yonum fazladir bana ne demem. Cok vericiyimdir ama kendimi kullandirmam mesela. Mesela cok asik olsam dese ki erkekligim yok belki de evlenirim ne bileyim ama bunu gizlerse asla ona destek olmam cunku benim karar mekanizmami bozuyor kullaniyor beni. Neyse sen hayatindan memnunsun bu guzel en azindan, hayirlisi hakkindaEger esim dediginiz gibi hasta Fln olsaydi bunu psikolgumuz anlardi Cünkü emin olun alaninda uzman birisi uzun arastirmalar sonucu buldum,yani esin böyleydi seni kandirdi durumu cok eski sayfalarimda kaldi.Ayrica Bu sorun bana öyle güc verdi ve ufkumu acti ki,önce sizin gibi düsünüodum bosanmis damgasi fln yicem diye,ama Bu bile dünyanin sonu degil,bosanirsam bir gün her sey biterse elimden Geleni yaptim dicem,demekki bunlari yasamam gerekiyordu dicem,Bu kadere teslimiyet gibi görünse de aslinda degil,bir seyleri degistirmek bir acidan mümkün,degisteremeyecimiz seyler var hayatimizda.Senin icin üzülen bir hanima kiziyorsun demissiniz,cünkü önyargili yaklastiniz ayrica cözüm bile birakmadiniz,devam Etsem kadinligimi bilmiyecem,ayrilsam dul yaftasi yapisacak.O zaman yasamiyim ben hic direk asayim mesela kendimi?Kurtulusum yok o zaman,peki bosanmis kadinlar nasil devam Ediyor hayatina,ayakta kaliyorlar hem de bir de cocukla.Neyse iyiki bu sorun sizin basiniza gelmemis yoksa esinize bi sn katlanmazdiniz galiba.
..ezcümle uzun bir süre foruma yazmayacagim ,güncelleme yapmayacagim en iyisi Bu galiba Cünkü böyle pozitif bir dönem de kendimi olumsuz yorumlarla üzmek ve. mutsuz Etmek en son isteyecegim sey..Destegini esirgemeyen , ilgilenen herkese sonsuz tesekkürler....
Ben zaten ilk yorumumda da soyledim boyle bir seyi bir erkek evlenmeden once yuzde yuz bilir bana soylemezse beni kandirmis demektir ve ben o adam icin kilimi kipirdatmam cok net. Bosanmis kadinlar tabii ki aslan gibi yollarina devam ediyolar ama zorluklar da yasiyolar. Esin bilincli sekilde seni bu durumda birakmis. Anlasamazsim bosanirsin baska, erkekligin yok soylemiyosun aliyosun gencecik kizi bu baska bir sey. Uzuldum hakikaten ben insani yonum fazladir bana ne demem. Cok vericiyimdir ama kendimi kullandirmam mesela. Mesela cok asik olsam dese ki erkekligim yok belki de evlenirim ne bileyim ama bunu gizlerse asla ona destek olmam cunku benim karar mekanizmami bozuyor kullaniyor beni. Neyse sen hayatindan memnunsun bu guzel en azindan, hayirlisi hakkinda
Hayatimdan söyle memnunum terapiye gidioruz ,Bu cok önemli bisey öncden psikologun adina bile dayanamazdi Bu adam gitmek söyle dursun,hep ayni seyleri söyluorsunzz ama benim anlatiiklarimi ne okuyor ne yorumluorsunuz,flört döneminde hersey normaldi ,sezerdim aksi olsa,ki insani yönü cok yüksektir esimin Erkekligi olmasaydi bunu bana söylerdi,ve dedigim gibi artik referansim psikolgumuz , ins Bu zor zamanlar da gecicek.
Cutemom,zamanla cinsel istek kaybi yasamasi cok normal dedi psikolog ,Cünkü tembellik olusuor bir süre sonra dedi,fiziki testler de istedi onlarla da emin Ölalim tiroid e Fln da Baktirin isteksizlik yapabilir dedi,öyleyse bile ilacla desteklenir dedi Her senin caresi var dedi.
Sizin bahsettiginiz hastalik Gay,biseksüel ,iktidarsiz vs olmasi,bizim flört dönemimizde hic bir sorun yoktu hersey normaldi olmasi gerektigi gibi nasilki Bu stresli nisan dönemine girdik ondan sonra oldu olanlar,onu savunmuyorum,ama kitledi demekki kendini,cinsellik beyinde Baslar dedi psikolog,simdi bana istek bile duyuyor Cünkü ödevler sayesinde fantazi kurma ve cinsel istek ve cinsel güven geldi esime,bütün bunlari ben uydurmuyorum yasiyorum yasafiklarim bunlar,terapi bize cok iyi geldi etkilerini gözlemliyorum.
konu sahibi bana kendini kandırıyor gibi geldi yani sağlık sorunu yoksa gay filan da değilse bu terapilerle olacak iş değil işte sıkıntı yaşamış kendini kitlemiş diyorsunuz diğer erkeklerin hayatı bal kaymak da bizimmi haberimiz yok? sıkıntı yaşayan erkek 1 gün durur 2 gün durur bilemedim 1 hafta hadi en kötü 1 ay durur ama sizin 2 yıldır bir cinsel faaliyetiniz yok psikolog da sizi oyalayıp para alacak bol bol erkek olan doğasındakini şimdiye çoktan ortaya koyardı terapilerle sevişecekse ben anlamadım bu işi..
sağlık sorunu olur anlarım da 2 yıldır cinsellik olmaması üstelik genç bir erkek.. psikoloğun anlattıklarına inanıp bize sırt çevirme psikolog para kazanıyor tabii ki sizin gibi yağlı müşteriyi kaybetmek istemez anlatır anlatır siz de aaa kocam kitlenmiş haydi fantezi kuralım diye oyalanırsınız. yol yakınken geri dön gerçek bir erkekle hayatını birleştir derim. sen yapacağını yapmışsın zaten. sana da yazık.
Olumsuz düsünen,Bu adamdan,evlilikten bisey olmaz diyenlere nacizane bir sorum var:Sizin cözüm öneriniz nedir,hayir esim psikologu kabul etti,terapiye basladik cok da güzel gidiyor,Bu asamada ne yapmaliyim ki sizlere Göre,Bu kadar kati Sekilde elestiriliyorum madem bunu sormak da hakkim.
Olumsuz düsünen,Bu adamdan,evlilikten bisey olmaz diyenlere nacizane bir sorum var:Sizin cözüm öneriniz nedir,hayir esim psikologu kabul etti,terapiye basladik cok da güzel gidiyor,Bu asamada ne yapmaliyim ki sizlere Göre,Bu kadar kati Sekilde elestiriliyorum madem bunu sormak da hakkim.
Yaniliorsunuz psikolog konusunda ,Eger tek derdi para olsaydi sadece cift terapisiyle yetinmez beni de ayri alirdi,ne de olsa yeni seans ayri bir para olurdu.Daha en bastan tullip hanim sorun ciddi ,öncelikle esinizi terapiye ikna etmemiz gerek daha sonra da onun gercekten cabalamasi gerek,üstelik bana bir de zaman dilimi söylemisti ,öbür türlü yayardi 1-2 yila ancak toparlanirsiniz diye ,ama dizi de haklisinz psikolog olsun Doktor olsun,iyilerini tenzih ediyorum,Cogu cidden paranin derdinde ,ameliyat parasi isteyen dr vs,ancak bunlari ben yasiyorum daha önce de dedigim gibi,sizler ancak anlattigim kadarini bilebilirsiniz.kisaca her zaman söyledigim bir cümleyi söyleyecem:Kimse bilmez kimsenin ne yasadigini,bilse de anlayamaz,anlasa da hissedemez,onun icin emin olun burdaki 160 sayfa icindeki olumsuz yorumlara sizin dediginiz gibi sirtimi cevirmedim,ilk mesaji yazan tulliple simdiki arasinda daglar kdr fark var ,o olumsuz yorumlar olmasa belki de ben herseyin Bu kdr farkinda olamayacaktim.Ama Bu kdr üstüme gelinmesini de anlamiyorum yani.
Ayrica gercek erkekten Kastiniz nedir,ben esimin dürüstlügünü,insanligini sevdim en cok,o gercek erkeklerde(yani cinselligi iyi olan) kimbilir neler var,hirli mi,hirsiz mi,serefsiz mi,uckuruna mi düskün,ailesine mi asiri düskün,yani öneride bulunmussunuz da nerden biliyorsunuz sizin deyiminizle gercek erkek özelliginde biriyle cidden mutlu ve sorunsuz bir birliktelik yasayacagimi?Garantisini veremezsiniz herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?