- 22 Ekim 2018
- 239
- 99
- 53
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Insan olsa böyle yapmaz. Hicbir sey söylemedim susuyorum uyaninca napicam bilmiyorum.evli oldugunuz kisinin insan oldugundan eminmisiniz?
Bu kadar inat ve problemli oldugunu bilmiyordum.. izinlerde görüşüyorduk yanyana cok vakit geciremedikBile bile mi evlendin?yazık sana.. evlenince düzelir dedin herhalde, kolay gelsin
iki aylik evlilikte evinize gelen misafirin yaninda kahveyi yere döken adama yapilacak en iyi hareket o uyandiginda o evde olmamak olur....Insan olsa böyle yapmaz. Hicbir sey söylemedim susuyorum uyaninca napicam bilmiyorum.
Yanyana cok vakit geciremedik. Mesafeli oldugumuz insanlarin yaninda asla böyle yapmaz. Cok yakin olduğu insanlarin yaninda boyle sacma civik hareketleri var kime neyi gösteriyor bilmiyorum.Evlenmeden önce bu türlü çıkışları varmıydı?
Kafam karışık aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Birakip gitsem ne olacak..konusunca duzelmiyor.iki aylik evlilikte evinize gelen misafirin yaninda kahveyi yere döken adama yapilacak en iyi hareket o uyandiginda o evde olmamak olur....
Ezikliğini gösteriyor. Bu haraketleri kabul etme kesinlikleYanyana cok vakit geciremedik. Mesafeli oldugumuz insanlarin yaninda asla böyle yapmaz. Cok yakin olduğu insanlarin yaninda boyle sacma civik hareketleri var kime neyi gösteriyor bilmiyorum.
Anlamiyor ki kibar ol insan ol diyorum kac kere konuştum yok anlamiyor. Bagirip cagirsam anlamiyor. Konusunca anlamayan cinsten.Eşinin karakter noksanlığı var . Öyle külhanbeyi olacağı tutuyor madem otur karşısına söyle kibarlık öğrensin biraz
sana insanlarin icinde hayvan muamelesi yapilmayan bi hayatinKafam karışık aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Birakip gitsem ne olacak..konusunca duzelmiyor.
Allah sabır versin çekilecek dert değil,misafirleriniz şok olmuştur yazık en çok onlara üzüldüm ya bişey dediler mi başkaAnlamiyor ki kibar ol insan ol diyorum kac kere konuştum yok anlamiyor. Bagirip cagirsam anlamiyor. Konusunca anlamayan cinsten.
Gerçekten kabul etmiyorum. Esimin Arkadasi , haksiz olsada susmuyor kendini savunuyor diyor esimden icin. Bende asla onu desteklemiyorum surekli bende birileri varken ona muhalefet oluyorum. Inatlasiyoruz.Ezikliğini gösteriyor. Bu haraketleri kabul etme kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?