2 aylık evliyim kaynım bize yerleşti

offf offff

gitme ozaman :)) kaynananda demiyor oğlum napıyon orada yeni evliler rahatsız etme diye. düşünemeyen insanlara kızıyorum ya

gitme ozaman :)) kaynananda demiyor oğlum napıyon orada yeni evliler rahatsız etme diye. düşünemeyen insanlara kızıyorum ya

bak aslında birazda bu yüzden gitmek istiyorum elbet duyar gittiğimi ve o zaman dank eder belki akıllarına diye

canım benim sen çok iyi niyetli ve temiz kalpli birisin eşinin üzülüp üzülmeyeceğini düşünüyorsun kışkırtmış gibi olmayayım ama eşin senin rahatın yerinde mi onu düşünüyor mu peki. yine de bu sözüm yüzünden eşine bakış açını değiştirme ama çok da verici olma çünkü çok yıpranırsın... sen aynen benim yıllar önceki halim gibisin ben de kendi canım yanarken eşim üzülmesin diye hep onu düşünürdüm amahiç kıymeti bilinmedi. annenlere gitme konusunda olayı büyütmeyecek şekilde bikaç saatliğine git kafanı dağıt otur annenle havadan sudan konuş sonra evine dön o anlamda gidebilirsin dedim

aynen arkadaşım katılıyorum dediğine baştan tavrını nasıl koyarsan öyle devam eder. en azından bir kaç gün kalabilir ama 1 haftayı bulduysa eşine yavaştan konuyu çıtlatma zamanı gelmiştir..

ama orda ki sorunda bence bende çünkü ben eşime hiç rahatsız olduğumu belli etmedim ki..
bide malesef bi kaç saatlığine gidemiyorum çünkü gitsem dönemem evler çok uzak..
bi şekilde bu sorundan kurtulacağım ama bunu eşimle sorun yaşayarak değil kaynanamın ve kayın babamın bi şekilde anlamasını sağlayarak yapacağım..
evet dediğin gibi fazla vericiyim ve herkese böyleyim ben bile usandım bu huyumdan..

aynen arkadaşım katılıyorum dediğine baştan tavrını nasıl koyarsan öyle devam eder. en azından bir kaç gün kalabilir ama 1 haftayı bulduysa eşine yavaştan konuyu çıtlatma zamanı gelmiştir..

bu haftayı atlatayım c.tesi günü nişandan sonra eğer bize gelirse gene o zaman tavrımı koyayım çünkü kayınvalidemle kayın babam o zaman eve gel derler diye düşünüyorum yani inşallah ama pazar gününüde bizimle geçirirse o zaman delirebilirim cidden..

okudum yazıyı da ay güleyim mi üzüleyim mi bilemedim bu duruma.kp nizin böyle çocuk gibi davranması hiç hoş değil.işiniz zor gerçekten hem eşinizle hemde onun anne babasıyla aradaki ilişkiyi dengede tutmanız gerekiyor

bende düşündükçe bazen gülüp bazen ağlıyorum

canım eşine rahatsızlığını onu kırmayacak ve kardeşini de eleştirmeyecek şekilde dile getir ona şunu hatırlat siz yeni evlisiniz ve hayatınızda bir daha asla geri dönmeyecek bu güzel zamanları bu şekilde geçiriyor olmanız ikinizin de hayatından çalınmış zamanlar eşin kayınvalidenle konuşsun bi şekilde çözsün ama sakın eşine karşı onlar hakkında kötü söz kullanma yapmazsın da zaten iyi niyetli birisin

Ailecek ne düşüncesiz insanlarmış bunlar..
Kaynınız askerliğini yapmış gelmiş koca adam..
Hem bu öyle mecburi bir durum değil gayet keyfe keder..
Ya dönsün babasının evine ya da gitsin ev tutsun kendine!
O ne öyle valiz alıp abisinin kapısına dayanmak..
Hadi onlar düşünmüyor eşinizin bunu düşünmesi gerek..
Daha yeni evliyiz eşim belki kardeşimden rahatsız olur diye..
Siz ve ailesi arasında ki dengeyi kuracak kişi eşinizdir..
Size kısa bir çözüm yolu önereyim, kaynınız sizde kaldığı müddetçe eşinizle birlikte olmayın!
Size bunun nedenini sorduğunda ve ya yaklaşmaya çalıştığında olmaz deyin ve rahatsız oluyorum, kardeşin duyar, banyo yapmaktan çekiniyorum, anlarsa çok utanırım, hem yoruluyorum iş ev, iki büyük adama bakmak kolay değil falan deyin.
En fazla iki hafta veriyorum, sonra eşiniz tutar kardeşini kolundan tıpış tıpış babasına özür dilemeye gider :)

ben bugün duş alma bahanesi ile konuyu acacağım sonra yanlız kalamamaktan dem vurmaya çalışacağım canım..
yardımların için çok teşekkür ederim sende çok iyisin

canım zaten birlikte olmuyorum dediğin gibi çekiniyorum valla çok haklısın canım ama eşimde kıyamıyodur kardeşi sonuçta ama azmettim çözeceğim sorunu bakalım c.tesi gecesi belli olacak herşey işte o zaman bende kesin ve net tavrımı koyacağım inşallah

kaynı çok saftır diyosunuzda 21 yaşında askerden gelmiş koskoca adam 2 aylık evlinin evinde yatıya kalınmayacağını bilmezmi canım.

annenize falanda gitmeyin. kp iniz zaten düşünceli bi adam olsa oğlunu arar senin ne işin var iki ayık çiftin evinde der yada daha ik zamanlarda size yatıya gelen görümce ve kayına hayır olmaz ne yatısı oturun evinizde derdi. bide sn evden gidince kv yada görümceyide sizin eve postalarsa hiç şaşırmam.

bu adam belliki bu karakterde siz aileye yeni girmşsiniz ee siz evlenmeden önce nasıl dizini krıp oturuyosa bu çocuk evinde şimdide otursun. sizin ev alternatif olmuş resmen.

görümcem olsa yine belki maksimum 2 hafta çekerim ama kaynımın müheti 2 gün.

gerekirsede giderim kp e. sen çocuklarınla kavga ediyosunda ben evlenirken senin bütün çocuklarına bakıcam diye bir sözmü verdim derim.

bence sabret arkadasim, evet cok yeni evlisiniz dusuncesizlik etmisler ama elbet gidecektir. insallah kisa zaman olur. senin derdini okurken benim eski derdim geldi aklima. ben de 2 aylik evliyken gorumcemin kizi gelmisti bana(yurtdisindayim calismak icin) yaklasik 7 ay kaldi. evimiz kucuktu, Cok zordu benim icin. hala aklima geldikce uzulurum. en guzel gunlerimizi uc kisi gecirdik. seninki en fazla 1 2 hafta kalsn gitsin ins. uzme kendini.

ben olsaydım o kaynının yerinde gider kendi paramla kendime ev tutardım 2 aylık evli insan rahatsız edilmez kusurabakma ama kaynın çok düşüncesizmiş

arkadaşlar dün iş çıkışı Allaha dua ettim moralim çok bozuktu ben ne yaptımda bana böyle oluyor sen içimi biliyorsun ben iyi olmaya çalıştıkça herşey üstüme üstüme geliyor Allahım ne olur bu gece kayınbabamın rüyasına gireyimde belki vicdanı sızlar dedim..
ne olur ben iyi niyetimi bozmadan bi çözüm bul bu konuya diye dua ede ede eve gittim..

kaynım annesinin kuaförüne gitmiş eşimde anahtarını evde unutmuştu bende kendi anahtarımı kaynıma vermiştim.
eşim kapıda kalmış kardeşini aramış nerdesin diye oda kuafördeyim annemin yanında demiş eşimde köpürmüş daha sana anahtar yok hem kovuldum diyip buraya geliyorsun hemde oraya gidiyorsun diye fırça atmış buda çıkmış eve gelmiş.
ben eve gittim bağırıyordu kardeşine oda babam çağırmış yarın dönsün eve yeter demiş felan dedi.
bende sonra sordum eee gidecekmisin dedim bilmiyorum dedi ama gider artık yani inşallah.
bu sabahta kayınvalidem aradı kayın babam beni rüyasında görmüş arada bi iyimi diye sor demiş.

anlayacağınız kaynım gidiyor. (inşallah)
eşimle kayın babam hala konuşmuyor ki ben eşime dün gecede söyledim yarın kardeşin gidecek ya sende git barış babanla dedim ama olmaz dedi. sonra gıcık oldum onun yanında gene aynı duayı ettim duydu sen üzülme felan dedi ama nasıl yanii..
yarın dayımın nişanı var ve biz kayın babam ile konuşmuyoruz beraber mi gideceğiz ayrı ayrımı bilmiyorum ki ben beraber gitmek istemiyorum.
nişanda nasıl davranacağız.
ve ilerleyen zamanlarda eskisi kadar iyi olabilecek miyiz.

aklımda deli sorular var..

güselim bu kadar cabuk atarlanan bı kayınbaban varsa bunu ılk kez yapmıyordur evlatlarına
senlık zaten bısı yok ne onları kıracak bısı yaptın nede baska bısı kayınbaban sana ayıbı ettı kendıde gonlunu alacaktır...
hepımız neler yasadık evlılıklerımızde hıcbısı oldugu yerde kalmıyor kımı ınıslı kımı cıkıslı sorunlar yasanıyor sen tebıyenı bozup bısı yapmadın ya rabbım yanında olacaktır....

en basıtınden yasadıklarımı bılıyosun bunca yasanana ragmen 3 haftadır cuma gunlerı hayırlı cumalar dıye msj atıp bana yanasan kaynanam bebek haberımı alıncada gayet guzel bır msj atmıs tabırı caızza o kadar gruruludur kı yanımda burnu dusse yerden almaz ama paşa paşa yanaşıyor neden???kabahatını gayet ıyı bılıyor ozur dılemedı belkı ama adımı atan o eskısı gıbı olurmu olmaz cunku bızde terbıye sınırları coktan asıldı ama esımın annesı atsam atamam satsam satamam ....

szdekı durum duzelecek cunku senden yana bısı yok sıkma canını kalbınde zerre kotuluk olmadıgını bılıyolar

canımmm :) öyle içten dua etmişsin ki maşaAllah.. bende yeni evliyim muhakkak imtihanlar olacak,inan zor ama sabretmek düşüyor bize.. kaynının sizin evde kalması bildiğim kadarıyla dinimizce de doğru da değil,inşaAllah da gideceğini söylüyorsun.. sen sadece şuanda olanları izle,sıkıntılar yaşadığın anda eşine dile getir,rahat banyo yapamıyorum vs...

dayının nişanı meselesi ise; eşin babası ile konuşuyorsa istersen arasın baba kelebek'in dayısının nişanı var,planınız nedir desin... onların planı ne bakalım..

eğer plansız bir durum var ise veya yanıt gelmezse eşinle beraber gidersiniz.. beraber gidelim derlerse gidersiniz beraber.. gördüğünde kayın pederinin elini öp,saygını göster.. kayın pederin bu durumunu aslaaaa kafana takma, bende 4 aylık evliyim ve şunu anladım,insanların kaprisleri yada kişilikleri yüzünden kendi kurduğum aileye zarar veremem,düşündükçe inan hiç tadı kalmıyor evliliğin, Rabbim gözeten sen dua et,O(C.C) Herşeyi bilendir.. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…