canımmm :) öyle içten dua etmişsin ki maşaAllah.. bende yeni evliyim muhakkak imtihanlar olacak,inan zor ama sabretmek düşüyor bize.. kaynının sizin evde kalması bildiğim kadarıyla dinimizce de doğru da değil,inşaAllah da gideceğini söylüyorsun.. sen sadece şuanda olanları izle,sıkıntılar yaşadığın anda eşine dile getir,rahat banyo yapamıyorum vs...
dayının nişanı meselesi ise; eşin babası ile konuşuyorsa istersen arasın baba kelebek'in dayısının nişanı var,planınız nedir desin... onların planı ne bakalım..
eğer plansız bir durum var ise veya yanıt gelmezse eşinle beraber gidersiniz.. beraber gidelim derlerse gidersiniz beraber.. gördüğünde kayın pederinin elini öp,saygını göster.. kayın pederin bu durumunu aslaaaa kafana takma, bende 4 aylık evliyim ve şunu anladım,insanların kaprisleri yada kişilikleri yüzünden kendi kurduğum aileye zarar veremem,düşündükçe inan hiç tadı kalmıyor evliliğin, Rabbim gözeten sen dua et,O(C.C) Herşeyi bilendir.. Allah yardımcınız olsun..
eşinle istişare yap... mutlaka kuzum..
Cok tatlisin kelebek :) herkesi avutmak ta sana dusmus. Hepsi cocuk gibi kuzum bunlarin. Neyse bosver, sana karsi kiskanc olup hayati zehir etmelerindense birbirleri ile kavgali olmalari emin ol daha iyidir.
arkadaşlar kayınbabam aradı beni şimdi;
yavrum nasılsın duydum ki bana küsmüşsün dedi.
estağfurullah küs değilim ama kırgınım dedim.
yavrum ben kimseyle konuşmak istemediğim için teline cevp vermedim felan dedi.
sonra seni rüyamda gördüm bütün gece seninle uğraştım dedi.
bende annem sana söyledimi bilmiyorum ama ben dua ettim dün rüyana girmek için rüyasına gireyimde vicdanı sızlasın diye dedim.
çok garip oldu ürktü sanırım
sonra seni çok özledim akşam gel dedi doya doya bi sarılayım öpeyim dedi.
bende eşim ile geliriz dedim o gelmesin dedi bende olur mu öyle şey gelecek özür dileyip elini öpecekler dargınlık bitsin dedim gene yok mok hastayım ben dedi.
bende bu hastalıklar hep affetmediğin için affetsen hastalık kalmaz affetmiyorsan bile bırak çocuklar gelsinler sana dertlerini anlatsınlar sende anlat konuşun orta yolu bulun dedim tamam akşam gelin dedi.
şimdide eşime msj attım babam aradı akşam bizi bekliyormuş çokta üzgündü dedim cvp vermedi işi yoğun görmemiştir görünce arar ama gitmek isteyeceğini düşünmüyorum..
sırada onu ikna etme çabalarım olacak..
kusura bakmayın çok fazla dedi ve dedim demişim
Canımmmm üzülme! Hepsi geçecek! Lütfen öfkeyle yanlış birşeyler yapma! Sen saygıda kusur etme... Fazla laubali de olma ama hiç kötü laf etme.. Bir arkadaş demiş fazla takma kafaya diye.. hatta telefonlarına cevap vermemesini bile konu yapma.. hiçbirşey belli etme diye... çünkü sen de muhatap olursun.. olma!! biraz kenardan kenardan izleyici gibi davran... Sen kazanırsın... yoksa her fırsatta sen de muhatap olur olayların içinde kaybolursun... bak kp seni aramış... aslında onlar da üzülüyorlar... kv. kp eminim farkındalar seni zor duruma soktuklarının.. ben sana daha önce de demiştim sabır diye....
ha bi de şu var . aslında ben sana daha iki ay önce dedim... sen çok fazla mezeler salatalar masalar hazırlıyordun hep ... hem işten gelip hem durmadan ikramlar yapıyordun... yapma o kadar çalışıyorsun yorulursun dedim... dinlemedin... çünkü yeni evli olduğun için öyle mükellef masalar hazırlamak misafir ağırlamak hoşuna gidiyordu....bana öyle dedim ben seviyorum.... ahhh canım... yeminle böyle olacağını anlamıştım... sen çok iyi ve hürmetkarsın....... lütfen kendini hırpalama bundan sonra... bu günler gececek sen yine iyi ol hoş ol.....sakın taraf olma.. surat yapma.... onlar da böyle aile işte...idare et... ama sakın biraz mesafeyi ve saygıyı bozma.... benim tavsiyem bu....
bu akşam da herşey tatlıya bağlansın inşallah!!!!!! kocanla kaynın da terbiyeli olup el öperler inşallah!! haklı veya haksız.... ben bunu yargılayamam... ama herşey mutlaka düzelmeli... tatlıya bağlanmalı....kaynın da eve döner i,nşallah...
Sen mutlu olduktan sonra problem yok zaten. Yanliz kelebegim kendini yakma bak pervane olucam derken. Daha gencsin simdi anlamazsin ama bu kadar tuketme kendini. Azicik ta yasliligina can kalsin derler unutma, dediydi ablam dersin.
sizde hep beraber kayınbabanıza tavır koyup gitmeyin belki aklı başına gelir tövbe tövbe koskoca oğlanı kovmak ne demek ya evden. e kayınvaliden ne diyor bu duruma yeni evli insanın evinde mi kalınırmış demiyor mu kocasına
Canım adına çok sevindim bende ne zaman sıkıntıya girsem yasin okurum sıkıntımı dile getiririm ve inanırmısın olayın aynı günde çözüldüğüne şahit oldum allahım sen büyüksün dedim herşey gerçekten istemeye temiz bir kalbe bakıyor umarım çok mutlu olursun
teşekkürler sagol sizi tanıdıgıma memnun oldum
arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin..
derdimi okuyup ortak oldunuz çözümler ürettiniz çok sağolun..
dün akşam kayınvalidemlere gittik her sorun halloldu çok şükür kaynımda gitti evine ama hiç mutlu değildi eşime geleyim mi felan dedi eşim istemedi..
kayın validemde sen benden daha iyi bakıyorsun ben biliyorum o konuda içim rahattı ama yeni evlisiniz ne işi var sizin evinizde dedi babanada çok söyledim oda rahat değildi ama inadını yenemiyordu dedi.
bugünkü nişana ben iş çıkışı direk gideceğim çünkü kuaföre felanda gitmem gerekiyor eşim işlerini yetiştirebilirse benimle gelecek yetiştiremezsede benden sonra kayın babamlar ile gelecek bu olayda halloldu..
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar..
tekrar yardımlarınız, dert ortaklığınız için çok sağolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?