Yani boyle adamlar neden evleniyorlar anlamiyorum. Konu sahibi arkadasa da helal olsun 2 senedir cekiyomus yazik cidden. Kadinin belli olmaz ama erkegin hali ergenlikte bellidir zaten. Ben olsam kendimi kandirilmis hissederim kilimi da kipirdatmam. Vajinismus cok daha farkli, kadinin bunu anlamasi imkansiz cinsel iliskiye girmeden, ama eril sorunlar bellidir bekarlikta. Hastalik allahtan ama bu kadar onemli bir seyin gizlenmesi, o kandirilma hissi, nasil atlatiliyor? Sanmiyorum ki ugrasayim yani. Ama adam sagliklidir sonradan sagligindan olur onunla ben sexsiz de yasarim o baska. Bu konuda tum kavramlar tartisilirken birbirine girmis.
Burada bana yazik deyip acimaniza inanin hic ihtiyacim yok profilinize Baktim evliymissiniz,evlilik sizin icin ne ifade Ediyor gercekten merak ettim?Kac yildir evlisiniz?Monoton bir evliliginiz mi var,yoksa cok güzel uyumlu bir evlilik arti cinsel hayatiniz mi?
Hayatinizda hic psikolga gittiniz mi,bir uzmana göründünüz mü,esinizle yasadiginiz sorunlarinizi cözebildiginize inanior musunuz,yoksa hali altina süpürülmüs tozlar gibi hasiralti mi ediyorsunuz?
Esimle suanda terapi asamasindayiz ve Bu cok cok büyük bir gelisme,evet 2 sene uzun Kabul ediyorum,peki nerde kaldi iyi günde kötü günde sözü,ben ilerde her Seyi yaptim elimden Geleni yaptim demek icin ugrasiorum Bu kadar,yazilacak cok sey var da simdilik Bukadar olsun.....