Hepsini okuyamadım yorumların da hadi kayınpederin lüzümsüz bir insan tamam ama kaynın da çok düşüncesizmiş insan demez mi abim daha yeni evli yanlarında kalıyorum rahatsızlık veriyorum diye. Kusura bakmada canım dengesiz bir aileye düşmüşsün.
bide aramızda 2-3 yaş var..
aynı şehirdeyiz ama ben anadolu yakasında oturuyorum annemler avrupa yakasında oturuyor ama işim avrupa yakasında ee çalıştığım için gündüzden gtme şansım yok eşimin gelme sonrada eve gitme şansımız zaten yok..
evet canım gitmeyeyim zaten annem pin pirilki iyice pinpiriklenir..
gitme ozaman :)) kaynananda demiyor oğlum napıyon orada yeni evliler rahatsız etme diye. düşünemeyen insanlara kızıyorum ya
normal durumda zaten istediğim zaman gidebilirim eşim buna karışmaz karışmasına müsadede etmem zaten..
ama sorun şu ki annem kaynımın bizde kaldığını biliyor ben şimdi gitsem eşim üzülür mü kardeşim yüzünden diye bide annem anlar mı neden tek geldi evdede kaynı var sorun olduğunu düşünüp üzüle bilir çok pinpirikli çünkü ama babam ve kardeşim kaynımdan habersiz oldukları için çok mutlu olurlar
canım benim sen çok iyi niyetli ve temiz kalpli birisin eşinin üzülüp üzülmeyeceğini düşünüyorsun kışkırtmış gibi olmayayım ama eşin senin rahatın yerinde mi onu düşünüyor mu peki. yine de bu sözüm yüzünden eşine bakış açını değiştirme ama çok da verici olma çünkü çok yıpranırsın... sen aynen benim yıllar önceki halim gibisin ben de kendi canım yanarken eşim üzülmesin diye hep onu düşünürdüm amahiç kıymeti bilinmedi. annenlere gitme konusunda olayı büyütmeyecek şekilde bikaç saatliğine git kafanı dağıt otur annenle havadan sudan konuş sonra evine dön o anlamda gidebilirsin dedim
canım benim sen çok iyi niyetli ve temiz kalpli birisin eşinin üzülüp üzülmeyeceğini düşünüyorsun kışkırtmış gibi olmayayım ama eşin senin rahatın yerinde mi onu düşünüyor mu peki. yine de bu sözüm yüzünden eşine bakış açını değiştirme ama çok da verici olma çünkü çok yıpranırsın... sen aynen benim yıllar önceki halim gibisin ben de kendi canım yanarken eşim üzülmesin diye hep onu düşünürdüm amahiç kıymeti bilinmedi. annenlere gitme konusunda olayı büyütmeyecek şekilde bikaç saatliğine git kafanı dağıt otur annenle havadan sudan konuş sonra evine dön o anlamda gidebilirsin dedim
aynen arkadaşım katılıyorum dediğine baştan tavrını nasıl koyarsan öyle devam eder. en azından bir kaç gün kalabilir ama 1 haftayı bulduysa eşine yavaştan konuyu çıtlatma zamanı gelmiştir..
okudum yazıyı da ay güleyim mi üzüleyim mi bilemedim bu duruma.kp nizin böyle çocuk gibi davranması hiç hoş değil.işiniz zor gerçekten hem eşinizle hemde onun anne babasıyla aradaki ilişkiyi dengede tutmanız gerekiyor
ama orda ki sorunda bence bende çünkü ben eşime hiç rahatsız olduğumu belli etmedim ki..
bide malesef bi kaç saatlığine gidemiyorum çünkü gitsem dönemem evler çok uzak..
bi şekilde bu sorundan kurtulacağım ama bunu eşimle sorun yaşayarak değil kaynanamın ve kayın babamın bi şekilde anlamasını sağlayarak yapacağım..
evet dediğin gibi fazla vericiyim ve herkese böyleyim ben bile usandım bu huyumdan..
canım eşine rahatsızlığını onu kırmayacak ve kardeşini de eleştirmeyecek şekilde dile getir ona şunu hatırlat siz yeni evlisiniz ve hayatınızda bir daha asla geri dönmeyecek bu güzel zamanları bu şekilde geçiriyor olmanız ikinizin de hayatından çalınmış zamanlar eşin kayınvalidenle konuşsun bi şekilde çözsün ama sakın eşine karşı onlar hakkında kötü söz kullanma yapmazsın da zaten iyi niyetli birisin
♥gözyaşı♥;33264047 .!.:Ailecek ne düşüncesiz insanlarmış bunlar..
Kaynınız askerliğini yapmış gelmiş koca adam..
Hem bu öyle mecburi bir durum değil gayet keyfe keder..
Ya dönsün babasının evine ya da gitsin ev tutsun kendine!
O ne öyle valiz alıp abisinin kapısına dayanmak..
Hadi onlar düşünmüyor eşinizin bunu düşünmesi gerek..
Daha yeni evliyiz eşim belki kardeşimden rahatsız olur diye..
Siz ve ailesi arasında ki dengeyi kuracak kişi eşinizdir..
Size kısa bir çözüm yolu önereyim, kaynınız sizde kaldığı müddetçe eşinizle birlikte olmayın!
Size bunun nedenini sorduğunda ve ya yaklaşmaya çalıştığında olmaz deyin ve rahatsız oluyorum, kardeşin duyar, banyo yapmaktan çekiniyorum, anlarsa çok utanırım, hem yoruluyorum iş ev, iki büyük adama bakmak kolay değil falan deyin.
En fazla iki hafta veriyorum, sonra eşiniz tutar kardeşini kolundan tıpış tıpış babasına özür dilemeye gider :)
güselim bu kadar cabuk atarlanan bı kayınbaban varsa bunu ılk kez yapmıyordur evlatlarınaarkadaşlar dün iş çıkışı Allaha dua ettim moralim çok bozuktu ben ne yaptımda bana böyle oluyor sen içimi biliyorsun ben iyi olmaya çalıştıkça herşey üstüme üstüme geliyor Allahım ne olur bu gece kayınbabamın rüyasına gireyimde belki vicdanı sızlar dedim..
ne olur ben iyi niyetimi bozmadan bi çözüm bul bu konuya diye dua ede ede eve gittim..
kaynım annesinin kuaförüne gitmiş eşimde anahtarını evde unutmuştu bende kendi anahtarımı kaynıma vermiştim.
eşim kapıda kalmış kardeşini aramış nerdesin diye oda kuafördeyim annemin yanında demiş eşimde köpürmüş daha sana anahtar yok hem kovuldum diyip buraya geliyorsun hemde oraya gidiyorsun diye fırça atmış buda çıkmış eve gelmiş.
ben eve gittim bağırıyordu kardeşine oda babam çağırmış yarın dönsün eve yeter demiş felan dedi.
bende sonra sordum eee gidecekmisin dedim bilmiyorum dedi ama gider artık yani inşallah.
bu sabahta kayınvalidem aradı kayın babam beni rüyasında görmüş arada bi iyimi diye sor demiş.
anlayacağınız kaynım gidiyor. (inşallah)
eşimle kayın babam hala konuşmuyor ki ben eşime dün gecede söyledim yarın kardeşin gidecek ya sende git barış babanla dedim ama olmaz dedi. sonra gıcık oldum onun yanında gene aynı duayı ettim duydu sen üzülme felan dedi ama nasıl yanii..
yarın dayımın nişanı var ve biz kayın babam ile konuşmuyoruz beraber mi gideceğiz ayrı ayrımı bilmiyorum ki ben beraber gitmek istemiyorum.
nişanda nasıl davranacağız.
ve ilerleyen zamanlarda eskisi kadar iyi olabilecek miyiz.
aklımda deli sorular var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?